[Eklenti] IrfanView 4.10 Turkce + Shell Yamasi

Discussion of Turkish translation of the Update Pack. T�rk�e tartışmalalar başlamıştır!
Locked
User avatar
AL[e]N
Posts: 81
Joined: Fri Oct 05, 2007 1:48 pm

[Eklenti] IrfanView 4.10 Turkce + Shell Yamasi

Post by AL[e]N » Mon Mar 17, 2008 3:09 pm

Tanıtım:
Resim ve grafik editörü olmakla birlikte, ses ve video oynatıcı da olan IrfanView programının en son sürümü. Bir resim ve grafik düzenleyicisinin yaptığı bütün işleri bu program sayesinde yapabilirsiniz. BMP, DIB, JPEG, GIF, animated GIF, PNG, PCX, TIFF ve TGA biçimlerini destekliyor. Yeni sürümde birden çok dosya üzerinde aynı işlemi yapabilme imkanı, yeni birçok resim ve video biçimi desteği ve resimler üzerinde temel efektleri verme özellikleri ilave edilmiş.Resimlerin Çözünürlüklerini Degistirme ve Resmi istediginiz Formata Çevirebilirsiniz..

Shell Yaması : Herhangi Bir Resmin üstüne Gidip Sag Tıkladıgınızda İrfanview Bölümünden Resmi İstediginiz Formata Çevire Bilirsiniz Cok Pratik Bir Şekilde...


Image

# Türkçe' dir
# Versiyon 4.10
# Shell Yaması Eklenmistir
# Diger Dil Secenekleri Almanca ve İngilizcedir..

Image

http://rapidshare.com/files/100713942/A ... _Addon.cab

MD5 => ea43917f14aeb6c80d3a8e122d331bea

Boyut => 1,50 MB (1.580.085 bayt)

Wpi => Wpi ve Runonceex.cmd Kullananlar Cab Açtıktan Sonra Svcpack içindeki "exe" Dosyasını Kullanabilirler
Last edited by AL[e]N on Wed Mar 19, 2008 9:44 am, edited 2 times in total.

Ironeagle
Posts: 47
Joined: Wed Apr 19, 2006 9:53 am

Post by Ironeagle » Mon Mar 17, 2008 4:52 pm

Çok teşekkürler.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Mar 18, 2008 10:14 pm

Hmm, bak bu güzel oldu işte :)
Ellerine sağlık.

User avatar
entegre
Posts: 105
Joined: Mon May 07, 2007 2:39 am

Post by entegre » Wed Mar 19, 2008 8:46 am

Teşekkürler ama sanal makinede denedim. Malesef yüklenmemiş görünüyor.
Ne program ekle kaldırda ne de program files içinde görünmüyor.

A & R Right Click Addons v1.0 eklentisi ile beraber entegre ettim. Bu eklentide de resim convert olayı vardı. Belki onunla çakışmıştır. Bilemiyorum.

User avatar
AL[e]N
Posts: 81
Joined: Fri Oct 05, 2007 1:48 pm

Post by AL[e]N » Wed Mar 19, 2008 9:49 am

@Entegre vmware ile test ettim bende yukluyor.. sorun yok... gercek bir makinada denedik kuruluyor..

yanlız simdi biri iki degisiklik yaptim.. boyutu : 1.5mb dusurdum ...birde simdi dene...

User avatar
nomadturk
Posts: 67
Joined: Fri Jan 04, 2008 8:53 am

Post by nomadturk » Thu Apr 17, 2008 12:36 pm

Bir sorum olacak.

IrfanView, nLite ile eklediğindiğinde yükleme sonrasında dosya tip'lerini (extension) kendisi kaydediyor mu yoksa elle kaydetmek mi gerekmekte?

Şu an XnView, AIMP ve Media Player Classic'de bu sorunu yaşıyorum ve alternatif + çözüm arayışlarındayım.
(:

User avatar
AL[e]N
Posts: 81
Joined: Fri Oct 05, 2007 1:48 pm

Post by AL[e]N » Sat Apr 19, 2008 6:10 am

sizde galiba klitecodec kullaniyorsunuz Media Player Classic resim formatlarina bile kendini yazmıs

ben klitecodegı once yukletiyorum sonra irfanview .. oyle duzeltiyorum...

ifranview resimlerin acmasii benim için onemli..

