[AddOn] Vista RTM Boot Screen NLD

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
Locked
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

[AddOn] Vista RTM Boot Screen NLD

Post by HJW » Sun Sep 16, 2007 9:49 am

[AddOn] Vista RTM Boot Screen v5 (KB940322)
Boot Screen by neo_matrix.rs
Orginal AddOn by Ricktendo64
Translation 2 NLD by HJW

Image

Vista RTM Boot Screen v5 for XP NLD

Takes up Zero space on the CD, it overwrites the Old XP CD files with the new ones and Adds the reg entries and correct BuildCheckSum for the Hotfix Update

Size: 1.80 MB
Website: http://www.deviantart.com/deviation/50484289/
Image
Last edited by HJW on Sun Dec 16, 2007 2:11 pm, edited 2 times in total.

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Sun Sep 16, 2007 2:52 pm

Ricktendo van mij gejat :) en er valt niks aan te translaten.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Sep 16, 2007 3:26 pm

muiz wrote:Ricktendo van mij gejat :) en er valt niks aan te translaten.
Niet helemaal correct, want er zit nu ook een KB fix bij, en zoals je weet zijn die voor XP language -afhankelijk. . .

arco
Posts: 137
Joined: Fri Aug 04, 2006 1:50 pm
Location: Netherlands

Post by arco » Sun Sep 16, 2007 5:01 pm

Dus het is een echte hotfix voor Vista? Niet eentje die ook in het pack van Meulc zit

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Mon Sep 17, 2007 1:47 am

HJW wrote:
muiz wrote:Ricktendo van mij gejat :) en er valt niks aan te translaten.
Niet helemaal correct, want er zit nu ook een KB fix bij, en zoals je weet zijn die voor XP language -afhankelijk. . .
KB fix? nee man, je download de hotfix die de nieuwe dlls bevat, opent die met universal extractor, en opent de dll's met resource tuner en past de plaatjes aan.
Dus leuk bedacht maar heel die onzin eromheen is niet nodig.

forcelang=English
language=English

En er staat nogsteeds dat ie engels is.

zilexa
Posts: 71
Joined: Sat Oct 01, 2005 5:28 pm

Post by zilexa » Fri Nov 30, 2007 5:11 am

Dit is toch gewoon een aanpassing in bestaande DLLs? Dus niks hotfix?

Locked