Post-SP2 Update Pack November 2006

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
lucky2007
Posts: 23
Joined: Sat Nov 18, 2006 7:27 pm

Post by lucky2007 » Mon Dec 11, 2006 5:37 pm

werkt hier prima :D

en ik heb een vraagje, ik heb geprobeerd een adon pack te maken gebaseerd op deze tutorial:
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?p=38074#38074

nou lukt het me niet hellemaal, want hij pakt alles netjes uit (zoals het hoort),
daarna begint ie met de instalatie, en daar gaat het na ongeveer 30 sec fout,
want dan gaat hij rebooten want die addons worden de laatste 13 minuten geinstaleerd.

ik heb een idee hoe het komt maar geen idee hoe ik het op moet lossen, want ik start namelijk een exe file die weer een msi file opent.
en dan stopt de exe file ermee(denk ik) en daardoor denkt dos dat me instalatie klaar is, en gaat rebooten :(
en nee de msi kan niet direckt geopend worden, dan geeft ie aan dat ik de exe moet starten......(hij zegt dat niet bij office maar wel bij m virusscanner)

een voorbeeldje:


;My Favourite Office Addon Pack, made by Lucky.

Setup=setup.exe TRANSFORMS=Unattended.MST /qb
TempMode
Silent=2
Overwrite=1

die setup.exe opent weer pro11.msi, hoop dat ik duidelijk genoeg was, en ik hoop dat iemand mij ermee zou kunnen helpen.

ik heb dit probleem ook bij een andere, zelfde probleem alleen zonder transforms.

bij voorbaad dank

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Mon Dec 11, 2006 6:55 pm

Dit lukt wel , alleen of office tijdens svcpack kan weet ik niet.

Code: Select all

Setup=Pro11.msi /qn
TempMode
Silent=1
Overwrite=1

lucky2007
Posts: 23
Joined: Sat Nov 18, 2006 7:27 pm

Post by lucky2007 » Mon Dec 11, 2006 7:09 pm

muiz2 wrote:Dit lukt wel , alleen of office tijdens svcpack kan weet ik niet.

Code: Select all

Setup=Pro11.msi /qn
TempMode
Silent=1
Overwrite=1
dit lukt idd waarscheinlijk wel , alleen zal dit niet werken voor me virusscanner, die laat niet toe dat ik direct de msi file open, die vraagt dan specifiek naar de exe file (McAfee 8.5i)

en of office tijdens svcpack kan weet ik ook niet, maar er is maar 1 mannier om erachter te komen :twisted:

maar als het absoluut niet werkt, is er nog een mannier om ze erin te zetten buiten de optie van nlite om bij eerste logon te instaleren?

zilexa
Posts: 71
Joined: Sat Oct 01, 2005 5:28 pm

Post by zilexa » Mon Dec 11, 2006 7:30 pm

Uhm, in het topic met de Add-ons staat dat je deze heb toegevoegd aan de Updatepack... maar later (na de poll) bestond de Update pack alleen uit officiele WU updates. Betekend dit dat Addon For Laptop Users en de High Definition Audio Addon niet in de Pack zitten?

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Mon Dec 11, 2006 8:21 pm

Dan word het :

Code: Select all

Setup=setup.exe TRANSFORMS=Unattended.MST /qn
TempMode 
Silent=1 
Overwrite=1
Maar dit is wel erg oftopic , kan er geen addon topic of iets dergelijks gemaakt worden?

lucky2007
Posts: 23
Joined: Sat Nov 18, 2006 7:27 pm

Post by lucky2007 » Mon Dec 11, 2006 8:52 pm

muiz2 wrote:Dan word het :

Code: Select all

Setup=setup.exe TRANSFORMS=Unattended.MST /qn
TempMode 
Silent=1 
Overwrite=1
Maar dit is wel erg oftopic , kan er geen addon topic of iets dergelijks gemaakt worden?
die mannier heb ik al geprobeerd, maar dat werkt dus niet, omdat ie tijdens de installatie reboot, is er een comando die ervoor zorgt dat de boel wacht met verdergaan?

een adon topic zou makelijk zijn :rolleyes:

