XP Post-SP3 Updatepack 2.0.9 NL

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Sat Nov 29, 2008 3:36 pm

Kan het zijn dat er iets nog niet goed staat?

Code: Select all

Forbidden

You don't have permission to access /vistapacks/xp-x86/HJW UpdatePackSP3_2.0.7b.7z on this server.
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sat Nov 29, 2008 3:51 pm

try again

User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Sat Nov 29, 2008 4:15 pm

HJW wrote:try again
OK now!
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Nov 29, 2008 6:13 pm

Bedankt, maar ik krijg de volgende melding in nLite als ik het updatepack toevoeg:
Image

User avatar
Mr.Fixit
Posts: 80
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:08 pm

Post by Mr.Fixit » Sat Nov 29, 2008 7:32 pm

Edit: Fixed by HJW.

Winrar kan het bestand ook niet uitpakken maar 7zip wel.

Het 207b pack kan ook met de hand worden uitgepakt en weer ingepakt met "7zip"
N-lite pakt hem dan bij mij wel.

gr
Last edited by Mr.Fixit on Sun Nov 30, 2008 10:47 am, edited 1 time in total.

User avatar
gryffin53
Posts: 277
Joined: Thu Feb 22, 2007 9:52 am
Location: Belgium

Post by gryffin53 » Sun Nov 30, 2008 5:39 am

Mr.Fixit wrote:Winrar kan het bestand ook niet uitpakken maar 7zip wel.

Het 207b pack kan ook met de hand worden uitgepakt en weer ingepakt met "7zip"
N-lite pakt hem dan bij mij wel.

gr
RVMi 1.5.3 + fix lijkt hem op het eerste zicht te nemen maar blijkt toch niet geintegreerd te zijn. Winrar opent hem bij mij wel vlotjes.. Uitpakken en weer inpakken met 7zip lukt inderdaad.
Bedankt HJW voor de pack en Fixit voor de tip :wink:

JeMoeder
Posts: 60
Joined: Fri Dec 15, 2006 10:15 am

Post by JeMoeder » Sun Nov 30, 2008 7:42 am

De MD5 hash die bij het updatepack staat is niet correct, ik krijg deze: 338B334E6AE98E8624412A5BA5E33C40

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Nov 30, 2008 7:48 am

JeMoeder wrote:De MD5 hash die bij het updatepack staat is niet correct, ik krijg deze: 338B334E6AE98E8624412A5BA5E33C40
Nou, dan is de download niet correct ;)

Ik zal het pack opnieuw opladen.

rayman
Posts: 4
Joined: Sun Oct 19, 2008 5:02 am

Post by rayman » Sun Nov 30, 2008 7:51 am

Thanks voor deze update pack.

Helaas kan ik het volgende bestand niet downloaden: HJW UpdatePackSP3_2.0.7b.7z

Foutmelding: You don't have permission to access /vistapacks/xp-x86/HJW UpdatePackSP3_2.0.7b.7z on this server.

JeMoeder
Posts: 60
Joined: Fri Dec 15, 2006 10:15 am

Post by JeMoeder » Sun Nov 30, 2008 7:53 am

Da's okee.
Ik kijk net in het mapje svcpack, daar staat na de integratie haast niks in. Dus ws. is het bestand gewoon een beetje corrupt :wink: (meermaals gedownload en steeds dezelfde verkeerde hash)

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Nov 30, 2008 8:07 am


User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Sun Nov 30, 2008 9:36 am

JeMoeder wrote:De MD5 hash die bij het updatepack staat is niet correct, ik krijg deze: 338B334E6AE98E8624412A5BA5E33C40
Inderdaad. Die bleek ik ook te hebben met de download van gisteren... :oops:

Nu is het goed.
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

B-Boy
Posts: 173
Joined: Mon Nov 03, 2008 8:27 am

Post by B-Boy » Sun Nov 30, 2008 11:56 am

Kwam er pas na volledige installatie vanmiddag achter dat er iets niet goed gaat met updatepack 2.07b.
Na een bezoekje aan de WindowsUpdate site stonden er 21 updates klaar. RVM integrator gaf echter geen enkele foutmelding tijdens het slipstreamen.

