Page 1 of 1

[Eklenti] Nero Micro 8.3.2.1 Turkce

Posted: Thu Mar 27, 2008 3:28 pm
by AL[e]N
Tanıtım:

Nero, hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW disklerine yazmak için tasarlanmış esnek, güvenilir ve kolay kullanımlı bir uygulamadır. Dijital 5+1 ses çıkartma, video filmlerinize efektler verebilme, kesme ve yazı ekleme özellikleriyle gelişmiş WAV düzenleme, özellikleri bulunuyor. MPEG-4 kodlayıcısı, DVD filmleri MPEG-4 biçimine çevirme özelliklerini de destekler.
Nero; veri, video, resim, ses ve yedekleme işlemleri için tek başına yetebilen gelişmiş bir paket programıdır.
Buna ek olarak Nero, dinamik olarak CD takıldığında çalıştırmayı otomatikleştirecek şekilde kaldırabilir, çoklu dil desteği sağlar ve tüm önemli DVD-R-RW, CD-R ve CD-RW sürücü modelleriyle çalışır.

Üretici : www.nero.com
Kullanım : RVM Integrator , Nlite ile Ekleye Bilirsiniz Ayrıca Wpi içinde Cab Açtıktan Sonra Svcpack içindeki "exe" Dosyasını Kullanabilirsiniz.

Image


Tam Sürüm Regedit Kaydı:

Code: Select all

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Nero\Installation\Families\Nero 8\Info]
"User"="AL[e]N"
"Company"="AL[e]N"
"EulaAccepted"="1"
"MissingFilesState"="0"
"Serial8_1206634420"="1234-1234-1234-1234-1234-1234-1234"

Code: Select all

http://rapidshare.com/files/102830296/NeroMicro_8.3.2.1_Tr_by_ALEN.cab

MD5: 7FBA547838AC53E99E14044418775BDF
Boyut: 23,5 MB

Posted: Thu Mar 27, 2008 9:05 pm
by ZEUS__
teşekkür ettim..gayet güzel kuruldu sanal makina da denedim ve sorunsuz

Posted: Fri Mar 28, 2008 1:59 am
by Ironeagle
Teşekkür ederim. Çok işime yarayacak bir eklenti.

Posted: Wed May 21, 2008 8:27 am
by awengers44
Teşekkürler.
Eline sağlık bide rica etsem acaba clone dvd addon yada cab dosyası yapabilirmisin.

Posted: Sat Jun 28, 2008 8:48 am
by Phalanx
*Serial8_1206634420* burda son 10 hanesindeki rakamı makineye özel olarak atmıyormu? yani hermakinye farklı bir rakam olduğu için genel bir kullanım değil diye biliyorum yanlışım ve bilmediğim birşey varsa düzeltirmisiniz.

Posted: Fri Jul 04, 2008 10:02 pm
by ZEUS__
@Phalanx istediğin kadar makinaya kur :) makinaya özel atamıyor yani

Posted: Sat Jul 05, 2008 3:17 pm
by fullcontrol
kurulumda hata veriyo satın al yeni version algılandı diye

Posted: Wed Jul 09, 2008 7:07 am
by AL[e]N
PM 'i Kontrol ET

Posted: Wed Jan 28, 2009 9:12 pm
by yeappa
slm

kurarken hata veriyor
nasıl düzeltebilrim