Release Winstyle NL Moonlight Editie 1.2

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Release Winstyle NL Moonlight Editie 1.2

Post by HJW » Sat Jan 02, 2010 10:47 am

Beste lezers,

We presenteren u:

Image

Download
WinstyleNL addon 1.2
Resources Root XPCD
WinstyleNL Patcher 0.6.0

Winstyle toepassen op uw installatiesource
!enkel nederlandse xp versies worden ondersteund!

1. Slipstream de WinstyleNLaddon mee met alle anders addons en uw updatepack.
1a: vergeet niet de UXTHEME patch toe te passen.
2. Plaats WinstyleResources in uw XPCD directory (inhoud van de RARfile).
3. Plaats de PATCHER in uw XPCD directory en start de PATCHER
3. Zorg ervoor dat de entries in de voorbeeld winnt.sif ook aanwezig zijn in uw winnt.sif en indien u geen winnt.sif gebruikt plaats dan het winnt.sif bestand in de map i386
4. Maak uw ISO bestand aan.

Winstle NL Addon
bevat:
- Windows Sidebar XP
- StickyNotes
- SnippingTool
- 7zip Winstyle Moonlight
- Extra Cursors
- Extra Geluiden
- Extra Themes

notes:
Desondanks alles veel getest is kunnen er natuurlijk bugs in dit pack zitten. Indien u er een gevonden heeft meld het dan hier op dit forum.
Getest met nLITE (i.c.m. NL updatepack en IE7addon)

BOXcover
Image

Preview Movie
download

Credits:
Winstyle NL: HJW
Winstyle Patcher: mr.Fixit
Last edited by HJW on Sat Jan 09, 2010 12:24 pm, edited 2 times in total.

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Sat Jan 02, 2010 12:31 pm

Dank je wel HJW..

Ga er één deze dagen mee aan de slag...


Ps:nog een gelukkig nieuwjaar gewenst.
en ook voor diegene die dit lezen...

Happy new year!!!!
Image

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Sun Jan 03, 2010 1:34 pm

yo...

Heb even een proef versie gemaakt.
En het ziet er geweldig mooi uit HJW.
Super>>>>.

Ik merk alleen nog wel dat ik ergens een foute maak.
want hoewel het eindresultaat goed is.
Merk ik aan de drivers dat er ergens een foute zit!.
Ook was een scherm (tussen het opnieuw opstarten van het system) in eerste instantie niet zo het hoorde.

Mijn volgerde was:
1: RVM RyanVM Integrator. UpdatePacks en addon's + de addon van jou natuurlijk.
2: nLite voor de UXTHEME patch en sommige dingen die ik er liever uit heb.
3: jouw WinstyleNL Patcher 0.5.9 uitvoeren.
4: Driverpack integreren.
5: mijn WPI en alles wat nodig bij voegen.
6: iso maken.


Is dit de juiste volgorde?
of moet ik juist na de drivers je patch uitvoeren.
Misschien heb ik ook wel met nLite iets weg gehaald,
Wat je nu juist ook nodig bent,Dat kan ook nog natuurlijk.

Dit is alleen maar een indicatie,van wat ik gedaan heb.
Ik ga nog wel een andere volgorde proberen.
Maar dat komt verder deze week.

Harstikke bedankt in ieder geval.
Want het ziet er goed uit.
En natuurlijk ook mr.Fixit bedankt..

grt

User avatar
Mr.Fixit
Posts: 80
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:08 pm

Post by Mr.Fixit » Mon Jan 04, 2010 10:54 am

hey...

zo te zien doe je alles goed...

als je met driver fout "driver signing messages" bedoelt klopt dit..
wanneer je een volledig unattended install wilt zul je sfc uit moeten schakelen of voeg HJW's WINNT.SIF toe aan de i386 map.
het gaat in dit geval om dit stukje wat je ook evt in je eigen WINNT.SIF kan plaatsen

Code: Select all

[Unattended]
DriverSigningPolicy=Ignore
groet

Fixit

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Jan 04, 2010 4:13 pm

Hoi,

Ziet er goed uit. :)
Bij de testversie waren er ook bestanden die in de $OEM$ map geplaatst moesten worden, waar zijn die gebleven? :p

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Tue Jan 05, 2010 3:40 am

Raoul90 wrote:Hoi,

Ziet er goed uit. :)
Bij de testversie waren er ook bestanden die in de $OEM$ map geplaatst moesten worden, waar zijn die gebleven? :p
In een SFX in de map svcpack ;)