Inmiddels een nieuwe install gedaan met pack 2.07. Deze werkt feilloos.

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Nov 30, 2008 12:47 pm

B-Boy wrote:Kwam er pas na volledige installatie vanmiddag achter dat er iets niet goed gaat met updatepack 2.07b.
Na een bezoekje aan de WindowsUpdate site stonden er 21 updates klaar. RVM integrator gaf echter geen enkele foutmelding tijdens het slipstreamen.

Inmiddels een nieuwe install gedaan met pack 2.07. Deze werkt feilloos.
controleer md5

windoos
Posts: 224
Joined: Thu Oct 19, 2006 2:21 am

Post by windoos » Sun Nov 30, 2008 1:51 pm

Dankjewel voor het nieuwe pack.
Werkt perfect.

Groet,
Siebe B.

julian_h
Posts: 4
Joined: Tue May 13, 2008 11:50 am

Post by julian_h » Mon Dec 01, 2008 2:33 pm

geen vraag, ik kom er meestal wel uit dankzij de vragen die al gesteld zijn.

Dank HJW voor je updatepacks, en de de rest voor de feedbacks om het te perfectioneren!!

groet, Julian

edje
Posts: 68
Joined: Fri Dec 01, 2006 7:50 am

Post by edje » Mon Dec 01, 2008 3:01 pm

Nu geen probleem meer met halaacpi.dll ! :D

Getest met Nlite 1.4.9.1, wordt probleemloos geinstalleerd.


Verder enkel toegevoegd:

Internet Explorer 7
.Net Framework NLD All-In-One v2.5


Bedankt HJW voor al de tijd die je er in stopt.

Geweldig!!


btw.: Heb je een idee wat er met halaacpi.dll aan de hand was?

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Fri Dec 05, 2008 12:40 pm

Flash 10 is niet geïnstalleerd, updatepack gebruikt, maar zit er niet in. Handmatig moeten installeren.

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Sat Dec 06, 2008 5:39 am

Raoul90 wrote:Flash 10 is niet geïnstalleerd, updatepack gebruikt, maar zit er niet in. Handmatig moeten installeren.

Zit er bij mij wel in.....(even met sumo gekeken)
XpHome in dit geval.

=======================================

Ik zit meer met dit probleem:
Als ik Xp home geïnstalleerd heb,dan begint die vanzelf met afsluiten,maar sluit niet af,blijft dus hangen op het venster van windows gaat afsluiten...

Of als ik zelf wil afsluiten...dan gaat het afsluiten goed,tot de pc eigenlijk uit moet gaan (beeld zwart),maar dan komt er een blauw venster met het volgende..;
stop:c000021a (onherstelbare systeemfout)

Het systeemproces windows logon proces is onverwacht afgebroken met status :0x0000005(0x0000000 0x0000000)
het systeem is afgesloten.

=========================
HJW gaf al aan dat er problemen waren met RVM_Integrator.
Dus hier krijg ik dat dus ook mee...

Met nLite gaat het tot nu toe goed...

Ik had hier nog niets over gelezen,dus wilde eigenlijk wel weten of er nog meer waren met dit probleem......

Ik heb al veel verschillende dingen geprobeerd,maar nog geen succes.
Ja soms denk ik van wel,maar dan begint die er ineens weer mee..Gr##rrgrr##..

Mocht ik toch iets vinden dan hoor je het wel..

Groetje BB

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Dec 06, 2008 7:15 am

Babyboy wrote:
Raoul90 wrote:Flash 10 is niet geïnstalleerd, updatepack gebruikt, maar zit er niet in. Handmatig moeten installeren.

