RVM Integrator Destek (Problemleriniz Buraya!!!)

Discussion of Turkish translation of the Update Pack. T�rk�e tartışmalalar başlamıştır!
User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

RVM Integrator Destek (Problemleriniz Buraya!!!)

Post by MrNxDmX » Thu Nov 02, 2006 3:34 pm

RyanVm Integrator ile ilgili problemlerinizi burada paylaşabilir, içinden çıkamadığınız konularda yardım isteyebilirsiniz.

RVM Integrator hakkında İşinize yarayacağınızı düşündüğüm, kendim hazırlamış olduğum sayfalar:
RyanVM Integrator Nasıl Kullanılır? http://mrnxdmx.googlepages.com/integrator
SP2 entagrasyonu ve ISO dosyası oluşturulması: http://mrnxdmx.googlepages.com/integrator2

Bu sayfalar hakkında yorum, öneri ve eleştirilerinizi beklerim...
Last edited by MrNxDmX on Sun Jul 06, 2008 6:24 pm, edited 3 times in total.

hyavuz
Posts: 4
Joined: Fri Nov 24, 2006 3:48 pm

Post by hyavuz » Sun Nov 26, 2006 3:44 am

RyanVm Integrator da işlemleri yaparken xp kaynagı ok
sp2 ok
esas soracagım update pack ve addon packleri zipli şekilde mi kaynak gösterecegiz yoksa klasöre çıkart diyip o şekildemi kaynak gösterecegiz

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sun Nov 26, 2006 12:52 pm

Aynen zipli şekilde göstereceksiniz. İçerisindeki dosyaları çıkartmadan.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sun Nov 26, 2006 1:22 pm

Arkadaşlar, RVM Integrator ile boot edilebilir ISO dosyası oluşturmak için yapmanız gereken bir kaç küçük şey vardır.
İlk önce kaynağınızı hazırlayın, yani entegre etme işlemlerinizi bitirin. (ister nlite ile, isterseniz RVM Integrator ile.)
Daha sonra RVM Integrator programını açın. "Main" sekmesinde, "Browse to the location which contains the i386 directory" yazan ilk bölümde xp kaynağınızın yerini belirtin.
Daha sonra "Make ISO" sekmesinde, "Iso location and File Name" kısmında iso dosyasını nereye kaydedeceğinizi ve iso dosyasının adını belirtin. "Volume Label" kısmında iso dosyasına bir cd adı veriyoruz. Daha sonra aşağıdaki ayarların hiçbirini değiştirmeden "Make" butonuna tıklayın. Bir-iki dakika içinde iso dosyanız hazırlanacaktır. Bu iso dosyasını vmware de test edebilirsiniz, ya da direk cd'ye yazıp bilgisayarı onunla formatlayabilirsiniz...
Uygun bir zaman bulduğumda bu konuya da resimli bir anlatım yapacam.

User avatar
Razorback
Posts: 38
Joined: Tue Sep 26, 2006 2:48 pm

Post by Razorback » Sun Nov 26, 2006 4:49 pm

ama...
nero burningrom'da cdrom (boot)'a tıkladıgımızda boot sekmesinde bazı ayarlar çıkıyor... bunları ne olarak değiştirmemiz gerekiyor...?

Seninle yaptıgımızda bana burdan bazı ayarları değiştirtmiştin ve birde dosya yollamıştın...

User avatar
eryen
Posts: 124
Joined: Thu Mar 09, 2006 5:58 pm

Post by eryen » Sun Nov 26, 2006 6:20 pm

Razorback wrote:ama...
nero burningrom'da cdrom (boot)'a tıkladıgımızda boot sekmesinde bazı ayarlar çıkıyor... bunları ne olarak değiştirmemiz gerekiyor...?

Seninle yaptıgımızda bana burdan bazı ayarları değiştirtmiştin ve birde dosya yollamıştın...
RVM Integrator ile ISO dosyası oluşturduğunuzda nero ile sadece dosyayı yazdırmak kalıyor.

Nero'da herhangi bir mod seçenek seçmeyeceksiniz.
FILE=>OPEN veya CTRL+O ile aç menüsünü çağırın.