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Mon Dec 11, 2006 9:01 pm

Als hij tijdens de instalatie reboot is er wss iets mis met je MST.
Ik doe nl hetzelfde en mijne reboot niet.

lucky2007
Posts: 23
Joined: Sat Nov 18, 2006 7:27 pm

Post by lucky2007 » Mon Dec 11, 2006 9:11 pm

muiz2 wrote:Als hij tijdens de instalatie reboot is er wss iets mis met je MST.
Ik doe nl hetzelfde en mijne reboot niet.
hmm zou kunnen idd, kan je me in een pm stuuren hoe jij de jouwe hebt gemaakt?
en welke office je gebruikt?
ik gebruik office 2003 met sp2........

User avatar
MEULC
Posts: 407
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:58 am

Post by MEULC » Tue Dec 12, 2006 2:28 am

zilexa wrote:Uhm, in het topic met de Add-ons staat dat je deze heb toegevoegd aan de Updatepack... maar later (na de poll) bestond de Update pack alleen uit officiele WU updates. Betekend dit dat Addon For Laptop Users en de High Definition Audio Addon niet in de Pack zitten?
De fixes in de Laptop Addon, zitten ook in het main pack.
De high Definition hotfix zit niet in het main pack. Maar aangezien ik ondertussen een HDA soundcard heb, zal deze hotfix waarschijnlijk ook in het december update pack zitten.

{I}{K}{E}
Posts: 19
Joined: Sun Aug 13, 2006 9:25 am

Post by {I}{K}{E} » Tue Dec 12, 2006 10:03 am

Misschien een leuke extra voor in de december pack?:

European Union Expansion Font Update

Updated versions of Times New Roman, Arial and Verdana fonts that include six additional Romanian and Bulgarian characters not available in the Windows XP versions of these fonts.

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

Daimao
Posts: 200
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:13 pm
Location: Gent
Contact:

Post by Daimao » Tue Dec 12, 2006 10:23 am

om extra roemeense en bulgaarse characters te hebben :/

{I}{K}{E}
Posts: 19
Joined: Sun Aug 13, 2006 9:25 am

Post by {I}{K}{E} » Tue Dec 12, 2006 10:42 am

Daimao wrote:om extra roemeense en bulgaarse characters te hebben :/
Als je die zou toevoegen hoef je alleen maar de originele font bestanden te updaten.

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Tue Dec 12, 2006 12:36 pm

En dan? 8-/

Daimao
Posts: 200
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:13 pm
Location: Gent
Contact:

Post by Daimao » Tue Dec 12, 2006 1:15 pm

Lijkt me gewoon weinig waarde te hebben

SlimShady
Posts: 17
Joined: Wed Aug 02, 2006 4:53 am

Post by SlimShady » Tue Dec 12, 2006 1:24 pm

Tijd voor de December pack.
Critical (3)
Important (4)
http://www.microsoft.com/technet/securi ... 6-dec.mspx

SeekAndFind
Posts: 23
Joined: Fri Dec 01, 2006 6:24 am
Location: France

Post by SeekAndFind » Tue Dec 12, 2006 1:35 pm

SlimShady Posted: Tue Dec 12, 2006 2:24 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Tijd voor de December pack.
Quote:
Critical (3)
Important (4)

http://www.microsoft.com/technet/securi ... 6-dec.mspx

Dit is het antwoord van de server.
We’re sorry, but we were unable to service your request. You may wish to choose from the links below for information about Microsoft products and services.

Updates zijn hier al binnen.
KB926255
KB925398
KB923694
KB929120
KB928388
KB890830-v1.23 schadelijke software 2006

Kan ik hier addons van maken?
Zo ja hoe?

Daimao
Posts: 200
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:13 pm
Location: Gent
Contact:

Post by Daimao » Tue Dec 12, 2006 1:49 pm

als je nlite gebruikt kun je die gewoon slipstreamen

SeekAndFind
Posts: 23
Joined: Fri Dec 01, 2006 6:24 am
Location: France

Post by SeekAndFind » Tue Dec 12, 2006 2:02 pm

Daimao wrote:

als je nlite gebruikt kun je die gewoon slipstreamen


Bedankt Daimao

Alleen KB890830-v1.23 schadelijke software dec 2006 wil nLite niet doen.
Dat is alleen om te runnen vlgs de melding die ik krijg.
Is daar een andere manier voor om dit naar de cd te slipstreamen?

