Windows XP SP3 Türkçe, Microsoft'tan direk indirin

Discussion of Turkish translation of the Update Pack. T�rk�e tartışmalalar başlamıştır!
User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Windows XP SP3 Türkçe, Microsoft'tan direk indirin

Post by MrNxDmX » Fri May 02, 2008 9:53 pm

Windows XP için Service Pack 3'ün Türkçe sürümü:
CRC32: B65CDEFC
MD5: 8925EE56AE0BE720575942AB36F52DB1
SHA1: 5AAF60501636AF08C97EF1C18F1315F4ED6FBCDF


SP3 İle ilgili tüm sorular, sorunlar bu başlık altında toplanacaktır.
Bilgilerinize...
Last edited by MrNxDmX on Sun Jul 06, 2008 6:26 pm, edited 1 time in total.

skymaster77
Posts: 14
Joined: Fri Apr 25, 2008 1:31 pm
Location: diyarbakır

Post by skymaster77 » Fri May 02, 2008 11:31 pm

paylaşıma teşekkürler sitenin altını üstüne getirip bulamamıştım
paketlenmiş halini (ie7 vs.) sabirsızlıkla bekliyorum

User avatar
AL[e]N
Posts: 81
Joined: Fri Oct 05, 2007 1:48 pm

Post by AL[e]N » Sat May 03, 2008 4:03 am

tskler bende suan indiriyorum cdye entegre ediyorum

SP3 için ultimate paketi pekliyorum.. 8)

entegre islemi için dhde konu acmislar


http://forum.donanimhaber.com/m_22932217/tm.htm

User avatar
elbertido
Posts: 112
Joined: Sun Dec 03, 2006 8:01 am

Post by elbertido » Sat May 03, 2008 4:05 am

tşkler....


bende dün gece buldum microsoftun sayesinde istedim verdiler ücretsiz danışmadan :)))))


hehehehehehehhe

artık ie7 entegre ederiz ilerde :)

rotasmmm
Posts: 5
Joined: Mon Mar 26, 2007 6:47 am

Post by rotasmmm » Sat May 03, 2008 4:40 am

Teşekkürler indirip kuralım

User avatar
elbertido
Posts: 112
Joined: Sun Dec 03, 2006 8:01 am

Post by elbertido » Sat May 03, 2008 7:41 am

sp2 üzerine entegre edildi herhangibier oynama yapılmadan yüklendi

yüklenme sonrası güncellemeler 03.05.2008 14:46

AŞAGIDAKİ TOPLAM 3 güncelleştirme , 22.2 MB , 3 dakika :)))) ((YANİ EŞEK ADAM OLUR MİCROSOFT OLMAZ ))



Windows Genuine Advantage Doğrulama Aracı (KB892130) karşıdan yükleniyor ( bu ayrı yükleniyor )
Windows XP için Windows Internet Explorer 7
Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı - Nisan 2008 (KB890830)



AŞAGIDAKİ TOPLAM 4 güncelleştirme , 73.2 MB , 10 dakika :)))) ((((YANİ EŞEK ADAM OLUR MİCROSOFT OLMAZ ))

Kök Sertifikalar Güncelleştirmesi
Windows Media Player 11
Microsoft .NET Framework 2.0: x86 (KB829019)
Microsoft .NET Framework Sürüm 1.1, Türkçe

User avatar
ckk
Posts: 25
Joined: Mon Dec 18, 2006 11:38 am

Post by ckk » Sat May 03, 2008 7:06 pm

elbertido wrote:sp2 üzerine entegre edildi herhangibier oynama yapılmadan yüklendi

yüklenme sonrası güncellemeler 03.05.2008 14:46

AŞAGIDAKİ TOPLAM 3 güncelleştirme , 22.2 MB , 3 dakika :)))) ((YANİ EŞEK ADAM OLUR MİCROSOFT OLMAZ ))



Windows Genuine Advantage Doğrulama Aracı (KB892130) karşıdan yükleniyor ( bu ayrı yükleniyor )
Windows XP için Windows Internet Explorer 7
Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı - Nisan 2008 (KB890830)



