Page 1 of 1

[Eklenti] IrfanView 4.10 Turkce + Shell Yamasi

Posted: Mon Mar 17, 2008 3:09 pm
by AL[e]N
Tanıtım:
Resim ve grafik editörü olmakla birlikte, ses ve video oynatıcı da olan IrfanView programının en son sürümü. Bir resim ve grafik düzenleyicisinin yaptığı bütün işleri bu program sayesinde yapabilirsiniz. BMP, DIB, JPEG, GIF, animated GIF, PNG, PCX, TIFF ve TGA biçimlerini destekliyor. Yeni sürümde birden çok dosya üzerinde aynı işlemi yapabilme imkanı, yeni birçok resim ve video biçimi desteği ve resimler üzerinde temel efektleri verme özellikleri ilave edilmiş.Resimlerin Çözünürlüklerini Degistirme ve Resmi istediginiz Formata Çevirebilirsiniz..

Shell Yaması : Herhangi Bir Resmin üstüne Gidip Sag Tıkladıgınızda İrfanview Bölümünden Resmi İstediginiz Formata Çevire Bilirsiniz Cok Pratik Bir Şekilde...


Image

# Türkçe' dir
# Versiyon 4.10
# Shell Yaması Eklenmistir
# Diger Dil Secenekleri Almanca ve İngilizcedir..

Image

http://rapidshare.com/files/100713942/A ... _Addon.cab

MD5 => ea43917f14aeb6c80d3a8e122d331bea

Boyut => 1,50 MB (1.580.085 bayt)

Wpi => Wpi ve Runonceex.cmd Kullananlar Cab Açtıktan Sonra Svcpack içindeki "exe" Dosyasını Kullanabilirler

Posted: Mon Mar 17, 2008 4:52 pm
by Ironeagle
Çok teşekkürler.

Posted: Tue Mar 18, 2008 10:14 pm
by MrNxDmX
Hmm, bak bu güzel oldu işte :)
Ellerine sağlık.

Posted: Wed Mar 19, 2008 8:46 am
by entegre
Teşekkürler ama sanal makinede denedim. Malesef yüklenmemiş görünüyor.
Ne program ekle kaldırda ne de program files içinde görünmüyor.

A & R Right Click Addons v1.0 eklentisi ile beraber entegre ettim. Bu eklentide de resim convert olayı vardı. Belki onunla çakışmıştır. Bilemiyorum.

Posted: Wed Mar 19, 2008 9:49 am
by AL[e]N
@Entegre vmware ile test ettim bende yukluyor.. sorun yok... gercek bir makinada denedik kuruluyor..

yanlız simdi biri iki degisiklik yaptim.. boyutu : 1.5mb dusurdum ...birde simdi dene...

Posted: Thu Apr 17, 2008 12:36 pm
by nomadturk
Bir sorum olacak.

IrfanView, nLite ile eklediğindiğinde yükleme sonrasında dosya tip'lerini (extension) kendisi kaydediyor mu yoksa elle kaydetmek mi gerekmekte?

Şu an XnView, AIMP ve Media Player Classic'de bu sorunu yaşıyorum ve alternatif + çözüm arayışlarındayım.
(:

Posted: Sat Apr 19, 2008 6:10 am
by AL[e]N
sizde galiba klitecodec kullaniyorsunuz Media Player Classic resim formatlarina bile kendini yazmıs

ben klitecodegı once yukletiyorum sonra irfanview .. oyle duzeltiyorum...

ifranview resimlerin acmasii benim için onemli..

