Onepiece XP Post-SP3 AIO Update Pack FINAL

Windows XP Professional Update Pack discussion.
Post Reply
User avatar
Pasha_ZZZ
Posts: 242
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:27 am
Location: Russia, Slobodskoy

Post by Pasha_ZZZ » Sat Sep 13, 2008 3:29 am

821 13.09.2008 11:24:21 GET /y1pnpSZFeOEg10HiZM52J_8vH7sFE1jcpjnhZVMMYmgvWvaGI1fIlQgz1raNCnkQxcJPR3ca_mJfEY/OnePiece_Windows_XP_Post-SP3_UpdatePack_v1.6.0_ENU.part1.rar?download HTTP/1.1
822 13.09.2008 11:24:21 HTTP/1.1 509 Bandwidth Limit Exceeded

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sat Sep 13, 2008 3:35 am

Just did 2 real installs with this pack!!

Works very nicely!

User avatar
Cipherfx2
Posts: 182
Joined: Fri Jul 27, 2007 12:16 am
Location: Philippines

Post by Cipherfx2 » Sat Sep 13, 2008 4:59 am

Tried to download UpdatePack v1.6.0 but after clicking it just gave a blank page :?:

Can it be mirror where "Resume Downloads" is allowed.... like :arrow: www.mihd.net

Thanks :D

User avatar
Pasha_ZZZ
Posts: 242
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:27 am
Location: Russia, Slobodskoy

Post by Pasha_ZZZ » Sat Sep 13, 2008 7:47 am

Cipherfx2 wrote:Tried to download UpdatePack v1.6.0 but after clicking it just gave a blank page :?:
This is not blank page. This (as I wrote above) -

Code: Select all

509 Bandwidth Limit Exceeded

User avatar
Outbreaker
Posts: 703
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:06 am

Post by Outbreaker » Sat Sep 13, 2008 10:24 am


fluid
Posts: 148
Joined: Wed Nov 24, 2004 4:46 am

Post by fluid » Sat Sep 13, 2008 1:48 pm

Thanks Outbreaker for the link.
Thank youo nonno fabio for the pack and to all those involved with it.

User avatar
Cipherfx2
Posts: 182
Joined: Fri Jul 27, 2007 12:16 am
Location: Philippines

Post by Cipherfx2 » Sat Sep 13, 2008 8:25 pm

Thanks Outbreaker :D

Nonno Fabio: Keep it updating - THANKS :wink:

User avatar
Outbreaker
Posts: 703
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:06 am

Post by Outbreaker » Sun Sep 14, 2008 7:27 am

BUG found.

If i make a Batch (.bat or .cmd) file and have "ECHO." commands in it and put this file in "START -> All Programs -> Startup" and the click on it.
Then i get behind all "ECHO." Commands this error "ECHO. is not a recognized as an internal or external command, operable program or batch file."
But if i open the folder "Startup" and then click on the Batch (.bat or .cmd) file then i worked without errors.
Example Batch (.bat or .cmd) file:

Code: Select all

@ECHO OFF
ECHO.
ECHO test
ECHO.
pause
exit
EDIT:
I don't now what happened but it works now without the "ECHO." error, after i made a now CD. But i have used the same settings and addons strange.
But i keep my eye on it.

User avatar
Outbreaker
Posts: 703
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:06 am

Post by Outbreaker » Sun Sep 14, 2008 7:29 pm

HI

I get under Add/Remove Windows Compoents "Post-SP3 Updates" + "Repair IE cosmetic Problems Addons" How can i change the addons so that i don't get this under Add/Remove Windows Compoents ?

User avatar
Outbreaker
Posts: 703
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:06 am

Post by Outbreaker » Sun Sep 14, 2008 9:53 pm

OK i found out how to do this:

Onepiece's EN-US Windows XP Post-SP3 All-in-One Update Pack.
Open file "OPMWXPUP.inf" and change:

[Optional Components]
OnePiece UpdatePack
<---------- TO ---------->
[Optional Components]
OPMWXPUP
<---------- AND ---------->
[OnePiece UpdatePack]
OptionDesc ="Post-SP3 Updates"
<---------- TO ---------->
[OPMWXPUP]
OptionDesc ="Post-SP3 Updates"


Onepiece Repair IE Cosmetic problem Addon.
Open file "IERepCP.inf" and change:

[Optional Components]
IE_Repair
<---------- TO ---------->
[Optional Components]
IERepCP
<---------- AND ---------->
[IE_Repair]
OptionDesc ="Repair IE cosmetic Problems Addons"
<---------- TO ---------->
[IERepCP]
OptionDesc ="Repair IE cosmetic Problems Addons"
Last edited by Outbreaker on Sun Sep 14, 2008 11:10 pm, edited 1 time in total.

loudnproud
Posts: 2
Joined: Fri Dec 07, 2007 5:58 pm

Post by loudnproud » Sun Sep 14, 2008 11:06 pm

Is it safe to change those entries... I too don't want those listed in Add/Remove Programs... is this the best way to do it ???

