[SOLVED] Problem with copy WMPLOC in WMP10 addon

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
User avatar
vier
Posts: 531
Joined: Tue Nov 08, 2005 11:24 am

[SOLVED] Problem with copy WMPLOC in WMP10 addon

Post by vier » Thu Feb 16, 2006 4:15 am

I create an addon for WMP10 + WMC2 base on RVM addon pack for French version. I have an curious problem during file copy from CD to HDD :
- error copying wmploc ?

I create another addon base on boogy pack and same problem ?
My pack :

WMP10 french pack
Last edited by vier on Thu Feb 16, 2006 8:12 am, edited 1 time in total.

User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5186
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Thu Feb 16, 2006 7:17 am

You need to run modifype on it. The checksum on it is bad.
Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357

User avatar
vier
Posts: 531
Joined: Tue Nov 08, 2005 11:24 am

Post by vier » Thu Feb 16, 2006 7:38 am

I have use CBin, but I test with manual modifype !

The problem solved with modifype + cabtools, problem with CBin ?!

ulysse
Posts: 25
Joined: Thu Mar 09, 2006 5:13 pm
Location: somewhere on the Mediterranean

Post by ulysse » Thu Mar 09, 2006 5:20 pm

Hi

any news about this?
I am having this issue with your French CXP_Addon_WMP10v2.2 pack too.

The equivalent English error message is
The file wmploc.dll has not been copied correctly.
The file the installation programme has put on the hard drive is not a valid system image of Windows XP. If you're installing from a CD-ROM, there may be a problem with the Windows XP CD-ROM.
Did you fix it and will there be a new version?
Two separate version with and without WMC2 would be cool, maybe you could even add KB911565 ?! ;)

EDIT: I fixed it by myself applying modifype and then repacking the CAB archive.
Unfortunately I still don't know how to integrate the KB911565 hotfix


Thank you

ulysse

Post Reply