AŞAGIDAKİ TOPLAM 4 güncelleştirme , 73.2 MB , 10 dakika :)))) ((((YANİ EŞEK ADAM OLUR MİCROSOFT OLMAZ ))

Kök Sertifikalar Güncelleştirmesi
Windows Media Player 11
Microsoft .NET Framework 2.0: x86 (KB829019)
Microsoft .NET Framework Sürüm 1.1, Türkçe
Ben de servis paketi olmayan xp pro.ya entegere ettim ve kurdum. Bu güncelleştirmeleri buldu..

MrNxDmX'den IE7 ve media player 11 eklentilerini bekliyoruz :)

noname
Posts: 37
Joined: Sat Aug 04, 2007 1:51 am

Post by noname » Sat May 03, 2008 7:57 pm

sadece boot ekranı vista.. geri kalanı normal xp-sp2 crc, md5, sha1 değerleri tamam.. free download manager ile indirdim..

kurulamadı.. yükleme tamamlanmadı diyip duruyor..

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sat May 03, 2008 8:13 pm

@ noname: Peki nasıl bir hata veriyor? Herhangi bir detaylı açıklama geliyormus sonunda?

Güncelleme Paketine SP3-Sonraso olarak devam edeceğim. Gene şu anki paket gibi olacak, ama boyutu en fazla 20mb olacak :)
Wmp11 dahil olacak ama ie7 ayrı bir pakette olacak gene.
Sp3'ü sistemine kurmayıp, sp2-sonrası paketle devam etmek isteyen varmı acaba?

painkiller
Posts: 8
Joined: Mon Mar 17, 2008 12:15 pm

Post by painkiller » Sat May 03, 2008 8:41 pm

MrNxDmX
paketleri 4 gözle bekliyoz valla
sp2 den devam etmek isteyen nadir çıkar bence

User avatar
elbertido
Posts: 112
Joined: Sun Dec 03, 2006 8:01 am

Post by elbertido » Sun May 04, 2008 3:46 am

MrNxDmX şayet seni tbr ediyorum microsoft sp3 çıkardı senin paket kadar perfomanslı olmadı :) microsoft amcaya diyelim sana para versin
şayet eski sistem daha iidi bence :))

benim gibi düşünen bir kaç arkadaşta var

User avatar
alperen_69
Posts: 49
Joined: Sun Jan 28, 2007 6:07 pm

Post by alperen_69 » Sun May 04, 2008 12:28 pm

ie7 ve wmp 11 eklemeye çalışıyorum ama olmuyor bakalım sıralama nasıl olacak

User avatar
X.s.@.r.i.o
Posts: 11
Joined: Thu Dec 28, 2006 4:38 am

Post by X.s.@.r.i.o » Sun May 04, 2008 4:56 pm

Arkadaşlar konu ile pek alakası yok ama şimdi biz bu sp3 entegre edilen cdlerimize nasıl ie7 ve wmp11 entegre edecegiz vede normalde kullandıgımız Shellpack leri entegre edebilirmiyiz sp3 lü cd mize

skymaster77
Posts: 14
Joined: Fri Apr 25, 2008 1:31 pm
Location: diyarbakır

Post by skymaster77 » Sun May 04, 2008 6:52 pm

çalışan sistemime sp3 kurmuştum daha sonra sürekli kendiliğinden kafasına esince resetlemeye başladı.
kurmak isteyenler aşağıdaki yazıyı okurlarsa yararı olabilir.
http://www.pclabs.gen.tr/2008/04/30/ve- ... i-cekildi/