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Tue Dec 12, 2006 2:25 pm

Niet dat ik weet , maar instaleren :

KB890830-v1.23 /Q

en deze 2 komen bij mij niet :

KB929120
KB928388

SeekAndFind
Posts: 23
Joined: Fri Dec 01, 2006 6:24 am
Location: France

Post by SeekAndFind » Tue Dec 12, 2006 3:32 pm

muiz2 het gaat over tijd


KB929120: Update voor Windows XP

Australië heeft in december 2006 voor een proefperiode van drie jaar de zomertijd ingevoerd in de West-Australische tijdzone (Perth).


KB928388: Update voor Windows XP

Als u deze update installeert, wordt de computerklok op de juiste datum in 2007 aangepast aan de zomertijd die in veel landen van kracht is.

Daimao
Posts: 200
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:13 pm
Location: Gent
Contact:

Post by Daimao » Tue Dec 12, 2006 3:40 pm

Bij mij waren er ook maar 3 updates
en die schadelijke software zul je er dan manueel moeten insteken of gewoon installeren eh

SeekAndFind
Posts: 23
Joined: Fri Dec 01, 2006 6:24 am
Location: France

Post by SeekAndFind » Tue Dec 12, 2006 4:09 pm

Toch moeten er 6 zijn volgems de nieuwsbrief van begin december

Zelf Daimao heeft het volgende geschreven:
6 updates op komst dus laten we maar direct naar het december pack overgaan zouk zo zeggen.

Ik heb het ook op de nieuwsbrief gelezen via een link van microsoft op een post enkele dagen geleden hier op het forum.

Des vreemd ??????

Daimao
Posts: 200
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:13 pm
Location: Gent
Contact:

Post by Daimao » Tue Dec 12, 2006 5:22 pm

Tja,ge kunt ze altijd manueel downloaden natuurlijk

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Tue Dec 12, 2006 10:09 pm

Voor de duidelijkheid , in MEULC's pack zitten alleen updates die verschijnen op Windowsupdate.

User avatar
MEULC
Posts: 407
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:58 am

Post by MEULC » Wed Dec 13, 2006 2:15 am

Files die worden aangepast bij OS WinXP

KB928388
Tzchange.exe 5.1.2600.3037

KB929120
Tzchange.exe 5.1.2600.3042


-> KB929120 vervangt dus eigenlijk al KB928388 :rolleyes:

SeekAndFind
Posts: 23
Joined: Fri Dec 01, 2006 6:24 am
Location: France

Post by SeekAndFind » Wed Dec 13, 2006 5:40 am

muiz2 wrote:

Voor de duidelijkheid , in MEULC's pack zitten alleen updates die verschijnen op Windowsupdate.
Ik kreeg de 6 updates op een computer met alleen originele XP cd met geintregeerde (originele CD) SP2 pack, november_updatepack, wmp11_addon, framework_addon en ProgramAddons_Internet_Explorer_7.0_NL, dus duidelijk zonder iets extra, alleen het noodzakelijke.
En toch kreeg ik de 6 updates.

Dus dan zou ik zeggen dat die 6 nodig zijn.
Waarom KB928388 (groot 508 kB) vervangen zou worden met de zelfde update met KB929120 (groot 507 kB) is mij niet geheel duidelijk.
Eem uur voor deze updates waren er geen updates, dus het lijkt ook niet dat ze er achter kwamen dat KB928388 niet goed was.

User avatar
MEULC
Posts: 407
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:58 am

Post by MEULC » Wed Dec 13, 2006 6:27 am

Waarom KB928388 (groot 508 kB) vervangen zou worden met de zelfde update met KB929120 (groot 507 kB) is mij niet geheel duidelijk.
Eem uur voor deze updates waren er geen updates, dus het lijkt ook niet dat ze er achter kwamen dat KB928388 niet goed was.
Voor andere windows versies zijn beide idd nodig, maar voor XP bevatten ze net dezelfde bestanden, alleen een verschillend versienummer.

