how to use makecab to update ryan cab packs

Questions about Update Pack making? Ask here.
Post Reply
User avatar
dragonfixed
Posts: 106
Joined: Thu May 12, 2005 8:04 pm

how to use makecab to update ryan cab packs

Post by dragonfixed » Thu May 26, 2005 3:53 pm

i have download a updated proc.exe file in your pack for sysinternals and i need to know how to use the makecab utulity to re intergate the updated file in to your 1.2.2 main cab file

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Fri May 27, 2005 12:07 am

Why don't you wait 2 weeks for Ryan to add Sysinternals Process Explorer 9.10 to the next build?

I too have been temtped to update his packs but he is the one that has the most experience doing it.

@RyanVM
Hows that for unconditional trust ? lol
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5190
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Fri May 27, 2005 6:42 am

*Excellent...* :twisted:

htc

Post by htc » Fri May 27, 2005 9:27 am

hope you've solved the problem with Home Edition, too ...

Post Reply