Page 2 of 3

Posted: Thu Feb 21, 2008 8:21 am
by MrNxDmX
ZEUS__, istediğin eklentiye buradan ulaşabilirsin:
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=3394

Posted: Thu Feb 21, 2008 8:33 am
by ZEUS__
sağolun arkadaşlar :)

Posted: Sat Feb 23, 2008 10:22 pm
by murat184
Nr RVM'nin son betasında optimize system files diye bi seçenek var nedir o ?
ayrıca 1.5in 1.4.3 den ne farkı olacak?
ben beta7 ile entegre ediyorum paketleri şu 2-3 gündür bence herşey sağlam peki sence :)

Posted: Sat Feb 23, 2008 11:48 pm
by MrNxDmX
Son betadaki optimize system files, i386 içerisindeki bazı dosyaları düzenleyerek kurulum işleminin daha hızlı olmasını sağlamaktadır.
1.5 ile katılımsız olarak da gui olarak da birçok yenilik gelecek karşımıza. Final sürümünden sonra detaylı bir açıklama yapacağım. Rc7c sürümünü kullandıktan sonra hiçbir problem almamıştım ama söylemeden de duramıyacağım, paketin bu versionu rc7c ile uyumlu değil. Problem çıkmaz demiyorum ama çıkar da diyemiyorum yani :wink:

Posted: Mon Feb 25, 2008 10:44 pm
by Zymenn
Ryanvm Integratoru sitesinden indiremiyorum. Download linki aktif değil. Sadece dillerini indirebiliyorum. Mümkünse bir upload sitesine upload edebilir misiniz? Ya da direk linki buraya yapıştırabilir misiniz?

Ustalara selamlar...

Posted: Mon Feb 25, 2008 10:55 pm
by MrNxDmX
Zymenn, hangi versiyonunu indiremiyorsunuz?

Posted: Tue Feb 26, 2008 2:25 am
by system34
Üstat yaptığın paketi 1.4 ilemi 1.5 beta ilemi entegre edelim en sağlıklısı hangisi biraz ayrıntılı açıklayabilirmisin?

Posted: Tue Feb 26, 2008 11:24 am
by Zymenn
EDİT:
@MrNxDmX usta, 1.4.3 ü de indirdim. 1.5 ide indirdim. Fakat bu versiyonda gelişmiş (Advenced) sekmesinde bir sorun yaşıyorum.
"Enable Advanced Options" ve "Convert Unicode To ANSII" seçeneklerini işaretliyoruz. Bizim kullandığımız dil türkçe olduğu için böyle bir seçim yapmak zorundayız
demiştiniz ancak Convert Unicode To ANSII seçeneği 1.5 versiyonunda gözükmedi. Bunun sebebi nedir acaba. Ayrıca bazı arkadaşların sorduğu gibi Hangi sürümle entegre işlemini gerçekleştirmemizi önerirsiniz.

Konu dışı bir sorum olacak. Forumda gördüğüm kadarırya Gerçek Addon diye bir kavram var. Addonlar arasındaki fark nedir? Bunu nasıl anlarız. Gerçek addonun avantajları nedir? Şimdiden teşekkürler.

Posted: Tue Feb 26, 2008 7:13 pm
by MrNxDmX
Ben aksini söyleyene kadar, ki öyle bir şey söylemedim, RVM Integrator 1.4.3 sürümü ile çalışmanızı öneririm. GÜncelleme paketinde yada benim yayınladığım hiçbir eklentide (ie7 dahil) RVM Integrator 1.5 sürümü için hiçbir düzenleme yapılmamıştır.
Ki, böyle bir düzenlemeyi, Integrator 1.5 final sürümü çıkana kadar da yapmayı düşünmüyorum.

