XP Post-SP3 Updatepack 2.0.6 NL

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
Umpire
Posts: 1
Joined: Tue Sep 23, 2008 6:03 pm

Post by Umpire » Tue Sep 23, 2008 6:12 pm

even een hele korte snelle vraag.

Ik heb een Windows XP Pro SP2 CD en ik wil SP3

Kan ik deze samenmet de SP3 (gedownload van de microsoft site) slipstreamen en daarna ook de hotfixes va RyanVM toevoegen met NLITE.

Of kan het alleen met de XP Pro (zonder sp2) cd.

User avatar
gryffin53
Posts: 277
Joined: Thu Feb 22, 2007 9:52 am
Location: Belgium

Post by gryffin53 » Wed Sep 24, 2008 1:35 am

Umpire wrote:even een hele korte snelle vraag.

Ik heb een Windows XP Pro SP2 CD en ik wil SP3

Kan ik deze samenmet de SP3 (gedownload van de microsoft site) slipstreamen en daarna ook de hotfixes va RyanVM toevoegen met NLITE.

Of kan het alleen met de XP Pro (zonder sp2) cd.
Natuurlijk kan je alles samen in 1 keer integreren met je SP2 cd :wink:
zowel met nlite als met RVMi

JeMoeder
Posts: 60
Joined: Fri Dec 15, 2006 10:15 am

Post by JeMoeder » Wed Sep 24, 2008 5:56 am

Dat met die duitse tekst in de beheersjablonen is in ieder geval niet heel vers, zit hier achter een pc waarin het updatepack van mei 2008 'in verwerkt zit' en daar is het al zo.
Misschien kan iemand met een windows installatie zónder updatepack kijken of het daar ook is, zo ja: dan ligt het probleem elders.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Wed Sep 24, 2008 7:03 am

JeMoeder wrote:Dat met die duitse tekst in de beheersjablonen is in ieder geval niet heel vers, zit hier achter een pc waarin het updatepack van mei 2008 'in verwerkt zit' en daar is het al zo.
Misschien kan iemand met een windows installatie zónder updatepack kijken of het daar ook is, zo ja: dan ligt het probleem elders.
Dat is vreemd, in de tussen tijd is het updatepack namelijk 1x helemaal vanaf scratch herbouwd.

JeMoeder
Posts: 60
Joined: Fri Dec 15, 2006 10:15 am

Post by JeMoeder » Wed Sep 24, 2008 7:40 am

Dan kan het wel eens zo zijn dat dit een vergissing van M$ is, vandaar mijn vraag of iemand met een updatepack- loze sp3 installatie ook last heeft van dit verschijnsel.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Wed Sep 24, 2008 9:46 am

In mijn huidige installatie is het ook Duits..
Bij mijn huidige installatie heb ik volgens mij geen gebruik gemaakt van een updatepack, gewoon met de SP2 originele cd geinstalleerd. (draai nu wel op SP3).

ImageImage

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Wed Sep 24, 2008 2:48 pm

JeMoeder wrote:Dan kan het wel eens zo zijn dat dit een vergissing van M$ is, vandaar mijn vraag of iemand met een updatepack- loze sp3 installatie ook last heeft van dit verschijnsel.
ik zal het testen.

edit: clean

ik verdenk nu de ie7 addon ervan.. kan iemand testen of het daaraan ligt?

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Thu Sep 25, 2008 12:48 pm

Knap speurwerk van Ra_gdd en XIII

met internet explorer 7 addon van vorig jaar.. (XP Post-SP2 Update Pack Augustus 2007)
Zijn alle bestanden op de aan gegeven plek wel NL..

Dus je verdenking zal wel goed zijn HJW.

Knap werk jongens.....
Image

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu Sep 25, 2008 1:16 pm

Ik heb bij mijn huidige installatie wel gebruik gemaakt van het pack + ie7pack van enkele maanden terug en het is bij mij ook Duits bij de settings van IE7. Dus ik denk ook dat de fout in het IE7 pack zit.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Thu Sep 25, 2008 7:37 pm

Babyboy wrote:Knap speurwerk van Ra_gdd en XIII

met internet explorer 7 addon van vorig jaar.. (XP Post-SP2 Update Pack Augustus 2007)
Zijn alle bestanden op de aan gegeven plek wel NL..