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Tue Jan 05, 2010 1:03 pm

Mr.Fixit wrote:hey...

zo te zien doe je alles goed...

als je met driver fout "driver signing messages" bedoelt klopt dit..
wanneer je een volledig unattended install wilt zul je sfc uit moeten schakelen of voeg HJW's WINNT.SIF toe aan de i386 map.
het gaat in dit geval om dit stukje wat je ook evt in je eigen WINNT.SIF kan plaatsen

Code: Select all

[Unattended]
DriverSigningPolicy=Ignore
groet

Fixit
driver signing messages:<>
nee dit niet.
Mijn beeldscherm werd niet geinstaleerd:wat anders wel het geval is.,
Nu kreeg ik in één keer het scherm van plug en play scherm instal.

volledig unattended install wilt zul je sfc uit moeten schakelen:<>
Die heb ik als addon..zit er dus in.

WINNT.SIF:<>
zit er ook goed in.

bedankt in ieder geval voor je reactie Fixit.
Ik was net als (de vraag van Raoul90) bang dat ik iets vergat in de $OEM$ map ofzo iets.
Maar gezien je reactie zit alles wel goed,
Als ik meer tijd heb,
ga ik het nog een keer proberen.

Bedankt boys ;)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Jan 05, 2010 2:07 pm

HJW wrote:
Raoul90 wrote:Hoi,

Ziet er goed uit. :)
Bij de testversie waren er ook bestanden die in de $OEM$ map geplaatst moesten worden, waar zijn die gebleven? :p
In een SFX in de map svcpack ;)

Aaah daar, keek er overheen. :p

beverken
Posts: 3
Joined: Thu Oct 22, 2009 1:44 am

vraagje

Post by beverken » Wed Jan 06, 2010 2:42 am

:oops:
hoe kan ik aan het UXTHEME patch geraken?

:?:

User avatar
Mr.Fixit
Posts: 80
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:08 pm

Post by Mr.Fixit » Wed Jan 06, 2010 2:51 am

hiervoor kan je n-lite gebruiken(schakel opties in) of achteraf met bv de uxtheme multi-patcher 6.0 van Windows-x

beverken
Posts: 3
Joined: Thu Oct 22, 2009 1:44 am

UXTHEME patch

Post by beverken » Wed Jan 06, 2010 3:12 am

:D

ik heb het gevonden

1000 X thanks

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Fri Jan 08, 2010 6:02 pm

Even een vraagje:
In me huidige vmware machine ziet de balk van elk venster er zo uit:
Image

Komt dat door vmware of?

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Fri Jan 08, 2010 6:10 pm

Je hebt gelijk het is een schoonheids foutje. Het thema bestand van Winstyle geeft niet-active titelkaders een witte kleur tekst ipv zwart. Dit kun je handmatig oplossen bij het tabblad vormgeving en geavanceerd. Je zou ook het volgende kunnen vervangen in het Winstyle Blue.theme bestand (openen met notepad)

Code: Select all

[Control Panel\Colors]
ActiveTitle=32 32 32
Background=37 39 43
Hilight=85 122 150
HilightText=255 255 255
TitleText=255 255 255
Window=255 255 255
WindowText=0 0 0
Scrollbar=212 208 200
InactiveTitle=32 32 32
Menu=220 220 220
WindowFrame=0 0 0
MenuText=0 0 0
ActiveBorder=212 208 200
InactiveBorder=212 208 200
AppWorkspace=128 128 128
ButtonFace=220 220 220
ButtonShadow=162 162 162
GrayText=162 162 162
ButtonText=0 0 0
InactiveTitleText=235 235 235
ButtonHilight=235 235 235
ButtonDkShadow=130 130 130
ButtonLight=235 235 235
InfoText=0 0 0
InfoWindow=220 220 220
GradientActiveTitle=64 64 64
GradientInactiveTitle=64 64 64
ButtonAlternateFace=181 181 181
HotTrackingColor=183 183 183
MenuHilight=74 111 148
MenuBar=220 220 220
groet
HJW

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Fri Jan 08, 2010 7:36 pm

Oke. Dat heb je snel gevonden. :p
Zal het thema bestand wel aanpassen.

Nog even een vraagje, als je Mijn Documenten wilt openen vanuit het start menu, moet je rechtermuisknop -> verkennen, is het ook mogelijk om het weer naar het normale terug te zetten, klikken en map opent?