@ Zymenn: 1.5 sürümünde bir çok kolaylık bizlere sunulacak, bahsettiğiniz ayara artık gerek kalmaması da bu özelliklerden biri olacak :wink:

Posted: Wed Feb 27, 2008 4:46 pm
by tutkun21
nedense ben bu güncelleme paketlerinde devamlı sorun yaşıyorum
entegre ettikten sonra bazı programlarda türkçe karakter sorunu ortaya çıkıyor

Posted: Wed Feb 27, 2008 9:51 pm
by MrNxDmX
tutkun21 wrote:nedense ben bu güncelleme paketlerinde devamlı sorun yaşıyorum
entegre ettikten sonra bazı programlarda türkçe karakter sorunu ortaya çıkıyor
Cdnizi nasıl hazırladığınız ile ilgili daha detaylı bilgi vermeniz gerekir. bu şekilde size yardımcı olamam.

Posted: Thu Feb 28, 2008 2:15 am
by doncarem17
selamm ben bu guncelleme dosyasini birlestiriyorum 1.2 gb oluyor nedenini anlamadim yardim ederseniz sevinrim..

Posted: Thu Feb 28, 2008 4:51 am
by tutkun21
cd once nlite ile hazırlıyorum sonra bunu sanal pc de deniyorum herhangi bir sorun yok
sonra bu paketi Integrator 1.4.3 ile entegre ediyorum sanal pc de karakter sorunu ortaya cıkıyor
nlite yada RVM Integrator 1.4.3 kullanımı ince ayarlar vs kullanma bilgim gayet iyi
hertürlü yontemlede debedim başka xp cd denedim ama hep aynı sorun
bu paketten kaynaklanan bir sorun oldugunu düşünüyorum

Posted: Thu Feb 28, 2008 5:45 pm
by MrNxDmX
@ doncarem17: Eğer entegrasyon başarılı bitmezse, cd içerisindeki temp dosyaları silinmez ve buda çok yüksek boyutlarda bir klasöre sahip olmanıza neden olur. İşleminizi tekrardan yapmanızı öneririm. Ayrıca antivirus çalışıyorsa iptal etmenizi de öneririm.

@ tutkun21: RVMi kullanırken kaynak dosyalarını kendiniz mi kopyalıyorsunuz yoksa cd'yi kaynak gösterip, hdd'ye mi kopyalatıyorsunuz. Eğer ikinci söylediğim ise karakter sorunu aldığını söyleyen başkaları da olmuştu. Ben dosyaları kendiniz kopyalamanızı öneririm. Ama yok kendiniz kopyalamışsanız dosyaları, benim bugüne kadar hiçbir karakter sorunu almadığımı söyleyebilirim size. Ayrıca başkasından da duymadım karakter sorununu.

*** RVM Integrator 1.5.1 final sürümü çıkmıştır. En kısa sürede, anlatımlarımı yenileyip, türkçe dil dosyası ile hizmetinize sunacağım. ***

Posted: Fri Feb 29, 2008 3:38 am
by tutkun21
hayır kaynak dosyaları kendim kopyalıyorum
hiçbir zaman cd hedef gösterip hdd ye kopyalamadım
kusura bakmayın belkide sorun bendedir biyer atlamışımdır ama inanaın demediğim şey kalmadı artık başım ağrıdı denemekten :)
Saygılar

Posted: Fri Feb 29, 2008 7:24 pm
by MrNxDmX
tutkun21, nlite ile sorun almıyor olmanızdn dolayı onu kullanmanızı önereceğim. RVMi ile ilgili daha fazla bir bilgi sunamıyorum, sorunun nerden kaynaklandığını bilemiyorum çünkü. Nlite de aynı işlemleri yapıyor, RVMi de, bir sorun olmaz sizin için.

Posted: Fri Mar 07, 2008 6:18 pm
by neccooy
Arkadaşlar RVM ile kullanılan kurulumu özelleştirmeye yarayan bazı addonlar vardı.
Bi ara sitede görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.
Misal, addon kullanarak masaüstü simgeleri (bilgisayarım, belgelerim..) masaüstünde gösterilebiliyordu.