Zit er bij mij wel in.....(even met sumo gekeken)
XpHome in dit geval.
Hmm, hoe kan jij zien dat het erin zit dan? Normaal als je Flash 10 installeerd moet er wel ergens iets in het register zitten, ook kan je Flash in add/remove zien, maar zie ik beide niet.

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Sat Dec 06, 2008 10:12 am

Raoul90 wrote:
Babyboy wrote:
Raoul90 wrote:Flash 10 is niet geïnstalleerd, updatepack gebruikt, maar zit er niet in. Handmatig moeten installeren.

Zit er bij mij wel in.....(even met sumo gekeken)
XpHome in dit geval.
Hmm, hoe kan jij zien dat het erin zit dan? Normaal als je Flash 10 installeerd moet er wel ergens iets in het register zitten, ook kan je Flash in add/remove zien, maar zie ik beide niet.
Hiermee:http://www.kcsoftwares.com/index.php?download

En dan sumo kiezen

Of:http://kb.adobe.com/selfservice/viewCon ... d=tn_15507

Of dit:http://www.adobe.com/products/flashplay ... ction_kit/

Probeer maar eens...maar je hebt gelijk met die bestanden..je ziet ze nu niet..

User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Sat Dec 06, 2008 10:23 am

Of laat het Adobe zelf even checken op deze pagina:

http://www.adobe.com/products/flash/about/
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

edje
Posts: 68
Joined: Fri Dec 01, 2006 7:50 am

Post by edje » Mon Dec 08, 2008 10:05 am

XIII wrote:Of laat het Adobe zelf even checken op deze pagina:

http://www.adobe.com/products/flash/about/
Net even getest. Zit er toch in:

You have version 10,0,1,2,36 installed.

lucito007
Posts: 1
Joined: Thu Dec 11, 2008 12:37 am

Post by lucito007 » Thu Dec 11, 2008 12:41 am

mercikes

doopey
Posts: 11
Joined: Wed May 21, 2008 8:45 am

Post by doopey » Thu Dec 11, 2008 10:09 am

Super mooi werk weer maar ik heb nu nog novemer pack en krijg via automatische update ook de Windows Programma voor het verwijderen van schadelijk software december 2008 KB890830 binnen. klopt dat??

Groetjes

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu Dec 11, 2008 11:08 am

Afgelopen dinsdag was weer de Patchdag van Microsoft (tweede dinsdag van de maand).

2.0.8 is zo te zien online, en daar zitten de updates van december in.

User avatar
gryffin53
Posts: 277
Joined: Thu Feb 22, 2007 9:52 am
Location: Belgium

Post by gryffin53 » Thu Dec 11, 2008 4:06 pm

Known Issues
- Het installeren van .NET 1.0 tijdens T13 zal ervoor zorgen dat deze addon niet meer werkt @T13 stage.
Kan ik dan best de switchless installer van de small .NET handmatig installeren bij het eerste opstarten?
En heel erg bedankt weer voor de nieuwe pack ;-)

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Thu Dec 11, 2008 6:31 pm

gryffin53 wrote:
Known Issues
- Het installeren van .NET 1.0 tijdens T13 zal ervoor zorgen dat deze addon niet meer werkt @T13 stage.
Kan ik dan best de switchless installer van de small .NET handmatig installeren bij het eerste opstarten?
En heel erg bedankt weer voor de nieuwe pack ;-)
Jah of juist .net 1.0 bij het 1e opstarten tenzij je die nodig hebt voor MECaddon natuurlijk. Mogelijk gaat het wel goed als je een true addon hebt van 1.0

User avatar
gryffin53
Posts: 277
Joined: Thu Feb 22, 2007 9:52 am
Location: Belgium

Post by gryffin53 » Fri Dec 12, 2008 3:30 am

Waarvoor zou ik eigenlijk .net 3.0 wel nodig hebben en .net 1.1 niet (zoals in de .net addon)?

