[Release] Luna Royale Theme v3.2

Discuss & post Update Pack addons here.
DraZtiK
Posts: 2
Joined: Tue Apr 29, 2008 7:25 pm

Post by DraZtiK » Tue Apr 29, 2008 8:14 pm

I enjoy adding this theme to my install but now with SP3 there is an issue with the uxtheme.

what do I need to do to edit the version of uxtheme?

[HexEdit]
I386\uxtheme.dll|6.0.2900.2180|113178|83EC1C568D4DE4|33C0C9C2040090
I386\uxtheme.dll|6.0.2900.2523|104714|83EC1C568D4DE4|33C0C9C2040090
I386\uxtheme.dll|6.0.2900.2845|104746|83EC1C568D4DE4|33C0C9C2040090

Add to above example:
I386\uxtheme.dll|6.0.2900.5512|105116|83EC1C568D4DE4|33C0C9C2040090

And is the position correct?

User avatar
vmanda
Posts: 1634
Joined: Wed Apr 18, 2007 12:25 pm
Location: TM.Romania

Post by vmanda » Wed Apr 30, 2008 4:19 am

Read here.
I have do a comparison between files :
SFC_OS.DLL inside sp3.3244 and SFC_OS.DLL inside sp3.5512
SYSSETUP.DLL inside sp3.3244 and SYSSETUP.DLL inside sp3.5512
TCPIP.SYS inside sp3.3282 and TCPIP.SYS inside sp3.5512
UXTHEME.DLL inside sp3.3244 and UXTHEME.DLL inside sp3.5512

Files sizes is 2 by 2 identical between the 2 sp3 releases (3244 and 5512 for all excluding tcpip.sys (compared 3282 and 5512 )).

And data at offset specified in yours patches are the same.

You can presume that this files are identical excepting files headers, so patching it with parameters used in previous can be safely done.
And this observation aplly to lately (after 3244 and 3282 ) sp3 releases, but I not tested that.

Code: Select all

I386\UXTHEME.DLL|6.0.2900.3300|104746|83EC1C568D4DE4|33C0C9C2040090

User avatar
havocnl
Posts: 20
Joined: Sat May 10, 2008 10:56 am
Location: Tilburg, the Netherlands

Post by havocnl » Sun Jun 15, 2008 2:12 pm

I've just tried the logon addon, but it doesn't work for me, the default logon still appears.
I used nLite on a XP Pro SP3 Dutch version.
Any idea why it won't work???

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Fri Dec 25, 2009 6:02 am

downloaded but not working with SP3
even though I installed Xpize5b6

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4618
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Fri Dec 25, 2009 6:24 am

The UXTheme patch included within the addons is for SP2. You need to use Zacam's updated patch for SP3. ;)

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Fri Dec 25, 2009 8:46 am

5eraph wrote:The UXTheme patch included within the addons is for SP2. You need to use Zacam's updated patch for SP3. ;)
oh thank you :)

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Fri Dec 25, 2009 9:30 am

5eraph wrote:The UXTheme patch included within the addons is for SP2. You need to use Zacam's updated patch for SP3. ;)
but how to apply it silent'y in uA installation of XP SP3 slipstreamed with xpize5?

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Fri Dec 25, 2009 9:56 am

you mean this one:
Multi-Patch: UXTHEME.DLL

Allows for the use of Themes that are not Digitally Signed by M$ (ex: created by StyleBuilder).
Versions:
6.0.2900.2180, XP SP2
6.0.2900.2523, KB319740, RVM 1.2.0 - 2.0.4
6.0.2900.2845, KB908536, RVM 2.0.5 - Current
6.0.2900.5512, KB936929, SP3

PatchAddon_UXTHEME_v14a.7z
SHA1: 92AA4642622FB1889083DB4137238035ECEFBC1F
SIZE: 464 bytes
I got confused

here what I need in brief:

0- Unattneded Installtion
1- XP Sp3 with hidden user Post-SP3
2- Xpize5
3- Using Luna Royale as a default theme

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4618
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Fri Dec 25, 2009 12:26 pm

I can't help you with all of that. You'll need to work out the unattended installation and XPize. I believe we can assume that you know how to integrate user_hidden's update pack, the updated UXTheme patch, and one of these Royale addons with RVMi. That just leaves #3.

To use one of these themes as default, you need to add the following code to WinNT.sif:

Code: Select all

[Shell]
CustomDefaultThemeFile="%SystemRoot%\Resources\Themes\Windows XP Luna Royale.Theme"

User avatar
shiner
Posts: 655
Joined: Sun Nov 08, 2009 4:18 am
Location: SE Asia

Post by shiner » Fri Dec 25, 2009 5:40 pm

Thanks 5eraph.
I also wanted to know how to do that. I assume it works for any theme which has been integrated?
"You can lead a horse to water, but you can't make it drink."

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4618
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Fri Dec 25, 2009 5:44 pm

Correct, shiner. :)

Post Reply