NR Güncelleme Paketi Ultimate 1.1.3 (22/02/2008)

Discussion of Turkish translation of the Update Pack. T�rk�e tartışmalalar başlamıştır!
User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Mon Mar 03, 2008 10:40 pm

system34 wrote:üstat sp3 ten haber varmı?
Iıh, daha ingilizcesi yok ortalıkta. Ki türkçesinin çıkması, ingilizcenin yayınlanmasından 2-3ay sonra olur.
Hızlı format atmanın herhangi bir zararı olmaz, ben sürekli kullanıyorum...

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Tue Mar 04, 2008 1:32 am

ne bilim üstat tam olmuyor diyolar sağlıklı değil diyorlar diskin perfermonsa düşşer diyorlar.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Mar 04, 2008 7:34 am

Hmmm, bence srekli olarak diskteki tüm sektörlerin taranması zararlıdır sisteme. Zaten ikidebir format atmak kesinlikle zararlıdır, ama bir iki kereliğine hızlı format atmnın bi zararı olduğunu duymadım.

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Tue Mar 04, 2008 9:55 am

üstat bunu nasıl dersin format atmak neden zararlı olsun ha bir dosya kopyalamışsın ha format atmışsın fiziksel temas yokki diske verilerin yer değiştirmesi sonuçta şaşırttın beni?

gavara
Posts: 16
Joined: Fri Dec 07, 2007 5:32 am

Post by gavara » Wed Mar 05, 2008 3:14 am

daha önceden başıma gelen bir olay pcmde xp kurmuştum(146) sp siz zamanlarda... antivirüs programıda kullanmıyordum bir virüs bulaştı silinemiyordu kurtarma console undan bile silememiştim hızlı biçimlendir seçeneğiyle formatladım fakat virüs silinmemişti burdan çıkardıgım sonuç hızlı formatta dosyaların silindiğine inanmıyordum artık...

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Wed Mar 05, 2008 6:00 am

Arkadaşlar Sabit Disklerde disk üzerine kafa fiziksel bir temasda bulunmaz vede diskde herhangi bir bozulmaya yol açmaz Sabit Disklerde kafa disk üzerine elektromanyetik dalga gönderir

gavara Hızlı formatta format attığın program WinXp , Format.com , Partition Magic Vs Programlar
Mbr ( Master Boot Record ) u temizler yani indexi tabiki dosyalarda sabit diskde kalır
vede Hdd ye yazılan hiçbir dosya silinmez fakat piyasada bilinen basit programlar ile dosyaların bazıları geri getitilebilir Benden bu kadar

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Wed Mar 05, 2008 9:43 am

explorer hataları pcde donmalar yaşamaya başladım umarım 1.1.3 paketten değildir :(

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Wed Mar 05, 2008 11:05 am

Ustam "QFECHECK" ile baktım bir update hatalı görünüyor bu neden olabilir. "KB908536" bu resimde gösterdim.

***Resim tarafımdan silinmiştir. MrNxDmX***

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Wed Mar 05, 2008 7:44 pm

@ orhansanverdi: Verdiğiniz linke göz atacağım, ama yeni eklentilerle pek uğraşamıyorum ben.
system34 wrote:üstat bunu nasıl dersin format atmak neden zararlı olsun ha bir dosya kopyalamışsın ha format atmışsın fiziksel temas yokki diske verilerin yer değiştirmesi sonuçta şaşırttın beni?
İnternet üzerinde bir çok makale bulabilirsin bu konu hakkında. Google 'da mesela. Kısacası ne kadar çok format atarsanız hdd'ye, diskinizin ömründen de o kadar çok yemiş olursunuz. (Benim bilgim bu doğrultuda)
gavara wrote:daha önceden başıma gelen bir olay pcmde xp kurmuştum(146) sp siz zamanlarda... antivirüs programıda kullanmıyordum bir virüs bulaştı silinemiyordu kurtarma console undan bile silememiştim hızlı biçimlendir seçeneğiyle formatladım fakat virüs silinmemişti burdan çıkardıgım sonuç hızlı formatta dosyaların silindiğine inanmıyordum artık...
Eğer diskin mbr (ön yükleme) bölümlerine virüs bulaşmışsa o iş için özelleşmiş programları kullanman gerekir.
system34 wrote:explorer hataları pcde donmalar yaşamaya başladım umarım 1.1.3 paketten değildir :(
Bence değildir... Tema yaması kullandınız mı hiç?
system34 wrote:Ustam "QFECHECK" ile baktım bir update hatalı görünüyor bu neden olabilir. "KB908536" bu resimde gösterdim.
Eğer uxtheme.dll dosya yamasını kullandıysanız normal bir hatadır, ki öyle görünüyor (ondan başka hata yok çünkü).Herhangi bir probleme yol açmayacaktır, göz ardı edilebilir...

