Search found 4 matches

by noon
Mon Jan 08, 2007 1:41 pm
Forum: Update Pack Discussion
Topic: PCI.SYS not found on install?
Replies: 7
Views: 1340

Also, my install source doesn't have a file called 'dosnet.inf'. RVM complained and I copied a dosnet.inf file over from another installation source that i do not wish to use. Could this be the source of the problem, or no?
by noon
Mon Jan 08, 2007 1:24 pm
Forum: Update Pack Discussion
Topic: PCI.SYS not found on install?
Replies: 7
Views: 1340

I used the following: Update pack 2.1.5a RVMAddons 1.8.0 RVMAddons DX9 1.1 RVMAddons WGA 1.5.723.1 My install source was an unattended XP Pro Corp SP2 CD. I did integrate with RVM and not nLite, didn't use nLite at all. PCI.sys is showing up on the cd in the dir I386/DRIVER.CAB as 67kb which is the ...
by noon
Mon Jan 08, 2007 1:11 pm
Forum: Update Pack Discussion
Topic: PCI.SYS not found on install?
Replies: 7
Views: 1340

PCI.SYS not found on install?

Windows goes thru loading its files to prepare for setup and it tells me it cannot find pci.sys. How can I fix this problem?
by noon
Thu Dec 28, 2006 11:31 pm
Forum: General Discussion
Topic: XP with Australia language as default
Replies: 6
Views: 1823

XP with Australia language as default

Is there a way to change which time zone and language setting my install is set as? Right now it defaults to australian, which isn't too much of a bother to manually change. But I figured you guys would know the solution... :wink:

Any help appreciated, thanks