[Help] locate hotfix with qfecheck.exe v6.2.29.0

Questions about Update Pack making? Ask here.
Post Reply
User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

[Help] locate hotfix with qfecheck.exe v6.2.29.0

Post by ricktendo64 » Thu Jun 04, 2009 6:27 pm

I have searched the forum but cant seem to find what hotfix qfecheck.exe v6.2.29.0 was found in

tia

User avatar
redxii
Posts: 395
Joined: Sun Dec 17, 2006 5:50 pm

Post by redxii » Thu Jun 04, 2009 7:34 pm


User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Thu Jun 04, 2009 7:42 pm

ty :)

User avatar
redxii
Posts: 395
Joined: Sun Dec 17, 2006 5:50 pm

Post by redxii » Thu Jun 04, 2009 8:41 pm

I remembered someone asking in xable's forum. http://xable.net/forums/viewtopic.php?id=90

Post Reply