Detay
Posts: 16
Joined: Mon Jan 28, 2008 10:52 am

Post by Detay » Thu Mar 06, 2008 4:17 am

Hocam bir kaç sorum olacak;
Soru 1: Ben güncelleme paketinizi aldım ve hazırlamaya çalıştığım cd ye entegre ettim. Diğer eklemek istediğm addon ları tek tek mi entegre etmeliyim yoksa hep beraber mi? Tek tek yaptığım da sürekli silip silmememeyle ilgili bir uyarı alıyorum. Evet seçeneği seçiyorum imaj oluşturup sanal makine de denediğimde bir çok şeyin entegre edilmediğini görüyorum. Hayır dediğimdede sonuç değişmiyor.

Soru 2: Addonlarda biri de vista games. Bunu sanal makinede denediğimde oyunlar açılırken 3d render bulunamadı mealinden bir mesaj gelip kapanıyorlar.
# NR Güncelleme Paketi DirectX 9.0c Eklentisi (Aralık 2007) kitaplığı full mü yoksa yama mı? öncesinde directx 9c kitaplığı entegre etmelimiyim?

şimdiden ilginize teşekkürler

User avatar
AL[e]N
Posts: 81
Joined: Fri Oct 05, 2007 1:48 pm

Post by AL[e]N » Thu Mar 06, 2008 5:04 am

Detay

eklerken hangi programı kullanıyorsun... ben nlite ile ekliyorum hepsini ekleyip oyle iso yapıyorum..

2nci sorunda ise sanal makinede ekran kartını tam olarak tanımaz ona uygun bir driver bulup sistemi acar ondan hatayı veriyor gercek bir makinada kurarsan o hatayı almazsın


NR Güncelleme Paketi DirectX 9.0c Eklentisi (Aralık 2007) 'de ise d3dx9_24.dll ve 36 ya kadar gider bu dosyalar içinde var bunu eklediginde hicbir oyunda su dosya eksik hatası almazsın ..bunu ekledigiindede öncekinede gerek yok

Detay
Posts: 16
Joined: Mon Jan 28, 2008 10:52 am

Post by Detay » Thu Mar 06, 2008 6:56 am

kullandığım program
"RyanVm Integrator 1.5.1"
kullanmaya çalışıyorum. önceki verdiğim bilgilere ek olarak destination folder da seçtiğimi belirteyim.

directx için bir şey yapmama gerek yok diyorsunuz. yüklediğim vista games in ingilizce olmaması etkiliyor olabilir mi?

Soru 3: Bir eklentinin entegre edileceği söylenmiş Addon mu Switchless mi olup olmadığı belirtilmemişse nasıl çözeriz?

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Thu Mar 06, 2008 4:21 pm

MrNxDmX wrote:Eğer uxtheme.dll dosya yamasını kullandıysanız normal bir hatadır, ki öyle görünüyor (ondan başka hata yok çünkü).Herhangi bir probleme yol açmayacaktır, göz ardı edilebilir...

Üstat theme yaması derken xp dcsine sadece bu 1.1.3 ultimate paketi ekledim içinde sizin koyduğunuz tema yaması olabilirmi bu hatayı veren?

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sat Mar 08, 2008 10:39 pm

@ Detay: Tüm eklentileri aynı anda entegre edebilirsin. Tek tek yaptığında da herhangi bir problem olmaması gerekir. ALdığınız uyarılar hakkında detaylı bilgi vermeden yorum yapamam.
DirectX 9.0c sürümü, windows xp sp2 içerisinde bulunmaktadır. "NR Güncelleme Paketi DirectX 9.0c Eklentisi (Aralık 2007) kitaplığı" sadece en son yayınlanan kitaplıkları cd'nize entegre etmektedir. AL[e]N'in de dediği gibi ayrıca bir şey eklemenize gerek yoktur.
Bir eklenti eğer katılımsız ise, eklenti içinde svcpack klasörü içinde bir exe dosyası barındırır. Ama gerçek eklentiler (NR_DX9_Addon gibi) genelde içerisinde cab dosyası barındırırlar.
Yüklediğiniz vista games addon ingilizce midir tam anlamadım. (Benim yayınladığım eklenti mi?)

