[Eklenti] Spybot 1.5.2.20 Turkce -> 05.03.2008

Discussion of Turkish translation of the Update Pack. T�rk�e tartışmalalar başlamıştır!
Locked
User avatar
AL[e]N
Posts: 81
Joined: Fri Oct 05, 2007 1:48 pm

[Eklenti] Spybot 1.5.2.20 Turkce -> 05.03.2008

Post by AL[e]N » Fri Feb 22, 2008 6:22 am

Spybot Adındanda Anlaşılacağı Gibi Ajan Programlardır . Bilgisayarınıza Çeşitli Yollardan Yerleşirler ve Siz Bilgisayarınızda İşlem Yaparken , Bilgisayarınıza Yerleşmiş Olan Spybot İse Internet Üzerinden Kendini Yaymaya Çalışır ve Doğal Olarak Bilgisayarınız Aynı Anda Birçok İşlem Yapmış Olduğu İçin Performans Kaybına
Yol Açar . Aynı Zamanda Bilgisayarınızın Temizliği İçin Spybotları Bilgisayarınızda Barındırmamanız Gerekmektedir..

Program Turkce'dir....

05.03.2008'e Kadar Güncellestirmesi Yapılmıstır
...


# Yenilendi -> 05.03.2008
# Kurulduktan sonra dil dosyası ingilizce geliyordu düzeltildi

Image

Code: Select all

http://rapidshare.com/files/98759716/Spybot_1.52_TR_Addon.cab
MD5 => 7547f7681872d720dbf03cb072b936a0

Boyut => 11,4 MB (12.003.884 bayt)
Last edited by AL[e]N on Thu Mar 13, 2008 5:14 pm, edited 3 times in total.

mehmetyildizz
Posts: 39
Joined: Fri May 04, 2007 1:46 am

Post by mehmetyildizz » Fri Feb 22, 2008 9:31 am

Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerine sağlık
Mehmet YILDIZ

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Fri Feb 22, 2008 11:17 am

Paylaşımın için teşekkür ederim. Dosya gerçek eklentimi yoksa katılımsızmı merak ettim doğrusu.
Düzeltme: Gerçek eklenti değilmiş :( Ama genede güncel ve türkçe olması çok güzel bir şey.
Last edited by MrNxDmX on Fri Feb 22, 2008 12:03 pm, edited 1 time in total.

User avatar
AL[e]N
Posts: 81
Joined: Fri Oct 05, 2007 1:48 pm

Post by AL[e]N » Fri Feb 22, 2008 11:55 am

katılımsız kurulum ..

/VERYSILENT /SP- /LOADINF="config" ile kurduruyorum...

yaptıgım dosyaları wpi ve runonceex.cmd kullanlarda faydalansın diye herkese uygun bir sekilde yapıyorum....
ENTRIES_spybot.INI sayesindede nlite gibi programlardada sorunsuzca calisiyor...
bende runonceex.cmd kullanıyorum...
Verdigim Dosyaları Deneyim Öyle Veriyorum...


:arrow:
Düzeltme :Amac Programın Sorunsuz Kurulup ve Sorunsuz Calismasi Degilmi.. Yaptıgım Sekilde Program Sildiginizde Bile En Ufak bir hata almasınız cunku orjinal setup dosyasını Kullanıyorum. :idea:

Ozzy
Posts: 23
Joined: Fri Feb 22, 2008 4:44 pm

Post by Ozzy » Sat Feb 23, 2008 1:34 pm

İndirmede Win32/HackAV.I Tehdit Uyarısı Alıyorum

User avatar
AL[e]N
Posts: 81
Joined: Fri Oct 05, 2007 1:48 pm

Post by AL[e]N » Sat Feb 23, 2008 1:44 pm

Ozzy

Dosyayı Kasperskyle Tarattım Herhangi birsey yok...

Yanlız Cmdow.exe programı var içinde o ufak program komut sayfasını gizlemek içindir yani bat dosyası yaptıgında pencereyi gizler...hicbir zararı yoktur büyük ihtimalle onu virus diye goruyor kullandıgınız program...


kaldırdım cmdow.exe olmadan upload ediyorum...

Image

Ozzy
Posts: 23
Joined: Fri Feb 22, 2008 4:44 pm

Post by Ozzy » Sat Feb 23, 2008 3:48 pm

Evet Tehdit Bundan Kaynaklanıyomuş

Image

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Sat Feb 23, 2008 5:47 pm

Arkadaşlar cmdow gizli komut çalıştırma programıdır vede bazı antivirusler cmdow.exe yi tehtit olarak algılar çünkü cmdow tarzı programlar aracılığı ile bir virus çalıştırmak mümkün sebebi budur

Çözüm

Cmdow.exe yerine
Hidcon , Run Hidden Console veya fazla uzağa gitmeye gerek yok Forumda Moderator olan n7Epsilon adlı arkadaşın hazırlamış olduğu cWnd 1.0 isimli programı kullanırsanız hiçbir sorun kalmaz :D

User avatar
AL[e]N
Posts: 81
Joined: Fri Oct 05, 2007 1:48 pm

Post by AL[e]N » Thu Mar 13, 2008 5:14 pm

05.03.2008 kadar olan bütün güncelleştirmesi yapılmıstır..kolay gelsin..

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Thu Mar 13, 2008 7:27 pm

Ozzy, byhexadecimal'ın da dediği gibi, cmdow uygulaması virus içermez ancak kötü niyetli kişiler tarafından tehditlere yol açabilir. Antivirus programlarının uyarı vermesi bu yüzdendir. Herhangi bir çekinceniz olmadan eklentiyi kullanabilirsiniz.

Locked