Vraag2: Automatisch inloggen bij een domein

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
Locked
HighTop
Posts: 30
Joined: Wed Mar 24, 2010 4:57 am
Location: The Netherlands

Vraag2: Automatisch inloggen bij een domein

Post by HighTop » Tue Apr 13, 2010 9:50 am

Is het ook mogelijk om Automatisch in te loggen bij een domein?

Ik wil namelijk dat hij bij het inloggen op ons domein(de eerste keer) automatisch bepaalde bestanden kopieert van onze netwerkschijf naar de lokale C-schijf.
Heb het 1 en ander ingevuld in Nlite(bij netwerk instellingen). Maar hij blijft maar de eerste keer lokaal inloggen. En voert dus niet de regels uit die ik bij Runonce optie in Nlite heb ingevoerd.

Als dit lukt heb ik eindelijk mijn image voor het werk klaar ;)

Greetz,

HighTop

SterBeek
Posts: 4
Joined: Wed Nov 11, 2009 5:41 am

Post by SterBeek » Wed Apr 14, 2010 5:54 am

Als je in het register naar de volgende sleutel gaat kan je daar wat waardes in voeren. dit is dan ook via batch mogelijk

het gaat dan om de volgende sleutels:

HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon DefaultDomainName = Domain naam

HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon DefaultUserName = de gebruiker die ingelogt moet worden

HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
AutoAdminLogon waarde op 1 zetten

HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
DefaultPassword = het password van de gebruiker

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

HighTop
Posts: 30
Joined: Wed Mar 24, 2010 4:57 am
Location: The Netherlands

Post by HighTop » Wed Apr 14, 2010 6:22 am

Thanks, ik ga daar eens even mee stoeien.
Ik meld me wel als ik weer wat meer weet ;)

Locked