@ system34: Evet o yamadan dolayıdır. İlk postta uyarı eklemeyi unutmuşum, kusura bakma :(

NR Güncelleme Paketi Eklentileri başlığı içerisinde "OpenAL Çalışma Kitaplığı Eklentisi" yayınlanmıştır.
Eklenti, OpenAL v1.1 çalışma kitaplıklarını bilgisayarınıza yükleyerek, temel OpenAL operatörleri ile EAX ve EFX gibi bileşenler için destek sağlayacaktır.
Ultimate paketin bir sonraki sürümüne eklenecektir.

Ayrıca ultimate paketin bir sonraki sürümde, ie7 kullanmayanlar için, ie7 içermeyen bir paket yayınlayacağım. Bilgisayarları yavaş olanlar için en güzel desteği bu şekilde sağlayabileceğimi düşünüyorum.

Ironeagle
Posts: 47
Joined: Wed Apr 19, 2006 9:53 am

Post by Ironeagle » Sun Mar 09, 2008 1:10 am

1. Sade bir WindowsXP Pro cdsini kullandım.
2. RVM Integrator 1.4.3 kullandım.
3. RVM Integrator ile SP2'yi, Güncelleme Paketi Ultimate 1.1.3'ü ve
ihtiyaç duyduğum diğer program eklentilerini de XP'ye ekledim.
4. Elde ettiğim yeni XP'yi nLite 1.3.rc2 ile işleyerek bileşenlerini kaldırdım, otomatik kurulumlu
yaptım. Yine nLite ile iso yaparak nero ile imajı cd'ye yaktım.
5. Hiçbir hata vermeden kuruldu.
6. Güncellemeler buldu: Özellikle net framework 2.0 ve 3.0 için güncellemeler. (Bu da normal tabii)

Tekrar çalışmalarınız için teşekkürler MrNxDmX.

arslan178
Posts: 2
Joined: Sun Nov 18, 2007 5:05 am

Post by arslan178 » Sun Mar 09, 2008 3:46 am

MrNxDmX Şu Dediğin Programları Update Pack ultimateye eklesen süper olur eklermisin ??

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Sun Mar 09, 2008 5:09 am

Ben sp2 yi win komut satırı ile ekleledim acaba RVM Integrator 1.4.3 ilemi eklemem gerekir?

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sun Mar 09, 2008 5:12 pm

@ system34:sp2'yi kodla eklemek ile rvm ile eklemek arasında hiçbir fark yok. RVM de sizin kullandığınız kodları kullanıyor.

@arslan178: Bir sonraki sürümde bazılarını ekleyeceğim. Hepsini değil tabi.
@ Ironeagle: Sonuçları paylaştığın için teşekkür ederim. SOrunsuz çalışmasına sevindim :)

neccooy
Posts: 14
Joined: Wed Jul 18, 2007 6:49 pm

Post by neccooy » Mon Mar 10, 2008 12:20 pm

Merhaba,

Hiç oynama yapılmamış XP SP2 üzerine RVM Integrator 1.4.3 ile sadece
NR Güncelleme Paketi Ultimate 1.1.3 (22/02/2008) entegre ettim.
Ve nLite 1.4.1 ile katılımsız kurulum ayarlarını:


+ açılışta bir tuşa basın (disable)
+ dosya koruması (disable)

yaptım ve nLite ile iso oluşturdum.

Ama kurulum bitince güvenlik merkezi kaspersky antivirisü tanımadı.
İki farklı Klasik XP SP2 PRO kullandım, sonuç ikisinde de aynı.

Acaba bunun nedeni nedir?
Teşekkürler.
Last edited by neccooy on Tue Mar 11, 2008 6:08 am, edited 1 time in total.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Mar 11, 2008 1:19 am

Tam olarak sebebini kestiremiyorum. Nlite ile ayar yapmadan bi deneseniz bir sefer de...
Ben en son testimde sanal makinaya eset smart security yüklemiştim, ve güvenlik merkezi tanımıştı. Ekran görüntüsü alabilirsem atarım buraya...

Düzeltme: Buyrun, v'iso sürüm 8 ile kurulmuş, ultimate paket içeren sistemde, Eset smart security yüklenmiş durumda, ve güvenlik merkezi hem güvenlik duvarını hemde antivirus yazılımını tanıyor:
Image

neccooy
Posts: 14
Joined: Wed Jul 18, 2007 6:49 pm

Post by neccooy » Tue Mar 11, 2008 6:07 am

@ MrNxDmX:

Tamam, sanırım sorunu hallettim.
XP aktivasyon için yaptığım bi uygulamadan kaynaklanıyor sanırım.
İki kez deneme yaptım başarılı idi.

İlginize teşekkürler...