Posted: Sat Apr 19, 2008 8:39 am
by nomadturk
Evet, ben de K-Lite Mega Codec Pack kullananlardanım. Lakin benim sorunum K-Lite'ın dosya formatlarını kendisine ataması değil, atamaması.
(:

Posted: Sat Apr 19, 2008 2:17 pm
by AL[e]N
ben MrNxDmX yaptıgı ini dosyasını kullanıyorum oyle yukletiyorum klitemegacodegi..

klmcp.ini

Code: Select all

[Setup]
Group=K-Lite Codec Pack
NoIcons=0
Components=player\mpclassic, video\xvid\ffdshow, video\divx\divx, video\h264\ffdshow, video\vp6, video\vp7, video\mpeg2\cyberlink, video\ffdshow\mpeg4, video\ffdshow\h263, video\ffdshow\flv, video\ffdshow\mpegavi, video\ffdshow\huffyuv, video\ffdshow\qt, video\ffdshow\indeo, video\ffdshow\other1, video\ffdshow\other2, video\ffdshow\other3, video\ffdshow\other4, audio\mp3\ffdshow, audio\ac3\ac3filter, audio\mpeg\ffdshow, audio\vorbis\corevorbis, audio\aac\ffdshow, audio\ffdshow\amr, audio\ffdshow\qt, audio\ffdshow\law, audio\ffdshow\imaadpcm, audio\ffdshow\msadpcm, audio\ffdshow\other, audiofile\musepack, audiofile\wavpack, audiofile\flac, audiofile\ape, audiofile\optimfrog, audiofile\dcbass\alac, audiofile\dcbass\mod, audiofile\dcbass\mp3, audiofile\dcbass\tta, audiofile\dcbass\aac, audiofile\ac3file, audiofile\amr, sourcefilter\avi\gabest, sourcefilter\mp4\haali, sourcefilter\mov\gabest, sourcefilter\matroska\haali, sourcefilter\matroska\gabest, sourcefilter\ogg\haali, sourcefilter\flv, sourcefilter\mpeg\gabest, sourcefilter\mpeg\haali_ts, sourcefilter\cdda, sourcefilter\cdxa, subtitles\vsfilter\238, other\haalirenderer, videovfw\ffdshow, videovfw\xvid, videovfw\divx, videovfw\x264, videovfw\wmv9vcm, videovfw\vp6, videovfw\vp7, videovfw\indeo4, videovfw\indeo5, videovfw\i263, videovfw\huffyuv, videovfw\i420, videovfw\yv12, audioacm\mp3fhg, audioacm\mp3lame, audioacm\ac3acm, audioacm\vorbis, audioacm\divxwma, real\codec, real\codec\activex, real\codec\browser, real\directshow, tools\codectweaktool, tools\mediainfo, tools\gspot, tools\vobsubstrip, tools\graphedit, tools\haalimuxer, tools\fourcc, tools\minicalc, misc\brokencodecs, misc\brokenfilters
Tasks=fa\mpc, fa\video\avi, fa\video\mpeg, fa\video\wmv, fa\video\asf, fa\video\ogm, fa\video\mkv, fa\video\mp4, fa\video\3gp, fa\video\flv, fa\video\ts, fa\video\qt, fa\video\real, fa\audio\ogg, fa\audio\m4a, fa\audio\flac, fa\audio\ape, fa\audio\wv, fa\audio\mpc, thumbnails\mkv, thumbnails\mp4, thumbnails\ogm, thumbnails\flv, thumbnails\ts, thumbnails\rmvb, mpc_render\overlay, mpc_no_ini, autoloadvsfilter, ff_plugins, ffhideicons, ffrawvideo, speaker\21, vsfilter_prebuffer, cyberlink_hwa, boostac3volume
sonra kurarken su komutu veriyorum..

start /wait KLMCODEC.EXE /verysilent /norestart /LoadInf=".\klmcp.ini"

Posted: Mon Apr 28, 2008 2:07 pm
by nomadturk
Hmm, bu neleri yüklemiş oluyor?

Ben normal kurulumda genelde "Lots of Stuff" ile kurarım. Bu nasıl bir kurulum içeriyor?
Hoş, en azından bir kısım sorunlarım için REG dosyaları oluşturup onları çalıştırmak yöntemine başvurdum ama...

Inf harici bir yöntem mevcut mudur? Kendi Inf'mi nasıl oluşturabilirim?

Buldum, ve yaptım (:
start /wait %CDROM%\Install\klmcodec.exe /LOADINF=%CDROM%\Install\klite.inf /VERYSILENT /SP-

komutu umarım çalıştırır runonce.cmd'den

Posted: Mon Oct 20, 2008 3:35 pm
by hallederiz
emeğine sağlık