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Fri Dec 12, 2008 1:20 pm

gryffin53 wrote:Waarvoor zou ik eigenlijk .net 3.0 wel nodig hebben en .net 1.1 niet (zoals in de .net addon)?
1.1 is voor oudere applicaties. Niet direct nodig voor nieuwere applicaties.

walibie
Posts: 171
Joined: Mon Mar 17, 2008 3:28 pm

Post by walibie » Sat Dec 13, 2008 3:55 am

HJW bedankt voor de maandelijkse packs,Ik heb mijn XPs aangepast en alles draait super !!!

edje
Posts: 68
Joined: Fri Dec 01, 2006 7:50 am

Post by edje » Sat Dec 13, 2008 9:51 am

Heb net 2.0.8 getest. Heb gezien dat na het voltooien van de installatie het IE icoon automatisch op het bureaublad wordt geplaatst. Voor de rest werkt alles keurig.

Wederom bedankt HJW !!

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Dec 15, 2008 5:46 pm

Werkt perfect.

Geen enkele melding in setuperr.log.

HJW updatepack + HJW IE7 + .NET allinone.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu Dec 18, 2008 1:03 pm

Urgente update voor IE7 is er.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Fri Dec 19, 2008 4:51 pm

Nieuw aangekoppelde USB invoerapparaten geven een Wizard Hardware Toevoegen popup. (update: nLite gebruikers kunnen hier last van hebben).
Dit is wel een heel vervelende bug. Welke ook in 2.0.6 zat. Daar draai ik nu op en als ik me externe usb hd aansluit dan komt ie gewoon niet bij "Deze Computer" te staan. Waardoor ik hem dus ook niet kan gebruiken.


Hoe kan ik dit oplossen? Me usbstickjes, iPod werken wel gewoon. Daar kreeg ik geen popup.
Zal is rebooten, miss dat ie het dan doet.

Image

Na reboot werkt ie ook niet.

Als ik hem aansluit hoor ik nu ook twee keer snel achterelkaar het usbaansluitgeluidje, wat betekent dat er iets fout zit.

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Fri Dec 19, 2008 5:22 pm

probeer dat ding op andere computer

probeer een slipstream met RVMintegrator

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Fri Dec 19, 2008 5:51 pm

De externe hdd werkt wel op andere pc.

Ja probleem is dat ik me datapartitie wil backuppen en vervolgens me nieuwe schijf erin wil hangen.
Ik kan natuurlijk deze oude schijf er even afhalen.
Nieuwe aansluiten + windows installeren.
Oude aansluiten en dan de data partitie kopieren naar me nieuwe data partitie op de nieuwe schijf.

Moet ik slipstreamen met de nieuwste betà? En krijg ik dan niet zo'n popup meer?

Maar is er geen enkele mogelijkheid om de schijf te gebruiken (behalve via het netwerk?)?

B-Boy
Posts: 173
Joined: Mon Nov 03, 2008 8:27 am

Post by B-Boy » Sat Dec 20, 2008 7:18 am

Bedankt voor de nieuwe updates. Ongelooflijk hoe je snel je er iedere keer weer bij bent om ons te plezieren. Erg tof.

EDIT: nog bedankt voor de tip om voortaan de checksums te controleren.
Zojuist even opgezocht hoe dit moet en heb er inmiddels een tooltje voor.

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sat Dec 20, 2008 8:44 am

B-Boy wrote:Bedankt voor de nieuwe updates. Ongelooflijk hoe je snel je er iedere keer weer bij bent om ons te plezieren. Erg tof.

EDIT: nog bedankt voor de tip om voortaan de checksums te controleren.
Zojuist even opgezocht hoe dit moet en heb er inmiddels een tooltje voor.
Geen probleem, snelheid is gewenst. Daardoor vergeet ik soms nog wel eens dubbel te testen. Maar gelukkig doen jullie dat allemaal :) :lol:

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Dec 20, 2008 11:12 am

HJW,
Heb net een herinstallatie gedaan op een andere computer.
Heb daarvoor 2.0.8a + ie7 2.7 gebruikt.
Packs met rvmintegrator geslipped.