Bu arada keşke bu paketleri RVM Integrator 1.5.1 ile kullanabilsek. :(

Ozzy
Posts: 23
Joined: Fri Feb 22, 2008 4:44 pm

Post by Ozzy » Tue Mar 11, 2008 5:15 pm

RVM Integrator 1.5.1 ile Ekledigim Paketler
Hazırlanan Paketlerde Bi Sorun İle Karşılaşmadım
Güncelleme Olarak NET2 SP1 Ve NET3 SP1 Çıktı Onlarda ZAti Daha bYHexadecimal Arkadaşım Hazırlamadı

Bence Gayet Başarılı

NR_UpdatePack1.1.3_Ultimate
AdobeReader8.1_Addon
AnthraciteXPThemeAddons(Bana Aitdir Yayınlanmamıştır)
bYHexadecimal_.NET_AIO_ADDON
CCleanerSlimAddons(Bana Aitdir Yayınlanmamıştır)
FirefoxExtraPActAddon(Bana Aitdir Yayınlanmamıştır)
IDMANPortable_Addon(Bana Aitdir Yayınlanmamıştır)
java6.4_addon
klmcodec380Addons(Bana Aitdir Yayınlanmamıştır)
MSN_8.5.1302.1018_Patch_Addons(MrNxDmX Ait olup Çıkarılıp winrarSFX ile Silent Olarak Hazırlandı)
NetlimiterAddons(Bana Aitdir Yayınlanmamıştır)
Ricks_VistaSoundsReplacement_AddOn_70909
SpeedBitAddons(Bana Aitdir Yayınlanmamıştır)
UniExtractAddons(Bana Aitdir Yayınlanmamıştır)
Winrar371Addon(Bana Aitdir Yayınlanmamıştır)

Bu Programlar resmi Sitelerinden İndirilmiştir Kendimce Addon Olarak Düzenledim Forumdakilerle Karıştırmayın

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Tue Mar 11, 2008 5:32 pm

RVM Integrator 1.5.1 i kullanmakta neden ısrar ediyorsunuz MrNxDmX son paketin uyumlu olmadığını defalarca söyledi aklımızı karıştırmayınız...

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Mar 11, 2008 8:14 pm

Arkadaşlar biraz zaman verin bana, tek bi tane güncelleme var microsoft update'te bu ay. En kısa sürede 1.5.1 uyumlu paketleri hazırlayacağım. Ama iş ve okul biraz kasıyor beni :(

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Wed Mar 12, 2008 9:05 am

Ozzy wrote:
Bu Programlar resmi Sitelerinden İndirilmiştir Kendimce Addon Olarak Düzenledim Forumdakilerle Karıştırmayın
Yayınlasana forumda paylaşmak istemiyormusun?

Ozzy
Posts: 23
Joined: Fri Feb 22, 2008 4:44 pm

Post by Ozzy » Wed Mar 12, 2008 4:55 pm

Hemenhemen Bir Çoğu VAr ZAti Bunların Dışındakileri Yayınlarım TEk Amacım Herkes Gibi Bende XP Yİ Degiştitreyim Dedim Vaktim Olursa Upload Edicem Addonlarımı da Buraya Eklerim

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Fri Mar 14, 2008 9:02 am

Hocam bu paket ile yaptığım xpde explorer hatası almıştım demiştim az önce yine aldım aslında 2 hatayıda dijital foto makinasını usb ye bağlayıp explorer penceresi açınca aldım hata içeriğinde "wiashext.dll" felan yazdı neden olabilir bu?

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Fri Mar 14, 2008 10:51 am

Hocam az öncede "veri yürütme engellemesi" hatası aldım nette biraz araştırınca bir forumda şöyle bir yazı gördüm :

" Sorun tamamen yazılımla ilgili... Şubattan bu yana yapılan güncelemelerden sonra bazı programları özellikle kullandıktan sonra, başlata tıkladığımda ben de aynı sorunla karşılaşmaya başladım. Başlata tıklatmadan önce masaüstü simgesini tıkladığımda bu sorun çıkmıyor. Bunu devre dışı bıraktığımda bazı programlar çalışmaz hale geliyor. Birileri haberdar eder de sorunun güncellemesi gelir sanırım"

Siz ne diyorsunuz hocam win updateler çoğaldıkça hatalar artıyormu sp3 bütün bunlara çözüm olurmu?