RVM Integrator'nin oluşturduğu ISO dosyasıın seçin ve yazdırın.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sun Nov 26, 2006 6:32 pm

Aynen eryen'in söylediği gibi, iso dosyası oluşturduktan sonra sadece cd'ye yazmak kalıyor. Benim sana anlatıığım olayda iso dosyası yoktu zaten. Biz nero'ya boot dosyası gösteriyorduk ve bazı ayarlar yapıyorduk. Uzun işti açıkçası. RVM ile iso yapmak bir çok ayardan kurtarıyor bizi.. Ben sürekli onu kullanıyorum.
Nero express'i açınca, en alttaki seçenek, disc image or saved project, türkçesi nedir bilmiyorum şimdi. Onu seçtikten sonra iso dosyasının yerini göster nero'dan ve cd'yi yazdır. Bu kadar kolay :wink:

User avatar
Razorback
Posts: 38
Joined: Tue Sep 26, 2006 2:48 pm

Post by Razorback » Mon Nov 27, 2006 7:38 pm

ok hallattim...

ya bi başta o uzun yoldan yaptıgımızdan dolayı aklım ona gidiodu.. tamam şimdi oldu...
-----------

şimdi ben en son updati olan dosyayı entegre ettim ve windowsumu oluşturdum...
sorum: windows kuruldugundan windosw updat'e "ewet hayır" penceresinin çıkmasını engellemek VE windows açıldıgında sağ alt köşedeki win update iconunun ortadan yok edilmesi mümkünmü?

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Wed Nov 29, 2006 9:16 pm

Razorback wrote:sorum: windows kuruldugundan windosw updat'e "ewet hayır" penceresinin çıkmasını engellemek VE windows açıldıgında sağ alt köşedeki win update iconunun ortadan yok edilmesi mümkünmü?
Sorunu tam anlamadım, biraz daha açbilir misin?
Sağ alt tarafta windows update ikonu sarı olan mıdır?

User avatar
Razorback
Posts: 38
Joined: Tue Sep 26, 2006 2:48 pm

Post by Razorback » Thu Nov 30, 2006 2:00 pm

windows ilk açılışında otmatik güncelleştirmeler açılsınmı kapansınmı diye kocaman bir ekran çıkıyor ya... onu diyorum..

evet sarı ikon....

User avatar
eryen
Posts: 124
Joined: Thu Mar 09, 2006 5:58 pm

Post by eryen » Fri Dec 01, 2006 7:53 pm

OOBE penceresini kasdediyorsunuz herhalde.
Güncellemeler, aktivasyon ve kullanıcı isiminin girildiği rutin.

nLİte ile rahatlıkla kaldırılıyor ama RVM için eklenti var mı bilmiyorum.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Fri Dec 01, 2006 10:12 pm

Evet eryen'in dediği gibi nlite ile kaldırabilirsiniz o ekranı, hatta kullanıcı da oluşturabilirsiniz. Sarı ikonu kaldırmak için nlite işe yarar mı bilmiyorum. Açıkcası xp cd'sinden bileşen kaldırmak çetrefilli bir iş, ilerde problem çıkartabilir. Kalsın bence, sadece 2-3tıklamayla kapatabilirsiniz zaten...

User avatar
Razorback
Posts: 38
Joined: Tue Sep 26, 2006 2:48 pm

Post by Razorback » Sat Dec 02, 2006 3:50 pm

bu sarı ikona hayır dedikten sonra kırmızıya dönüyor ama hiçbir şekilde trayden gitmiyor.. çok sinir bozucu...

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sat Dec 02, 2006 10:13 pm

Hizmetlerden güvenlik merkezini devre dışı bırakırsan kurtulursun ondan.

amon
Posts: 7
Joined: Fri Dec 15, 2006 7:01 am

Post by amon » Fri Dec 22, 2006 6:47 am

arkadaşlar benim elimde xp türkçe cd var ama servicepac 2 li değil.daha sonradan ben kuruyordum sp2 yi.şimdi rvm programına cd den(sp2 siz) i386 yı gösterdim.uptade paketinide gösterdim ama sp2yi nasıl göstereceğim.böyle bir cd hazırlamak için elimdeki xpnin sp2 limi olması lazım yani bana sadece uptrade ve eklentiler kalsın die. son bir sorum daha olacak..ben sp2 den sonraki uptadeleri indirdim.ama sadece bu değil elimde media player 10 ve netframe work güncellemeride var..yanı elimde 3 ayrı rar dosyası var.RVM programına güncellemeri gösterirken bu üçünü nasıl göstereceğim yada tek tek mi olacak ve nasıl? ilginiz için şimdiden teşekkürler