Dus je verdenking zal wel goed zijn HJW.

Knap werk jongens.....
Boosdoender ontdekt, addon wordt geupdate naar 2.2

User avatar
Ra_gdd
Posts: 69
Joined: Mon May 22, 2006 7:36 am

Post by Ra_gdd » Fri Sep 26, 2008 3:15 am

Ben ik te rap?
Staat die 2.2 nog niet online?

Kan die Explorer 7 addon 2.2 niet downloaden.
Dacht dat Nederlanders snellere internet abo's hadden dan de Belgen (grapje).

Met die 2.2 versie van IE 7 zou probleem van Engelse en Duitse taal opgelost moeten zijn?

XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Fri Sep 26, 2008 3:23 am

HJW wrote:Boosdoender ontdekt, addon wordt geupdate naar 2.2
Mooi! Goed werk (zoals zo vaak).
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Fri Sep 26, 2008 5:04 am

Ra_gdd wrote:Ben ik te rap?
Staat die 2.2 nog niet online?

Kan die Explorer 7 addon 2.2 niet downloaden.
Dacht dat Nederlanders snellere internet abo's hadden dan de Belgen (grapje).

Met die 2.2 versie van IE 7 zou probleem van Engelse en Duitse taal opgelost moeten zijn?
Alleen Duitse voorlopig..

User avatar
Ra_gdd
Posts: 69
Joined: Mon May 22, 2006 7:36 am

Post by Ra_gdd » Fri Sep 26, 2008 12:29 pm

Vind die Explorer 7 2.2 addon niet op je server.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Sep 27, 2008 1:22 pm

Same here.

User avatar
Ra_gdd
Posts: 69
Joined: Mon May 22, 2006 7:36 am

Post by Ra_gdd » Sat Sep 27, 2008 4:45 pm

Geef ons de nieuwe IE 7.0 pack *irrelevant*

**MOD EDIT REMOVED

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Sep 28, 2008 2:57 pm

Boosdoender ontdekt, addon wordt geupdate naar 2.2

User avatar
Ra_gdd
Posts: 69
Joined: Mon May 22, 2006 7:36 am

Post by Ra_gdd » Sun Sep 28, 2008 3:51 pm

Dank u HJW

Dit wordt gewardeerd

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Sep 28, 2008 5:29 pm

HJW wrote:Boosdoender ontdekt, addon wordt geupdate naar 2.2
IE7 addon 2.2 staat nu online.

remy007
Posts: 3
Joined: Mon Sep 29, 2008 1:10 pm

Post by remy007 » Mon Sep 29, 2008 1:16 pm

Bij de setup van mijn SP3-cd (test in VMWare) met de geïntegreerde update pack van deze maand, krijg ik een fout melding in een BSOD van "setupdd.sys".

Wanneer ik de setup draai zonder het betreffende update pack dan is er géén probleem... Het lijkt ergens fout te gaan met het update...

Meer mensen met dit probleem?

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Sep 29, 2008 1:25 pm

Met het updatepack zelf?

Heb als 10x getest nu en gaat steeds goed, miss iets fout gegaan tijdens integreren.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Sep 29, 2008 1:44 pm

remy007 wrote:Bij de setup van mijn SP3-cd (test in VMWare) met de geïntegreerde update pack van deze maand, krijg ik een fout melding in een BSOD van "setupdd.sys".

Wanneer ik de setup draai zonder het betreffende update pack dan is er géén probleem... Het lijkt ergens fout te gaan met het update...

Meer mensen met dit probleem?
Welke XP versie gebruik je?

remy007
Posts: 3
Joined: Mon Sep 29, 2008 1:10 pm

Post by remy007 » Mon Sep 29, 2008 3:07 pm

HJW wrote:
remy007 wrote:Bij de setup van mijn SP3-cd (test in VMWare) met de geïntegreerde update pack van deze maand, krijg ik een fout melding in een BSOD van "setupdd.sys".

Wanneer ik de setup draai zonder het betreffende update pack dan is er géén probleem... Het lijkt ergens fout te gaan met het update...