Üstadım alt alta fazla mesaj yazdım farkındayım ama az önce benimle aynı sorunu yaşayan bir arkadaş daha gördüm kusura bakma şimdi gördüm yardımcı olmak istiyorum bi sorun var ama ne acaba hangi update bu soruna yol açıyor

Image

User avatar
firtina
Posts: 7
Joined: Wed Sep 12, 2007 6:15 am
Location: Çanakkale
Contact:

Post by firtina » Tue Mar 18, 2008 8:36 am

ben hiç program olmasın!(msn bile çünkü hafta da bir güncel sürüm çıktığı için formattan sonra yine msn yuklememizi soyleyecektir)
herkesin kullandığı eklentiler olsun yeter(bu halinle kalsın yani)
MrNxDmX hocam eklemeyi düşündüğünüz:
cCleaner, HashTab, StartUp Cpl, StartUp Monitor gibi eklentiler yerine ben TuneUp Utilities 2008 veya benzeri yazılımlar kullanmayı tercih ederim! hem kirlilik yapmayacak hemde fazlasıyla işinizi görür böyle yazılımlar!
benim eklenmesini tavsiye ettiğim eklentiler:
Java Runtime, Kels CPLBonus, Kels FGCBA, DAMN_NFO, Xp-AntiSpy, winrar, 7-zip
Hersey Daha Güzel Olacak!

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Tue Mar 18, 2008 8:58 am

NR GüncellemePaketi Ultimate 1.1.3 sonrasi yamalar

Güncelleme Paketinin üzerine çıkan Güncellemeleri yetişebildiğim kadarı ile takip edmeye çalışacağım

User avatar
myener03
Posts: 58
Joined: Sat Mar 31, 2007 9:22 am

Post by myener03 » Tue Mar 18, 2008 9:41 am

byhexadecimal dotnet ne oldu, dün akşam için yayınlarım demiştin, bilgi verebilirmisn

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Tue Mar 18, 2008 9:44 am


User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Mar 18, 2008 10:24 pm

@ system34: Peki aynı hatayı alan diğer arkadaşın makinesindeki windowsta hangi güncellemeler yüklüymüş biliyormusun? Linkini verebilirsen göz atmak istiyorum.
Veri yürütme engellemesi ile ilgili hiç hata görmemiştim ben bu güne kadar, driver sorunu olabilir belki de...

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Wed Mar 19, 2008 2:53 am

Üstat nette rasgele arama yaptığımda gördüm bu mesajları şimdi o sitelerin adını bile hatırlamıyorum keşke bulabilsem.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Wed Mar 19, 2008 6:37 pm

system34, resim aldığın sayfa burası: http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=94079
Arkadaşın bulduğu çözüm ise çok ilginç :P
arkadaşlar sorunu çözdüm ..

Bilgisayarım>>Özelliklerden>>Gelişmiş>>Performans Ayarlarından>>Veri Yürütme Engellemesi burdan DEP özelliğini kapatınca sorun bitiyor. .

iyi akşamlar..

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Fri Mar 21, 2008 5:00 pm

Hocam o dediği yerde o şekilde bu kapatılamıyor reg ayarı ile felan onuda tavsiye etmiyorlar ben dwatsonu kapatıp şimdilik kurtuldum..

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Fri Mar 21, 2008 10:37 pm

Arkadaşlar DEP kapatmak için
Winnt.Sif Dosyasına

Code: Select all

[SetupData]
OSLoadOptionsVar="/noexecute=alwaysoff"
şekinde bir girdi ekliyeceksiniz
Yada

nLite ile Katılımsız Kurulum bölümünden

Code: Select all

Veri Yürütme Engellemesi
bölümünden

Code: Select all

AlwaysOff
u seçmeniz gerekiyor.


[SetupData] ile ilgili ayrıntılı bilgi
[SetupData] (Remote Installation Services)

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Fri Mar 21, 2008 11:26 pm

system34 sorun şimdilik çözüldü ama bilmek istediğim bi nokta vardı; kullandığın sistemde nlite kullanmışmıydın peki? Bide byhexadecimal'ın söylemiş olduğu ayarlar varmıydı winnt.sif'te?

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Sat Mar 22, 2008 5:58 pm

yok hocam sadece paket entegre başka hiçbirşey yok zaten nliteyi hiç kullanmıyorum uzun zamandır..

User avatar
ZEUS__
Posts: 108
Joined: Sat Feb 16, 2008 5:46 pm

Post by ZEUS__ » Sat Mar 22, 2008 6:55 pm

veri yürütme engellemesini ben kapatırım her formattan sonra boot.ini den.gereksiz bi olay ve bende arada sorun aldığımdan dolayı hiç bakmam gözünün yaşına.:)

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Fri Mar 28, 2008 9:40 am

Yeni ulttimate pakete buradan ulaşabilirsiniz: http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=3014
Takip etmesi zor olduğu için burada yayınlamıyorum...
Kilitlenmiştir...

Locked