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Wed Dec 13, 2006 9:33 am

Op geen een van alle pcs komen er hier 6 , ik heb ook eens flink rondgevraagd, maar niets.

SeekAndFind
Posts: 23
Joined: Fri Dec 01, 2006 6:24 am
Location: France

Post by SeekAndFind » Wed Dec 13, 2006 11:09 am

Kan het verschil met aantal updates liggen in het feit, dat Internet Explorer 7 bij sommige via de addon van muiz2 is gedaan en andere op de normale installatie manier?

Gewoon een gedachte gang die ik had.

masterdave
Posts: 13
Joined: Fri Sep 22, 2006 4:10 am

Post by masterdave » Thu Dec 14, 2006 3:45 am

Ik heb ook een probleem, ik gebruik deze packs altijd om onze RIS Images mee te creeeren op het werk. Maar sinds deze update(vind het jammer dat er nu al overgegaan is op Internet Explorer 7.0) gaat het installeren niet meer volledig automatisch, ik krijg als er nog 13 minuten installlatie over is, telkens de melding dat ik moet inloggen op onze ISA server.

Ik vermoed dat het door de Internet Explorer 7.0 komt, iemand enig idee nu al waarom dit is? Want ik wil gewoon een pack met alle updates, dus niet dat ik nu ie7 eruit laat, en dus nog alle IE6 updates met de hand moet gaan doen, dat zie ik niet zo zitten.

Daimao
Posts: 200
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:13 pm
Location: Gent
Contact:

Post by Daimao » Thu Dec 14, 2006 4:16 am

als je de switchless installer gebruikt zul je misschien dit probleem niet hebben?of gebruik je die al?


Voor de geinteresseerden heb ik een addon gemaakt van de nieuwe directx :

http://rapidshare.com/files/7424859/directx_addon.cab

User avatar
MEULC
Posts: 407
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:58 am

Post by MEULC » Thu Dec 14, 2006 5:13 am

masterdave wrote:Ik heb ook een probleem, ik gebruik deze packs altijd om onze RIS Images mee te creeeren op het werk. Maar sinds deze update(vind het jammer dat er nu al overgegaan is op Internet Explorer 7.0) gaat het installeren niet meer volledig automatisch, ik krijg als er nog 13 minuten installlatie over is, telkens de melding dat ik moet inloggen op onze ISA server.

Ik vermoed dat het door de Internet Explorer 7.0 komt, iemand enig idee nu al waarom dit is? Want ik wil gewoon een pack met alle updates, dus niet dat ik nu ie7 eruit laat, en dus nog alle IE6 updates met de hand moet gaan doen, dat zie ik niet zo zitten.
Ik kan niet meteen zeggen waarom je dit probleem hebt. Probeer eens een keer IE7 handmatig te installeren.

Maar betreffende IE7: In Vista zit ook IE7 en WMP11, dus uiteindelijk ga je ze toch moeten gaan gebruiken. Ik opteer er dan ook voor om telkens de laatste versies van alles te integreren.
Probleem is: Je hebt IE6 / IE7 , WMP9 / WMP10 /WMP11... En iedereen heeft zijn voorkeur. Maar ik kan niet een Pack uitbrengen met alle fixes voor al deze mogelijke combinatie's.

masterdave
Posts: 13
Joined: Fri Sep 22, 2006 4:10 am

Post by masterdave » Thu Dec 14, 2006 5:18 am

MEULC wrote:
masterdave wrote:Ik heb ook een probleem, ik gebruik deze packs altijd om onze RIS Images mee te creeeren op het werk. Maar sinds deze update(vind het jammer dat er nu al overgegaan is op Internet Explorer 7.0) gaat het installeren niet meer volledig automatisch, ik krijg als er nog 13 minuten installlatie over is, telkens de melding dat ik moet inloggen op onze ISA server.

