Bestand vervangen.

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
Locked
Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Bestand vervangen.

Post by Raoul90 » Sun May 18, 2008 5:25 pm

Hey,

Ik ben bezig met dit:
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=5939

Het gaat de goede kant op, ik heb hem volledig Nederlands en helemaal uptodate, er is alleen een klein mieserig probleempje.

Namelijk:

Image


Is er een manier om dit optelossen?
Of een command om het automatisch te laten overschrijven (er moet dus op JA gedrukt worden:))


Alvast bedankt, als ik dit voor elkaar heb ga ik een tutorial schrijven + de benodige Nederlandse files uploaden.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon May 19, 2008 1:28 pm

Jah zorgen dat er gebruik wordt gemaakt van de laatste Nederlandse bestanden ;)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu May 22, 2008 10:55 am

En hoe zorg ik daar voor? :)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue May 27, 2008 4:08 pm

Heb nog steeds geen oplossing gevonden..

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Wed May 28, 2008 1:30 pm

install een MCE versie in vm en pik daar de bestanden uit

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Fri May 30, 2008 8:24 am

Dus het bestandje wat vervangen moet worden?
En wat moet ik daar dan vervolgens mee doen?

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Fri May 30, 2008 12:50 pm

Raoul90 wrote:Dus het bestandje wat vervangen moet worden?
En wat moet ik daar dan vervolgens mee doen?
Leuk,

Ik dacht dat het jouw projectje was om MEC NL addon te maken.
Wij weten van geen kant nog wal

Misschien is het een idee om MrDnxMx te benaderen, hij heeft de engelse versie gemaakt ;)

HJW

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Fri May 30, 2008 1:59 pm

Al gedaan nog geen antwoord gehad, dus ik dacht proberen kan altijd :)

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Sat May 31, 2008 3:21 am

En je wil jou NL versie natuurlijk wel delen met ons :)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat May 31, 2008 5:08 am

Das wel de bedoeling, zodra ik alles zonder fouten werkend heb :).

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Sat May 31, 2008 10:53 pm

Nou ik kan haast niet wachten :p

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Sun Jun 01, 2008 8:07 am

Yo..

Als ik mijn studentenXp installeer,(die dus engels is)
Dan heb ik deze zo gemaakt,dat die op T12 (in cmdlines kladblok)
Automatisch de nederlandse bestanden installeert.
dus als de installatie dan klaar is, heb gelijk alles in het nederlands

nu weet ik niet of dat wat jij wil ongeveer het zelfde is.
maar ik gebruik dit in cmdlines.

"....... .exe /i 0413 /d 0413 /r /s"

Misschien kun je er wat mee.

en ja...ik weet dat ik wat onduidelijk ben soms.
maar ik probeer alleen maar te helpen.

doei
Image

TheSickman
Posts: 103
Joined: Mon Jul 17, 2006 12:17 pm

Post by TheSickman » Mon Jun 02, 2008 2:58 am

Babyboy wrote:Yo..



"....... .exe /i 0413 /d 0413 /r /s"

doei
Dit heeft betrekking op het
windows XP Multilingual User Interface Pack

werkt alleen als hij met MUI werkt

Engelse XP dus met daar na nederlandse MUI erover

volgens mij

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Wed Jun 04, 2008 4:37 am

Hij moet de bestanden in die addon vervangen, via svcpack is dus niet nodig in dit geval.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Wed Jun 04, 2008 10:41 am

Ben met de add-on bezig:)

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Mon Jun 16, 2008 8:51 am

Ik heb hem zelf ook eens getest, en geen probleem.
werkt prima op NL.
Bedankt voor je tijd, was alleen niet nodig.
Ik zal binnenkort mijn versie posten, compleet in het NL SP3 en up to date.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Jun 17, 2008 5:49 am

Heb je alle bestanden vervangen voor Nederlandse? De Add-On werkt gewoon maar dan is wel alles wat die toevoegd in het Engels, dat wilde ik Nederlands hebben en daar ben ik nog mee bezig.
Ik heb alle bestanden die in addon zaten vervangen door de Nederlandse, en nu is alles Nederlands (Media Center etc.) Maar krijg alleen nog die ene melding.

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Tue Jun 17, 2008 9:35 am

Je hoeft helemaal niets te vervangen, en ja hij is volledig Nederlands.
En nee ik krijg geen melding.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Wed Jun 18, 2008 6:25 am

Wanneer jij Media Center opstart dan is het Nederlands zonder de bestanden van verscheidene bestanden in die Engelse add-on te veranderen?

Lijkt mij stug, want wanneer ik de add-on integreer zonder bestanden te vervangen door Nederlandse, dan is het hele Media Center gebeuren in het Engels

TheSickman
Posts: 103
Joined: Mon Jul 17, 2006 12:17 pm

Post by TheSickman » Wed Jun 18, 2008 6:43 am

Raoul90 wrote:Wanneer jij Media Center opstart dan is het Nederlands zonder de bestanden van verscheidene bestanden in die Engelse add-on te veranderen?

Lijkt mij stug, want wanneer ik de add-on integreer zonder bestanden te vervangen door Nederlandse, dan is het hele Media Center gebeuren in het Engels
AAls ik deze adddon gebruik

http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=5939

en voor de updates ect. dit verhaal volg ( heb wel nl files gepakt natuurlijk )

http://www.msfn.org/board/Rollup-and-ho ... ml&hl=MUIZ


is ook bij mij alles in nederlands

zie
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?p=78173#78173

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Wed Jun 18, 2008 11:10 am

Raoul90 wrote:Wanneer jij Media Center opstart dan is het Nederlands zonder de bestanden van verscheidene bestanden in die Engelse add-on te veranderen?

Lijkt mij stug, want wanneer ik de add-on integreer zonder bestanden te vervangen door Nederlandse, dan is het hele Media Center gebeuren in het Engels
mijne is 100% Nederlands ja na de addon.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Wed Jun 18, 2008 11:37 am

Okeeeeeee weird.

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Wed Jun 18, 2008 11:55 am

Ik heb wel een Nederlandse CMPNENTS en DOTNETFX map gebruikt.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu Jun 19, 2008 5:14 am

Ja ik ook. Maar in tests in VMware was het altijd Engels.

Only problem is when you try to install other .net addons , then it goes wrong.
Uit dat andere topic.

de .net allinone van HJW gewoon in svcpack gezet, werkte perfect.

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Thu Jun 19, 2008 9:18 am

mce heeft .NET 1.0 nodig, en die mist

Locked