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sun May 04, 2008 7:38 pm

X.s.@.r.i.o, şu anki ie7 eklentisi sp3 ile normal bir şekilde çalışıyor, düzenlemesi yapılası gereken yerler var ama genee. Ama wmp11'ün üzerinde düzenlemeler yapmam gerekiyor. Hatasız çalışıyor ama...
Shell packleri ekleyebilirsiniz bence ama ne olur ne olmaz sanal makinede denemenizi öneririm.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sun May 04, 2008 9:47 pm

skymaster77 wrote:kurmak isteyenler aşağıdaki yazıyı okurlarsa yararı olabilir.
http://www.pclabs.gen.tr/2008/04/30/ve- ... i-cekildi/
Bahsettiğiniz hata sadece bir programda oluşuyor ve aramızda o programı değil kullanan, adını dahi duymuş olan olduğundan şüpheleniyorum :P

Şaka bir yana, microsoft RMS kullanan kullanıcılarının SP3'ü yüklemelerini istemediği için bu tarz bir uygulama yapmöış. En kısa zamanda sorunu düzelten bir yama ile her şeyi yoluna koymayı düşünüyorlar...

Linkini verdiğiniz sayfadan alıntı:
Görünüşe göre sorun Microsoft Dynamics Retail Management System (RMS) ile Windows XP SP3'ün bir uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Bu nedenle Microsoft önce SP3'ün planlanan yayın tarihini ileri atmak, sonra da RMS kullananlar için otomatik güncellemeye bir filtre koymaya karar vermiş. Yani kullanıcıların geneli hala SP3'ü elle yükleyebilir. RMS'le işiniz varsa yüklememeniz tavsiye ediliyor, ayrıca bu etkilenebilecek kullanıcılardan şimdiye kadar yüklemiş olanlar varsa Microsoft müşteri hizmetleriyle bağlantı kurmaları da salık verilmiş. Aynı şey Windows Vista SP1 için de geçerli.

noname
Posts: 37
Joined: Sat Aug 04, 2007 1:51 am

Post by noname » Sun May 04, 2008 11:42 pm

entegresyon işlem sırası;

sp2
ie7
wmp11
sp3

olarak gittim.. saf xp'ye ie7 ve wmp11 entegre olmuyor :( bunun bir sorun çıkaracağını sanmyorum.. ne de olsa zaten sp3 sp2 yi de içeriyor :D

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue May 06, 2008 2:09 am

Son denemelerimden sonra wmp11 türkçeyi sp3'e başarılı bir şekilde entegre ettim. Herhangi bir hata almadım, müzeik ve vidyo dosyaları da normal bir şekilde çalışıyorlar :)

Şimdi sıra IE7'de :)

noname, yapmanız gereken şey, xpcd-->sp3--> IE7+WMP11 (bunların sırası farketmez)
olmalıdır. Wmp11'i cd'ye entegre ettikten sonra üzerine sp3 entegre ederseniz hiçbir işinize yaramaz önceki işleminiz. Aynı şey ie7 için de geçerlidir...

lordx
Posts: 10
Joined: Wed Apr 16, 2008 2:58 pm

Post by lordx » Tue May 06, 2008 4:33 am

SP3'ü nLite ile entegre edebilirmiyiz ?

Daha evvel XPCD den yer kazanmak için yaptığımız bazı silme işlemlerini (Lang, Valuedat,Support vs.) bunda da yapmamaız durumunda Windows hata veriri mi?

Sadece VMP 11 tr eklentisini nereden bulabilirim ?

Saygılar.

skymaster77
Posts: 14
Joined: Fri Apr 25, 2008 1:31 pm
Location: diyarbakır

Post by skymaster77 » Tue May 06, 2008 8:49 pm

nlite sitesinden alıntı
"Update #2: it has been confirmed that RTM is build 5512. This nLite version works with builds 5508 and 5512 as well."
yani son versiyon sorunsuz diyor üreticisi.
gereksizleri ise nlite kullanırken kaldırabilirsin

sp3 microsoft update sitesinde aktif indirilebilir hale gelmiş.
Last edited by skymaster77 on Tue May 06, 2008 9:10 pm, edited 1 time in total.

painkiller
Posts: 8
Joined: Mon Mar 17, 2008 12:15 pm

Post by painkiller » Tue May 06, 2008 8:53 pm

dikkat ettinizmi bilmem ie7 nin linkini güncellemiş microsoft tarihi 06.05.2008 sp3 ile uyumlu falan yazıyo bilginize

