bootscreen integreren lukt niet

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
Locked
geen-ID
Posts: 57
Joined: Wed Apr 07, 2010 2:54 pm

bootscreen integreren lukt niet

Post by geen-ID » Sat Apr 10, 2010 4:02 am

hallo , ik heb de volgende bootscreen gedownload;
Ricks_VistaRTMBootSceen_KB944092

maar als ik het bij nlite integreer, is er niks aan de hand.
Maar boot ik me xp op vmware virtueel workstation, dan krijg ik de standaard xp bootscreen te zien.
Wie weet het probleem hiervan?

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Apr 10, 2010 5:53 am

Is alleen voor Engelse XP's, en volgens mij is ook al heel lang niet ge-update. De kernels die gebruikt worden zullen wel verouderd zijn.

Mr. Fixit heeft een leuke tool ervoor!
http://www.wincert.net/forum/index.php? ... 9-sept-09/

geen-ID
Posts: 57
Joined: Wed Apr 07, 2010 2:54 pm

Post by geen-ID » Sat Apr 10, 2010 7:07 am

bedankt voor dit, maar de link werkt niet, en ik wil graag dat tijdens het installeren van windows xp pro, de bootscreen al gebruikt wordt. Dus geintegreerd.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Apr 10, 2010 11:05 am

geen-ID wrote:bedankt voor dit, maar de link werkt niet, en ik wil graag dat tijdens het installeren van windows xp pro, de bootscreen al gebruikt wordt. Dus geintegreerd.

Link werkt prima.
Staat hier ook:
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=7081

Dit is misschien wel wat voor je:
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=8046

geen-ID
Posts: 57
Joined: Wed Apr 07, 2010 2:54 pm

Post by geen-ID » Sat Apr 10, 2010 12:04 pm

mm, de link deed het bij mij niet, ligt misschien aan me internet. Maar in iedergeval bedankt voor de tip. |Ik hoop alleen dat ik die live bootscreen patcher kan uitvoeren tijdens de installatie van windows.
Mischien ff een addon (zonder sillent install) maken

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Apr 10, 2010 1:08 pm

5eraph wrote:Your local domain name server probably hasn't received WinCert's new IP address yet. As a temporary fix, add the following line to your HOSTS file located in %SystemRoot%\system32\drivers\etc.

Code: Select all

69.73.153.168     www.wincert.net
Or, you can use OpenDNS instead of your ISP's DNS if you're comfortable changing your network settings.

Misschien werkt dat ook voor jou? Ik kon namelijk ook niet op WinCert komen, als je er naar toe gaat, krijg je dan server niet gevonden? (staat meestal ip bij).

geen-ID
Posts: 57
Joined: Wed Apr 07, 2010 2:54 pm

Post by geen-ID » Sat Apr 10, 2010 3:03 pm

ja idd, er staat servier niet gevonden, maar dankzij jou tip doet hij het nu.
Bedankt man :D

Locked