RVM Integrator 1.0.5 errors

Questions about Update Pack making? Ask here.
Post Reply
User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

RVM Integrator 1.0.5 errors

Post by muiz » Fri Dec 02, 2005 4:07 am

When i use : RVM Integrator 1.0.5 , i keep getting errors.
Setup couldnt find wmploc.dll
And during runonce i get framedyn.dll errors.

Switched back to 1.0RC15 , problem solved .

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Re: RVM Integrator 1.0.5 errors

Post by muiz » Fri Dec 02, 2005 4:27 am

muiz2 wrote:When i use : RVM Integrator 1.0.5 , i keep getting errors.
Setup couldnt find wmploc.dll
And during runonce i get framedyn.dll errors.

Switched back to 1.0RC15 , problem solved .
1.0RC15 Leaves a corrupted svcpack.inf behind.
I made onde myself , that did the trick.

User avatar
Fencer128
Posts: 168
Joined: Thu Jun 23, 2005 9:59 am
Location: Cumbernauld, Scotland

Post by Fencer128 » Fri Dec 02, 2005 4:43 am

Hi,

Please post exactly how you are using 1.0.5. (i.e. versions of packs, order of execution, whether you've used nlite or not, etc).

Andy
RISult a utility to integrate RyanVM Updates and/or BTS DriverPacks into your RIS image.

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Fri Dec 02, 2005 10:41 am

full details are appreciated. it would help siginet and paul pinpoint the problem more quickly, and also try running integrator only installs, because some times we do so many things at once were not sure what to blame i myself have been guilty of this a couple of times.
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
vier
Posts: 531
Joined: Tue Nov 08, 2005 11:24 am

Post by vier » Sat Dec 03, 2005 8:43 am

The bug is perhaps a problem with unicode file. Use UNICODE2ANSI before ?

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Sun Dec 04, 2005 11:43 am

How i use it? lol

that was a joke?

Like i said 1.0RC15 works , 1.05 doesnt. it gives framedyn.dll errors and misses a dll wmploc.dll

The only thing that is bad about 1.0RC15 , is it corrupts the svcpack.inf , so what i did was took the 1 that 1.05 made.
Saved that 1 and placed that 1 back after integrate with 1.0RC15.
Now all works like a charm again.

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Sun Dec 04, 2005 12:18 pm

strange framedyn errors, arent the associated sith sysoc not finding an inf file?
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
Siginet
Site Admin
Posts: 2894
Joined: Fri May 27, 2005 1:07 pm
Location: Planet Earth
Contact:

Post by Siginet » Sun Dec 04, 2005 1:51 pm

I will see what changes have been made to svcpack.inf editing. I think Paul implemented his new editing code to svcpack.inf in 1.0.5B3... so we may need to combine his code with my old code and make a super-code! ;)

Sorry muiz... but thanks for reporting.
Image
--Siginet--

Techware
Your Virtual Technician
Computer Management Software

User avatar
Paul_365
Posts: 221
Joined: Wed Aug 03, 2005 6:38 am

Post by Paul_365 » Sun Dec 04, 2005 4:20 pm

What Launguge version is your xp

User avatar
vier
Posts: 531
Joined: Tue Nov 08, 2005 11:24 am

Post by vier » Sun Dec 04, 2005 4:33 pm

I have the same with French version. The SYSOC file has corrupt because his in UNICODE. If I use my soft UNICODE2ANSI. The problems is out !

Try to use UNICODE2ANSI (post on SVCPACK UNICODE), if you have not the bug the problem is simple.

User avatar
Siginet
Site Admin
Posts: 2894
Joined: Fri May 27, 2005 1:07 pm
Location: Planet Earth
Contact:

Post by Siginet » Sun Dec 04, 2005 5:33 pm

This is something we will decide to probably add to the next version of the integrator. ;)
Image
--Siginet--

Techware
Your Virtual Technician
Computer Management Software

User avatar
Paul_365
Posts: 221
Joined: Wed Aug 03, 2005 6:38 am

Post by Paul_365 » Sun Dec 04, 2005 7:56 pm

vier, can u link me to a copy of your SYSOC file, before you fix it

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Thu Dec 15, 2005 4:20 am

i saw , that the problem was the unicode problem.

you still need my sysoc file? my XP is Dutch

RVM_Integrator_v1.0RC15.3.exe works , exept the svcpack that still corrupt , i replace that manualy afterwards

User avatar
vier
Posts: 531
Joined: Tue Nov 08, 2005 11:24 am

Post by vier » Thu Dec 15, 2005 5:45 am

Before use RVM integrator, use UNICODE2ANSI for transform SYSOC and SVCPACK in ANSI, and use after RVM integrator !

The problem is solved with this method !

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Sun Dec 18, 2005 6:37 am

vier wrote:Before use RVM integrator, use UNICODE2ANSI for transform SYSOC and SVCPACK in ANSI, and use after RVM integrator !

The problem is solved with this method !
And how i do this?

User avatar
DisabledTrucker
Posts: 822
Joined: Tue Feb 22, 2005 6:14 pm
Location: Country of Mental on the Planet Trucker in the MidnightHunter Galaxy.
Contact:

Post by DisabledTrucker » Sun Dec 18, 2005 6:52 am

I wonder if this could be why I have the problem with setupdd.sys erroring out with my installs with 1.05?

I've been trying to figure out what's been causing it for over a week now without any luck...
Unless it's got to do with how many things I'm trying to install at one time using this metod.
Matthew 22:36-40

I have some gmail invites left, if you'd like one IM me and let me know.

[url=mms://wmc1.liquidviewer.net/WNOR]WNOR FM-99[/url] The best station in the world!

User avatar
Siginet
Site Admin
Posts: 2894
Joined: Fri May 27, 2005 1:07 pm
Location: Planet Earth
Contact:

Post by Siginet » Sun Dec 18, 2005 2:53 pm

You would not have a problem with an english version of xp.
Image
--Siginet--

Techware
Your Virtual Technician
Computer Management Software

User avatar
DisabledTrucker
Posts: 822
Joined: Tue Feb 22, 2005 6:14 pm
Location: Country of Mental on the Planet Trucker in the MidnightHunter Galaxy.
Contact:

Post by DisabledTrucker » Mon Dec 19, 2005 9:10 am

That doesn't help me any :(
Oh well back to the ol' drawing board...
Matthew 22:36-40

I have some gmail invites left, if you'd like one IM me and let me know.

[url=mms://wmc1.liquidviewer.net/WNOR]WNOR FM-99[/url] The best station in the world!

User avatar
vier
Posts: 531
Joined: Tue Nov 08, 2005 11:24 am

Post by vier » Mon Dec 19, 2005 9:15 am

@Muiz2

http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=890

The UNICODE2ANSI is in post. Put it in your root CD with file WIN51, launch file, after few seconds the UNICODE file are transform (a little message finished appear) removed UNICODE2ANSI and launch RVM integrator ! With french version this method is good (test on Home and pro)

Post Reply