default thema instellen lukt niet

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
Locked
geen-ID
Posts: 57
Joined: Wed Apr 07, 2010 2:54 pm

default thema instellen lukt niet

Post by geen-ID » Sat Apr 10, 2010 7:12 am

hallo, ik ben bezig met een visual thema te-integreren, maar als de installatie van win xp pro voltooid is, komt de standaard thema (luna) .
Ik heb dit in me WINNT.sif staan:

[Shell]
CustomDefaultThemeFile="%WinDir%\Resources\Themes\Aero Ultimate7 RC2.Theme"
DefaultStartPanelOff = No
DefaultThemesOff = No


De thema's zijn wel in "windows\resources\themes\"
geinstalleerd.
Maar toch wekt het niet.

sandertju
Posts: 144
Joined: Fri Dec 18, 2009 8:30 am

Post by sandertju » Sat Apr 10, 2010 9:32 am

Snap hier de ballen van, maar kan je toch misschien helpen..

DefaultThemesOff = No

Moet dat niet Yes zijn?
Dan zijn de standaard themes uitgeschakeld. Nu niet.:D

geen-ID
Posts: 57
Joined: Wed Apr 07, 2010 2:54 pm

Post by geen-ID » Sat Apr 10, 2010 11:53 am

sandertju wrote:Snap hier de ballen van, maar kan je toch misschien helpen..

DefaultThemesOff = No

Moet dat niet Yes zijn?
Dan zijn de standaard themes uitgeschakeld. Nu niet.:D
thx voor de reactie, ik ga het eens proberen :D

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Apr 10, 2010 1:09 pm

Mijn "Basic" winnt.sif bestand, welke werkt:

Code: Select all

;SetupMgrTag
[Data]
    AutoPartition=0
    MsDosInitiated=0
    UnattendedInstall="Yes"
    AutomaticUpdates=Yes

[Unattended]
    UnattendMode=DefaultHide
    OemSkipEula=Yes
    OemPreinstall=Yes
    TargetPath=\WINDOWS
    UnattendSwitch=No
    AutoActivate=No 
    WaitForReboot=No 
    DUDisable=Yes 
    DriverSigningPolicy=Ignore
    NonDriverSigningPolicy=Ignore
    ExtendOemPartition = 0 
    TargetPath=\WINDOWS 
    FileSystem=*

[GuiUnattended]
    EncryptedAdminPassword=NO
    OEMSkipRegional=1
    OemSkipWelcome=1
    TimeZone=110

[UserData]
    ProductKey=12345-ABCDE-45678-FGHIJ-91011

[TapiLocation]
    CountryCode=31
    LongDistanceAccess="31"

[RegionalSettings]
    LanguageGroup=2,7,8,9,10,4,1

[Branding]
    BrandIEUsingUnattended=Yes

[Identification]
    JoinWorkgroup=Werkgroep

[Networking]
    InstallDefaultComponents=Yes

[URL]
    Home_Page=http://www.google.nl
    Search_Page=http://www.google.nl

[SystemFileProtection]
     SFCQuota = 0

[Shell] 
    CustomDefaultThemeFile ="%WinDir%\Resources\Themes\Standaard.theme"

geen-ID
Posts: 57
Joined: Wed Apr 07, 2010 2:54 pm

Post by geen-ID » Sat Apr 10, 2010 3:00 pm

heel erg bedankt, ik ga hier zeker gebruik van maken. Als de default theme nog steeds niet werkt, laat ik het weten :D

sandertju
Posts: 144
Joined: Fri Dec 18, 2009 8:30 am

Post by sandertju » Sat May 01, 2010 9:06 am

Ja, het kan nog makkelijker heb ik net uitgevonden.
Installeer het thema wat je wilt op je eigen bureaublad.
Rechtermuisknop > Eigenschappen > Thema's
Je kiest het thema wat je wilt opslaan.
Je doet opslaan als, geeft het een naam, en dan kun je het laden in nLite ;).
Hij maakt er namelijk een .thema bestand van en dat kun je erin laden :D

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat May 01, 2010 9:20 am

sandertju wrote:Ja, het kan nog makkelijker heb ik net uitgevonden.
Installeer het thema wat je wilt op je eigen bureaublad.
Rechtermuisknop > Eigenschappen > Thema's
Je kiest het thema wat je wilt opslaan.
Je doet opslaan als, geeft het een naam, en dan kun je het laden in nLite ;).
Hij maakt er namelijk een .thema bestand van en dat kun je erin laden :D

Ja, dat heeft HJW ergens een keer aan mij verteld. =)

sandertju
Posts: 144
Joined: Fri Dec 18, 2009 8:30 am

Post by sandertju » Sat May 01, 2010 9:40 am

Alleen waarom het dan niet werkt bij mij, is weer vreemd. :D
Had een mooie wallpaper, ingesteld, toen het Thema ingesteld maar hij pakt hem niet...:)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat May 01, 2010 10:00 am

sandertju wrote:Alleen waarom het dan niet werkt bij mij, is weer vreemd. :D
Had een mooie wallpaper, ingesteld, toen het Thema ingesteld maar hij pakt hem niet...:)

Moet je wel de wallpaper in je $OEM$ map zetten, zelfde geld voor het thema wat in gebruik is.

sandertju
Posts: 144
Joined: Fri Dec 18, 2009 8:30 am

Post by sandertju » Sat May 01, 2010 10:07 am

Daar zijn we al :D.
Zal het is een keer proberen :)
Thanks. 8)

Locked