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Fri Dec 22, 2006 11:25 pm

Service pack ikiyi entegre etmek için Integrator'un File menüsünden "Slipstream ServicePack'i seçmeniz gerekiyor. Daha sonra güncelleme paketi ve addon'larınızı belirtin normal bir şekilde. Integrate tuşuna bastığınız zaman, öncelikle sp2 olup olmadığını kontrol edecek, ve yoksa, servis pack'i entegre edecek. Daha sonra işlemler normal seyrinde devam edecek.

Güncelleme paketi ve eklentileri zip'li dosyalarından açmadan göstereceksiniz, yani içindeki dosyaları çıkartmadan. Bu sayfada: http://mrnxdmx.googlepages.com/integrator anlatım yapmıştım, geliştirmem gerekecek biraz.

User avatar
Razorback
Posts: 38
Joined: Tue Sep 26, 2006 2:48 pm

Post by Razorback » Mon Jan 01, 2007 7:56 am

iso dosyasını cd'ye hatasız ve kayıpsız şekilde nasıl yazdırırız?

data verifyda illaki bir failure çıkıyor...

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Mon Jan 01, 2007 1:18 pm

Yazdırma hızını azaltın, 16x olabilir mesela.

User avatar
Razorback
Posts: 38
Joined: Tue Sep 26, 2006 2:48 pm

Post by Razorback » Mon Jan 01, 2007 2:08 pm

12xlik cdrw'ya 10xle yazıyorum zaten...

normalde hep full erase yapıp yazdırırdım, son sefer quick erase yapıp yazdırdım ve failureSIZ.. :)

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Mon Jan 01, 2007 2:29 pm

Sorun halloldu yani :)

RVM Integrator'ı, henüz %100 tamamlanmamış türkçe dil desteği ile denemek isteyenler, bu sayfadaki "Ryan VM Integrator - Language Files" altında olan "Turkish" linkine tıklayarak indirecekleri Turkish.lng dosyası ile görebilirler. İndireceğiniz Turkish.lng dosyasını RVM Integrator programının bulunduğu klasöre kopyalayın ve daha sonra çalıştırın.

Yorum ve önerilerinizi beklerim :)

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sat Jan 06, 2007 4:48 am

Arkadaşlar, Integrator ile ISO dosyası yapımı ve sp2 entegrasyonu anlatımını içeren bir sayfa yaptım. Yorumlarınızı beklerim...
http://mrnxdmx.googlepages.com/integrator2

User avatar
Razorback
Posts: 38
Joined: Tue Sep 26, 2006 2:48 pm

Post by Razorback » Tue Jan 16, 2007 6:35 pm

yeni rvm integrator 1.4.3'teki değişim nedir acaba?

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Wed Jan 17, 2007 10:22 am

şimdilik bizi etkileyen çok büyük bir değişiklik yok. Daha sonradan kullanılacak özellikler içeriyor...
Burayı inceleyebilirsin: http://integrator.siginetsoftware.com/i ... ?changelog

User avatar
tekogr
Posts: 4
Joined: Wed Feb 14, 2007 9:37 am

Post by tekogr » Wed Feb 14, 2007 2:21 pm

Merhaba
NR_UpdatePack1.0.5b.7z paketini entegre etmeye çalışınca aşağıdaki mesajı veriyor ve çıkıyor.
Hata:Hiçbir entries*.ini bulunamadı,işlem iptal edildi.
Her şeyi anlattığınız gibi yaptım, hatta defalarca paketi yeniden indirdim yine de aynı mesajı bir türlü aşamadım.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Thu Feb 15, 2007 4:22 am

tekogr, büyük ihtimalle indirdiğiniz dosya yanlış inmiştir, boyutunu ve md5 değerini kontrol ettinizmi? Ya da integrator programında sorun olabilir, onu yeniden indirip tekrar deneyebilirsiniz.

