[Release] Kels' UberPacK v16.6 & Notepad2-Mod

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Apr 20, 2010 3:04 pm

Updated.

ccuappz
Posts: 37
Joined: Tue Sep 06, 2005 7:13 am

Post by ccuappz » Thu May 06, 2010 3:14 pm

Will you please check the MD5 of v15.2.2?
I downloaded the package and the md5 is different from yours.
TIA

User avatar
mr_smartepants
Posts: 824
Joined: Thu May 18, 2006 5:56 am
Location: Cambridgeshire, UK

Post by mr_smartepants » Thu May 06, 2010 4:12 pm

Confirmed. My md5 is: 4c321ff2eee1f5ad8aab710a528f6f04
Image
Some heroes don't wear capes, they wear Kevlar and dog-tags!

pegasus
Posts: 151
Joined: Tue Jul 08, 2008 12:48 am

Post by pegasus » Fri May 07, 2010 12:42 am

mr_smartepants wrote:Confirmed. My md5 is: 4c321ff2eee1f5ad8aab710a528f6f04
That MD5 is correct per Kel's post at wincert.

jsp
Posts: 165
Joined: Sat Jan 21, 2006 12:39 am

Post by jsp » Mon May 10, 2010 10:47 am

thanks for Updating.

arco
Posts: 137
Joined: Fri Aug 04, 2006 1:50 pm
Location: Netherlands

Post by arco » Sun Jun 20, 2010 1:17 pm

Microsoft SyncToy v2.1 is out for a while.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sun Jun 20, 2010 3:00 pm

YEAH anfd it is a BIG bitch to get right so I quit trying....

Zoom7000
Posts: 98
Joined: Fri Jan 26, 2007 7:11 pm

Post by Zoom7000 » Tue Jul 27, 2010 6:49 am

Kels, just giving you the heads up. Unlocker 1.9.0 has been released.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Jul 27, 2010 9:30 pm

Yeah I know, I just need to get the energy up to update all my packs with it...

Maybe tonight.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Jul 27, 2010 10:53 pm

Updated.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Aug 04, 2010 2:40 am

Updated.

lynloz_83
Posts: 31
Joined: Wed May 26, 2010 7:10 pm
Location: Philippines

Post by lynloz_83 » Thu Aug 12, 2010 11:09 pm

Thank you

ccuappz
Posts: 37
Joined: Tue Sep 06, 2005 7:13 am

Post by ccuappz » Sat Aug 14, 2010 11:22 am

Link is not working.
Is there a newer version (15.6.2) out?

jsp
Posts: 165
Joined: Sat Jan 21, 2006 12:39 am

Post by jsp » Sat Aug 14, 2010 12:26 pm

I face same problem but the same link on http://www.wincert.net/forum/index.php? ... ack-v1562/
work fine.
thanks again kel for updating

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Sep 08, 2010 5:24 am

Updated...

mutedchild
Posts: 38
Joined: Mon Nov 01, 2010 3:17 am

Post by mutedchild » Sat Nov 06, 2010 11:39 am

hi Kelsenellenelvian, i just want to ask a few questions about notepad2,, 1. is this a replacement for windows notepad? 2. how can i make a context menu like "open with notepad2" integrate in a winxp cd? thank you in advance...

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sat Nov 06, 2010 6:26 pm

yes and already done...

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sat Nov 06, 2010 8:45 pm

Clarifications:

Code: Select all

[Notepad2.AddReg]
HKCR,"*\OpenWithList\Notepad.exe"
HKCR,"*\shell",,,"""%16422%\Notepad2\Notepad2.exe %1""" 
HKCR,"*\shell\open",,,"Open &With Notepad" 
HKCR,"*\shell\open\command",,,"%16422%\Notepad2\Notepad2.exe %1"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\notepad.exe","Debugger",0,"""%16422%\Notepad2\Notepad2.exe"" /z"
These set the Notepad2 as the def notepad and also adds the context menu.

