irbus.inf nwwks.dll file error....

Questions about Update Pack making? Ask here.
Post Reply
bhurtel
Posts: 36
Joined: Thu Jun 23, 2005 1:26 pm

irbus.inf nwwks.dll file error....

Post by bhurtel » Thu Jan 12, 2006 12:43 am

i integrate xpsp2 with
ryanVMintegrator 1.0.5
**
UpdatePack=RVMUpdatePack2.0.1.cab
**
AddonPacks=Boooggy_WMP10_Addons_2.0.1.cab|HACKED_WGA_1[1].4.389.0ADDON.CAB|Hotfixes_Siginet_DEC132005_Addons_v1.2.cab|Kels_Fedora_addon_v1.CAB|Kels_OpenAL_addon_v1.1.CAB|Rikgale_XPRAID5_addon_v1.cab|RVMAddonsSyssetup_1.0.cab|RVMAddonsTCPIP_1.0.cab|SiginetAddons_RemovableCats.CAB|Xable_CalcPlus-v1.2_addon.cab|Xable_HighMAT-v1.1_addon.cab
***

while setup process in vmware

it ask that following files were missing
irbus.inf
nwwks.dll
kodak_dc.icm
srgb.icm
streammci.dll
blah blah blah blah
........
i checked bot the i386directory
original XP_sp2 i386 directory contains those files,,
but in ryanvm integrated i386 folder,, those files were missing.
------
Last edited by bhurtel on Thu Jan 12, 2006 11:02 am, edited 1 time in total.

User avatar
Siginet
Site Admin
Posts: 2894
Joined: Fri May 27, 2005 1:07 pm
Location: Planet Earth
Contact:

Post by Siginet » Thu Jan 12, 2006 3:33 am

You shouldn't need to use SiginetAddons_RemovableCats.CAB that was an experimental thing used a long time ago when we had a cat issue. But we no longer have a cat issue. I don't think it would be the cause of your problem though.

My best advise would be to check the MD5 Hash of every file you are using.
Then try removeing some of the addons from your integration to try to narrow it down to an addon causeing a problem. If you do find an issue with one of the addons... please report the problem in that addons thread.
Image
--Siginet--

Techware
Your Virtual Technician
Computer Management Software

bhurtel
Posts: 36
Joined: Thu Jun 23, 2005 1:26 pm

couldn't ..

Post by bhurtel » Thu Jan 12, 2006 8:50 am

this is my intregator.ini
[Settings]
Source=E:\auto XP2007
UpdatePack=C:\Documents and Settings\Admin.ITANIUM\Desktop\xp update\addons\RVMUpdatePack2.0.1.cab
AddonPacks=
Destination=

just included RVMUpdatePack2.0.1.cab, no more addons
still those files are missing..

files are missing from i386 directory but,, txtsetup.sif still got the refrenses for those files,,,
i tried from the scratch, .new xpsp2 CD

addons mdf checksum is correct..

bhurtel
Posts: 36
Joined: Thu Jun 23, 2005 1:26 pm

Post by bhurtel » Thu Jan 12, 2006 11:56 am

i extrated the contents of RVMUpdatePack2.0.1.cab to a temp folder and gone through the __integrate.cmd file

i could see there
REM * Copy/delete a few XP Home-/XP Pro-specific files
IF %OS%==home (DEL /q/f irbus.in_
DEL /q/f irbus.sy_
DEL /q/f nwwks.dl_
XCOPY /Q /Y home\input.in_ input.in_
XCOPY /Q /Y home\keyboard.in_ keyboard.in_
XCOPY /Q /Y home\sdbus.in_ sdbus.in_)
IF %OS%==pro (XCOPY /Q /Y pro\input.in_ input.in_
XCOPY /Q /Y pro\keyboard.in_ keyboard.in_
XCOPY /Q /Y pro\sdbus.in_ sdbus.in_)
am i the only person to get this error.. if so ,, then why... why others aren't getting this error.

User avatar
Siginet
Site Admin
Posts: 2894
Joined: Fri May 27, 2005 1:07 pm
Location: Planet Earth
Contact:

Post by Siginet » Sat Jan 21, 2006 7:07 pm

Are you integrating to XPHome?

I am not getting this error. I have not seen any reports like this before either.

Is it possible that you can release some log files and your integrator.ini for me to view.

Thanks
Image
--Siginet--

Techware
Your Virtual Technician
Computer Management Software

Post Reply