winlogon.exe crash with autologin...

Questions about Update Pack making? Ask here.
Post Reply
fly
Posts: 73
Joined: Thu Sep 01, 2005 12:31 pm

winlogon.exe crash with autologin...

Post by fly » Thu Mar 12, 2009 7:55 am

So I'm having a problem with winlogon.exe crashing when using the autologin registry keys. I *think* its somehow related to 1.0.3, but I don't even see anything in the changelog that references logins at all.

I usually keep the old packs, for some reason I didn't this time. Is 1.0.2 available somewhere for download so I can try the build with that and see if it does indeed go away?

More info: I'm building WIMs in MDT 2008. When using a WIM built with 1.0.3, it does the autologin to start its config process and winlogon.exe crashes. It doesn't prevent anything from happening and goes away once the autologin keys are removed, but is unsettling.

User avatar
code65536
Posts: 735
Joined: Wed Mar 14, 2007 2:58 pm
Location: .us
Contact:

Re: winlogon.exe crash with autologin...

Post by code65536 » Thu Mar 12, 2009 8:35 am

fly wrote:So I'm having a problem with winlogon.exe crashing when using the autologin registry keys.
You need to find out the name of the module where the crash occurred.
My addons: CmdOpen - HashCheck - Notepad2 - MS Runtimes - DirectX

Into the breach, meatbags!

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4621
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Thu Mar 12, 2009 11:48 am

You can find stuff on the tracker dating back to 2006. All you need is a Bittorrent client.

fly
Posts: 73
Joined: Thu Sep 01, 2005 12:31 pm

Post by fly » Thu Mar 12, 2009 2:15 pm

code65536 wrote:You need to find out the name of the module where the crash occurred.
I will check that out, thank you.
5eraph wrote:You can find stuff on the tracker dating back to 2006. All you need is a Bittorrent client.
That's tough to come by at work, but I'll try to remember to get it tonight at home. Thanks!

fly
Posts: 73
Joined: Thu Sep 01, 2005 12:31 pm

Post by fly » Tue Mar 17, 2009 11:56 am

As I'm sure you guys can imagine, this was a false alarm. It seems to have nothing to do with The error seems to exist on a vanilla SP3 install as well. It mentions sfc_os.dll as the ModName. And the crash goes away once auto login is turned off.

If anyone has any ideas, I'd appreciate it. Otherwise, I'm off to the Google.

Post Reply