XP Post-SP3 Updatepack 2.0.6 NL

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
User avatar
Ra_gdd
Posts: 69
Joined: Mon May 22, 2006 7:36 am

Post by Ra_gdd » Fri Sep 05, 2008 3:39 pm

Heb verschillende malen gemerkt bij installeren van drivers in de release dat er een deel in het engels staat.

Vb. Installeren van geluidskaart
Onderaan staat er Have Disk.

Sabhazi
Posts: 9
Joined: Thu May 08, 2008 5:40 am

Post by Sabhazi » Sat Sep 06, 2008 4:13 am

Heel mooi...

Vraagje, bij de integrator moet je nog steeds advanced options aanvinken?

User avatar
gryffin53
Posts: 277
Joined: Thu Feb 22, 2007 9:52 am
Location: Belgium

Post by gryffin53 » Sun Sep 07, 2008 5:20 am

Sabhazi wrote:Vraagje, bij de integrator moet je nog steeds advanced options aanvinken?
Het is niet meer van moeten maar van mogen.. Het halveert de integratietijd, dus zeker een overweging waard ;-)

Enable Advanced Options en Use Cached driver.cab aanvinken

Sabhazi
Posts: 9
Joined: Thu May 08, 2008 5:40 am

Post by Sabhazi » Sun Sep 07, 2008 7:16 am

gryffin53 wrote:
Sabhazi wrote:Vraagje, bij de integrator moet je nog steeds advanced options aanvinken?
Het is niet meer van moeten maar van mogen.. Het halveert de integratietijd, dus zeker een overweging waard ;-)

Enable Advanced Options en Use Cached driver.cab aanvinken
Bedankt voor je info... ik ga het proberen

potlepel
Posts: 4
Joined: Wed Jan 30, 2008 11:24 am

Post by potlepel » Sun Sep 07, 2008 2:35 pm

.Net Framework NLD All-In-One link werkt niet.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Sep 07, 2008 2:58 pm

potlepel wrote:.Net Framework NLD All-In-One link werkt niet.
Deze is offline. oude addon bestaat nog:

http://driverpacks.sytes.net/vistapacks ... io_v2.2.7z

Sabhazi
Posts: 9
Joined: Thu May 08, 2008 5:40 am

Post by Sabhazi » Mon Sep 08, 2008 2:27 am

Iemand ook problemen na het integraten met internet explorer 7? Deze start niet en staat er niet volledig op.

Gebruikt:

- updatepack 2.0.2
- all in one .net
- ie7 update pack

Integrator 1.5.3

Of doe ik iets fout?

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Sep 08, 2008 2:56 pm

potlepel wrote:.Net Framework NLD All-In-One link werkt niet.
Links weer online, actuele versies

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Sep 08, 2008 2:57 pm

Sabhazi wrote:Iemand ook problemen na het integraten met internet explorer 7? Deze start niet en staat er niet volledig op.

Gebruikt:

- updatepack 2.0.2
- all in one .net
- ie7 update pack

Integrator 1.5.3

Of doe ik iets fout?
Je moet of versie integrator 1.5.4 gebruiken of de WBEM Fix addon.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Sep 08, 2008 5:14 pm

Kan je de nieuwe WGA er ook in gooien? :D

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

Of bij volgende updatepack?

potlepel
Posts: 4
Joined: Wed Jan 30, 2008 11:24 am

Post by potlepel » Tue Sep 09, 2008 12:35 am

Bedankt, Mooi pakketjes weer.

Sabhazi
Posts: 9
Joined: Thu May 08, 2008 5:40 am

Post by Sabhazi » Tue Sep 09, 2008 10:12 am

HJW wrote:
Sabhazi wrote:Iemand ook problemen na het integraten met internet explorer 7? Deze start niet en staat er niet volledig op.

Gebruikt:

- updatepack 2.0.2
- all in one .net
- ie7 update pack

Integrator 1.5.3

Of doe ik iets fout?
Je moet of versie integrator 1.5.4 gebruiken of de WBEM Fix addon.
Mooi, ik ga het proberen. waar kan ik 1.5.4 vinden?
Thx

User avatar
gryffin53
Posts: 277
Joined: Thu Feb 22, 2007 9:52 am
Location: Belgium

Post by gryffin53 » Tue Sep 09, 2008 10:39 am

Sabhazi wrote:Mooi, ik ga het proberen. waar kan ik 1.5.4 vinden?
Thx
Die kan je hier vinden: http://www.siginetsoftware.com/forum/sh ... .php?t=418

Ik denk dat je je wel eerst moet registreren om hem te kunnen afhalen.

