[Release] Punk Software RocketDock

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

[Release] Punk Software RocketDock

Post by orcoxp » Tue Aug 22, 2006 1:48 am

Addons_COS_RocketDock-v1.0_OrcoXP.cab
Added Themes
MD5 CF8BF5B724DA037A3633BADBBF91BA93
Info

I don't have time to test them so I will call them Betas.
Both are completely original with some added features

Code: Select all

Update 08/22/06...Updated to fix file copy error
Update 08/22/06...Duplicated string
Update 08/22/06...More Errors (Thanks n7)
Update 08/22/06...Default setting skin changed to Vista White
Last edited by orcoxp on Wed Aug 23, 2006 12:44 am, edited 3 times in total.
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

User avatar
Nightwolf81
Posts: 124
Joined: Thu Aug 03, 2006 11:10 am

Post by Nightwolf81 » Tue Aug 22, 2006 2:18 am

How do you build your packs INF file with folders like that (I need to know the software you use as I still build things manually)??

Good job by the way!

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Tue Aug 22, 2006 7:42 am

With Notepad...lol
I do mine manually too...and I repack pretty much everything.
Currently sitting at 73 addons
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

ScOOt3r
Posts: 272
Joined: Tue May 16, 2006 12:21 am
Location: Vancouver 2010 Olympics!

Post by ScOOt3r » Tue Aug 22, 2006 8:21 am

Sweet thanks orcoxp for this addon.. nice job

ScOOT3r!
Go Canada Go!

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Tue Aug 22, 2006 11:56 am

I integrated both of your beta addons and got an error with one, dont know which
Image

ScOOt3r
Posts: 272
Joined: Tue May 16, 2006 12:21 am
Location: Vancouver 2010 Olympics!

Post by ScOOt3r » Tue Aug 22, 2006 12:28 pm

Hmm.. i didnt get an error during install but it didnt install the software either after i intergrated.

gonna do a clean install to see if that fixes it.
Go Canada Go!

Nologic
Posts: 63
Joined: Wed Nov 02, 2005 7:37 pm

Post by Nologic » Tue Aug 22, 2006 12:41 pm

Early reports not fairing to well, but still all the same major thanks for the effort thus far. :)

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Tue Aug 22, 2006 8:55 pm

Ok, that was RocketDock...it's fixed now...or at least that one is.

I remember doing that too...it was listed as .LNK and should have been .URL in the source disk files.


About the program I use to create these...to tell the truth...I use Notepad++ and I seem to be able to CTRL+Drag&Drop sections of text and I have been using that alot...

I also use DIR/B/S >FILES.TXT on the root program folder and it makes me a list of the full path to each file. I just process it and then separate the groups.

Also if I have a lot of numbered files...like the SK01.Copy through SK45.Copy in this addon I can use Excell to fudge the numbers for me...just takes some convincing... :wink:
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

User avatar
n7Epsilon
Moderator
Posts: 624
Joined: Thu Feb 17, 2005 1:37 am
Location: Cairo, Egypt

Post by n7Epsilon » Tue Aug 22, 2006 9:13 pm

btw, just wanted to let you know, maybe you should delete this line in RcktDock.inf:
SK36_DIR = "System Utilities\RocketDock\Skins\Special-RD"
SK37_DIR = "System Utilities\RocketDock\Skins\test.txt"
SK37_DIR = "System Utilities\RocketDock\Skins\ToonBLue"
But I think Windows will use the override the 1st reference to the variable in [Strings] section with the 2nd one.

Thanks for the addon!

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Tue Aug 22, 2006 9:24 pm

DOH!!!
:wink:
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Tue Aug 22, 2006 9:30 pm

Fixed
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

User avatar
n7Epsilon
Moderator
Posts: 624
Joined: Thu Feb 17, 2005 1:37 am
Location: Cairo, Egypt

Post by n7Epsilon » Tue Aug 22, 2006 11:16 pm

Another tiny issue... :P :lol: ...

License.html is missing from RcktDock.cab
There is a License-Full.html, but both are referenced by RcktDock.inf in the [SourceDisksFiles] and [RcktDock.Copy] sections.

btw, I can detect errors like this in less than 30 seconds, just drop the CAB on FGCBA.exe on the Desktop.

Installing in VMware pops up a box about a missing "License.html" file.

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Wed Aug 23, 2006 12:13 am

It was associated with the License_Files Folder and got deleted when I deleted the folder.

It's fixed now...will up it in a sec.

I think maybe I will up a version with Integrator and Unattended tools.

@n7Epsilon: Thanks man!
Last edited by orcoxp on Wed Aug 23, 2006 12:38 am, edited 1 time in total.
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

ScOOt3r
Posts: 272
Joined: Tue May 16, 2006 12:21 am
Location: Vancouver 2010 Olympics!

Post by ScOOt3r » Wed Aug 23, 2006 12:25 am

Well this Intergrates fine into my xp.. i love the look of this program.!

Thanks Orcoxp great job!

Can i make 1 small request :), is there anyway for RocketDock to show up under the start-> All programs?

Other then that its great.


ScOOt3r!
Go Canada Go!

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Wed Aug 23, 2006 12:40 am

@ScOOt3r...try Start --> All Programs --> System Utilities
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

ScOOt3r
Posts: 272
Joined: Tue May 16, 2006 12:21 am
Location: Vancouver 2010 Olympics!

Post by ScOOt3r » Sat Aug 26, 2006 1:24 am

im sorry orcoxp i still dont see any entries under System Utilites, well not when i press the start button, only see that in Windows Explorer...


ScOOt3r!
Go Canada Go!

Post Reply