Daar kan ik mijn Externe HD wel gebruiken. Geen popup.

Ik denk dat ik gewoon me nieuwe erin hang.
2.0.8b + ie7 2.8 slipstream met de integrator.
Andere packs + mce-addon + sidebar met nLite.
Installeer ik windows op nieuwe schijf.
Hang ik oude schijf er ook aan.
Als het goed is kan dan gewoon bij mijn data partitie, en kan ik de bestanden kopiëren.

User avatar
gryffin53
Posts: 277
Joined: Thu Feb 22, 2007 9:52 am
Location: Belgium

Post by gryffin53 » Sat Dec 20, 2008 2:28 pm

Heb net in real time je laatste packs getest en ik krijg geen updates. De office 2003 en 2007 hotpacks geven ook geen updates meer :wink:
Last edited by gryffin53 on Fri Dec 26, 2008 10:53 am, edited 1 time in total.

zilexa
Posts: 71
Joined: Sat Oct 01, 2005 5:28 pm

Post by zilexa » Sat Dec 20, 2008 8:01 pm

HJW moet ik bij deze nieuwe pack WMP11 nog zelf eruit halen? Volgens mij was het een nLite probleem dat als je deze pack integreert en in nLite WMP kiest om te verwijderen, dat je uiteindelijk toch WMP11 had.

Ik heb gemerkt dat in mijn vorige windows (met pack 2.0.7) het "volume schermpje" (en ook het icoontje in de taakbalk) niet is geinstalleerd. Geluid doet het prima en met de Realtek Sound Manager kan ik ook alles doen. Maar om met mijn HTPC afstandsbediening volume te kunnen regelen heb ik soundvolume wel nodig.
Via configuratiescherm het volume wijzigen geeft de melding: "volumeregelaar is niet geinstalleerd, ga naar Software in het configuratiescherm om het te installeren"
Maar als ik via Software naar Windows-onderdelen ga, krijg ik de melding dat wmp11...inf niet kan worden gevonden. Door deze foutmelding kan ik het 'windows-onderdelen' menu niet te zien krijgen...


En ik heb nog een ander probleem maar weet niet of dat iets met deze pack te maken heeft. Ik kan gpedit.msc wel starten, maar het scherm is leeg met de melding "de module kan niet worden gemaakt".
Als ik een zooitje dlls probeer te registreren, blijkt er iets mis te zijn met framedyn.dll. Op internet vind je oplossingen (path naar WBEM controleren) maar niets helpt tot nu toe.
Meer mensen dit probleem? Dit was dus met 2.0.7. En ga straks wel 2.0.8 testen.

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Dec 21, 2008 7:40 am

zilexa wrote:HJW moet ik bij deze nieuwe pack WMP11 nog zelf eruit halen? Volgens mij was het een nLite probleem dat als je deze pack integreert en in nLite WMP kiest om te verwijderen, dat je uiteindelijk toch WMP11 had.

Ik heb gemerkt dat in mijn vorige windows (met pack 2.0.7) het "volume schermpje" (en ook het icoontje in de taakbalk) niet is geinstalleerd. Geluid doet het prima en met de Realtek Sound Manager kan ik ook alles doen. Maar om met mijn HTPC afstandsbediening volume te kunnen regelen heb ik soundvolume wel nodig.
Via configuratiescherm het volume wijzigen geeft de melding: "volumeregelaar is niet geinstalleerd, ga naar Software in het configuratiescherm om het te installeren"
Maar als ik via Software naar Windows-onderdelen ga, krijg ik de melding dat wmp11...inf niet kan worden gevonden. Door deze foutmelding kan ik het 'windows-onderdelen' menu niet te zien krijgen...


