[Release] Mozilla Firefox WGA Plugin & Validation Tools

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

[Release] Mozilla Firefox WGA Plugin & Validation Tools

Post by ricktendo64 » Sun Nov 19, 2006 1:02 pm

Image Image
Mozilla Firefox WGA Plugin + Alternative Validation Tool
Adds Plugin for FF Genuine Check allso includes a extra CPL Validation Tool used if Mozilla Plugin does not work.
Image v1.5.723.1
Updated 12/23/06
MD5: 4723A89AD8457EF57DC20BA84D93F73A
Size: 1.04 MB
Website: http://www.microsoft.com/genuine/downlo ... laylang=en
Last edited by ricktendo64 on Sat Dec 23, 2006 9:20 pm, edited 3 times in total.

ScOOt3r
Posts: 272
Joined: Tue May 16, 2006 12:21 am
Location: Vancouver 2010 Olympics!

Post by ScOOt3r » Sun Nov 19, 2006 1:51 pm

hehe.. thanks for this one Rick


ScOOt3r!
Go Canada Go!

jumz
Posts: 82
Joined: Fri Mar 10, 2006 1:32 am
Location: Edmonton, AB, Canada

Post by jumz » Sat Dec 23, 2006 8:01 pm

Has this been updated to the newest WGA check?
JuMz

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Sat Dec 23, 2006 8:46 pm

No but i will right now

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Sat Dec 23, 2006 9:18 pm

Updated v1.5.723.1

yumeyao
Moderator
Posts: 1718
Joined: Sun Aug 27, 2006 9:24 pm
Location: Taiyuan, Shanxi, PR China

Post by yumeyao » Sat Dec 23, 2006 9:22 pm

that CPL Validation Tool seems cool~:)
Image
My work list(Hosted by dumpydooby)

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Sat Dec 23, 2006 11:38 pm

Yea it works nicely for use with FF, when you go to download from the M$ site and the WGA FF plugin wont work you download that executable and it generates a number you then copy and paste into the alternate validation box... here try it and see, go download windows desktop search 3.0 with FireFox it requires these tools be installed... select alternate validation http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

mitsukai89
Posts: 62
Joined: Wed Nov 14, 2007 3:16 pm

Post by mitsukai89 » Wed Nov 28, 2007 4:54 pm

its down?

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Wed Nov 28, 2007 7:03 pm

No longer being updated.

I have WGA and OGA FF plugins included in my addon http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=1471

mitsukai89
Posts: 62
Joined: Wed Nov 14, 2007 3:16 pm

Post by mitsukai89 » Thu Nov 29, 2007 5:10 am

But i want this addon, not that one may i ask why u dont update anymore?

TechnoHunter
Posts: 506
Joined: Sun Feb 26, 2006 4:13 am

Post by TechnoHunter » Thu Nov 29, 2007 12:49 pm

because he doesnt want to? why should he duplicate his efforts when he has the same info in another addon that he DOES maintain and use..

-goes back to lurking again-

Martin H
Posts: 26
Joined: Fri Nov 17, 2006 8:03 am
Location: Denmark

Post by Martin H » Thu Nov 29, 2007 2:09 pm

Now since this Update Pack Addon isn't developed anymore, then i will post a little tip here for everyone which dosen't allready know about it :

Instead of using an extension just for the single purposse of passing WGA checks with Firefox, then instead use the 'IE Tab' extension. It uses IE's rendering engine to display pages with in Firefox, whenever you click on the little 'IE Tab' icon in the systray, or you can set it up to always render specific URL's automatically through IE's rendering engine and you can use '*' in the address, so that you can e.g. make all Microsoft sites be auto-rendered through IE's engine.

So with this single extension, then you can pass WGA checks with Firefox, use Windows/Microsoft Update with Firefox and also render all other IE-only pages perfectly with Firefox :)

This extension will of course also need KB892130(WGA validation) to be installed for passing WGA checks, but if you don't allready have it, or have an outdated version of it, then you will be prompted to get it downloaded and installed automatically at the very first WGA check you try to pass.

IE Tab :
http://ietab.mozdev.org/

Post Reply