Search found 7 matches

by voc
Mon Aug 28, 2006 12:50 pm
Forum: Update Pack WPI Addons
Topic: WPI and Office11
Replies: 8
Views: 10408

I just tried it with RunOnce. It still rolls back.
by voc
Sat Aug 26, 2006 11:59 am
Forum: Update Pack WPI Addons
Topic: WPI and Office11
Replies: 8
Views: 10408

I'm close to giving up :( I did create a proper .mst which I could load into setup. I did create a proper switchless installer (tested that). I did create a proper WPI (I'm sure of it because I created another WPI with a smaller program and that works and the settings are identical). Even though the...
by voc
Tue Aug 22, 2006 2:06 pm
Forum: Update Pack WPI Addons
Topic: WPI and Office11
Replies: 8
Views: 10408

By chance could you point to the right direction on how I could go on to do that? Thanks! edit: Sorry, I just saw the Switchless Installer forum. I'll check that out. edit/update: Okay, I created the switchless installer and I tested it on a clean WinXP installation. Office installs just fine with a...
by voc
Mon Aug 21, 2006 12:58 pm
Forum: Update Pack WPI Addons
Topic: WPI and Office11
Replies: 8
Views: 10408

WPI and Office11

(I'm still new to WPI, fyi) I was wondering if anyone tried to create a WPI addon of Office 2003. I created an .mst hoping I won't need any user interaction. However, I'm not too sure how to use the flags in my .js file since I need to target the .mst I created. I tried something like cmd1[pn]=['%wp...
by voc
Wed Jun 28, 2006 12:37 pm
Forum: Update Pack Discussion
Topic: [RESOLVED] Update pack causes blackscreen after splashscreen
Replies: 312
Views: 57103

Wheww... so it's not just me :)
by voc
Wed Jun 28, 2006 11:36 am
Forum: Update Pack Discussion
Topic: [RESOLVED] Update pack causes blackscreen after splashscreen
Replies: 312
Views: 57103

I didn't do silent installs on my image. The SAV I'm using is 10.1.394. This is build from the SAV 10.1 CD. For some reason I can't patch it to .401, but I can patch it to .396. Whether I used .394 or .396 didn't matter, I still received the black screen. (Don't know if .394, .396, or .401 patches m...
by voc
Wed Jun 28, 2006 11:13 am
Forum: Update Pack Discussion
Topic: [RESOLVED] Update pack causes blackscreen after splashscreen
Replies: 312
Views: 57103

Thanks for all your hard work! Unfortunatly for me, I am still getting the problem with the 2.0.7 update pack. I am using your integrator (used to use nLite, but started to use RVMIntegrator for this pack). Also, I think Symantec Anti-Virus definitly helps cause the problem... because when I jump ba...