Posted: Sat Mar 08, 2008 10:21 am
by gavara
@necooy: Arkadaşlar RVM ile kullanılan kurulumu özelleştirmeye yarayan bazı addonlar vardı.
Bi ara sitede görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.
Misal, addon kullanarak masaüstü simgeleri (bilgisayarım, belgelerim..) masaüstünde gösterilebiliyordu.

sanırım bunu diyosun masaüstü simgelerini göster masaüstü temizleme sihirbazı iptal ...

http://rapidshare.com/files/97982977/Gv ... n.cab.html

boyut=>205 kb

md5=>E72AAF90EDE84F1CDA6557335938942D

Posted: Sat Mar 08, 2008 5:17 pm
by neccooy
gavara wrote:@necooy: Arkadaşlar RVM ile kullanılan kurulumu özelleştirmeye yarayan bazı addonlar vardı.
Bi ara sitede görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.
Misal, addon kullanarak masaüstü simgeleri (bilgisayarım, belgelerim..) masaüstünde gösterilebiliyordu.

sanırım bunu diyosun masaüstü simgelerini göster masaüstü temizleme sihirbazı iptal ...

http://rapidshare.com/files/97982977/Gv ... n.cab.html

boyut=>205 kb

md5=>E72AAF90EDE84F1CDA6557335938942D
Evet arkadaşım ama daha fazlasına ihtiyacım var.
Tam linkini biliyorsanız sizden alabilirim.

Posted: Sun Mar 09, 2008 7:15 am
by gavara
neccooy wrote:
gavara wrote:@necooy: Arkadaşlar RVM ile kullanılan kurulumu özelleştirmeye yarayan bazı addonlar vardı.
Bi ara sitede görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.
Misal, addon kullanarak masaüstü simgeleri (bilgisayarım, belgelerim..) masaüstünde gösterilebiliyordu.

sanırım bunu diyosun masaüstü simgelerini göster masaüstü temizleme sihirbazı iptal ...

http://rapidshare.com/files/97982977/Gv ... n.cab.html

boyut=>205 kb

md5=>E72AAF90EDE84F1CDA6557335938942D
Evet arkadaşım ama daha fazlasına ihtiyacım var.
Tam linkini biliyorsanız sizden alabilirim.
bunları ben hazrlamıştım eger daha fazlası veya isteklerini söylerseniz hazırlayabilirim sadece isteklerinizi siralayın

Posted: Sat Mar 15, 2008 7:02 pm
by muster
selam arkadaşlar forumdan yararlanarak kendime xp cdsi oluşturdum fakat boyutu büyük olduğu için bunu dvd ye yazdırmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim ???
Ayrıca emeği geçen herkese teşekkürler.

Posted: Tue Mar 18, 2008 8:17 pm
by baycetin
Merhaba,
Sitenize yeni üye oldum. Yazılarınız harika.
Ben daha önce klasik yollarla , sp2+ve yeni çıkan güncellemeleri XP'ye entegre edip kullanıyordum.
(Klasik yol dediğim... C:\XP\SP2UPDATES\...... /integrate:C:\XP\XPCD)
Uzun süredir yapmıyordum. Sizin sitenizi buldum ve hayran kaldım. RVM_Integrator_1.5RC6 ile tüm güncellemeleri ve güvenlik eklentilerini çıkış tarihlerine göre ( Tam 193 ad.) sıraladım ve xp ye ekledim. Tabii boyutu 1,4 gb oldu. Daha önceden de 950 Mb. dvd yaptığım için sorun olmayacağını düşündüm ve dvd ye yazdırdım. Boşta bir makinam vardı ve format atarak dvd XP pro. 'ı çalıştırdım. Format attı, dosyaları kopyaladı , aç kapa yaparak yükleme ekranına gelirken .."" Isass.exe - Yeterli kota yok "" başlığı altında.... "" Belirtilen işlemi tamamlamak için yeterli sanal bellek veya sayfalama dosyası kotası yok..."" gibi saçma bir hata verip hemen restart atmaya başladı. Ve bu böyle devam edip gitti. Acaba Isass.exe virüsü mü var diye aynı işlemi (dvd yapma ) tekrar yaptım ...aynı hatayı verdi.
Acaba bu işlemi yaptığım makina virüslümü diye düşündüm , Kendi bilgisayarıma format attım , sadece sp2 kurdum ve xp dvd yapma işlemimi tekrar denedim. dvd yaptım ama yine aynı hatayı verdi.
Ancak , Haziran 2007 tarihinde en son yaptığım xp dvd sinde 136 ad. eklenti ve güncelleme vardı ve bir sorun olmadan kullandım ve hala kullanıyorum.
RVM_Integrator_1.5RC6 programını denemeden eski klasik yol ile yapmaya çalıştım yine aynı hatayı veriyor....
I386 dosyası içindeki svcpack dosyasının boyutu 225 mb.
Acaba , güncellemelerin boyutları fazlalaştı diye mi bu hatayı veriyor ???
3 farklı virüs programı ile dvd yi kontrol ettim . Kesinlikle Sasser virüsü yok. Bu ihtimali unutun.
ACABA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?.....