(Tekrar indirmeden dosyaların doğru inip inmediğini md5 değerlerinden anlayabilirsiniz. HashTab eklentisi işinizi görecektir...)

User avatar
tekogr
Posts: 4
Joined: Wed Feb 14, 2007 9:37 am

Post by tekogr » Thu Feb 15, 2007 7:08 am

MrNxDmX hakl1s1n,update dosyas1n1n md5'ini kontrol ettim tutmuyor. Dosyay1 defalarca indidim sonuç yine ayn1. Alternatif link verebilir misin. Belki o zaman düzgün indirebilirim.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Thu Feb 15, 2007 3:23 pm

1 hafta içerisinde yeni paketi yayınlayacam. Bağlantım elvermeyeceği için başka bir yere upload yapamam malesef.
İnternet explorer 7'yi ekleme şansınız olacak bu sefer. Biraz daha sabredebilirsiniz bence.

User avatar
canawar
Posts: 3
Joined: Sat Feb 17, 2007 7:55 am

Post by canawar » Sat Feb 17, 2007 1:49 pm

Ben birşey soracaktım 2 defa cd yapmama rağmen çalışmadı :(

Sizce sorun ne olabilir. açılışda FrameDyn.dll hatası veriyor...

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sat Feb 17, 2007 2:03 pm

Büyük ihtimalle entegre ederken, Gelişmiş sekmesindeki seçenekleri seçmemişsinizdir. "Enable Advanced Options" ve "Convert Unicode To ANSII". Bunları seçip denemenizi, gene hata alırsanız indirdiğiniz dosyaları kontrol etmenizi önerecem.

User avatar
snash
Posts: 30
Joined: Sun Jan 28, 2007 6:57 am

Post by snash » Tue Feb 20, 2007 4:28 pm

Bazı nLite addonlarının isimlerinde "addon" yazmadığı için RyanVM Integrator görmüyor. Sanırım sadece adını değiştirip kullanısak görüyo fakat addonun içeriği bozuluyor. Doğru mu Yanlış mı. Yani bu durumu nasıl düzeltirim.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Fri Feb 23, 2007 4:11 am

nLite addon'ları integrator ile sorunsuz çalışırmı çalışmazmı bilemiyorum, eklentiyi yayınlayan kişiye sormanız gerekir. Eğer buradaki bir eklenti RVM Integrator ile çalışmıyor ise bana bildirmenizi istiyecem, gereken uyarının ya da düzeltmenin yapılması için. Çünkü burası nLite forumu değildir...

RVM Integrator'ın bir eklentiyi görebilmesi için adında "addon" (tırnaklar hariç) kelimesi olması gerekir. Eklentinin sadece ismini değiştirmeniz hiçbir probleme yol açmayacaktır...

Galus
Posts: 18
Joined: Wed Mar 21, 2007 4:13 am

Post by Galus » Mon Mar 26, 2007 6:08 pm

RVM Integrator ile XP ye NR_UpdatePack1.0.6.7z ve Addons programlar entegre ettim. VMware Workstation test etmek istediğimde kurulum başladıktan sonra "Bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar görmesini önlemek için windows kapatıldı." uyarısı aldım. Acaba nerede hata yapmış olablirim?

teşekkürler...

Galus
Posts: 18
Joined: Wed Mar 21, 2007 4:13 am

Post by Galus » Mon Mar 26, 2007 6:12 pm


User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Mon Mar 26, 2007 6:23 pm

Eklediğiniz programlar nelerdir? Eğer Kel'in Runtime paketini eklediyseniz buna benzer bir hata alabilirsiniz...

Galus
Posts: 18
Joined: Wed Mar 21, 2007 4:13 am

Post by Galus » Tue Mar 27, 2007 2:34 am

Eklenti

"NR_UpdatePack1.0.6.7z"

Addons programlar..

Java1_5_0_11_Addon_Marenostrum.cab
NR_KLM167_Addon.rar
NR_MTU_Addon.cab
NR_PrioTR_Addon.cab
RVMAddonsDX9_1.2.7z
RVMAddonsWMP10_3.1a.7z
winRAR_v[1].3.70.3_TR_Addon_Marenostrum.cab


iyi dieklerimle...