Meer mensen met dit probleem?
Welke XP versie gebruik je?
Windows XP Professional

Ik heb de SP2 cd geupdate naar SP3

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Mon Sep 29, 2008 3:32 pm

Mooi werk HJW...ik heb je addon IE7 even getest.
En alles staat nu mooi in het Nederlands.

Bedankt:

ByTheWay in uitvoeren dit typen: Gpedit.msc
En dan kom je iets makkelijker op de plek =Groepsbeleid=

Alleen bij de XpProffessional

remy007
Posts: 3
Joined: Mon Sep 29, 2008 1:10 pm

Post by remy007 » Sat Oct 04, 2008 8:03 am

remy007 wrote:
HJW wrote:
remy007 wrote:Bij de setup van mijn SP3-cd (test in VMWare) met de geïntegreerde update pack van deze maand, krijg ik een fout melding in een BSOD van "setupdd.sys".

Wanneer ik de setup draai zonder het betreffende update pack dan is er géén probleem... Het lijkt ergens fout te gaan met het update...

Meer mensen met dit probleem?
Welke XP versie gebruik je?
Windows XP Professional

Ik heb de SP2 cd geupdate naar SP3
Even mijzelf maar Quoten, ik heb het volgende versienummer van Windows XP Pro SP3: 5.1.2600.5512

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Oct 04, 2008 8:33 am

HJW ik ontvang bij Microsoft Update nu de volgende:
KB928416: Taalpakket voor Microsoft .NET Framework 3.0: x86

Zie bij google dat er soms wat problemen met die zijn, zal hem wel ff installeren en nog ene keer kijken.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Oct 04, 2008 11:00 am

Na de installatie heb ik deze 3 opstartitems erbij:
Image

Kan ik die 3 allemaal uitschakelen? Heb deze processen nog nooit gehad.

XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Sat Oct 04, 2008 3:08 pm

Lijken onderdeel te zijn van de Microsoft Input Method Editor voor Aziatische talen...
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Oct 06, 2008 7:02 am

En kan ik dat gewoon uitzetten of wat?

Sabhazi
Posts: 9
Joined: Thu May 08, 2008 5:40 am

Post by Sabhazi » Mon Oct 06, 2008 5:12 pm

Hier kan je de nieuwe addon vinden voor IE7

De link op de eerste pagina is nog niet aangepast

http://driverpacks.sytes.net/vistapacks ... nld_2.3.7z

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Oct 06, 2008 7:18 pm

Er zijn een aantal Vista 2 XP addons beschikbaar in het Nederlands vanaf nu

Vista Sidebar
Vista Easy Transfer
Vista Bootscreen

Windows Search4

see 1# post

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Oct 06, 2008 7:19 pm

.NET Framework files zijn weer gerepareerd, nu MU clean

updated addon to 2.5

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Oct 07, 2008 9:52 am

Bedankt weer.

De Vista Bootscreen is dat de originele groene?
Wat heb je precies uit die sidebar gehaald? Alleen gadgets? Kan zelf neem ik aan wel nog gadgets toevoegen via die Gadgets.exe.

Van het updatepack zelf:
Changelog
v.2.0.4.
-updated WGA
-updated Rootsupd
Staat die er nog niet op?
Het versie nummer van WGA moet je nog even updaten, in de beschrijving::
Windows Genuine Advantage v1.7.69.2

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Tue Oct 07, 2008 11:58 am

Raoul90 wrote:Bedankt weer.

De Vista Bootscreen is dat de originele groene?
Wat heb je precies uit die sidebar gehaald? Alleen gadgets? Kan zelf neem ik aan wel nog gadgets toevoegen via die Gadgets.exe.

Van het updatepack zelf:
Changelog
v.2.0.4.
-updated WGA
-updated Rootsupd
Staat die er nog niet op?
Het versie nummer van WGA moet je nog even updaten, in de beschrijving::
Windows Genuine Advantage v1.7.69.2
Correct, 2.0.4 online

User avatar
Ra_gdd
Posts: 69
Joined: Mon May 22, 2006 7:36 am

Post by Ra_gdd » Thu Oct 09, 2008 3:31 pm

HJW mi carnal

Kudo's voor je nieuwe updatepacks.
Bug zit er nog in bij driverinstallatie dat een gedeelte in het engels staat.