Posted: Tue Mar 18, 2008 10:08 pm
by MrNxDmX
Öncelikle belirtmek istiyorum, RVMi programının 1.5.1 final sürümü çıkmıştır, rc sürümleri stabil değildir.
ANlattıklarınızdan anlamadığım nokta, NR Güncelleme Paketini kullandınızmı kullanmadınız mı?
Eğer hem paketi kullanıp hem de yamaları eklediyseniz, gereksiz yere zaman öldürmüşsünüzdür.
Ama paketi kullanmadan yamaları eklemişseniz, çok fazla yama eklemişsiniz gibi görünüyor. Size tavsiyem nlite ile devam etmeniz, RVMi programı yamaları değil de güncelleme paketlerini entegre etmek için yapılmıştır...
Aldığınız hatada, sistem belleğinin yeterli olmadığı, ayrıca sanal belleğin de aynı şekilde yeterli olmadığı belirtiliyor, virus ile bir alakası yok. Bu hatanın RVMi ile hiçbir alakası yoktur.

Aynı soruyu hem burda hem de yeni bir başlık açarak belirtmenize gerek yoktur, ben atılan tüm cvpları okuyorum, kesinlikle cvp veririm size...

Posted: Wed Mar 19, 2008 4:34 am
by baycetin
Merhaba
İlginize teşekkürler....
Nr Güncelleme paketini de kullandım. Evet biraz fazla zaman geçirdiğim doğru. Ancak bazı güncellemeleri yüklemek istemedim , bazılarını kendim seçtim. Ancak Ntlite ile davam edin demişsiniz.
Ona da tamam. Ama sistem ve sanal belleğin yetersiz olmasını anlayamadım. Bilgisayarım oldukça kuvvetli. 1 gb ddr2 667 Mhz. ve intel 2,4 dual core. Böyle bir bilgisayarda bu tip hata vermesi anlamsız. Diğer bilgisayarım ise İntel pen. 3,0 işlemci 2x1 gb Kinston ram. Yavaş sayılmayacak bir sistem.
Acaba fazla güncelleme var diye mi yükleme sırasında beyni karışıyor ?
Diğer konumu da kapatıyorum. Kusura bakmayın..
Teşekkürler...

Posted: Wed Mar 19, 2008 6:29 pm
by MrNxDmX
Evet, güncelleme sayısı fazla olduğu için o hatayı almışsınız, güncellemelerin sayısını azaltarak sorununuzu çözebilirsiniz gibime geliyor.

Güncelleştirmeleri yükleme

Posted: Thu Mar 20, 2008 8:54 am
by sefer1975
Arkadaşlar ben xp güncelleştirmlerini indirdim ve bir klasörde topladım sonra hepsini rarla sıkıştırdım. ama bunu cd ye nasıl entegre edeceğim. entegre yani B kısmına geldiğimde bu dosyayı seçemiyorum. ne yapmalıyım. teşekkürler

Re: Güncelleştirmeleri yükleme

Posted: Thu Mar 20, 2008 2:49 pm
by MrNxDmX
sefer1975 wrote:Arkadaşlar ben xp güncelleştirmlerini indirdim ve bir klasörde topladım sonra hepsini rarla sıkıştırdım. ama bunu cd ye nasıl entegre edeceğim. entegre yani B kısmına geldiğimde bu dosyayı seçemiyorum. ne yapmalıyım. teşekkürler
B kısmı dediğiniz nedir acaba? Güncellemeleri nerden indirdiniz? Ve hangi güncellemelerden bahsediyorsunuz?

