Search found 9 matches

by Logos302
Wed Feb 18, 2009 10:41 pm
Forum: Update Pack Discussion
Topic: RVMintegrater 1.5.4 b9 and sp3.
Replies: 7
Views: 2115

I did use Roguespears program at first but as it wasn't working, and my own investigation I found that it was the integrator that was seemamly causing the problem as when I don't use the integrator everything works as it should. Now I have noticed this behavour ever since I started using SP3 and int...
by Logos302
Wed Feb 18, 2009 2:12 pm
Forum: Update Pack Discussion
Topic: RVMintegrater 1.5.4 b9 and sp3.
Replies: 7
Views: 2115

One more piece of information that might have something to do with this is I'm using RIS, and am woundering if RIS is also do something strange like the Mac install is.
by Logos302
Wed Feb 18, 2009 12:44 pm
Forum: Update Pack Discussion
Topic: RVMintegrater 1.5.4 b9 and sp3.
Replies: 7
Views: 2115

It's merged into driver.cab. I assume you're trying to install on a Mac.. create an empty text file and rename it to sp3.cab. it's a PC, not a Mac :). I tryed just copying the sp3.cab file back in (Would that screw something up) but I get the error message about frame???.dll missing or something li...
by Logos302
Wed Feb 18, 2009 12:17 pm
Forum: Update Pack Discussion
Topic: RVMintegrater 1.5.4 b9 and sp3.
Replies: 7
Views: 2115

RVMintegrater 1.5.4 b9 and sp3.

I seem to be having a problem with rvmintegrater 1.5.4 b9 with Windows XP sp3 Corp. everything runs find as far as I can tell but the resulting detination does not have a sp3.cab file. And of course during the install of this new source it askes for sp3.cab.. If you'd like the log file just ask as I...
by Logos302
Thu Oct 16, 2008 3:26 pm
Forum: Update Pack Discussion
Topic: integrator problem
Replies: 7
Views: 2209

This error seems to have come back.

I've never had a problem before till now. This is with Sp3 no sp2 how ever. I have tryed it on two different machine (one being a vm and one being real) so I don't belive it has to do with hardware. I have also redownload both the ryanvm integrater and the update pack. I ahve tested both driver.cab ...
by Logos302
Wed Jun 11, 2008 4:39 pm
Forum: Update Pack Discussion
Topic: XP SP3 + RVMI + Some addon packs problem
Replies: 12
Views: 4942

I seem to have a similar problem, I found that if I used a pervious verison of Integrater (1.4.5 I belive) that everything worked as it should..
by Logos302
Fri Jun 06, 2008 5:14 pm
Forum: Switchless Installer Discussion
Topic: Need Help with integrater... Version 1.5.3
Replies: 6
Views: 2324

RyanVM Integrator

I belive this to be correct as I used the older verison of Intergrater (1.4.5 I belive), that does not have or report this error and everything work correctly so I'm going to go and see there. AutoImage ChangeLog says it support 1.5.3 RC3 but not final..
by Logos302
Thu Jun 05, 2008 2:00 pm
Forum: Switchless Installer Discussion
Topic: Need Help with integrater... Version 1.5.3
Replies: 6
Views: 2324

ProgramAddons_real_alternative_lite_1.80.cab DriveSpace_v5.0.0.33_addon.cab PRogramAddons_media_Player_Classi_6.4.9.1.cab ProgramAddons_notepad++_4.9.2.cab ProgramAddons_Quicktime_alternative_lite_2.5.0.cab Are the addons that I'm using but I've used different addon's all together (Just trying to tr...
by Logos302
Fri May 30, 2008 5:19 pm
Forum: Switchless Installer Discussion
Topic: Need Help with integrater... Version 1.5.3
Replies: 6
Views: 2324

Need Help with integrater... Version 1.5.3

2008-05-30_13.48.09 Log Startup @ 13:48:09 On May 30, 2008 Running OS: WIN_2003 Service Pack 2 X86 RVMIntegrator v1.5.3 "C:\AutoImage\RVM\RVM_Integrator_1.5.3.exe" AutoImage-RVM.ini /integrate 13:48:09 - 13:48:09 - Warning! Old Parameter Found - Please use /Load:"C:\AutoImage\RVM\AutoImage-RVM.ini"...