"Microsoft, Windows’un Windows Vista gibi yeni sürümlerinin içerdiği önemli işlevleri Windows XP SP3
üzerinden Windows XP’ye eklememektedir. Örneğin Windows XP SP3, Windows Internet Explorer 7’yi
içermemekle birlikte, hem Internet Explorer 6 hem de Internet Explorer 7 için güncelleştirme içerir ve
bilgisayarda hangi sürüm yüklüyse o sürümü güncelleştirir."

sp3 tanıtımındaki bu paragraf dikkatimi çekti

skymaster77
Posts: 14
Joined: Fri Apr 25, 2008 1:31 pm
Location: diyarbakır

Post by skymaster77 » Tue May 06, 2008 9:33 pm

evet microsoft yeni bir explorer faciası yaşayıp milyonlardan olmak istemiyor sanırım :lol:

User avatar
eryen
Posts: 124
Joined: Thu Mar 09, 2006 5:58 pm

Post by eryen » Tue May 06, 2008 9:45 pm

IE7 yeni sürümünü çektim. Eskisinin aynısı.

Bütün dosyalar 7.0.5730.13 sürüm.
Halbuki son toplu güncelleme ile 7.0.6000.20772 oluyor çoğu dosya.

Neyse ben kendi güncel hotfiximi yaptım nasılsa.
Şimdi microsoftun çıkarması gerektiği dosyayı ben 1 ay önce yapmıştım.

painkiller
Posts: 8
Joined: Mon Mar 17, 2008 12:15 pm

Post by painkiller » Tue May 06, 2008 9:53 pm

Bende yeni verilen sp3 indirdim microsofttan ve üzerine gene yeni linkli ie7 indirdim ve entegre ettim.
Kurulumda hiç bir hata vermiyor fakat update sitesindeki o 8.5 mb'lık güncelleştirme paketi aynen duruyor. hiç bi değişiklik olmadı.

skymaster77
Posts: 14
Joined: Fri Apr 25, 2008 1:31 pm
Location: diyarbakır

Post by skymaster77 » Tue May 06, 2008 9:57 pm

şu işin nasıl yapıldığını anlatan bi kılavuz hazırlayan olsa da bizde kendimiz deneyebilsek süper olurdu :)
ustalarımızın elleri dert görmesin bizim için hazırlıyorlar ama bizi de yetiştirseniz çıraklıktan

User avatar
eryen
Posts: 124
Joined: Thu Mar 09, 2006 5:58 pm

Post by eryen » Tue May 06, 2008 9:58 pm

Dediğim gibi hiçbir değişiklik yok.
Dosya tarihleri bile aynı.
Yeniden paketleyip tarihini göstermelik değiştirmişler. Sunmuşlar.

painkiller
Posts: 8
Joined: Mon Mar 17, 2008 12:15 pm

Post by painkiller » Tue May 06, 2008 10:00 pm

yaw ne çakal adamlar üç kağıtta üstlerine yok bide açıklamaya sp3 ibaresini atmışlar

skymaster77
Posts: 14
Joined: Fri Apr 25, 2008 1:31 pm
Location: diyarbakır

Post by skymaster77 » Wed May 07, 2008 12:36 am

evet sonunda update sitesinden sp3 kurmayı başardım (logon ve boot ekranlarını değiştirdiğim için yüklenmiyormuş meret)

full update sisteme yaklaşık olarak 100mb indirip (rakam yazmadı ama 1024 ile 15 dk kadar sürdüğünden) kurdu.
lisansı iptal etmedi ama cdden denediğimde lisans sorunu olmuştu.


skymaster77
Posts: 14
Joined: Fri Apr 25, 2008 1:31 pm
Location: diyarbakır

Post by skymaster77 » Fri May 09, 2008 12:44 pm

ve yapacaklarını yaptılar :)
kurmamın üzerinden 36 saat sonra bilgisayar yeniden basladığında lisans sorunlu uyarısı verdi
benden olduğunu sanmadığımdan orjinal kullanmayanları uyarayım dedim.
işin ilginci ise kurulumdan sonra değilde ( kontrol etmiştim) 36 saat sonra ortaya çıkması

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Fri May 09, 2008 8:37 pm

İlginç bir hata skymaster77. Herhangi bir ekran görüntüsü verebilir misiniz?