User avatar
Ra_gdd
Posts: 69
Joined: Mon May 22, 2006 7:36 am

Post by Ra_gdd » Tue Sep 09, 2008 3:17 pm

Deze updates worden gevonden van Microsoft Updates sites met updatepack 2.0.2

KB890830
KB38464
KB954154

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Tue Sep 09, 2008 5:55 pm

Ra_gdd wrote:Deze updates worden gevonden van Microsoft Updates sites met updatepack 2.0.2

KB890830
KB38464
KB954154
Het is weer de tweede dinsdag van de maand geweest, dat betekent dat er weer nieuwe updates zijn.

Kees030
Posts: 155
Joined: Mon Jan 29, 2007 4:31 pm
Location: NL

Post by Kees030 » Tue Sep 09, 2008 6:07 pm

HJW wrote:[Het is weer de tweede dinsdag van de maand geweest, dat betekent dat er weer nieuwe updates zijn.
En dat er een nieuw updatepack aankomt hopelijk :P waarvoor bij voorbaat dank, met weer een aantal opnieuw in te richten PC's voor de deur.

User avatar
wimb
Posts: 112
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:08 am

Post by wimb » Sat Sep 13, 2008 6:19 am

Bedankt HJW voor het September Pack :D
Ga het meteen integreren en XP Installeren mbv USB_XP_Setup.cmd

User avatar
gryffin53
Posts: 277
Joined: Thu Feb 22, 2007 9:52 am
Location: Belgium

Post by gryffin53 » Sat Sep 13, 2008 7:07 am

Alweer bedankt voor de nieuwe packs :)

Wat is er eigenlijk allemaal gebeurd met de netfx'en?
En volgens mij is de all in one niet echt AIO zonder 1.1?
Last edited by gryffin53 on Sat Sep 13, 2008 1:18 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Pliek
Posts: 53
Joined: Tue May 02, 2006 3:35 am

Post by Pliek » Sat Sep 13, 2008 10:21 am

Thanks voor de nieuwe stash!

Goed werk doe je m8! :lol:

User avatar
wimb
Posts: 112
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:08 am

Post by wimb » Sat Sep 13, 2008 1:10 pm

September Pack is PERFECT voor XP Installeren mbv USB_XP_Setup.cmd
Hartelijk Dank HJW :D

User avatar
Ra_gdd
Posts: 69
Joined: Mon May 22, 2006 7:36 am

Post by Ra_gdd » Sat Sep 13, 2008 2:03 pm

Thnx voor de nieuwe updatepacks

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sat Sep 13, 2008 2:16 pm

gryffin53 wrote:Alweer bedankt voor de nieuwe packs :)

Wat is er eigenlijk allemaal gebeurd met de netfx'en?
En volgens mij is de all in one niet echt AIO zonder 1.1?
controlleer ff de md5. of in ieder geval ik heb de packs re-uploaded.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Sep 13, 2008 4:14 pm

Bedankt voor de packs.

Had je WGA ook geupdate?

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Sep 14, 2008 5:34 am

Raoul90 wrote:Bedankt voor de packs.

Had je WGA ook geupdate?
Als het goed is wel.

User avatar
Ra_gdd
Posts: 69
Joined: Mon May 22, 2006 7:36 am

Post by Ra_gdd » Sun Sep 14, 2008 12:14 pm

Is het normaal dat een gedeelte van Windows XP nu in het engels staat?

Heb m'n Nederlandse Windows XP Pro SP3 geslipstreamed met laatste versie Nlite en alle nieuwe updatepacks

XP Post-SP3 UpdatePack Nederlands
Internet Explorer 7
.Net Framework NLD All-In-One

Image

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Sep 16, 2008 11:18 am

Net ff getest, maar ik krijg een foutmelding bij de installatie van de switchless installer van .NET 1.1 + 2.0 + 3.0 + 3.5 (ik had gewoon het updatepack gedowload, en de exe die daar inzat roep ik aan via installtips/cmdlines):

Image

Zal wel ff die switchless installer only pakken en kijken of het dan wel werkt.

galron
Posts: 6
Joined: Mon Sep 15, 2008 5:01 pm

Post by galron » Tue Sep 16, 2008 5:22 pm

met slipstream heb ik geen probleem gezien met de dotnet pak (in virtualbox geïnstalleerd zonder foutmelding)

Wel jammer dat de download van mediaplayer 11 niet werkt.
Nu weet ik niet of deze mediaplayer pak nieuwer is dan de versie die ik reeds heb (3 oktober 2007)
Daar was ik dus al bang voor!

