Using the integrator

Questions about Update Pack making? Ask here.
Post Reply
User avatar
mgadallah
Posts: 85
Joined: Wed Jan 18, 2006 12:35 pm
Location: Egypt - Cairo

Using the integrator

Post by mgadallah » Wed Apr 22, 2009 7:38 pm

Hello

It was a long time since last time using the integrator

I've tried to recall what I used to do but was not able to complete the whole thing

Please does there is any tutorial how to use it correctly

I am using my original XP SP2, and will integrate SP3, and rayan post-sp3 update pack, also I've downloaded several add-on from several places and would like to integrate all of them directly into the source

I am sorry if it seems silly to ask for such a thing but I do not have any other options

-Off Topic-
Do you recommend using nLite?


Thanks

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4621
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Wed Apr 22, 2009 8:09 pm

The Integrator has an online manual.

The integrator will determine if a service pack needs to be applied to the source, and, if so, it will ask you where to find it on your hard drive. Download the necessary service pack from Microsoft before starting the Integrator.

User avatar
mgadallah
Posts: 85
Joined: Wed Jan 18, 2006 12:35 pm
Location: Egypt - Cairo

Post by mgadallah » Thu Apr 23, 2009 2:03 am

Thanks for replying

I will check it my friend

:oops:

varocketry
Posts: 3
Joined: Sat May 16, 2009 11:42 pm

Seraph - I probably messed up somewhere - Advice needed

Post by varocketry » Tue May 19, 2009 9:48 am

New User here trying to figure this tool out.

When I ran Integrator and attempted to access a MS SP3 download ending in .exe (Over 300 MB), the INtergator repeatedly gave me error messages . I was going in under the FILE tab option as described elsewhere.

FInally gave up and went back to NLITE - it recognized the file and proceeded along through ISO creation and burning.

Any idea what I might have done wrong from this brief description? I'd like to recreate the error message but deleted the MS distro file after the successful Nlite session.

Suggestion: It might AID us newbies to add instructions with screen shots for this process in the GUIDE.

FInal question: I'm guessing because I didn't see it discussed anywhere that a "Post SP3 update" does NOT also include the required SP3 update. Is that correct? Or is it inclusive?

Thanks.

User avatar
beats
Posts: 772
Joined: Tue Nov 27, 2007 4:11 am
Location: Netherlands

Re: Seraph - I probably messed up somewhere - Advice needed

Post by beats » Tue May 19, 2009 10:03 am

varocketry wrote:New User here trying to figure this tool out.

When I ran Integrator and attempted to access a MS SP3 download ending in .exe (Over 300 MB), the INtergator repeatedly gave me error messages . I was going in under the FILE tab option as described elsewhere.

FInally gave up and went back to NLITE - it recognized the file and proceeded along through ISO creation and burning.

Any idea what I might have done wrong from this brief description? I'd like to recreate the error message but deleted the MS distro file after the successful Nlite session.

Suggestion: It might AID us newbies to add instructions with screen shots for this process in the GUIDE.

FInal question: I'm guessing because I didn't see it discussed anywhere that a "Post SP3 update" does NOT also include the required SP3 update. Is that correct? Or is it inclusive?

Thanks.
Without the actual RVMi error messages or anything, it's hard to comment on that.

The online guide HAS lots of screenshots.

SP3 is NOT included within any of the post SP3 update packs.
Last edited by beats on Tue May 19, 2009 10:05 am, edited 1 time in total.

varocketry
Posts: 3
Joined: Sat May 16, 2009 11:42 pm

thanks

Post by varocketry » Tue May 19, 2009 12:07 pm

Ok, Beats, thanks.

Could you point me to the screenshots in the GUIDE showing integration of a Microsoft Update distro .exe using the manual manual accessing the FILE tab of RVMi?

That's what we were discussing and I've searched repeatedly for it.

Many thanks in advance.

User avatar
Siginet
Site Admin
Posts: 2894
Joined: Fri May 27, 2005 1:07 pm
Location: Planet Earth
Contact:

Post by Siginet » Tue May 19, 2009 3:32 pm

Did you change the name of the exe you downloaded from microsoft? That may be the problem. Or the updatepack you were using is improperly made.
Image
--Siginet--

Techware
Your Virtual Technician
Computer Management Software

User avatar
mgadallah
Posts: 85
Joined: Wed Jan 18, 2006 12:35 pm
Location: Egypt - Cairo

Post by mgadallah » Sat Jun 13, 2009 4:51 am

Actually the integrator working perfectly and far better then nLite.

varocketry
Posts: 3
Joined: Sat May 16, 2009 11:42 pm

Post by varocketry » Sat Jun 20, 2009 10:52 am

Siginet:

Nope, just pointed to the file (SP3 update) as downloaded from MS.

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4621
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Sat Jun 20, 2009 11:05 am

Perhaps I'm confused. You're trying to slipstream Service Pack 3, correct?

Post Reply