unattended.tmf dosyası unattended.mst olmasın sakın?office 2003 bir türkü yapamadım
örneğin G:\office\setup.exe /a ile tüm dosyaları açtım Microsoft Resouce kit iel düzenledim fakat Unattended.tmf dosyasını ismi 22. adımda değişmiyor öylede denedim shrin k ile derlemeye çalıştım ama sadece 7 mb yaptı sorun nerde acaba yoksa yanlış mı yapıyorum yada farklı bir yol varmı, teşekkürler
Ve söyleyebilirimki.yapacağın admin install açılımı 7zip ile sıkıştırsan bile eğer office shrinker isimli programı kullanmazsan kesinlikle 250-300 mb. altına düşmeyecektir.Ben kullandığım yöntemi tarif edeyim.
Ofis 2003 ve frontpage 2003 aynı kur dosyalarına sahipler ayrı ayrı çok yer kaplıyorlar.Ofis 2003 dosylarının üstüne frontpage 2003 dosyalarını kopyaldım-üztüne yazdım.Resource kit ile hazırladığım iki ayrı .mst dosyasınıda aynı klaösre attım.Ana dosyalar aynı fakat kur tamınlamalarının kayıtlı olduğu dosyalar farklı.Bu yüzden kurarken hiç hata vermiyor.Basit bi bat dosyası hazırladım onuda kopyaladım aynı klasöre ,çalıştırıldığında hem ofis 2003 hem frontpage 2003 kuruluyor.Toplamı 420 mb.Hemde eksiksiz.
Bat dosyası;
setuppro.exe TRANSFORMS="ofis2k3trk.mst" /qb-
setup.exe TRANSFORMS="fp2k3trk.mst" /qb-
şeklinde.Resource kitin hata vermemesi lazım diyorum.
Bunun haricinde birinde sadece yardım dosyaları diğerinde yardım dosyaları ve klipartların olmadığı yine hem ofis hem frontpage kurulumu yapan office shrink ile ufaltılmış 150 ve 75'er mb.lık boyuta sahip iki kurulumum daha var.
Adreside burada http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=16709