Ik vermoed dat het door de Internet Explorer 7.0 komt, iemand enig idee nu al waarom dit is? Want ik wil gewoon een pack met alle updates, dus niet dat ik nu ie7 eruit laat, en dus nog alle IE6 updates met de hand moet gaan doen, dat zie ik niet zo zitten.
Ik kan niet meteen zeggen waarom je dit probleem hebt. Probeer eens een keer IE7 handmatig te installeren.

Maar betreffende IE7: In Vista zit ook IE7 en WMP11, dus uiteindelijk ga je ze toch moeten gaan gebruiken. Ik opteer er dan ook voor om telkens de laatste versies van alles te integreren.
Probleem is: Je hebt IE6 / IE7 , WMP9 / WMP10 /WMP11... En iedereen heeft zijn voorkeur. Maar ik kan niet een Pack uitbrengen met alle fixes voor al deze mogelijke combinatie's.
Was ook puur mijn persoonlijke mening, ik waardeer echt wat je hier telkens neerzet. Je bespaart mij en heel veel mensen heel veel werk.
Maar ik ga idd even die switchless installer proberen, had um nu geslipstreamt.

Jullie horen van mij.

SeekAndFind
Posts: 23
Joined: Fri Dec 01, 2006 6:24 am
Location: France

Post by SeekAndFind » Thu Dec 14, 2006 5:28 am

MEULC ik ben er ook voor om altijd de nieuwste software in dit update pack te hebben.
Wat je ook zegt, bij VISTA is het standaard.

Maar misschien kunnen er addons komen van IE6 en IE7, WMP9. WMP10 en WMP11, zodat een ieder zelf kan kiezen welke versie hij intregeren wil.
Of geeft dat moeilijkheden met komende updates van deze programma's of zouden die (nieuwe en oude) updates in het betreffende addon pack kunnen?

Is dit mogelijk?

User avatar
MEULC
Posts: 407
Joined: Tue Mar 08, 2005 8:58 am

Post by MEULC » Thu Dec 14, 2006 6:09 am

Het is zeker mogelijk om een Addon te maken voor WMP10 / IE6 met de bijhorende updates erbij. Dit heeft normaal geen invloed op het Main Updatepack.
Alleen ga ik deze Addons niet maken :) Maar degene die wil, mag deze natuurlijk maken en hier publiceren. Als je problemen hebt met deze te creeren, mag je mij natuulijk ook altijd contacteren met je vragen.

Daimao
Posts: 200
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:13 pm
Location: Gent
Contact:

Post by Daimao » Thu Dec 14, 2006 9:44 am

de legitcheckcontroll.dll is ook geupdate geweest meulc
kweet niet of je al aan het december pack bent begonnen

SeekAndFind
Posts: 23
Joined: Fri Dec 01, 2006 6:24 am
Location: France

Post by SeekAndFind » Thu Dec 14, 2006 10:37 am

Daimao

Deze zit in update pack van november: KB892130 - Windows Genuine Advantage Validation Tool v1.5.722.0
Ik heb de updates van Microsoft binnengehaald en geinstalleerd maar het blijft bij mij 1.5.722.0
Welke versie is het dan nu??

ViVa

Post by ViVa » Thu Dec 14, 2006 10:37 am

1.5.723.1 is alweer uit.

ViVa

Post by ViVa » Thu Dec 14, 2006 10:40 am

- Alle browsers dicht.
- \system32\LegitCheckControl.dll handmatig verwijderen.
- Naar http://download.microsoft.com/ gaan en de eerste de beste download aanklikken waar zo'n sterretje achterstaat van WGA (bv. Windows Defender), dan op die Validate knop klikken, dan krijg je een ActiveX popup, en dan installeert hij automatisch de nieuwste versie.

Via MU heb je nooit de nieuwste, die draait nog altijd op 1.5.540.0 volgens mij, is een duidelijk verschil tussen MU en download.microsoft.com

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Thu Dec 14, 2006 12:02 pm

Dus het boeit niet zoveel welke versie er in het pack zit , je krijgt automatisch de nieuwe voorgeschoteld.