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Jan 09, 2010 4:56 am


User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sat Jan 09, 2010 6:54 am

Raoul90 wrote:Nog even een vraagje, als je Mijn Documenten wilt openen vanuit het start menu, moet je rechtermuisknop -> verkennen, is het ook mogelijk om het weer naar het normale terug te zetten, klikken en map opent?
Probleem mij niet bekend... Ook hetzelfde probleem als je documenten probeert te starten vanaf het bureaublad? Ook hetzelfde probleem met mijn afbeeldingen via start menu ?

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sat Jan 09, 2010 12:25 pm

Updated 1.2

minor fixes

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Jan 12, 2010 1:40 pm

HJW wrote:Updated 1.2

minor fixes
Thanks!

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu Jan 14, 2010 7:17 am

HJW, dit is wat ik bedoel:

Image

Als ik gewoon op mijn documenten of een van de andere klik, gebeurt er niks, moet rechtermuisknop -> verkennen doen?

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Thu Jan 14, 2010 5:10 pm

Raoul90 wrote:HJW, dit is wat ik bedoel:

Image

Als ik gewoon op mijn documenten of een van de andere klik, gebeurt er niks, moet rechtermuisknop -> verkennen doen?
ghehe :P jah of course. Omdat hij staat ingesteld op "uitvouwen" ff bij menu start instellen als :koppeling ipv als menu weergeven :)

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Thu Jan 14, 2010 5:10 pm

verder is winstyle natuurlijk super cool

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu Jan 14, 2010 5:54 pm

WinStyle is inderdaad super cool. :p
Gebruik alleen geen XP meer, maar staat hier op een laptop. :p


Waarom nou het opeens ingesteld is op uitvouwen weet ik niet, weet je toevallig ook de registersleutel?:p

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Fri Jan 15, 2010 8:36 am

Raoul90 wrote:WinStyle is inderdaad super cool. :p
Gebruik alleen geen XP meer, maar staat hier op een laptop. :p


Waarom nou het opeens ingesteld is op uitvouwen weet ik niet, weet je toevallig ook de registersleutel?:p
winstyle pack zitten ook regtweaks zoals deze.. moet je ff in de INF kijken.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Fri Jan 15, 2010 10:30 am

Ah die had ik nog niet gezien. ;-)

Heb de tweaks er allemaal uitgehaald, heb me eigen tweaks. :p


Kwam wel nog een schoonheidsfoutje tegen in de inf:
;WinStyle Theme
HKCU,"Software\Microsoft\Plus!\Themes\Current",,0x20000,"%%SystemRoot%%\resources\Themes\WinStyle Black.theme"

Het theme bestand heeft inmiddels een andere naam. :)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Jan 19, 2010 9:12 am

Oke alles werkt weer prima nu! :)

Wel nog een foutje:
Image

En een wit blokje:
Image

Niet juist afgebroken tekst in start-menu:
Image

:)

User avatar
Mr.Fixit
Posts: 80
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:08 pm

Post by Mr.Fixit » Thu Jan 21, 2010 6:43 am

Update:Winstyle NL Patcher v0.6.1

Compressie ratio nu instelbaar.. hoog:21, middel:18 en snelst:15 (andere geldige waarden zijn "20", "19", "17", "16")
hoe hoger de compressie hoe langer het proces zal duren, daarin tegen zal de compressie van alle cab/ex_ bestanden compacter zijn.

Download:WinStyle_NL_Patcher_v0.6.1.7z
Image
(Date: 21-Jan-'10)
MD5:12d309e93902b06d1bc1fcaa5de016de
Size:573 KB

Changelog
~PEChecksum.exe now included. (Thanx to n7Epsilon!)
~If Reshack_setup.exe is installed on the system the programs folder is now redundant.
~Fixed patching of "xpnetdg.ex_" use "xpnetdiag.exe.res" to patch
~patching routine now slightly faster (+/- 3min)
~added compression ratio combo
~Minor script fixes
Last edited by Mr.Fixit on Sun Mar 07, 2010 5:45 pm, edited 1 time in total.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sun Jan 24, 2010 2:39 pm

Bedankt fixit.

Even een vraagje weet jij waar ik:
Image
Die kan aanpassen? Welke dll.res dat is?

User avatar
Mr.Fixit
Posts: 80
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:08 pm

Post by Mr.Fixit » Sun Jan 24, 2010 2:43 pm

np!

in sysdm.cpl.res :)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sun Jan 24, 2010 4:27 pm

Thanks, heb het bij mezelf even gefixed. :)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Jan 25, 2010 6:02 am

Weet je toevallig ook die andere twee dingen? Hoe ik ze kan oplossen?