User avatar
Outbreaker
Posts: 703
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:06 am

Post by Outbreaker » Sun Sep 14, 2008 11:13 pm

It's safe i have test it and it works for all addons. ;)

My first post in this forum was the same problem with an other addon and kof94 has give me this tip. ;)
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.p ... ght=#61424

User avatar
mr_smartepants
Posts: 824
Joined: Thu May 18, 2006 5:56 am
Location: Cambridgeshire, UK

Post by mr_smartepants » Mon Sep 15, 2008 1:04 am

I can confirm the OPMWXPUP.inf bug exists. Checking fix now...
Image
Some heroes don't wear capes, they wear Kevlar and dog-tags!

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Mon Sep 15, 2008 6:51 am

please, could you remember me what "the OPWXPUP.inf bug" is?

If you refer to add/remove programs entry, it isn't a bug. Every Onepiece's Addon/UpdatePack appear in Add/Remove Programs. Anyhow UpdatePack is not unistallable.
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
Outbreaker
Posts: 703
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:06 am

Post by Outbreaker » Mon Sep 15, 2008 8:35 am

Not unistallable addons should not be listed ther = littel bugy ;) But we have the fix for it ;)

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Mon Sep 15, 2008 10:30 am

I shouldn't call it a bug. IMHO a bug is something unwanted: it's an Onepiece's personal choice instead listing update packs and addons in Add/remove Progs but if most of you doesn't like it, I guess he can easily remove it as default.
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
mr_smartepants
Posts: 824
Joined: Thu May 18, 2006 5:56 am
Location: Cambridgeshire, UK

Post by mr_smartepants » Mon Sep 15, 2008 11:51 am

mr_smartepants wrote:I can confirm the OPMWXPUP.inf bug exists. Checking fix now...
Confirmed Outbreaker's fix.

@ nonno fabio
If the update pack isn't meant to be uninstalled, then isn't the fact that it's listed in Add/Remove Windows components a bug? Also, the fix is correcting more/less a typo in the .inf. A simple fix that's effective and works.
Image
Some heroes don't wear capes, they wear Kevlar and dog-tags!

User avatar
galileo
Posts: 106
Joined: Sun Apr 22, 2007 8:11 pm
Location: Charlotte, NC USA

Post by galileo » Mon Sep 15, 2008 2:21 pm

welllll....if it's a bug, then M$ follows the same philosophy...to wit:

If you perform an SP3 update on an installed system initiated via command line and use the "/nobackup" switch...then, the SP3 "update" will appear in the "Add or Remove Programs" list...but, just like OnePiece's - it will not be uninstallable....

So, i guess one could say that OnePiece is in "good" (... :rolleyes: ...) company in his current approach... :wink:

User avatar
mr_smartepants
Posts: 824
Joined: Thu May 18, 2006 5:56 am
Location: Cambridgeshire, UK

Post by mr_smartepants » Mon Sep 15, 2008 3:31 pm

Well, my personal preference is to not have the update pack listed in Add/remove.
In any case, I'm grateful for this updatepack. It's a great resource and I have great respect for it's author. Thank you Onepiece and Nonno Fabio! :)
Image
Some heroes don't wear capes, they wear Kevlar and dog-tags!

User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Mon Sep 15, 2008 4:31 pm

Is this "Add or Remove Programs" "bug" RVM integrator specific?

I use nLite (currently 1.4.9.1) and I do not see those entries in that screen...
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

User avatar
Outbreaker
Posts: 703
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:06 am

Post by Outbreaker » Mon Sep 15, 2008 4:53 pm

It is not Integrator specificed.

User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Mon Sep 15, 2008 5:55 pm

What did I do (wrong?) that I didn't see them on my system?
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

User avatar
Outbreaker
Posts: 703
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:06 am

Post by Outbreaker » Mon Sep 15, 2008 6:16 pm

Have you clicked -> Control Panel - Add or Remove Programs -> Add/Remove Windows Components

User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Tue Sep 16, 2008 1:26 am

Outbreaker wrote:Have you clicked -> Control Panel - Add or Remove Programs -> Add/Remove Windows Components
Ah, no.

I did not know that I had to perform that last step...