Duyuru: IE7 eklentimi sp3'e uyarladım. Microsoft'un bu ayki güncellemeleri yayınlamasından sonra güncelleme paketi ile beraber kullanımınıza sunacağım :)

painkiller
Posts: 8
Joined: Mon Mar 17, 2008 12:15 pm

Post by painkiller » Fri May 09, 2008 9:44 pm

orjinalleştirmeyi crackle yaptıysan ondan olabilir dosyalar sp3 sayesinde saf hale geldiği için

skymaster77
Posts: 14
Joined: Fri Apr 25, 2008 1:31 pm
Location: diyarbakır

Post by skymaster77 » Sat May 10, 2008 4:04 am

evet orjinalleştirmeyi crackle yapmıştım o pc de
şuan o pc açık değil ama saatin yanında orjinal uyarı yıldızı çıkıyor artık ve açılışlarda uyarıyor ve aktivasyon için 10 sn kadar bekletiyor.
yeniden cracklemeyi de kabul etmedi. eski serail üreticinin keylerini kabul etmiyor.
bir de astalavistada amd kullanıcılarının sp3 ile sorun yaşadığına dair bi yazı gördüm, yüklemeden sonra yeniden başlatırken orda takılı kalıyormuş sanırım( yetersiz ing. sebebi ile tam anlamadım)

skymaster77
Posts: 14
Joined: Fri Apr 25, 2008 1:31 pm
Location: diyarbakır

Post by skymaster77 » Sat May 10, 2008 4:06 am

yeniden kurulum yapıp üzerine sp3 kurucam o pcde ve öncesi ve sonrası için ekran görüntüsü alırım

Ezmuro
Posts: 82
Joined: Mon May 28, 2007 7:07 am

Post by Ezmuro » Sat May 10, 2008 7:14 am

umarım sorun ne ise çözülür ben halen sp3 entegre etmedim senin fikrini almak istiyorum MrNxDmX sence entegre etmelimiyim halen sorun varm mı kimileri yeni verilen sp3ün yine aynısı oldugu söyleniyor ne yapayım indrip engtere edeyimmi? yoksa birazdaha mı bekleyelim

User avatar
myener03
Posts: 58
Joined: Sat Mar 31, 2007 9:22 am

Post by myener03 » Sat May 10, 2008 7:53 am

arkadaşlar ben denemek için sanal makinada sp3 ve bazı programları ekledim, güncelleştirmeleride yaptım mp11 i buldu ancak ben mp10'u sonradan yükledim, alttaki resimde program ekle kaldırdaki resmi var

bunlarda yüklediğim programlar:
[Hotfixes]
C:\addonlar\NR_IE7_Addon_1.0.9.7z
C:\addonlar\java_6u5_addon.cab
C:\addonlar\bYHexadecimal_DNetAIOTrk_Addon.7z
C:\addonlar\winrar371_addon.cab
C:\addonlar\7zip4.57_Tr_Addon.cab
C:\addonlar\firefox_20014_addon.cab
C:\addonlar\FK_Adobe_Reader_8.1.0_Addon.rar
C:\addonlar\Kels_VistaDriveIndicator_addon_v2.2_uninstallable.CAB
C:\addonlar\klmcodeck_390_addon.cab
C:\addonlar\NR_DX9_Addon_1.1.7z
C:\addonlar\NR_OpenAL_AddOn.7z
C:\addonlar\NR_PatchAddons_UxTheme.rar
C:\addonlar\NR_Prio1.98TR_Addon.rar
C:\addonlar\NR_Silverlight_Addon.rar
C:\addonlar\NR_VGamesAIO_Addon_v1.3.7z
C:\addonlar\NR_VistaWallpapers_Addon.cab
C:\addonlar\NR_WGAN_Addon_1.7.18.7a.7z
C:\addonlar\NR_WgaTray1.7.36.0_Addon.7z
C:\addonlar\Shellext_Addon.cab
C:\addonlar\MSN_8.5.1302.1018_Patchli.7z
C:\addonlar\msn_plus_460_addon.cab


