[RELEASE] Boooggy's WMP 11 direct integration solution

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
User avatar
bober101
Posts: 923
Joined: Thu Feb 08, 2007 8:49 pm
Location: canadia!

Post by bober101 » Thu Apr 12, 2007 7:08 pm

i got this issue while using the wmp11 slipstreamer using the tweaked feature on mce 05 that had ryan vm's pack integrated.
System.IO.FileNotFoundException: File: "easycd.inf" (EasyCDBlock.inf) not found.
at WMP11Slipstreamer.Backend.CompressFiles()
at WMP11Slipstreamer.MainGUI.workerMethod(Object addonSettings)

edit:using the new 0.7i
XP theme source patcher
patches/overwrites ure default xp visual resources

Us2002
Posts: 90
Joined: Fri Oct 21, 2005 5:53 am

Post by Us2002 » Fri Apr 13, 2007 7:01 am

q: can I integrate kb928788, kb929773, kb931756, kb932390, kb933547 via ur last slipstreamer?
Is there all updates for WMP11?

User avatar
Kiki Burgh
Posts: 206
Joined: Thu Apr 20, 2006 1:40 am
Location: Manila, Philippines

Post by Kiki Burgh » Fri Apr 13, 2007 10:43 am

all those are already integrated in the slipstreamer (7i) ... i think even with 6i (?) ... you may get wmp11 HFs from here: http://hotfix.xable.net/board/index.php?showtopic=84 ... you can try integrating it just the same (when in doubt if slipstreamer 7i has all those already ;) ) via its new feature of direct HF integration ...
-KIKI-

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Fri Apr 13, 2007 12:56 pm

new version out 0.71
changelog fixed integration problem on xp media center 2005

User avatar
bober101
Posts: 923
Joined: Thu Feb 08, 2007 8:49 pm
Location: canadia!

Post by bober101 » Fri Apr 13, 2007 1:17 pm

thx booogy.
XP theme source patcher
patches/overwrites ure default xp visual resources

User avatar
RaGhul
Posts: 375
Joined: Wed Nov 01, 2006 5:56 pm
Location: San Diego, CA

Post by RaGhul » Fri Apr 20, 2007 9:15 am

@boooggy,

With each new release you put out, I always Reshack the icon, and undo the tweak which reverts back to the classic menus.

It's personal preference, I know. And I know anyone can do that themselves. (I'm not bugging you to add an alternate version.) But some people CAN'T do this for themselves.

I would just like to know if I could have your permission to post the one I use? (Full credit and "thank you's" to you, of course)
:D

leenchan
Posts: 1
Joined: Sat Jul 15, 2006 4:29 am

Post by leenchan » Sun Apr 22, 2007 11:52 am

RaGhul wrote:@boooggy,

With each new release you put out, I always Reshack the icon, and undo the tweak which reverts back to the classic menus.

It's personal preference, I know. And I know anyone can do that themselves. (I'm not bugging you to add an alternate version.) But some people CAN'T do this for themselves.

I would just like to know if I could have your permission to post the one I use? (Full credit and "thank you's" to you, of course)
:D
It's a good idea and thx boooggy for the great addon-pack.

Dark_Diver
Posts: 2
Joined: Thu May 03, 2007 4:14 pm

Post by Dark_Diver » Fri May 04, 2007 4:02 pm

Hi, boooggy,
I'm trying to integrate WMP11 in to the clean sources of WinXP SP2 Corp using Windows Media Player 11 Slipstreamer 0.71 and have an error:

Code: Select all

System.InvalidOperationException: The section "ProductInstall.ReplaceFilesIfExist" does not exist!
â System.Text.Ini.SimpleIniEditor.ThrowNotFoundSection(String SectionName)
â System.Text.Ini.SimpleIniEditor._internalReadMethod(String Section, String Key, Boolean FirstInstanceOnly)
â WMP11Slipstreamer.Backend.CompressFiles()
â WMP11Slipstreamer.MainGUI.workerMethod(Object addonSettings)

Deleting "G:\VRMPVOL_RU\i386\wmp11temp"... Done!

The source being modified has not been damaged.
All changes have been successfully reverted.
I'm using all official fix's for WMP11 from this page.
Seems what en error caused last fix - KB935957.

User avatar
n7Epsilon
Moderator
Posts: 624
Joined: Thu Feb 17, 2005 1:37 am
Location: Cairo, Egypt

Post by n7Epsilon » Fri May 04, 2007 4:33 pm

That is because this fix does not add any files, just a reg entry to remove the nero plugin, so adding this is completely useless. I designed the slipstreamer to look for this section in each update's UPDATE.INF file to determine which files to overwrite.

