Anyone able to login to MSFN atm?

Forum for anything else which doesn't fit in the above forums. Site feedback, random talk, whatever, are welcome.
Post Reply
marzsyndrome
Posts: 239
Joined: Sun May 28, 2006 6:01 am

Anyone able to login to MSFN atm?

Post by marzsyndrome » Fri Sep 03, 2010 10:12 am

I have a several-years-old account on their forums and wished to login today to enquire over there about the usbport.sys problem I'm having, but everytime I submit my login details I keep getting a "Database Error" page, and it doesn't log me in.

What's strange is that if I go to the main homepage (away from the forums) then it looks as if it logged me in okay. Just not on the forums!

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4621
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Fri Sep 03, 2010 1:20 pm

Is your account name at MSFN the same as it is here, marzsyndrome? It is possible that the account was corrupted like OnePiece's was.

marzsyndrome
Posts: 239
Joined: Sun May 28, 2006 6:01 am

Post by marzsyndrome » Fri Sep 03, 2010 1:32 pm

No, I'm under a different, yet-quarter-similar, name on there. The corruption issue is interesting though. So the place now has some "zombie" accounts as a result, unable to be recovered?

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4621
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Fri Sep 03, 2010 2:15 pm

As far as I know, unrecoverable accounts were deleted. It may be necessary for you to create new account. (Multiple accounts from the same person or IP address will be banned, so be sure to use the exact same name as before. Or have somebody contact a moderator there to ask about the old name for you, to be sure.)

marzsyndrome
Posts: 239
Joined: Sun May 28, 2006 6:01 am

Post by marzsyndrome » Fri Sep 03, 2010 2:33 pm

Well that's strange - decided to go back to MSFN so I could give it another try...... and it seems to have decided to register me as "logged in" on the forums after all!

My account wasn't deleted, so I guess it wasn't corrupted?

yumeyao
Moderator
Posts: 1718
Joined: Sun Aug 27, 2006 9:24 pm
Location: Taiyuan, Shanxi, PR China

Post by yumeyao » Fri Sep 03, 2010 2:52 pm

But for my case, the account yumeyao seems not deleted - when I attempt to register a new account with the name 'yumeyao', it says "The username is already taken by another member". What's the matter?
Image
My work list(Hosted by dumpydooby)

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4621
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Fri Sep 03, 2010 7:01 pm

Try clearing your cookies.

yumeyao
Moderator
Posts: 1718
Joined: Sun Aug 27, 2006 9:24 pm
Location: Taiyuan, Shanxi, PR China

Post by yumeyao » Fri Sep 03, 2010 9:01 pm

It's fine now, thanks!
Image
My work list(Hosted by dumpydooby)

Post Reply