Image

buda sistem bilgisi

Image

Ironeagle
Posts: 47
Joined: Wed Apr 19, 2006 9:53 am

Post by Ironeagle » Sat May 10, 2008 11:16 am

Ben de saf bir XP cdsine en son çıkan (6 Mayıs'taki) SP3'ü ve şu eklentileri nLite 1.4.5 kullanarak ekledim ve sanal makinede denedim. Hiçbir sorun çıkarmadan kuruldu ve çalıştı. Tabii internete giremediğim için internetteyken lisansla ilgili bir sorun olur mu bilemiyorum.

Eklentiler:
ACROBAT_READER_8.0_TR_ADDON.cab
bYHexadecimal_DNetAIOTrk_Addon.7z
FIREFOX_2.0.0.14_TR_ADDON.7z
FIREFOX_FLASH_ADDON.7z
IE7_1.0.9_ADDON.7z
JAVA_6.U.6_ADDON.cab
KLITE_MEGA_3.9.0_ADDON.cab
MSN_8.5.1302.1018_PATCHED_ADDON.7z
NERO.MICRO.TR_8.3.2.1_ADDON.cab
UNLOCKER_1.85_ADDON.cab
WINAMP_5.52_TR_ADDON.cab
WINRAR_3.71_TR_ADDON.cab
VISTA_GAMESMAIN_1.1_ADDON.cab
VISTA_GAMESP3_1.1._ADDON.cab
VISTA_GAMESP5_1.1_ADDON.cab
VISTA_GAMESP7_1.1_ADDON.cab

DrMaRiO
Posts: 25
Joined: Mon Jan 01, 2007 7:33 pm

Post by DrMaRiO » Sat May 10, 2008 2:52 pm

eryen wrote:Dediğim gibi hiçbir değişiklik yok.
Dosya tarihleri bile aynı.
Yeniden paketleyip tarihini göstermelik değiştirmişler. Sunmuşlar.
Değerli arkadaşlar, Microsoftun daha önce yayınladığı ie7 kurulumu; sp3lü yeni kurulumdan sonra çalıştırıldığında kurulum hatası veriyor. İnternetteki son sürüm ise sorunsuz kuruldu. Birkaç kez denedim ve sorunun eski ie7 kurulum paketinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Sanırım kurulumda çıkan hatayı düzeltmek için ince bir ayar yapmışlar. :)

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sat May 10, 2008 9:58 pm

En son çıkan ie7 kurulumu ile daha önceden yayınlanmış olan ie7 kurulumu aynıdır. Dosyaların md5 ve sha1 değerlerini kontrol ederek bunu doğrulayabilirsiniz...

Ayrıca daha önceden vermiş olduğum sp3 linklerindeki dosya ile microsoft'un download sitesinde yayınlaış olduğu sp3 dosyası birebir aynıdır. SHA1 CRC-32 MD5 değerleri uyuşmaktadır. Aralarındaki tek fark dosyaların isimleridir, ki birinde sadece sha1 değeri yazmaktadır. Buda herhangi bir probleme yol açmaz...

Ezmuro
Posts: 82
Joined: Mon May 28, 2007 7:07 am

Post by Ezmuro » Sun May 11, 2008 4:10 pm

MrNxDmX wrote:En son çıkan ie7 kurulumu ile daha önceden yayınlanmış olan ie7 kurulumu aynıdır. Dosyaların md5 ve sha1 değerlerini kontrol ederek bunu doğrulayabilirsiniz...