It is a minor issue that it fails if it is not found, but i will make it continue anyway in such conditions next version. The solution now is not to integrate it. That hotfix is completely useless.

And as the error says, it is completely safe to retry on the same source as error in this point is 100% recoverable.

Dark_Diver
Posts: 2
Joined: Thu May 03, 2007 4:14 pm

Post by Dark_Diver » Fri May 04, 2007 8:37 pm

n7Epsilon wrote:The solution now is not to integrate it. That hotfix is completely useless.
Ok, thank you.

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Thu May 17, 2007 4:12 am

updated to version 0.72
changelog
fixed
driver.cab compression set to maximum in 2k3
blocked 926239 adding in win 2k3
file compression when running slipstreamer in windows vista.

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Thu May 24, 2007 3:19 am

updated the addons
all command prompts popups are hidden now
thx to ricktendo for the help.

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Fri May 25, 2007 7:10 am

version 0.73 released
fixed detection on dell xp
some command promts are now hidden.

User avatar
pen25jf
Posts: 151
Joined: Sat Feb 17, 2007 1:22 pm

Post by pen25jf » Fri May 25, 2007 2:29 pm

Thanks boooggy, love your wmp11 tweaked pack.

motofan
Posts: 41
Joined: Wed Mar 28, 2007 8:35 am

Post by motofan » Fri May 25, 2007 4:31 pm

hey boooggy, where's the latest slipstreamer? i mean what's the file name? is it this one
link removed by mod
because that is on your website...

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Sat May 26, 2007 12:59 am

motofan
u imagine that last slipstreaemr is on my site.......and the file name is the one u find there......

motofan
Posts: 41
Joined: Wed Mar 28, 2007 8:35 am

Post by motofan » Sat May 26, 2007 4:06 am

ok thx, now i get it...file version were 0.0.7.2 and now is 0.0.7.3, but still the same file name...
btw: slipstreamer is really cooool

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Sat May 26, 2007 3:35 pm

updated addons
added kb935551 and kb935552

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Sat May 26, 2007 4:03 pm

I'm glad you haven't abandoned the addon booogy, IMO its so much easier to use plus its got everything, making it Idiot Proof.

User avatar
moataz
Posts: 133
Joined: Tue Nov 21, 2006 4:03 am
Location: Egypt
Contact:

Post by moataz » Sun May 27, 2007 5:24 am

Thanks for your effort, Booogy.
I have an issue...

- I'm using script (nircmd cdrom open) to eject XPCD after setup finishes.
...but when i open your wmp11 addon it pops up errors with title like: "unregwmp" asking me to enter XPCD in the drive.

I put this script at the end of nlite.cmd.

The addon is great for me except that issue.
XP Light, 8.1 Right Developer

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Sun May 27, 2007 5:57 am

moatz can u please attach the cmd and also explain me exactly what are the steps u make....

User avatar
dougiefresh
Posts: 948
Joined: Wed May 11, 2005 5:05 pm
Location: Murfreesboro, Tennessee
Contact:

Post by dougiefresh » Sun May 27, 2007 8:14 am

Hey, booogy! Great work on your WMP11 add-on!

If WMP11 is integrated with XP MCE, Update Roll-Up 2 doesn't install because it's looking for WMP10 components. I've gotten around that by unpacking and scripting a work-around that skips the update that causes the problem. I also recall there being some discussion about a MCE version of WMP11 that would solve this problem. I can't find any reference to such an add-on. What's up with that?

Additionally, after I installed MCE with your WMP11 add-on integrated, I installed the Update Rollup 2 and April 2006 update. Windows Update began listing a copy of WMP11 for MCE. Is there some difference between your add-on and WMP11 for MCE? Does the slipstreamer take care of the issue(s)?

Thanks in advance for your assistance!

GasPipeJimmy
Banned
Posts: 45
Joined: Tue Jan 02, 2007 11:29 pm

Post by GasPipeJimmy » Sun May 27, 2007 9:08 am

Oops!

Code: Select all

System.InvalidOperationException: The section "ProductInstall.ReplaceFilesIfExist" does not exist!
   at System.Text.Ini.SimpleIniEditor.ThrowNotFoundSection(String SectionName)
   at System.Text.Ini.SimpleIniEditor._internalReadMethod(String Section, String Key, Boolean FirstInstanceOnly)
   at WMP11Slipstreamer.Backend.CompressFiles()
   at WMP11Slipstreamer.MainGUI.workerMethod(Object addonSettings)

Deleting "C:\XPCD (final)\i386\wmp11temp"...  Done!