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Mar 27, 2007 7:37 pm

Galus, paketin içerisinde directX çalışma kitaplığı zaten bulunuyor, bu ryan'ınki ile aynıdır. Ayrıca eklemenize gerek yoktur. -->RVMAddonsDX9_1.2.7z
Paketin içerisinde media player 11 bulunuyor. Bunun üzerine media player 10 eklerseniz sorunlara yol açacağı kesindir bence. -->RVMAddonsWMP10_3.1a.7z
Bahsedilen diğer eklentilerin hiçbirinden o tarz bir hata almazsınız, sizi temin ederim.

Galus
Posts: 18
Joined: Wed Mar 21, 2007 4:13 am

Post by Galus » Wed Mar 28, 2007 2:11 am

Hata mesajında "bios bellek seçeneği" falan görünce hepsini bilgisayarımdan silmiştim. Yeniden yükleyip yeniden deneyeceğim. Samimi alakanızdan dolayı teşekkürler..

amon
Posts: 7
Joined: Fri Dec 15, 2006 7:01 am

Post by amon » Mon Jun 25, 2007 4:56 pm

arkadaşlar rvm ile xp+güncellemeler+eklentilerin yerini gösteriyorum.sonra advenced sekmesinden iki kutucuğu işaretliyorum.ve en son olarak main sekmesinden file a gelip slipstreamservicepac a tıklayıp sp2 nin yerini gösteriyorum ve en son olarakta integrate ye tıklıyorum.yani buraya kadar doğru yaptığıma eminim..defalarca rvm açıklamalarını okudum.sorn şuki işleme başladığında bir hata ile karşılaşıyorum.
"the servicepac level of the source is the same as it was before integration began.make sure you have the proper access rights to the folder you are attempting to slipstream to."

acaba bunun bir sırasımı var yani ben önce xp sonra uptade sonra eklentilerin yerini gösterdikten sonra sp2 yi entegre ediyorum..
en son sıralamayı değiştirdim xp+sp2+uptade+addon yaptım ama yine aynı hatayı verdi..
biraz uzun oldu kusura bakmayın
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

User avatar
OxeR
Posts: 19
Joined: Tue Jan 23, 2007 12:04 pm
Location: Bursa

Post by OxeR » Wed Aug 15, 2007 6:43 am

Arkadaşlar şimdi bende xp sp2 li cd var. Update pack i kurucam sonra add-on kurucam. Ayriyetten driverpack leri kurucucam. Driver packi update+add-ondan önce mi yoksa sonra mı kursam daha iyi olur sizce ?
Bir de dvd olarak yaparak içine bi kaç yane program atmak isityorum sonra onları ordan manuel kurucam. Bu dosyaları ne zaman koplayayaım. Bütün işlemlerden önce mi ?

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Sat Aug 18, 2007 5:22 pm

OxeR wrote:Arkadaşlar şimdi bende xp sp2 li cd var. Update pack i kurucam sonra add-on kurucam. Ayriyetten driverpack leri kurucucam. Driver packi update+add-ondan önce mi yoksa sonra mı kursam daha iyi olur sizce ?
Bir de dvd olarak yaparak içine bi kaç yane program atmak isityorum sonra onları ordan manuel kurucam. Bu dosyaları ne zaman koplayayaım. Bütün işlemlerden önce mi ?
OxeR Arkadaşım ilk önce
DriverPacks Base Programı ile Driverları cd ye ekle
http://www.driverpacks.net/DriverPacks/ ... .php?pag=b

niye diye sorarsan windows un HD seskartları için bir yaması var ve bu yama ingilizce NR Güncelleme Paketinde ise yamanın türkcesi mevcut
bu yüzden ilk önce driverları entegre et cd ye ekliyeceğin dosyaları ise en son tüm işlemler bittikden sonra yap

User avatar
OxeR
Posts: 19
Joined: Tue Jan 23, 2007 12:04 pm
Location: Bursa

Post by OxeR » Mon Aug 20, 2007 5:20 am

Yardım için teşekkürler.. Bi de öle deneyelim bakalım..