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Sep 16, 2008 5:36 pm

WMP11 zit al in XP Post-SP3 UpdatePack Nederlands... Is geen los pakket.

galron
Posts: 6
Joined: Mon Sep 15, 2008 5:01 pm

Post by galron » Tue Sep 16, 2008 5:53 pm

mijn vergissing.

ik ga dat pack meteen integreren en checken.
Daar was ik dus al bang voor!

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Tue Sep 16, 2008 7:10 pm

Raoul90 wrote:Net ff getest, maar ik krijg een foutmelding bij de installatie van de switchless installer van .NET 1.1 + 2.0 + 3.0 + 3.5 (ik had gewoon het updatepack gedowload, en de exe die daar inzat roep ik aan via installtips/cmdlines):

Image

Zal wel ff die switchless installer only pakken en kijken of het dan wel werkt.
controleer ff je md5 van je .net bestand er is namelijk een upload geweest die niet helemaal goed is gegaan. Of download de .net opnieuw.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Tue Sep 16, 2008 7:19 pm

Ra_gdd wrote:Is het normaal dat een gedeelte van Windows XP nu in het engels staat?

Heb m'n Nederlandse Windows XP Pro SP3 geslipstreamed met laatste versie Nlite en alle nieuwe updatepacks

XP Post-SP3 UpdatePack Nederlands
Internet Explorer 7
.Net Framework NLD All-In-One

Image
Je hebt gelijk, blijkbaar is er een engelse bestand dat in het nederlands had moeten zijn. Ik zal kijken of ik het kan repareren in het volgende updatepack. Bedankt voor de bugreport.

XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Wed Sep 17, 2008 2:38 pm

Rond T-13 verschijnt een 7-Zip popup dat het systeem het bestand niet kan vinden... (zonder te specificeren welk bestand!)

Is dat dan het .NET pak? (dat blijkt ook niet geïnstalleerd)

Configuratie: XP SP3 disc en dan 2.0.3 NL pack, IE7 en .NET met nLite 1.4.9.1 geïntegreerd.
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Wed Sep 17, 2008 2:48 pm

XIII wrote:Rond T-13 verschijnt een 7-Zip popup dat het systeem het bestand niet kan vinden... (zonder te specificeren welk bestand!)

Is dat dan het .NET pak? (dat blijkt ook niet geïnstalleerd)

Configuratie: XP SP3 disc en dan 2.0.3 NL pack, IE7 en .NET met nLite 1.4.9.1 geïntegreerd.
HJW wrote:
Raoul90 wrote:Net ff getest, maar ik krijg een foutmelding bij de installatie van de switchless installer van .NET 1.1 + 2.0 + 3.0 + 3.5 (ik had gewoon het updatepack gedowload, en de exe die daar inzat roep ik aan via installtips/cmdlines):

Image

Zal wel ff die switchless installer only pakken en kijken of het dan wel werkt.
controleer ff je md5 van je .net bestand er is namelijk een upload geweest die niet helemaal goed is gegaan. Of download de .net opnieuw.

XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Wed Sep 17, 2008 4:38 pm

Oops... (het plaatje was ook zo klein en ik zag niet dat ik er op kon klikken) :oops:

Ik zie nu ook dat de bestandsnamen in de eerste post anders zijn dan mijn .NET pack van hier...
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Thu Sep 18, 2008 12:53 pm

Wordt .NET in de toekomst weer een update pack of blijft het een switchless installer?
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Thu Sep 18, 2008 2:55 pm

Ha, mijn Philips ShoqBox PSS231/00 (MTP device) wordt nu weer goed ondersteund! :D

Geloof wel dat er een fout zit in het 2.0+ .NET pack. Het pakt tot 100% uit en lijkt dan niets meer te doen (ook niets bijzonders in de taakmanager: 0% CPU). Als ik de executable met WinRAR uitpak en INSTALL_1120.CMD uitvoer krijg ik een foutmelding dat het bestand DNF11\netfx.msi niet kan worden gevonden. DNF20, DNF30 en DNF35 zijn er wel. De naam van het bestand lijkt het al te verklappen: zit er het verkeerde script in?

