MS Update ActiveX Install

Questions about Update Pack making? Ask here.
Post Reply
User avatar
compstuff
Posts: 464
Joined: Fri Aug 11, 2006 3:25 pm
Location: Florida

MS Update ActiveX Install

Post by compstuff » Fri Sep 19, 2008 3:01 pm

I am wondering if I am doing something wrong because I have used both Ryan's and Redxii's SP3 update packs integrated using RVMI 1.5.3 along with the following addons and when I check MS Update I have to install the ActiveX before I can proceed with the update check... otherwise these packs and everything else works PERFECT :D

ARemoval_LANG_DirDeleteAddon
BRemoval_WINNTUPG_DirDeleteAddon_v1.1
CPatchAddon_SFC_OS_v14.7z
Db101_mcblm_si_addon.rar
EPatchAddon_TCPIP_100_v14bJC.7z
FNR_UPHC_Addon.cab
GLXP_startuporb_addon_1.2.cab
HRVMAddonsWGAN_1.8.31.0.7z
INR_IE7en_Addon_2.0.2.7z
Java6u7.exe
JDirectX_9.0c_End-User_Runtime_AddOn_0.5.1_-_redxii.7z
ProgramAddons K-Lite Codec Pack Standard 4.1.7.cab
ProgramAddons QuickTime Alternative 2.6.0.cab
ProgramAddons Real Alternative 1.82.cab
ProgramAddons_spybotsd-1.6.0.30.cab
Ricks_SpywareBlaster4.1_AddOn_80912.7z
shockwave11.exe
XRogueSpearAddonsDotNET11SP1.zip
Yar9lite_eng.exe

User avatar
RogueSpear
Posts: 1155
Joined: Tue Nov 23, 2004 9:50 pm
Location: Buffalo, NY

Post by RogueSpear » Fri Sep 19, 2008 3:10 pm

Are you sure that you have to install it? I just have to give permission for it to execute I believe.

User avatar
compstuff
Posts: 464
Joined: Fri Aug 11, 2006 3:25 pm
Location: Florida

Post by compstuff » Fri Sep 19, 2008 3:18 pm

WOW that's an interesting point and I'm not actually sure :oops: I will check on my next install test...

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Fri Sep 19, 2008 7:42 pm

You may want to check this topic buddy: http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=4361

Especially this post: http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?p=54907#54907

Hope it helps,
Cheers

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4618
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Fri Sep 19, 2008 8:09 pm


User avatar
compstuff
Posts: 464
Joined: Fri Aug 11, 2006 3:25 pm
Location: Florida

Post by compstuff » Fri Sep 19, 2008 8:37 pm

I don't know how to express my appreciation to all of you here on the forum... your all simply the best and so is this entire forum!!!

I will try your suggestions tomorrow and report back. THANKS

PS - I thought I was good at searching the forum for solutions but I need to improve my search skills :lol:

User avatar
compstuff
Posts: 464
Joined: Fri Aug 11, 2006 3:25 pm
Location: Florida

Post by compstuff » Fri Sep 19, 2008 10:17 pm

5eraph wrote:I was thinking this post:
This is the exact reg entry I used to resolve the issue and it worked like a charm :D THANKS to you both

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4618
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Fri Sep 19, 2008 10:54 pm

You're welcome. :)

Post Reply