Posted: Fri Mar 21, 2008 1:10 pm
by sefer1975
Güncellemleri bir siteden indirdim. ekim kasım aralık ocak diye bir klasörde topladım ve sıkıştırdım. b kısmı ryanwm de olan b kısmı

Posted: Fri Mar 21, 2008 2:00 pm
by neccooy
sefer1975 buraya işaret ediyor :

Image

Posted: Fri Mar 21, 2008 2:02 pm
by sefer1975
arkadaşlar ben sizin forum sitenizden yararlanarak bir cd hazırladım ama aşağıda verdiğim hataları aldım. nedeni ne olabilir

--Resimler tarafımdan silinmiştir. MrNxDmX--

özellikle kullanıcı adı girmem gereken yerde kalvye çalışmıyor

Posted: Fri Mar 21, 2008 6:45 pm
by sefer1975
Ayrıca bir yığın program eklentisi indirip göstrerdim ama sadece 1- 2 tanesini kurmuş neden acaba

Posted: Fri Mar 21, 2008 10:37 pm
by MrNxDmX
sefer1975: Güncellemeleri bir siteden indirip sıkıştırarak RVMi ile ekleyemezsiniz. Yapmanız gereken şey, güncellemeleri indirmek ve nlite kullanarak entegre etmektir.
Ama siz güncelleme paketini kullanarak eklediyseniz durum başka olur. Yeni paketi (114 sürümü) RVMi 1.5.1 ile kullanmanızı öneririm,herhangi bir problem almayacaksınız bence...

Üstteki postunuzdaki resimleri sildim, çok fazla yer kaplıyorlardı. Hazırlamış olduğunuz windows kurulumu hatalı görünüyor, en başından işlemlerinizi tekrarlamalısınız...
Kurulumunuzu detaylı olarak anlatmadığınız sürece size pek yardımım dokunamaz malesef.

Posted: Sat Mar 22, 2008 5:59 am
by sefer1975
Öncelikle teşekkür ediyorum. Ben şöyle izah edeyim; RVMi 1.5.1 indirdim. Driverpack programını ve sürücüleri indirerek xp cd sine aynı programla entegre ettim. daha sonra sizin vermiş olduğunuz
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=6086 linkteki güncelletirme paketini entegre ettim. ardından burdan http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=3287 eklentileri indirerek tarifinize uygun klasörde sıkıştırılmış halde topladım ve programa entegre ettim. son olarak iso yapıp sanal makinede denedim.

Sorunlar çıktı; Kurulumu tamamlıyorum. ama programların tamamı gelmedi. Ayrıca nerde hata yaptığımı çözemedim bu işlemi birkaç kez yaptım

Posted: Sat Mar 22, 2008 7:46 am
by neccooy
sefer1975 wrote:Öncelikle teşekkür ediyorum. Ben şöyle izah edeyim; RVMi 1.5.1 indirdim. Driverpack programını ve sürücüleri indirerek xp cd sine aynı programla entegre ettim. daha sonra sizin vermiş olduğunuz
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=6086 linkteki güncelletirme paketini entegre ettim. ardından burdan http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=3287 eklentileri indirerek tarifinize uygun klasörde sıkıştırılmış halde topladım ve programa entegre ettim. son olarak iso yapıp sanal makinede denedim.

Sorunlar çıktı; Kurulumu tamamlıyorum. ama programların tamamı gelmedi. Ayrıca nerde hata yaptığımı çözemedim bu işlemi birkaç kez yaptım
Hiçbir düzenleme yapılmamış bir xp üzerine sırasıyla;

1. RVM 1.5.1 ile NR_Update pack ve aynı zamanda kullandığınız addonlar entegre edilmeli,
2. nLite ile katılımsız kurulum ayarları,
3. DriverPacks kullanmalısınız.

Bu sırada değişiklik yaparsanız sorun çıkması olasıdır.