Vatos Locos 4Ever

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu Oct 09, 2008 5:03 pm

Kan ik deze 3 met een gerust hart uit de opstartitems verwijderen:
Image

Of zijn ze essentieel voor het updatepack? Aangezien ik deze er nog nooit het tussen gehad.


Packs werken allemaal goed btw. Alleen dat Engels is nog niet weg, maar daar vind ik geen probleem, komt daar toch nooit. :D

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Fri Oct 10, 2008 6:26 pm

Ra_gdd wrote:HJW mi carnal

Kudo's voor je nieuwe updatepacks.
Bug zit er nog in bij driverinstallatie dat een gedeelte in het engels staat.

Vatos Locos 4Ever
Als je de oplossing kunt aandragen ben ik graag de 1e die m hoort.

Danku
HJW

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Sat Oct 11, 2008 6:14 am

Vreemd....bij mij staat er weer duits in groepsbeleid....??

Met deze addon.

Internet Explorer 7
MD5 Hash = cef9e485803e11225f7d3d86d948cc32
version = 2.3

Nog meer mensen?

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Oct 11, 2008 8:32 am

Zal zo weer eens VMWare aanzetten, moet toch even testen aangezien ik van de week een herinstall doe.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sat Oct 11, 2008 11:34 am

Babyboy wrote:Vreemd....bij mij staat er weer duits in groepsbeleid....??

Met deze addon.

Internet Explorer 7
MD5 Hash = cef9e485803e11225f7d3d86d948cc32
version = 2.3

Nog meer mensen?
hihi sorry, per ongeluk weer verkeerd bestandje erin zitten. Excuse'moi

Thanks voor de feedback

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Sat Oct 11, 2008 11:36 am

Geen probleem hoor...bedankt voor de snelle reactie...Prettig weekend

Aju en doei..
Ik adviseer inetres.adm handmatig te vervangen in i386 mapje, dat scheelt het hele slipstream process
Doe ik...Bedankt voor de tip..
Last edited by Babyboy on Sat Oct 11, 2008 11:50 am, edited 1 time in total.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sat Oct 11, 2008 11:43 am

Babyboy wrote:Geen probleem hoor...bedankt voor de snelle reactie...Prettig weekend

Aju en doei..
2.4 online.

Ik adviseer inetres.adm handmatig te vervangen in i386 mapje, dat scheelt het hele slipstream process ;)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Oct 13, 2008 3:53 pm

Silverlight 2 is aangekondigd en morgen is het ook de tweede dinsdag van de maand.

Silverlight 2 is ook al te downloaden.
Last edited by Raoul90 on Wed Oct 15, 2008 5:10 am, edited 1 time in total.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Wed Oct 15, 2008 5:09 am

Flashplayer is geupdate naar versie 10.0.12.36.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Wed Oct 15, 2008 5:22 pm

Updatepack 2.05

oktober updates
silverlight 2.0

flash nog steeds 9 (mijn screensaver werkt niet met 10)

User avatar
gryffin53
Posts: 277
Joined: Thu Feb 22, 2007 9:52 am
Location: Belgium

Post by gryffin53 » Wed Oct 15, 2008 5:38 pm

Alweer bedankt voor deze maand :-)

walibie
Posts: 171
Joined: Mon Mar 17, 2008 3:28 pm

Post by walibie » Thu Oct 16, 2008 3:30 am

Bedankt voor de packs van deze maand.Groots werk dat u maandelijks maakt,1000 x Thxxx

TheSickman
Posts: 103
Joined: Mon Jul 17, 2006 12:17 pm

Post by TheSickman » Thu Oct 16, 2008 6:06 am

Heel erg bedankt kerel , werkt allemaal als een speer hier.

walibie
Posts: 171
Joined: Mon Mar 17, 2008 3:28 pm

Post by walibie » Thu Oct 16, 2008 6:59 am

Alles getest en geinstaleerd,Geen enkele update meer na instalatie ( Groots werk HJW )

User avatar
Pliek
Posts: 53
Joined: Tue May 02, 2006 3:35 am

Post by Pliek » Thu Oct 16, 2008 9:47 am

Hier ook foutloos, thanks.....Master!

Locked