Integration Fails With WMP11 Slipstreamer 0.82i

Discuss & post Update Pack addons here.
Locked
satan
Posts: 9
Joined: Wed Aug 15, 2007 9:12 am
Location: Proudly In India

Integration Fails With WMP11 Slipstreamer 0.82i

Post by satan » Sat Aug 18, 2007 3:10 am

I've came with the following error with the 0.82i version of WMP11 slipstreamer....
I have integrated the Ryan vm update pack & also IE7 addon....
After that when i tried to integrate the Windows Media Player 11 setup with all the updates mentioned in booogy's site... it gives me following error.....
System.IO.FileNotFoundException: E:\Codename Seven\Setup Working\i386\wmp11temp\extracted\acadproc.dll
at System.Diagnostics.FileVersionInfo.GetVersionInfo(String fileName)
at WMP11Slipstreamer.StaticFunctions.CompareVersions(String fileToCompareAgainst, String fileToCompareTo)
at WMP11Slipstreamer.Backend.integrateKB926239(String tempCompareFolder, String catalogFolder)
at WMP11Slipstreamer.Backend.ApplyFixes()
at WMP11Slipstreamer.MainGUI.workerMethod(Object addonSettings)

Deleting "E:\Codename Seven\Setup Working\i386\wmp11temp"... Done!

The source being modified has not been damaged.
All changes have been successfully reverted.

yumeyao
Moderator
Posts: 1718
Joined: Sun Aug 27, 2006 9:24 pm
Location: Taiyuan, Shanxi, PR China

Post by yumeyao » Sat Aug 18, 2007 3:35 am

can't find acadproc.dll in your WMP installer.
maybe an anti-virus software denied extracting it. or your WMP installer corrupted.
Image
My work list(Hosted by dumpydooby)

newsposter
Posts: 1131
Joined: Wed Sep 14, 2005 11:31 am

Post by newsposter » Sat Aug 18, 2007 4:17 am

or you are working from a source that has already been modified.....

ALWAYS start with a clean source.

satan
Posts: 9
Joined: Wed Aug 15, 2007 9:12 am
Location: Proudly In India

Post by satan » Sat Aug 18, 2007 4:55 am

yumeyao wrote:can't find acadproc.dll in your WMP installer.
maybe an anti-virus software denied extracting it. or your WMP installer corrupted.
i downloaded a new installer now & exited my antivirus software.....
also taken a fresh source of Windows XP Corporate Edition....
But still it showing the same error message....
plz help me.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Sat Aug 18, 2007 7:17 am

try using slipstreamer first

User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5190
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Sat Aug 18, 2007 7:38 am

No double posting. Keep it to boooggy's thread.

:lock:
Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357

Locked