configuratie knoppen in wpi

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
Locked
User avatar
Riichard
Posts: 6
Joined: Fri Dec 07, 2007 4:50 pm
Location: The Netherlands
Contact:

configuratie knoppen in wpi

Post by Riichard » Tue Dec 25, 2007 4:28 am

hi all,

ik heb alle programmas in wpi kunnen zetten. Dat vond ik veel werk

Maar ik heb gezien dat in een vista unattended die configuratie knoppen weg zijn. Hoe doe je dat, ik kon het niet vinden op google
* configuratie knoppen wpi verwijderen
* remove config buttons wpi
* delete config buttons wpi

help mij asjeblieft :cry:

Riichard

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Tue Dec 25, 2007 9:18 am

Ergens bij opties kun je aangeven dat deze knoppen verborgen moeten worden zodra alles op een removable disc staat (CD of DVD). Dus alleen wanneer wpi dan gebrand is zijn de buttons weg.
Testen kun je door bijvoorbeeld ff een iso te maken en deze te 'mounten' in een virtuele schijf.

groet
HJW

User avatar
Riichard
Posts: 6
Joined: Fri Dec 07, 2007 4:50 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Riichard » Wed Dec 26, 2007 4:17 am

okey, bedankt HJW

fijne kerst nog :wink:

groet,

Riichard

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Thu Dec 27, 2007 10:37 pm

Dit gaat automatisch bij WPI, hoef je niets voor in te stellen.

Locked