User avatar
ZEUS__
Posts: 108
Joined: Sat Feb 16, 2008 5:46 pm

Post by ZEUS__ » Mon Feb 18, 2008 11:45 am

byhexadecimal wrote:
OxeR wrote:Arkadaşlar şimdi bende xp sp2 li cd var. Update pack i kurucam sonra add-on kurucam. Ayriyetten driverpack leri kurucucam. Driver packi update+add-ondan önce mi yoksa sonra mı kursam daha iyi olur sizce ?
Bir de dvd olarak yaparak içine bi kaç yane program atmak isityorum sonra onları ordan manuel kurucam. Bu dosyaları ne zaman koplayayaım. Bütün işlemlerden önce mi ?
OxeR Arkadaşım ilk önce
DriverPacks Base Programı ile Driverları cd ye ekle
http://www.driverpacks.net/DriverPacks/ ... .php?pag=b

niye diye sorarsan windows un HD seskartları için bir yaması var ve bu yama ingilizce NR Güncelleme Paketinde ise yamanın türkcesi mevcut
bu yüzden ilk önce driverları entegre et cd ye ekliyeceğin dosyaları ise en son tüm işlemler bittikden sonra yap

ben bunu sordum driverpackste ve tam tersini yani xp cdsi ile tüm oynamaları yaptıktan sonra DP_BASE ile sürücüleri entegre edilmesi gerektiğini söylediler..linki;

http://forum.driverpacks.net/viewtopic.php?id=2406

Pilihozlum
Posts: 11
Joined: Mon Feb 18, 2008 6:47 pm

Post by Pilihozlum » Mon Feb 18, 2008 7:03 pm

Merhaba arkadaslar foruma yeni uye oldum

forumu biraz arastirdim ama bulamadim elimde xp icin RVM_Integrator programi var bana bunun vista icin olani lazim elinde olan veya bulabilecegim yeri soyleyebilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Mon Feb 18, 2008 7:05 pm

Hoşgeldiniz Pilihozlum.
Vista için olanı henüz final sürümde değil, ancak denemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz: (Herhangi bir ciddi problemi bulunmuyor)
http://integrator.siginetsoftware.com/i ... ons&id=144

Pilihozlum
Posts: 11
Joined: Mon Feb 18, 2008 6:47 pm

Post by Pilihozlum » Mon Feb 18, 2008 7:31 pm

MrNxDmX wrote:Hoşgeldiniz Pilihozlum.
Vista için olanı henüz final sürümde değil, ancak denemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz: (Herhangi bir ciddi problemi bulunmuyor)
http://integrator.siginetsoftware.com/i ... ons&id=144

Sayin modum RVM_Integrator_1.5RC6 yi indirdim ama vistanin oldugu klasoru kabul ettiremiyorum I386 yok diyor

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Mon Feb 18, 2008 7:42 pm

Hmmm, tamam şimdi anladım ne istediğinizi. RVM Integrator vista üzerinde çalışabiliyor derken, vista sistem üzerinde windows xp cd'sini düzenleyebiliyor demek istedim. Vista güncelleme paketleri için rvm integrator kullanamıyoruz malesef şimdilik.

Pilihozlum
Posts: 11
Joined: Mon Feb 18, 2008 6:47 pm

Post by Pilihozlum » Mon Feb 18, 2008 7:44 pm

peki vista icin kullanabilecegimiz baska bir program var mi bildiginiz

murat184
Posts: 149
Joined: Sun Dec 24, 2006 10:08 am

Post by murat184 » Wed Feb 20, 2008 11:58 pm

vlite var. ama güncellemeleri ekliyormu eklemiyormu bilmiyorum
www.vlite.net adresinden ulaşabilirsin

User avatar
ZEUS__
Posts: 108
Joined: Sat Feb 16, 2008 5:46 pm

Post by ZEUS__ » Thu Feb 21, 2008 7:15 am

@MrNxDmX dx9 için kasım güncellemesi ana pakette var mı?yani tekrar üst konudaki esas büyük paketi entegre ettikten sonra dx9 kasım güncellemesini ayrıyetten entegre etmeli miyiz?

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Thu Feb 21, 2008 7:46 am

DirectX 9 Nr Güncelleme Paketinde yok sen sonrada entegre etmen gerekiyor

Locked