The source being modified has not been damaged.
All changes have been successfully reverted.
Is this the dreaded KB935957 Hotfix issue again?
When I remove it, that error goes away.

The other 8 Hotfixes seemed to install just fine.

Suggestion(s): At the end can we have a quick dialog box that says the process is finished?

Also, I get a security warning when integrating all of the hotfixes. When I uncheck the box that says not to ask about this file again, it goes away when I reintigrated it.

Other than those things, this is very nice work boooggy! :D

Thanks

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Sun May 27, 2007 10:40 am

dougiefresh
for mce i recommend using slipstreamer.
use ryans update pack and when u get to install update rollup unpack the rollup using winrar
and u will find a 900325.exe. this is needed. then install october update for rollup (925766) and u will have no problem....

jimmy
that is that stupid hotfix thatis not needed
as for security warning....thats new ...i will check to see i can confirm.


edit
checked and no errors....jimmy by any chanche u selected the option to remove catalog files?

GasPipeJimmy
Banned
Posts: 45
Joined: Tue Jan 02, 2007 11:29 pm

Post by GasPipeJimmy » Sun May 27, 2007 11:03 am

In the section titled "Advanced Options"?

No, I did not select that.
I left both boxes UNCHECKED.

User avatar
dougiefresh
Posts: 948
Joined: Wed May 11, 2005 5:05 pm
Location: Murfreesboro, Tennessee
Contact:

Post by dougiefresh » Mon May 28, 2007 8:31 am

boooggy wrote:for mce i recommend using slipstreamer.
Thanks for that information!
boooggy wrote:use ryans update pack and when u get to install update rollup unpack the rollup using winrar
and u will find a 900325.exe. this is needed. then install october update for rollup (925766) and u will have no problem....
That was my workaround...... sorry, maybe I should have been more specific in how my workaround worked. Anyway, thanks again booogey!

User avatar
moataz
Posts: 133
Joined: Tue Nov 21, 2006 4:03 am
Location: Egypt
Contact:

Post by moataz » Tue May 29, 2007 8:29 am

[quote=Boooggy]moatz can u please attach the cmd and also explain me exactly what are the steps u make....[/quote]

Thank you for intention,

I found some problems with Bashrat The Sneaky's finisher too when ejecting the CD after setup finishes,

So i will not make it.

Thanks for you kindness.
XP Light, 8.1 Right Developer

ccl0
Posts: 817
Joined: Tue Jan 02, 2007 1:56 am

Post by ccl0 » Tue May 29, 2007 8:37 pm

i have a simple request. well...hopefully its simple :P

would it be possible to post a screenshot of the 3 different icon options?

* Boooggy's WMP11 icon
* WMP11's Vista icon
* Stock WMP11 icon

?


thanks

User avatar
Sanjay
I can't read
Posts: 337
Joined: Fri Dec 17, 2004 9:28 am
Location: New Delhi, India

Post by Sanjay » Tue May 29, 2007 11:42 pm

ccl0 wrote:i have a simple request. well...hopefully its simple :P

would it be possible to post a screenshot of the 3 different icon options?

* Boooggy's WMP11 icon
* WMP11's Vista icon
* Stock WMP11 icon

?


thanks
You can preview the Icons in the slipstremer itself.

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Wed May 30, 2007 2:32 am

Sanjay wrote: You can preview the Icons in the slipstremer itself.
not entirely true....u can preview only my icon and vista icon.......
as for stock icon....come on...r u kidding me???

ccl0
Posts: 817
Joined: Tue Jan 02, 2007 1:56 am

Post by ccl0 » Wed May 30, 2007 11:39 am

ok... i'm not sure when that feature got implemented, but i dont remember the icon preview being there the last time i tried it. last time i tried using it, i only remember there being just a check box next to 'use custom icon' and nothing more :P

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Wed May 30, 2007 11:41 am

well the preview icons is there for long time......

GasPipeJimmy
Banned
Posts: 45
Joined: Tue Jan 02, 2007 11:29 pm

Post by GasPipeJimmy » Wed May 30, 2007 1:44 pm

Boooggy,
Have you seen this before?