Posted: Sat Mar 22, 2008 1:22 pm
by sefer1975
peki sorun çıkmaması için ne yapmalıyım. kısaca bir anlatabilirmisiniz

Posted: Sat Mar 22, 2008 1:23 pm
by sefer1975
yukardaki işlemi aynı sırayla yapmayı deneyim. teşekkürler

Posted: Sun Mar 23, 2008 11:24 am
by sefer1975
ya arkadaşlar ben bu işi bir türlü yapamadım.
şimdi güncelleştirme paketi:
NR_UpdatePack1.1.4
Addonslar

5er_WMPLyricsPlugin0.3_Addon
bYHexa_Copyto_Shell_Menu_Addon7z
bYHexadecimal_DNetAIOTrk_Addon
Hide_Folders_XP_2.6
Kels_VistaDriveIndicator_addon_v2.2
Kels_VistaDriveIndicator_v2.2
NR_cCleaner2.5.0.555_Addon_v2
NR_IE7_Addon_1.0.8
NR_OpenAL_AddOn
NR_VistaRTMBootEkrani_Addon_1.1.3
Preputium64_Bsplayer_v2.21.Build_950_TR_Addon
NR_VistaWallpapers_Addon
Preputium64_WinRAR_Addon_v3.7
Ricks_VAIOXP-b2r3.4_AddOn_v1.1
AcroRead8.0_TR_Addon_Marenostrum
bYHexa_JRE6U2_Addon
p yüklenirken Kurulum tamamlanmasına 13 dakika kala bekliyor ve kurulum tamamlanmıyor. herhangi bir hata mesajıda vermiyor

Posted: Sun Mar 23, 2008 11:33 am
by sefer1975
yaptığım cd de sizin işlem sıranıza göre yaptım ama bu hatayı veriyo tamam diyorum orda takılıp kalıyor
Image

Posted: Sun Mar 23, 2008 5:34 pm
by neccooy
sefer1975 wrote:yaptığım cd de sizin işlem sıranıza göre yaptım ama bu hatayı veriyo tamam diyorum orda takılıp kalıyor
Image
Şöyle yapabilirsiniz;

Kullandığınız addonların tamamnını rar ve cab'lerden çıkartın ve hata veren dosyayı, rootsupd.exe, addonların içerisinde arayın ve bulursanız o addonu eklemeden deneyin.

Eklentilerinizin çoğunun ne işe yaradığını bilmediğim için daha fazla yardımcı olamıyorum.

Posted: Sun Mar 23, 2008 6:16 pm
by sefer1975
Bu dosyayı eklentide değil NR_UpdatePack1.1.4.7z günçelleştirmenin içerisinde buldu bunu silesm sıkıntı olurmu.

Posted: Sun Mar 23, 2008 10:03 pm
by ZEUS__
@sefer1975; RVM integrator'un son 1.5.1 versiyonunu kullanıyorsun di mi?1.4.3 ile uyumsuz çünkü.

Posted: Mon Mar 24, 2008 4:22 am
by byhexadecimal
arkadaşlar Rootsupd.exe Nr Güncelleme pakeinde bulunan bir dosyadır vede silnmesi dururumda windows kurulurken hata vericektir

sefer1975 bir winxp cdside sadece NR Güncelleme Paketi 1.1.4 (21/03/2008) ekle ve sorun oluyormu diye bak bakalım

Posted: Mon Mar 24, 2008 1:32 pm
by sefer1975
zaten onu eklemiştim

Posted: Mon Mar 24, 2008 5:34 pm
by byhexadecimal
sefer1975 wrote:zaten onu eklemiştim
sadece temiz bir xpcdside NR Güncelleme Paketi 1.1.4 ü
RVMI 1.5.1 ile entegre edip rootsupd.exe sorunu çıkacakmı diye bi dene denim sen beni yanlış anladın

Posted: Mon Mar 24, 2008 6:15 pm
by sefer1975
Ben şöyle izah edeyim. Elimde Service pack 2li bir cd var . başka bir işlem yapılmamış. Sizi diyorsunuzki service pack ta mı olmasın. doğrumu anladım. Temiz derken? zaten başka işlem yapılmamış

