Clean windows

Windows XP Professional Update Pack discussion.
Post Reply
OZ
Posts: 38
Joined: Wed Mar 28, 2007 7:20 am
Location: Lithuania

Clean windows

Post by OZ » Wed May 30, 2007 7:53 am

I selected -Fixes Addons and Update Packs=where i added the addons and update pack like in the Last_Session- then -Remove Components=i removed just windows games- -unnatended=configured key- also Options and Bootable ISO. I get a clean windows no WMP IE and other things.

Sorry i dont know how to put the file into this site if its possible :D

Last_Session

Xable
Posts: 981
Joined: Tue May 03, 2005 6:38 pm
Contact:

Post by Xable » Wed May 30, 2007 10:50 am

For starters I can see your adding 4 addons (some of which out of date) for things already in my update pack.

Something is breaking the install, start with just my update pack and add addons gradually untill you find the one that is breaking the install. Make sure your using the latest vertions too.

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Wed May 30, 2007 11:04 am

I have the same problem you are describing with wmp11 sometimes, its due to dbghelp.dll getting corrupted during slipstream, its a mystery to me why this happens.

After slipstream can you go into your i386 folder try opening DBGHELP.DLL in reshacker (or can you compress and upload it)

OZ
Posts: 38
Joined: Wed Mar 28, 2007 7:20 am
Location: Lithuania

I will see

Post by OZ » Wed May 30, 2007 1:50 pm

Ok i will see. do you want the file DBGHELP.DLL uploaded when my windows is clean or works normal? and Xable i totaly forgot about the addons in my slipstream that their are in you Update Pack


DBGHELP.DLL
Last edited by OZ on Wed May 30, 2007 2:07 pm, edited 1 time in total.

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Wed May 30, 2007 2:07 pm

After nLite slipstream... Upload it

EDIT> Looks fine
Last edited by ricktendo64 on Wed May 30, 2007 2:10 pm, edited 1 time in total.

OZ
Posts: 38
Joined: Wed Mar 28, 2007 7:20 am
Location: Lithuania

Post by OZ » Wed May 30, 2007 2:08 pm

DBGHELP.DLL

here it is

Xable
Posts: 981
Joined: Tue May 03, 2005 6:38 pm
Contact:

Post by Xable » Wed May 30, 2007 5:48 pm

If that`s your DBGHELP.DLL file from a known broken disc then it cannot be the cause of your problem in this case because it doesn`t appear to be corrupt.

Did you start with a fresh source, integrate the update pack and test the install like I suggested? That`s where I`d go from here.

OZ
Posts: 38
Joined: Wed Mar 28, 2007 7:20 am
Location: Lithuania

Post by OZ » Fri Jun 01, 2007 5:15 am

My problem was the 4 addons out of date that already were in Xable Update Pack. now it works fine for me

Xable
Posts: 981
Joined: Tue May 03, 2005 6:38 pm
Contact:

Post by Xable » Fri Jun 01, 2007 10:22 am

I`m glad to hear it.

Post Reply