Ayrıca daha önceden vermiş olduğum sp3 linklerindeki dosya ile microsoft'un download sitesinde yayınlaış olduğu sp3 dosyası birebir aynıdır. SHA1 CRC-32 MD5 değerleri uyuşmaktadır. Aralarındaki tek fark dosyaların isimleridir, ki birinde sadece sha1 değeri yazmaktadır. Buda herhangi bir probleme yol açmaz...
iyi akşamlar şimdi sp3 nlite ilemi entegre etmek saglıklı olur yoksa başka yollardanmı ? bu konuda bize yardımcı olabilirmisin ? acaba

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sun May 11, 2008 10:12 pm

SP3'ü komut satırı ile yada RVMi ile entegre ederbilirsiniz. Yalnızca vista üzerinde çalışıyorsanız nlite kullanmanızı tavsiye ederim.

Ezmuro
Posts: 82
Joined: Mon May 28, 2007 7:07 am

Post by Ezmuro » Mon May 12, 2008 3:29 am

şuan xp kullanıyorum ve nlite ile entegre ettim ama şuan yüklemeyi hiç denemedim ie7 ve netframeförk var ama wm11 yok bide interent ten updatele ugraşmak istemiyorum senin yapacagın paketi bekliyorum

Ironeagle
Posts: 47
Joined: Wed Apr 19, 2006 9:53 am

Post by Ironeagle » Mon May 12, 2008 10:29 am

Ironeagle wrote:Ben de saf bir XP cdsine en son çıkan (6 Mayıs'taki) SP3'ü ve şu eklentileri nLite 1.4.5 kullanarak ekledim ve sanal makinede denedim. Hiçbir sorun çıkarmadan kuruldu ve çalıştı. Tabii internete giremediğim için internetteyken lisansla ilgili bir sorun olur mu bilemiyorum.

Eklentiler:
ACROBAT_READER_8.0_TR_ADDON.cab
bYHexadecimal_DNetAIOTrk_Addon.7z
FIREFOX_2.0.0.14_TR_ADDON.7z
FIREFOX_FLASH_ADDON.7z
IE7_1.0.9_ADDON.7z
JAVA_6.U.6_ADDON.cab
KLITE_MEGA_3.9.0_ADDON.cab
MSN_8.5.1302.1018_PATCHED_ADDON.7z
NERO.MICRO.TR_8.3.2.1_ADDON.cab
UNLOCKER_1.85_ADDON.cab
WINAMP_5.52_TR_ADDON.cab
WINRAR_3.71_TR_ADDON.cab
VISTA_GAMESMAIN_1.1_ADDON.cab
VISTA_GAMESP3_1.1._ADDON.cab
VISTA_GAMESP5_1.1_ADDON.cab
VISTA_GAMESP7_1.1_ADDON.cab
Sistemime format atarak deneme yaptım. Hiçbir sorun çıkmadan kuruldu. Ama ilginçtir ne yaptımsa usb adsl modemim çalışmadı ve yeniden kurmaya kalkınca mavi ekran çıktı ve sistem yeniden başladı. En iyisi ustaların yeni çalışmalarını beklemek.

lordx
Posts: 10
Joined: Wed Apr 16, 2008 2:58 pm

Post by lordx » Mon May 12, 2008 12:54 pm

MrNxDmX wrote:SP3'ü komut satırı ile yada RVMi ile entegre ederbilirsiniz. Yalnızca vista üzerinde çalışıyorsanız nlite kullanmanızı tavsiye ederim.
Üstad,

Ben nLite ile SP siz windows'a SP3 entegre ettim. 493 mb olan Windows entegre işleminden sonra 586 mb oldu. Fakat herhngi bir teste tabi tutmadım, format atmadım. Ama nLite ile SP3 entegrasyonu problemsiz görünüyor. İşlem sırasında herhangi bir hata uyarısı almadım.

Ayrıca RVM integrator ile entegre edebilmemiz için SP3 ün addon olarak hazırlanmış olması gerekmiyormu ? Doğrudan RVM ile SP3 entegrasyonu mümkün mü ?