Posted: Tue Mar 25, 2008 2:33 am
by MrNxDmX
sefer1975 wrote:Ben şöyle izah edeyim. Elimde Service pack 2li bir cd var . başka bir işlem yapılmamış. Sizi diyorsunuzki service pack ta mı olmasın. doğrumu anladım. Temiz derken? zaten başka işlem yapılmamış
Hayır sefer, byhexadecimal'ın demek istediği; burda bahsettiğin eklentilerin
sefer1975 wrote:ya arkadaşlar ben bu işi bir türlü yapamadım.
şimdi güncelleştirme paketi:
NR_UpdatePack1.1.4
Addonslar

5er_WMPLyricsPlugin0.3_Addon
bYHexa_Copyto_Shell_Menu_Addon7z
bYHexadecimal_DNetAIOTrk_Addon
Hide_Folders_XP_2.6
Kels_VistaDriveIndicator_addon_v2.2
Kels_VistaDriveIndicator_v2.2
NR_cCleaner2.5.0.555_Addon_v2
NR_IE7_Addon_1.0.8
NR_OpenAL_AddOn
NR_VistaRTMBootEkrani_Addon_1.1.3
Preputium64_Bsplayer_v2.21.Build_950_TR_Addon
NR_VistaWallpapers_Addon
Preputium64_WinRAR_Addon_v3.7
Ricks_VAIOXP-b2r3.4_AddOn_v1.1
AcroRead8.0_TR_Addon_Marenostrum
bYHexa_JRE6U2_Addon
p yüklenirken Kurulum tamamlanmasına 13 dakika kala bekliyor ve kurulum tamamlanmıyor. herhangi bir hata mesajıda vermiyor
hiçbirini eklemeden, sadece NR_Güncelleme Paketini ekleyerek bir deneme yapman. Böylece, cd'nde neden hata kaynaklandığı hakkında minik bir fikrimiz olabilir :wink:

Ama, anladığın kaadayırla sistem rootsupd dosyasını bulamadığı için o hatayı veriyor. Güncelleme paketinin md5'ini kontrol edebilirmisin?

Posted: Sat Mar 29, 2008 12:28 pm
by sefer1975
bunu denedim yine hata verdi

Posted: Sat Mar 29, 2008 1:25 pm
by ZEUS__
@sefer1975; indirdiğin dosyanın(1.1.4 ya da 1.1.4a güncellemesinin) doğru indirilip indirilmediğini kontrol etmen için şu adresten programı indirir misin?

http://www.yukleindir.org/Program/HashCalc.html

basit arayüzü olan bi program.ileri ileri diyerek kolaylıkla kuruluyor..
resimde belirttiğim yerlerin aynı olmasına dikkat ederek calculate tuşuna bastığında çıkacak sayıyı @MrNxDmX'in indirme sayfasına verdiği MD5 ile karşılaştır.

Image

eğer doğruysa 1.5.x sürümle hata veriyo mu hala bilmiyorum fakat klasör isimlerinde boşluk olmasın ve C:\altına dosyalarını açarak dene + olarak Türkçe karakterler kullanma..resim yine fikir verebilir sana..

Posted: Sat Mar 29, 2008 8:57 pm
by MrNxDmX
RVMi programının olduğu klasörde oluşturulan log ini ve diğer dosyaları sıkıştırarak bana yollayabilirmisiniz?
O şekilde daha iyi yardımcı olurum.

Posted: Sun Mar 30, 2008 10:25 pm
by toLGa
RVM_Integrator_1.5.1 ve NR Güncelleme Paketi 1.1.4a entegreli XP Pro iso dosyasından VMare'de kurulum yaptığımda şu hatalar geldi;

Cyclad-z.inf
Cyclom-y.inf
Headsp~1.wmz
minipl~1.wmz
utopia~1.wav
utopia~2.wav
utopia~3.wav
utopia~4.wav
sv-262e1.png
sv-262e3.png
sv-262e4.png

Kopyalanamadı.

Sanırım bir karakter sorunu var. Iso oluştururken http://mrnxdmx.googlepages.com/integrator2 aynısını yaptım ama hata nerede ? Unicode to Ansii olmadığı için mi oluyor acaba ?