(ik heb dit vanochtend (donderdag 18-Sep-2008) gedownload en net nog eens opnieuw)
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Sun Sep 21, 2008 1:51 pm

Code: Select all

Raoul90 wrote:
Bedankt voor de packs.

Had je WGA ook geupdate?


HJW:Als het goed is wel.
Maar bij een Xphome install krijg ik niet de kans om te activeren.
Zit direct al met dat venster van WGA waarschuwing...

Is daar nog wat aan te doen..

PS:UXTHEME patch zou er toch uit zijn???
Ik zie dit nog staan:
[HexEdit]
;I386\UXTHEME.DLL|6.0.2900.5512|104746|83EC1C568D4DE4|33C0C9C2040090

Grt

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Sep 21, 2008 5:13 pm

Babyboy wrote: Maar bij een Xphome install krijg ik niet de kans om te activeren.
Zit direct al met dat venster van WGA waarschuwing...

Is daar nog wat aan te doen..

PS:UXTHEME patch zou er toch uit zijn???
Ik zie dit nog staan:
[HexEdit]
;I386\UXTHEME.DLL|6.0.2900.5512|104746|83EC1C568D4DE4|33C0C9C2040090

Grt
Als het goed is kun je met SP3 windows installeren zonder productcode, mij lijkt dan dat je daarna pas je productcode hoeft in te voeren en dus geen last hebt van WGA. Hoe dit precies werkt - geen flauw idee.

Uxtheme:
wat denk je dat die punt komma daar doet :P - pcies die zorgt ervoor dat het command wordt overgeslagen.

HJW

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Sep 21, 2008 5:15 pm

XIII wrote:Ha, mijn Philips ShoqBox PSS231/00 (MTP device) wordt nu weer goed ondersteund! :D

Geloof wel dat er een fout zit in het 2.0+ .NET pack. Het pakt tot 100% uit en lijkt dan niets meer te doen (ook niets bijzonders in de taakmanager: 0% CPU). Als ik de executable met WinRAR uitpak en INSTALL_1120.CMD uitvoer krijg ik een foutmelding dat het bestand DNF11\netfx.msi niet kan worden gevonden. DNF20, DNF30 en DNF35 zijn er wel. De naam van het bestand lijkt het al te verklappen: zit er het verkeerde script in?

(ik heb dit vanochtend (donderdag 18-Sep-2008) gedownload en net nog eens opnieuw)
Ik heb zoveel .net versies gehad, zie door het bomen het bos niet meer. Ik zal aantal versies reduceren zowel x86 en x64. Dan zijn ze makkelijker te onderhouden voor mij en sluipen er minder snel foutjes zoals dit in.

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Mon Sep 22, 2008 12:37 am

Code: Select all

Als het goed is kun je met SP3 windows installeren zonder productcode, mij lijkt dan dat je daarna pas je productcode hoeft in te voeren en dus geen last hebt van WGA. Hoe dit precies werkt - geen flauw idee.

Uxtheme:
wat denk je dat die punt komma daar doet Razz - pcies die zorgt ervoor dat het command wordt overgeslagen.

HJW
Sorry HJW had niet op de puntkomma gelet:

Maar dat met die WGA moet anders kunnen.want dit gebeurde met die andere packs (Oude wga) NIET.
Ik installeer geregeld een Xphome installatie..Ook SP3 en alles is dan orgineel....

XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Mon Sep 22, 2008 3:18 am

Ra_gdd wrote:Is het normaal dat een gedeelte van Windows XP nu in het engels staat?
En nog vreemder, een deel in het Duits? :shock:

Kan nu even geen screenshot maken, maar bij bepaalde delen van het groepsbeleid zag ik Duitse tekst. Engels kan ik me nog voorstellen (iets dat niet vertaald is), maar hoe kom ik opeens aan die Duitse teksten? :?
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

Kees030
Posts: 155
Joined: Mon Jan 29, 2007 4:31 pm
Location: NL

Post by Kees030 » Mon Sep 22, 2008 7:46 am

Bedankt HWJ. Bij Windows Vista Sidebar en Bootscreen voor XP Nederlands mis ik alleen de mogelijkheid om ze te downloaden.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Sep 22, 2008 8:52 am

Babyboy wrote:

Code: Select all

Als het goed is kun je met SP3 windows installeren zonder productcode, mij lijkt dan dat je daarna pas je productcode hoeft in te voeren en dus geen last hebt van WGA. Hoe dit precies werkt - geen flauw idee.

