Search found 4 matches

by sstouffer
Mon Aug 31, 2009 9:44 pm
Forum: Windows XP Professional
Topic: Onepiece XP Post-SP3 AIO Update Pack FINAL
Replies: 3569
Views: 1414605

Possible bug with the new 2.7.1. I confirmed the md5 hash matched before I integrated with rvmi 1.6.1. Clean XP SP3 source + 2.7.1 updatepack, then a seperate RVMi session running Repair_OnePiece_Windows_XP_Post-SP3_UP_AddOn_ENU_RVMi_Only.cab. In Microsoft Update, I'm showing the following updates a...
by sstouffer
Mon Feb 16, 2009 1:54 am
Forum: Windows XP Professional
Topic: Onepiece XP Post-SP3 AIO Update Pack FINAL
Replies: 3569
Views: 1414605

I used version 2.1.0 of OnePiece_Windows_XP_Post-SP3_UpdatePack_v2.1.0_ENU.7z I'm getting a pop up error message immediately after my system boots. Pop up window title: WindowsSearch.exe - Unable To Locate Component Pop up window text: This application has failed to start because MAPI32.dll was not...
by sstouffer
Mon Dec 22, 2008 2:20 pm
Forum: Windows XP Professional
Topic: Onepiece XP Post-SP3 AIO Update Pack FINAL
Replies: 3569
Views: 1414605

Pity that your first and only post (so far) is to repeat what I said when I first posted this "bug" as an issue about 10-20 posts ago?!??!?! Its def IE7 causing it. I have to confess I only noticed it around SP3 time but that yould be soon after I started using this pack on my builds. I don't even ...
by sstouffer
Sun Dec 21, 2008 5:56 pm
Forum: Windows XP Professional
Topic: Onepiece XP Post-SP3 AIO Update Pack FINAL
Replies: 3569
Views: 1414605

Is the NAS bug fixed ? The 'NAS' bug exists even with Ryan's 1.0.2 updatepack. I integrated Ryan's pack, without IE7, then after install, went to MU and installed IE7 with no updates. Bug exists. Like Nonno said earlier, this is an old bug. I have a feeling it has to do with a mismatched setting wi...