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Jan 25, 2010 5:21 pm

Moeten btw driverpacks voor of na het patchen?

User avatar
Mr.Fixit
Posts: 80
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:08 pm

Post by Mr.Fixit » Tue Jan 26, 2010 1:29 am

hmmm nope.. sorry

driver packs komt altijd als laatste..

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Jan 26, 2010 4:58 am

Mr.Fixit wrote:hmmm nope.. sorry

driver packs komt altijd als laatste..
OK, thanks, zal wel is ff de resources een keer doorkijken en kijken of ik die van het startmenu kan vinden. :p

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Tue Jan 26, 2010 5:20 am

HJW wrote:
Raoul90 wrote:HJW, dit is wat ik bedoel:

Image

Als ik gewoon op mijn documenten of een van de andere klik, gebeurt er niks, moet rechtermuisknop -> verkennen doen?
ghehe :P jah of course. Omdat hij staat ingesteld op "uitvouwen" ff bij menu start instellen als :koppeling ipv als menu weergeven :)
Scherp blijven sjef.

Zie winstyle.inf

HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_NotifyNewApps",0x10001,00,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowNetConn",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowControlPanel",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowMyComputer",0x10001,01,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowHelp",0x10001,01,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","StartMenuFavorites",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowMyPics",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowMyDocs",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowMyMusic",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowPrinters",0x10001,01,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowSetProgramAccessAndDefaults",0x10001,00,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_EnableDragDrop",0x10001,01,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowSearch",0x10001,01,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowRecentDocs",0x10001,00,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_AutoCascade",0x10001,01,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_NotifyNewApps",0x10001,00,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_AdminToolsRoot",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","StartMenuAdminTools",0x10001,00,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","EnableBalloonTips",0x10001,00,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_MinMFU",0x10001,04,00,00,00

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Jan 26, 2010 6:26 am

HJW wrote:
HJW wrote:
Raoul90 wrote:HJW, dit is wat ik bedoel:

Image

Als ik gewoon op mijn documenten of een van de andere klik, gebeurt er niks, moet rechtermuisknop -> verkennen doen?
ghehe :P jah of course. Omdat hij staat ingesteld op "uitvouwen" ff bij menu start instellen als :koppeling ipv als menu weergeven :)
Scherp blijven sjef.

Zie winstyle.inf

HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_NotifyNewApps",0x10001,00,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowNetConn",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowControlPanel",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowMyComputer",0x10001,01,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowHelp",0x10001,01,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","StartMenuFavorites",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowMyPics",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowMyDocs",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowMyMusic",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowPrinters",0x10001,01,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowSetProgramAccessAndDefaults",0x10001,00,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_EnableDragDrop",0x10001,01,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowSearch",0x10001,01,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_ShowRecentDocs",0x10001,00,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_AutoCascade",0x10001,01,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_NotifyNewApps",0x10001,00,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_AdminToolsRoot",0x10001,02,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","StartMenuAdminTools",0x10001,00,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","EnableBalloonTips",0x10001,00,00,00,00
HKCU,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced","Start_MinMFU",0x10001,04,00,00,00
Ja dat had ik gezien, maar ik heb geen flauw idee wat ik eraan moet veranderen om het als koppeling te krijgen. :)

User avatar
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Tue Jan 26, 2010 6:29 am


Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Jan 26, 2010 7:31 am


:D :lol: 8)

Ik zal het wel uitzoeken als ik tijd heb, ben nu eerst nog aan het uitzoeken waarom ik opeens allemaal .sys bestanden errors krijg bij de testsetup in VMware.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Jan 26, 2010 8:15 am

Oke got it, de 2's moeten 1 worden. :)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Jan 26, 2010 4:17 pm

Ik kreeg de hele tijd errors in de xp setup dat er .sys bestanden niet gevonden konden worden, en dat komt door WinStyle blijkbaar.

Heb net een test gedaan zonder het patchen met WinStyle v0.61 en nu verloopt de setup gewoon prima? Zodra ik ga patchen krijg ik de error.
Ook duurt het patchen van zon 460 bestanden met v0.61 minder dan één minuut op mijn computer, ik heb dan wel een aardig snel systeem (i5 750 @ 4.0, 4GB DDR3 1333, HD5770) maar dit gaat wel heel snel?