Ben alıntıladığım yazınıza binaen bir deneme yaptım. SP3 ü "Eklenti" bölümünden entegre etmeye çalıştım. SP siz 493 mb olan xpcd klasörü, entegre işlemi sonrası 793 mb oldu. Bunda bir yanlışlık yok mu ?

Saygılar.

emerson
Posts: 17
Joined: Thu Sep 28, 2006 7:38 am

sp3

Post by emerson » Tue May 13, 2008 5:31 pm

sp3 komut kullanarak xp cd sine enterger ettiim
sonra daha evvel kullandıgım addonları ekleyerek deneme yaptım
genel olarak ir sorn yok
ama güncel nlite ile addon eklememden sonra başlangıc ekranı, logon ekranı ve bazı eklentiler ( mce gibi ) kabul edilmiyor
sp3 de chiponline belirttiğine göre .net, ie7 yok ekleme yapılmalı
tavsiyem burdaki güncellemelerle devam etmek

ELO185
Posts: 1
Joined: Wed May 14, 2008 1:06 pm

Post by ELO185 » Wed May 14, 2008 2:00 pm

:(
XPSp2 Cd sine SP3 entegre etmek istiyorum bir türlü başaramadım.sp3 dosyasını görüyor aç dedikten sonra işlem yapıyor ve sonra bir hareket göremiyorum entegre et deyince de dosya bulunamıyor ifadesi çıkıyor.

lordx
Posts: 10
Joined: Wed Apr 16, 2008 2:58 pm

Post by lordx » Thu May 15, 2008 11:25 am

http://integrator.siginetsoftware.com/i ... p?download

Bu sayfadan RVM Integrator programını ve Türkçe dil dosyasını indirin. Zipli dosyayı açınca Puligns klasörünü RVM Integrator'ü ve Türkçe dil dosyasını aynı klasörün içine kopyalayın.

RyanVM Integrator Nasıl Kullanılır? http://mrnxdmx.googlepages.com/integrator
SP2 entagrasyonu ve ISO dosyası oluşturulması: http://mrnxdmx.googlepages.com/integrator2

Bu sayfalardan da programın kullanılışı ve SP3'ün nasıl entegre edilebileceğini öğrenebilirsiniz.

Bu rofumda warez paylaşımların tartışılması kesinlikle yasaktır. MrNxDmX

Kolay gelsin.

Erkut
Posts: 11
Joined: Sun Jan 21, 2007 2:12 am

Post by Erkut » Fri May 16, 2008 4:20 am

Arkadaşlar sp3 ile Live nessenger 85 da sorun yaşayan olmadımı ?
Windows başladığında gelen ekranda yüklenemediğini ve vlm85.msi'nin
yerinin gösterilmesini istiyor.
Benim gibi bir aceminin çözeceği bir iş değil.
Sizlerdem yardım bekliyorum.

lordx
Posts: 10
Joined: Wed Apr 16, 2008 2:58 pm

Post by lordx » Fri May 16, 2008 9:00 am

Bu rofumda warez paylaşımların tartışılması kesinlikle yasaktır. MrNxDmX

Üstad,

Benim mesaja bu uyarı yazısını neden yazdığınız gerçekten anlayabilmiş değilim. Orada verdiğim linkler sizin açtığınız konulardan alıntıdır. RVM İntegrator linkini de sizin açtığınız konudan kopyaladım.

Bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılar.

User avatar
ZEUS__
Posts: 108
Joined: Sat Feb 16, 2008 5:46 pm

Post by ZEUS__ » Sat May 17, 2008 7:08 pm

arkadaşlar selam.sorunsuz şekilde WMP11+IE7 ile birlikte entegre edip sorunsuz şekilde kullanan var mı?ben yapmaya bile başlamak istemiyorum sorun çıkmasından çekinerek.

@MrNxDmX; hocam selamlar.SP3+IE7+WMP11 içeren paket yolda inşallah di mi? :) bu ayki güncellemeleri beklediğini söylemişsin ama bekletme bizi :)

Locked