En ik heb nog een ander probleem maar weet niet of dat iets met deze pack te maken heeft. Ik kan gpedit.msc wel starten, maar het scherm is leeg met de melding "de module kan niet worden gemaakt".
Als ik een zooitje dlls probeer te registreren, blijkt er iets mis te zijn met framedyn.dll. Op internet vind je oplossingen (path naar WBEM controleren) maar niets helpt tot nu toe.
Meer mensen dit probleem? Dit was dus met 2.0.7. En ga straks wel 2.0.8 testen.
Volume Control issue is te wijten aan het eruit slopen van wmp11. WMP11 erin laten en het is opgelost. WMP11 hoef je verder niet te gebruiken hoor..
En anders moet je zorgvuldiger kijken naar het verwijderen van wmp11 uit het pack want dat gaat blijkbaar niet goed..


2e issue: framedyn.dll error zegt men altijd dat het slipstreamproces niet goed is gegaan. WBEM fix zou in principe niet meer nodig zijn met de nieuweste versies van nLite en Integrator.

GPEDIT.MSC met 2.0.8 doet het hier prima...

Gebruik je wel integrator 1.5.4 of hoger?

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Dec 23, 2008 9:00 am

Draai nu live op:

- XP Post-SP3 UpdatePack Nederlands 2.0.8b
- Internet Explorer 7 2.8
- .Net Framework NLD All-In-One v2.5

Geen meldingen in setuperr.log.
Al me USB-devices werken weer. (ook externe HDD :D). Geen popups meer.

User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Tue Dec 23, 2008 1:19 pm

Raoul, waarmee heb je geïntegreerd?

nLite of de RVM integrator?

(ik ga mogelijk een PC voor iemand opnieuw installeren, maar ben afgeschrikt door de USB problemen)
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

User avatar
gryffin53
Posts: 277
Joined: Thu Feb 22, 2007 9:52 am
Location: Belgium

Post by gryffin53 » Tue Dec 23, 2008 1:45 pm

XIII wrote:Raoul, waarmee heb je geïntegreerd?

nLite of de RVM integrator?

(ik ga mogelijk een PC voor iemand opnieuw installeren, maar ben afgeschrikt door de USB problemen)
Bij mij zijn er helemaal geen problemen.. RVMi 1.5.3 + fix en de laatste 3 addons van HJW.
Op twee laptops getest..

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Tue Dec 23, 2008 5:41 pm

XIII wrote:Raoul, waarmee heb je geïntegreerd?

nLite of de RVM integrator?

(ik ga mogelijk een PC voor iemand opnieuw installeren, maar ben afgeschrikt door de USB problemen)
Ik beveel RVMintegrator aan om probleemloos te slipstreamen. Gebruik versie 1.5.4 of hoger.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Dec 23, 2008 7:03 pm

Packs van HJW met nieuwste beta van de integrator.
Rest (oa MCE-addon) met nLite 1.4.9.1

User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Wed Dec 24, 2008 11:00 am

HJW wrote:Ik beveel RVMintegrator aan om probleemloos te slipstreamen. Gebruik versie 1.5.4 of hoger.
Is eerst slipstreamen van jouw update pack met RVM integrator en dan tweaken met nLite wel veilig?

(niets verwijderen; alleen services uitzetten en default instellingen veranderen)
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

arco
Posts: 137
Joined: Fri Aug 04, 2006 1:50 pm
Location: Netherlands

Post by arco » Fri Dec 26, 2008 10:38 am

Is het normaal dat je nog steeds errors in je logboek krijgt over de Net Framework addon? Dingen als dit. (Windows xp pro sp3 dutch nlite vmware workstation)

En kan deze addon voor de final touch nog is helemaal silent gemaakt worden (je ziet het progress balkje bij het uitpakken van 7SFX) dat is heel makkelijk silent te krijgen.

Locked