Met 0.6 had ik de problemen nooit? Zal morgen is met 0.6 kijken of ik dan geen errors krijg met nieuwste updatepack.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Feb 09, 2010 7:47 am

Mr.Fixit wrote:Update:Winstyle NL Patcher v0.6.1

Compressie ratio nu instelbaar.. hoog:21, middel:18 en snelst:15 (andere geldige waarden zijn "20", "19", "17", "16")
hoe hoger de compressie hoe langer het proces zal duren, daarin tegen zal de compressie van alle cab/ex_ bestanden compacter zijn.

Download:WinStyle_NL_Patcher_v0.6.1.7z
Image
(Date: 21-Jan-'10)
MD5:12d309e93902b06d1bc1fcaa5de016de
Size:573 KB

Changelog
~PEChecksum.exe now included. (Thanx to n7Epsilon!)
~If Reshack_setup.exe is installed on the system the programs folder is now redundant.
~Fixed patching of "xpnetdg.ex_" use "xpnetdiag.exe.res" to patch
~patching routine now slightly faster (+/- 3min)
~added compression ratio combo
~Minor script fixes

Als ik deze patcher gebruik krijg ik de volgende foutmeldingen:
Image
Hierna komen er nog tig meer.

Als ik de oude patcher uit de eerste post gebruikt is er geen foutmelding?


Ook duurt het patchen met de 0.61 veeeel korter dan met de 0.6, 0.61 met hoogste compressie. (1min vs 9min).

User avatar
Mr.Fixit
Posts: 80
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:08 pm

Post by Mr.Fixit » Thu Feb 11, 2010 12:24 pm

hmmm.. vreemd

ik zal er naar kijken maar er is niet heel veel veranderd aan de patch routine...

ps.
de bestanden die in je screenshots staan worden niet gepatched door de patcher.
heb je het al eens zonder addons maar met alleen de resources op een schone cd geprobeerd..?

User avatar
Mr.Fixit
Posts: 80
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:08 pm

Post by Mr.Fixit » Thu Feb 11, 2010 1:45 pm

lol..
@Raoul
ik denk dat je een spatie in je uwcd folder locatie hebt zitten..

edit:
ik denk dat ik een oplossing hiervoor heb gevonden..
update word aan gewerkt!

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu Feb 11, 2010 3:28 pm

Mr.Fixit wrote:lol..
@Raoul
ik denk dat je een spatie in je uwcd folder locatie hebt zitten..

edit:
ik denk dat ik een oplossing hiervoor heb gevonden..
update word aan gewerkt!
Dat van de spatie klopt inderdaad. Windows XP SP3 heet de map. Is dat het probleem? :shock:

User avatar
Mr.Fixit
Posts: 80
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:08 pm

Post by Mr.Fixit » Thu Feb 11, 2010 3:30 pm

yup :)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu Feb 11, 2010 4:35 pm

Ok naam veranderd naar WindowsXPSP3, zal morgen testen, hopelijk is het nieuwe updatepack dan ook klaar. (ben er mee bezig, is wel aardig wat werk tho. :p).

User avatar
Mr.Fixit
Posts: 80
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:08 pm

Post by Mr.Fixit » Thu Feb 11, 2010 5:14 pm

Update:Winstyle NL Patcher v0.6.2

Download:WinStyle_NL_Patcher_v0.6.2.7z
Image
(Date: 11-Feb-'10)
MD5:8f6b816990f6603f877371d1c113a7d4
Size:580 KB

Changelog
~fixed bug when a space is used in the XPCD source folder path

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu Feb 11, 2010 5:19 pm

Ha, thanks! :)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Fri Feb 12, 2010 11:58 am

Werkt weer! :)

User avatar
Mr.Fixit
Posts: 80
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:08 pm

Post by Mr.Fixit » Fri Feb 12, 2010 12:02 pm

gelukkig..

thanx voor het rapporteren en de confirmatie!

geen-ID
Posts: 57
Joined: Wed Apr 07, 2010 2:54 pm

Post by geen-ID » Sun Apr 11, 2010 4:17 am

kan iemand mij duidelijk vertellen hoe je deze moonlight versie op je gewone xp kan slipstreamen. Ik snap er namelijk niks van.
Ik heb met ryanvm integrator de addon geslimstreamd.
Daarna de map "resources" in de rar file "$rootdisc" in de windows xp cd gezet, en toen gepatchd met WinStyle_NL_Patcher_v0.6.2
Dit duurde even met het lukte wel.
Toen een iso van gemaakt en getest op vmware viruteel pc.
Maar tijdens de setup daarvan kwam er een error: dat was iets van; setup.sys niet gevonden, setup wordt opnieuw gestart

Locked