With just boooggy WMP11 used with the integrator (and the 8 hot-fixes):

Code: Select all

 B.S.O.D.  = DRIVER_CORRUPTED_MMPOOL
Setup restarts at 39 minute mark and completes, but on first boot I get a

Code: Select all

"Your computer has recovered from a serious error"

BCCode: 100000d0
BCP1: 006C006F
BCP2: 00000002
BCP3: 00000001
BCP4: 80549986
OSVer: 5_1_2600
SP: 2_0
Product: 256_1

C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER7db3.dir00\Mini052907-01.dmp
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER7db3.dir00\sysdata.xml
I'm using MS Virtual PC 2007

ccl0
Posts: 817
Joined: Tue Jan 02, 2007 1:56 am

Post by ccl0 » Wed May 30, 2007 2:33 pm

boooggy wrote:well the preview icons is there for long time......
i havent used it in several months :oops:. i like the custom icon though :)

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Fri Jun 01, 2007 2:38 pm

updated the tweaked addon
changed the music service to default page of media services.

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Thu Jun 07, 2007 9:53 am

i got some news for people that requsted a x64 wmp11 addon.
first version is almost done....only thing is that i need some testers. and i mean people that uses x64 on real machines.
so if anyone is interested please contact me via PM.
thx all.

User avatar
ENU_user
Posts: 1253
Joined: Wed Jan 25, 2006 1:42 pm

Post by ENU_user » Sat Jun 09, 2007 2:42 am

since im integrating the tweaked WMP addon lastly among some other addons tested!, can you or anyone tell what other addons are incompatible, to cause quicklaunch and themes to break
or do i need vanilla version, i didnt fully test wmp addons stand alone yet
thanks

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Sat Jun 09, 2007 3:09 am

as long as i know both of my packs fixed theme issue.
as for quick launch i never heard of such an issue....

third i dont know what other addons are incompatible as long as i didnt build that ones..
but i didnt hear of any problems untill now.

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Sat Jun 09, 2007 5:41 am

released addon for xp x64
contains all files from original wmp 11 x64 installer, including wga.
also contains all hotfixes for wmp 11 and my tweaks.

User avatar
ENU_user
Posts: 1253
Joined: Wed Jan 25, 2006 1:42 pm

Post by ENU_user » Sat Jun 09, 2007 7:09 am

thanks booogy its was due to newer uxtheme.dl in rvmpack
why do you need uxtheme.dll in this pack .. as i said didnt check myself yet
thanks

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Sat Jun 09, 2007 7:58 am

to fix stupid microsoft issues.....

Viper8
Posts: 1
Joined: Fri Jun 15, 2007 7:39 am

Post by Viper8 » Fri Jun 15, 2007 9:52 am

How do I prevent the tweaked addon from creating a desktop icon?

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Fri Jun 15, 2007 10:01 am

Viper8 wrote:How do I prevent the tweaked addon from creating a desktop icon?
u use vanilla :P

retalion
Posts: 28
Joined: Sun Dec 10, 2006 11:34 am

Post by retalion » Tue Jun 19, 2007 7:12 am

Encounter a problem with version 1.4.7:

setuperr.log complains about drmclien.dll not beeing registred.

Used XP Pro SP2 with and without RVM 2.1.10

RVM Integrator 1.4.3 used for integration.

Version 1.4.6 didn´t show this error.

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Tue Jun 19, 2007 11:42 am

retalion
please redownload and retry.

retalion
Posts: 28
Joined: Sun Dec 10, 2006 11:34 am

Post by retalion » Thu Jun 21, 2007 12:58 am

boooggy wrote:retalion
please redownload and retry.
Redownloading vanilla addon.

Will report back asap.

Thx

retalion
Posts: 28
Joined: Sun Dec 10, 2006 11:34 am

Post by retalion » Thu Jun 21, 2007 1:40 am

boooggy, vanilla addon 1.4.7, md5 81B0481895ECDDB349163ECAC7705799
successfully tested. Reported error has been corrected.

Thx alot ;)

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Thu Jun 21, 2007 2:08 am

great
thx for testing.

User avatar
Nameless Mofo
Posts: 35
Joined: Wed Feb 28, 2007 12:18 pm

Post by Nameless Mofo » Thu Jun 28, 2007 5:29 pm

Hi boooggy, about the addons: those are compatible with RVM integrator, right? I don't need to use your slipstreamer, right? I'm using RVM 1.4.3.

Sorry if this is a dumbass n00b question, all the wmp11 integration options are kind of confusing. I just want something I can integrate with the RVM integrator, just like Ryan's wmp10 addon.

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Fri Jun 29, 2007 2:55 am

yes they are compatible with rvm1.4.3

Post Reply