Will have a look at it tonight when I reboot. Thanks!
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Tue Sep 16, 2008 3:08 am

Don't waste so much posts for this: you don't like it, so it will be removed in next release.
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Tue Sep 16, 2008 3:25 am

Sorry, I was (and am) just curious :oops:
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Tue Sep 16, 2008 6:22 am

No, I didn't refer to you personally, XIII, don't worry. Look wherever you want ;)

Simply don't write a lot of stuff about this feature because Onepiece says he will remove it as you (all) consider it annoying.
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
lespea
Posts: 138
Joined: Fri Jun 22, 2007 2:02 pm

Post by lespea » Tue Sep 16, 2008 1:21 pm

I am sure that I speak on the behalf of everybody when I say that I (we) are extremly, extremely grateful for everything that he does!

b1ngo
Posts: 2
Joined: Wed Sep 17, 2008 7:23 pm

Post by b1ngo » Wed Sep 17, 2008 7:29 pm

Just wanna say how much I appreciate your work on this package! Slipstreamed this today to the SP3 ISO, added other package from this forum of all .NET Frameworks in 1 package, and made a fresh install. Everything was great, I especially like your addition of WMP11/IE7(with security updates) and DirectX. Microsoft Update showed 0 critical updates and 2 recommended ones (messenger and windows search, which I'm glad are not included and i set the update page to hide them in the future).

Keep up the good work!

User avatar
rsadix
Posts: 16
Joined: Wed Mar 26, 2008 8:33 pm

Post by rsadix » Thu Sep 18, 2008 2:32 pm

Pasha_ZZZ wrote:
David McMahon wrote:Still getting CRC error checks using 7zip, should i even use 7z?
Try WinRAR. It unpacks RAR and 7Z archives
The way to get 7zip to work is to highlight all of the rar files and then right click on the group and extract :wink:
Extracting any singular file will not work if it is associated with other files. Kindofa bug
Whether you think you can or you can't, you are always right.

tool_311
Posts: 1
Joined: Wed Sep 24, 2008 4:10 pm

Post by tool_311 » Wed Sep 24, 2008 4:17 pm

rsadix wrote: The way to get 7zip to work is to highlight all of the rar files and then right click on the group and extract :wink:
Extracting any singular file will not work if it is associated with other files. Kindofa bug
You only need to extract the first rar with 7zip.
No need to group highlight. No bug.
His download is obviously corrupt.

wire
Posts: 7
Joined: Fri Sep 26, 2008 3:45 am

Post by wire » Fri Sep 26, 2008 3:57 am

Is anyone else seeing an error when logging in as a restricted user like this.

Setting up personalized settings for:

Microsoft Windows Media player


Error:
Installation failed.

I guess its related to the media player fix/problems

User avatar
Outbreaker
Posts: 703
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:06 am

Post by Outbreaker » Sun Sep 28, 2008 5:56 am

I have test it and i get this error also.

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Mon Sep 29, 2008 2:32 am

No problems at all here with 1.6.0.

Have you encountered the issue at this step?

wire
Posts: 7
Joined: Fri Sep 26, 2008 3:45 am

Post by wire » Mon Sep 29, 2008 4:03 am

I get the error on first login. ie Fresh install. As the user logs in you get the error then once OK is clicked the rest of desktop loads and you can use the machine as normal.

djkc
Posts: 28
Joined: Sat Jun 07, 2008 4:38 pm

Post by djkc » Mon Sep 29, 2008 8:49 am

It's probably not supported, but I'd figured I'd report this anyway.

Used nlite to slipstream SP3 into XPMCE, then used this pack along with NR_UPHC_Addon.cab
DotNetFx_All_In_1_Addon_v2.2.7z
Ricks_WindowsSearch4.0enRVMiAddOn.7z

Once I took care of the SP3 bug where MEDCTROC.IN_ gets replaced with an older version the disc actually installed fine. All updates install Ok except for Update Rollup 2 for XPMCE. When I tried running the update manually, it failed on the first hotfix (KB891593)

I suspect it's an issue of something already being integrated that it's trying to update and failing weirdly on. Found this link http://blogs.msdn.com/astebner/archive/ ... 84381.aspx talking about the rollup failing on that exact update, but haven't had a chance to test it yet as I had to get the machine back to someone.

User avatar
Outbreaker
Posts: 703
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:06 am

Post by Outbreaker » Mon Sep 29, 2008 9:24 pm

nonno fabio wrote:No problems at all here with 1.6.0.

Have you encountered the issue at this step?
Make a Guest account and thry to login then you get this error if windows loades the settings.