User avatar
nomadturk
Posts: 67
Joined: Fri Jan 04, 2008 8:53 am

Post by nomadturk » Sat Apr 19, 2008 8:39 am

Evet, ben de K-Lite Mega Codec Pack kullananlardanım. Lakin benim sorunum K-Lite'ın dosya formatlarını kendisine ataması değil, atamaması.
(:

User avatar
AL[e]N
Posts: 81
Joined: Fri Oct 05, 2007 1:48 pm

Post by AL[e]N » Sat Apr 19, 2008 2:17 pm

ben MrNxDmX yaptıgı ini dosyasını kullanıyorum oyle yukletiyorum klitemegacodegi..

klmcp.ini

Code: Select all

[Setup]
Group=K-Lite Codec Pack
NoIcons=0
Components=player\mpclassic, video\xvid\ffdshow, video\divx\divx, video\h264\ffdshow, video\vp6, video\vp7, video\mpeg2\cyberlink, video\ffdshow\mpeg4, video\ffdshow\h263, video\ffdshow\flv, video\ffdshow\mpegavi, video\ffdshow\huffyuv, video\ffdshow\qt, video\ffdshow\indeo, video\ffdshow\other1, video\ffdshow\other2, video\ffdshow\other3, video\ffdshow\other4, audio\mp3\ffdshow, audio\ac3\ac3filter, audio\mpeg\ffdshow, audio\vorbis\corevorbis, audio\aac\ffdshow, audio\ffdshow\amr, audio\ffdshow\qt, audio\ffdshow\law, audio\ffdshow\imaadpcm, audio\ffdshow\msadpcm, audio\ffdshow\other, audiofile\musepack, audiofile\wavpack, audiofile\flac, audiofile\ape, audiofile\optimfrog, audiofile\dcbass\alac, audiofile\dcbass\mod, audiofile\dcbass\mp3, audiofile\dcbass\tta, audiofile\dcbass\aac, audiofile\ac3file, audiofile\amr, sourcefilter\avi\gabest, sourcefilter\mp4\haali, sourcefilter\mov\gabest, sourcefilter\matroska\haali, sourcefilter\matroska\gabest, sourcefilter\ogg\haali, sourcefilter\flv, sourcefilter\mpeg\gabest, sourcefilter\mpeg\haali_ts, sourcefilter\cdda, sourcefilter\cdxa, subtitles\vsfilter\238, other\haalirenderer, videovfw\ffdshow, videovfw\xvid, videovfw\divx, videovfw\x264, videovfw\wmv9vcm, videovfw\vp6, videovfw\vp7, videovfw\indeo4, videovfw\indeo5, videovfw\i263, videovfw\huffyuv, videovfw\i420, videovfw\yv12, audioacm\mp3fhg, audioacm\mp3lame, audioacm\ac3acm, audioacm\vorbis, audioacm\divxwma, real\codec, real\codec\activex, real\codec\browser, real\directshow, tools\codectweaktool, tools\mediainfo, tools\gspot, tools\vobsubstrip, tools\graphedit, tools\haalimuxer, tools\fourcc, tools\minicalc, misc\brokencodecs, misc\brokenfilters
Tasks=fa\mpc, fa\video\avi, fa\video\mpeg, fa\video\wmv, fa\video\asf, fa\video\ogm, fa\video\mkv, fa\video\mp4, fa\video\3gp, fa\video\flv, fa\video\ts, fa\video\qt, fa\video\real, fa\audio\ogg, fa\audio\m4a, fa\audio\flac, fa\audio\ape, fa\audio\wv, fa\audio\mpc, thumbnails\mkv, thumbnails\mp4, thumbnails\ogm, thumbnails\flv, thumbnails\ts, thumbnails\rmvb, mpc_render\overlay, mpc_no_ini, autoloadvsfilter, ff_plugins, ffhideicons, ffrawvideo, speaker\21, vsfilter_prebuffer, cyberlink_hwa, boostac3volume
sonra kurarken su komutu veriyorum..

start /wait KLMCODEC.EXE /verysilent /norestart /LoadInf=".\klmcp.ini"

User avatar
nomadturk
Posts: 67
Joined: Fri Jan 04, 2008 8:53 am

Post by nomadturk » Mon Apr 28, 2008 2:07 pm

Hmm, bu neleri yüklemiş oluyor?

Ben normal kurulumda genelde "Lots of Stuff" ile kurarım. Bu nasıl bir kurulum içeriyor?
Hoş, en azından bir kısım sorunlarım için REG dosyaları oluşturup onları çalıştırmak yöntemine başvurdum ama...

Inf harici bir yöntem mevcut mudur? Kendi Inf'mi nasıl oluşturabilirim?

Buldum, ve yaptım (:
start /wait %CDROM%\Install\klmcodec.exe /LOADINF=%CDROM%\Install\klite.inf /VERYSILENT /SP-

komutu umarım çalıştırır runonce.cmd'den

hallederiz
Posts: 13
Joined: Sun Aug 03, 2008 5:33 pm

Post by hallederiz » Mon Oct 20, 2008 3:35 pm

emeğine sağlık

Locked