Uxtheme:
wat denk je dat die punt komma daar doet Razz - pcies die zorgt ervoor dat het command wordt overgeslagen.

HJW
Sorry HJW had niet op de puntkomma gelet:

Maar dat met die WGA moet anders kunnen.want dit gebeurde met die andere packs (Oude wga) NIET.
Ik installeer geregeld een Xphome installatie..Ook SP3 en alles is dan orgineel....
Nieuwe WGA is strenger..

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Sep 22, 2008 9:33 am

Kees030 wrote:Bedankt HWJ. Bij Windows Vista Sidebar en Bootscreen voor XP Nederlands mis ik alleen de mogelijkheid om ze te downloaden.

Sidebar:
http://www.wincert.net/forum/index.php? ... topic=1442
Is gewoon Nederlands. Eventueel kun je nog extra gadgets toevoegen.

Bootscreen:
Hier kun je er twee vinden:
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=5669
Voor Media Center en Professional. De "echte" van Vista had pliek een keer gemaakt en upped maar die kan ik ff niet vinden.

Edit: die van pliek ook gevonden:
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=6313
http://rapidshare.com/files/114354466/V ... on.7z.html

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Sep 22, 2008 10:40 am

Raoul90 wrote:
Kees030 wrote:Bedankt HWJ. Bij Windows Vista Sidebar en Bootscreen voor XP Nederlands mis ik alleen de mogelijkheid om ze te downloaden.

Sidebar:
http://www.wincert.net/forum/index.php? ... topic=1442
Is gewoon Nederlands. Eventueel kun je nog extra gadgets toevoegen.

Bootscreen:
Hier kun je er twee vinden:
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=5669
Voor Media Center en Professional. De "echte" van Vista had pliek een keer gemaakt en upped maar die kan ik ff niet vinden.

Edit: die van pliek ook gevonden:
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=6313
http://rapidshare.com/files/114354466/V ... on.7z.html
correct,

ik had ze erbij gezet in 1# post omdat ik hiervan mijn eigen edities aan het maken ben.

Vista bootscreen, wilde ik de laatste kernels , dus je draait niet de oude versies.

Vista Sidebar, ik houd niet van al die extra gadgets (100+) die worden geinstalleerd. Daarom ben ik die Addon beetje aan het afslanken...

galron
Posts: 6
Joined: Mon Sep 15, 2008 5:01 pm

Post by galron » Mon Sep 22, 2008 1:56 pm

Ik ben benieuwd naar die afgeslankte sidebar versie. Gebruikt dat dan ook minder geheugen? (ben bang van niet).
In iedergeval is het slipstreamen van de packs goed verlopen, op mijn oem, retail en vlk versies van xp professional.
Home versie(s) heb ik nog niet geprobeerd, maar ik verwacht geen problemen. ( ik doe dat slipstreamen met nlite trouwens)

Inderdaad is het tabblad 'resources' (had bronnen moeten staan) in het engels bij eigenschappen van hardware. Duits heb ik nog niet gezien. Waar zit dat dan?
Daar was ik dus al bang voor!

XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Mon Sep 22, 2008 5:43 pm

galron wrote:Duits heb ik nog niet gezien. Waar zit dat dan?
Bij de beheersjablonen kwam ik het tegen:

Image
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Tue Sep 23, 2008 12:03 pm

XIII wrote:
galron wrote:Duits heb ik nog niet gezien. Waar zit dat dan?
Bij de beheersjablonen kwam ik het tegen:
Dat is natuurlijk vreemd. Naar mijn weten is er in het updatepack geen gebruik gemaakt van Duitse bestanden..

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Sep 23, 2008 5:32 pm

Ik zal morgen is ff kijken of ik het ook heb.

Hoe kom ik ook al weer bij Beheersjablonen? :D Gebruik dat nooit. :)

XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Tue Sep 23, 2008 6:02 pm

Raoul90 wrote:Hoe kom ik ook al weer bij Beheersjablonen? :D Gebruik dat nooit. :)
Vast een omweg, maar ik kwam er zo (doe het nu even in het Engels, de Nederlandse PC staat uit):

mmc opstarten vanaf de commandline
File | Add/Remove Snap-in | Add...
Group Policy Object Editor
Add
Finish
Close
OK

En dan de boom even open klappen.

Waarschijnlijk alleen in XP Pro?
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

Locked