Daimao
Posts: 200
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:13 pm
Location: Gent
Contact:

Post by Daimao » Thu Dec 14, 2006 12:19 pm

ViVa wrote:1.5.723.1 is alweer uit.

Daimao
Posts: 200
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:13 pm
Location: Gent
Contact:

Post by Daimao » Thu Dec 14, 2006 12:21 pm

muiz2 wrote:Dus het boeit niet zoveel welke versie er in het pack zit , je krijgt automatisch de nieuwe voorgeschoteld.
is hetzelfde bij flashplayer etc dus als ge zo begint kunde veel uit het pack laten :p

edje
Posts: 68
Joined: Fri Dec 01, 2006 7:50 am

Post by edje » Thu Dec 14, 2006 5:27 pm

muiz2 wrote:Voor de geintreseerden :

IE7 addon NL :

http://rapidshare.com/files/6888151/Pro ... L.cab.html

of

IE7 swichless installer :

http://rapidshare.com/files/6888569/IE7 ... L.exe.html

(Zijn niet van MEULC , maar van mij , om verwarring te voorkomen,
En bevatten GEEN gecrackte bestanden)

Zijn deze alleen via RVM Integrater toe te voegen?
Twee keer geprobeerd met Nlite, lukt niet. Geen foutboodschap of zo, maar na het testen middels VMware is IE nog gewoon versie 6.

Jouw versies bevatten geen gekraakte bestanden zoals je zegt. Krijg ik hier dan problemen mee?

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Thu Dec 14, 2006 11:18 pm

de eerset wel , de addon dus

Daimao
Posts: 200
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:13 pm
Location: Gent
Contact:

Post by Daimao » Fri Dec 15, 2006 3:21 am

edje wrote:
muiz2 wrote:Voor de geintreseerden :

IE7 addon NL :

http://rapidshare.com/files/6888151/Pro ... L.cab.html

of

IE7 swichless installer :

http://rapidshare.com/files/6888569/IE7 ... L.exe.html

(Zijn niet van MEULC , maar van mij , om verwarring te voorkomen,
En bevatten GEEN gecrackte bestanden)

Zijn deze alleen via RVM Integrater toe te voegen?
Twee keer geprobeerd met Nlite, lukt niet. Geen foutboodschap of zo, maar na het testen middels VMware is IE nog gewoon versie 6.

Jouw versies bevatten geen gekraakte bestanden zoals je zegt. Krijg ik hier dan problemen mee?
ik heb een addon gemaakt van die switchless installer als je hem wilt
ging perfect bij nlite

http://rapidshare.com/files/7561507/ie7.cab

edje
Posts: 68
Joined: Fri Dec 01, 2006 7:50 am

Post by edje » Fri Dec 15, 2006 7:57 am

Harstikke bedankt voor jullie antwoorden !!
Ga er nu mee aan de slag.

ViVa

Post by ViVa » Fri Dec 15, 2006 8:11 am

nLite zuigt. :P

edje
Posts: 68
Joined: Fri Dec 01, 2006 7:50 am

Post by edje » Fri Dec 15, 2006 12:12 pm

Die addon van Daimao geprobeert. Niet gelukt met Nlite, geen foutboodschappen of zo, maar geen IE7. Nu proberen met Ryan Integrater. We houden vol

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Fri Dec 15, 2006 12:22 pm

De gewone ie7 installer is perfect te integreren met nlite , ondanks dat ik geen nlite liefhebber ben.

ViVa

Post by ViVa » Fri Dec 15, 2006 12:25 pm

Ik heb zoiets van, nLite (nuhi) houdt de ontwikkelingen van de addons van dit forum, en de daarbij behorende .ini file entries en wijzigingen van de definities voor de RyanVM Integrator niet bij, en is er ook niet voor ontworpen. Ik integreer ten alle tijde met RyanVM Integrator en nog nooit problemen gehad, terwijl ik die wel vaak gehad heb met nLite. Leuke tool, maar no thanks.

Als je persé nLite wil gebruiken om dingen uit je OS te slopen, integreer dan eerst een Update Pack en / of alle addons met RVM Integrator en doe dan nLite toepassen voor de rest.

Just my 2 cents.

Locked