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Wed Oct 01, 2008 2:56 am

wire wrote:Is anyone else seeing an error when logging in as a restricted user like this.

Setting up personalized settings for:

Microsoft Windows Media player


Error:
Installation failed.

I guess its related to the media player fix/problems
Yes, it's true: this is due to the command line introduced to fix the MTP mp3 device issue which a few users reported.
It's annoying but it gives no consequences and you can ignore it.
Anyway Onepiece will work to avoid that misleading message at the earliest opportunity
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

SuperFreak
Posts: 9
Joined: Sat Aug 12, 2006 5:41 am

Post by SuperFreak » Sun Oct 05, 2008 1:32 am

Hey, first thank you for producing this excellent update pack.
Unfortunatelly, I got this error message during RVM integration: WARNING: Filename Exceeds 8.3 Format

Code: Select all

07:07:29  - Processing OnePiece's Windows XP Post-SP3 Update Pack v1.6.0   Build Date: 2008/09/11
07:07:29  -     Gathering Sysoc Entries
07:07:29  -     Gathering Dosnet.inf [Files] Entries
07:07:29  -     Gathering Dosnet.inf [Files] Entries - XP Pro Only
07:07:29  -     Gathering txtsetup.sif [SourceDisksFiles] and [WinntDirectories] Entries
07:07:30  - WARNING: Filename Exceeds 8.3 Format - ieframe.dll.mui
07:07:30  - WARNING: Filename Exceeds 8.3 Format - msfeedsbs.dll
07:07:32  -     Gathering txtsetup.sif [SourceDisksFiles] and [WinntDirectories] Entries - XP Pro Only
Any solution to avoid this message? Thanks!

shon3i
Posts: 195
Joined: Thu Oct 19, 2006 1:16 pm

Post by shon3i » Sun Oct 05, 2008 5:33 pm

Read first post of this topic.

But i always recompress that two files manually and change dosnet and txtsetup enteries, because sometimes i need run setup from winnt.exe.

User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Wed Oct 15, 2008 5:03 am

I'm still having problems with SilverLight: 2.0 won't install.

I hope a fresh install with the successor of 1.6.0 solves this...
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

User avatar
Outbreaker
Posts: 703
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:06 am

Post by Outbreaker » Wed Oct 15, 2008 12:20 pm

I can also not install SilverLight: 2.0 on a v1.6.0 Update Pack.

User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Wed Oct 15, 2008 2:56 pm

I just solved this by running the Windows Installer Cleanup utility.

After I removed the Silverlight 1.0 entry, I could install 2.0 just fine.
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Thu Oct 16, 2008 3:01 am

Silverlight 1 must be uninstalled before installing Silverlight 2, using Control Panel way or if this doesn't work, WICU
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
XIII
Posts: 254
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:47 am

Post by XIII » Thu Oct 16, 2008 3:24 am

nonno fabio wrote:Silverlight 1 must be uninstalled before installing Silverlight 2, using Control Panel way or if this doesn't work, WICU
CP did not work, WICU did.
We are one, but we are not the same... Talk to each other!

User avatar
Outbreaker
Posts: 703
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:06 am

Post by Outbreaker » Thu Oct 16, 2008 7:28 am

On a no UpdatePack Windows i can install Silverlight 2 on Silverlight 1. O_o

User avatar
SibTiger
Posts: 28
Joined: Tue Nov 30, 2004 9:29 pm

ETA on 1.6.1

Post by SibTiger » Thu Oct 16, 2008 4:24 pm

I know you guys do this as a public service, and your work is GREATLY appreciated. So don't take this wrong when I ask when the latest Patch Tuesday updates will be added to the Post SP3 AIO pack! I simply ask because I have an install to do and OnePiece's pack meets my needs better than RyanVM's. But will use the latter if need be.

Again, huge thanks for your work!!!

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Fri Oct 17, 2008 2:47 am

You're welcome!
Next XP AIO pack is already done and it will be out as soon as possible (I think on next Monday, at most): there's some problematic hotfix and this caused to spent a little more time.

It will include Silverlight 2 with less uninstallation annoyances.
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

shon3i
Posts: 195
Joined: Thu Oct 19, 2006 1:16 pm

Post by shon3i » Fri Oct 17, 2008 4:41 pm

thanks Nono and Onepiece for hardwork :)

User avatar
mr_smartepants
Posts: 824
Joined: Thu May 18, 2006 5:56 am
Location: Cambridgeshire, UK

Post by mr_smartepants » Sat Oct 18, 2008 3:45 am

That's outstanding news nonno fabio! :)
Thanks.
Image
Some heroes don't wear capes, they wear Kevlar and dog-tags!

Post Reply