They are built inot this addon.

mutedchild
Posts: 38
Joined: Mon Nov 01, 2010 3:17 am

Post by mutedchild » Sat Nov 06, 2010 11:03 pm

Thank you very much...

mutedchild
Posts: 38
Joined: Mon Nov 01, 2010 3:17 am

Post by mutedchild » Tue Nov 16, 2010 2:21 am

hi kel's, is it ok if you remove some of the contents of your uberpack. if it is ok for you here is the list of items to be remove:

Compumatrix WallPaper Changer v2.1
Microsoft Power Calculator PowerToy v1.0
Nirsoft NirCmd v2.41
RefreshEM
RegShot v2.0.1.70 Unicode (Uninstallable)
Replacer v2.63
Xpero's RegFile Merger v1.0b <-- Requires .NET Framework!
FGCBA v0.897
HotFix Extractor v1.01 From Sereby of RyanVM's forums
ISO Creator
Reg2exe (Source Unknown)
Reg2Inf v0.46 Mainsoft ClipName v1.2.7
WIAAutSDK v2

TIA... BTW, i think the isocreator is corrupted cause i've tried to extract it from the cab but it gives me error..."cannot copy file:cannot read from the source file or disk". thanks again....

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Nov 16, 2010 2:21 pm

Will lok into isocreator.

No I am not ripping all of that out.

User avatar
AJARBAS
Posts: 6
Joined: Sun Jul 16, 2006 8:32 pm
Location: RIO DE JANEIRO

Post by AJARBAS » Tue Nov 16, 2010 8:08 pm

Oh! Kelsenellenelvian when you'll fix this shit. We just keep talking in the Judgement.
AJARBAS - Profissional - TI - Tecnologia e Informação - Ultimate Sponge

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Nov 16, 2010 8:58 pm

WTF Are you talking about?

His disk is missing the file because his AV deleted it during the disk creation...

I have a fix but with attitudes like that then maybe I don't...

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Nov 16, 2010 9:50 pm

@ = ajarbas I don't have to keep up my addons! Hell I don't even use XP anymore. Keep that kinda talk to your self...

@ everyone else I updated the addon

User avatar
ton80
Posts: 211
Joined: Mon Mar 07, 2005 3:10 am

Post by ton80 » Wed Nov 17, 2010 12:29 pm

Many thanks, Kelsenellenelvian.
Ton80

mutedchild
Posts: 38
Joined: Mon Nov 01, 2010 3:17 am

Post by mutedchild » Wed Nov 17, 2010 1:13 pm

@kels So my AV is the problem? I thought the cab was corrupted cause there are no notifications from my AV, I'll go check the quaratine vault. Thanks kels..

mutedchild
Posts: 38
Joined: Mon Nov 01, 2010 3:17 am

Post by mutedchild » Wed Nov 17, 2010 1:21 pm

@kels i will just figure it out myself how to remove some of the components i don't need in your uberpack.. Can i have the permission to modify it? TIA...

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Nov 17, 2010 3:52 pm

Have you looked at my lite pack?

Sm0ker
Posts: 107
Joined: Mon Jan 03, 2005 5:45 pm
Location: UK

Post by Sm0ker » Wed Nov 17, 2010 8:28 pm

Thanks for the update Kel

mutedchild
Posts: 38
Joined: Mon Nov 01, 2010 3:17 am

Post by mutedchild » Wed Nov 17, 2010 10:42 pm

@kels yes, i've seen it at wincert,,can't find it here and i guess it is not updated...

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Nov 17, 2010 11:41 pm


mutedchild
Posts: 38
Joined: Mon Nov 01, 2010 3:17 am

Post by mutedchild » Thu Nov 18, 2010 3:06 am

Thanks alot kels for updating the lite version...

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Sep 23, 2011 5:23 am

Updated....

ar_seven_am
Posts: 21
Joined: Fri Oct 16, 2009 2:59 am
Location: Indonesia

Post by ar_seven_am » Wed Sep 28, 2011 6:12 am

hi kels, I just want to report, sometime if I want to shutdown my pc, I get "PSE services error, cant read memory etc" , seem the tskill in ur uberpack had conflict (I dont know exactly), becuz ur old version (before v14) didn't cause that error.

is there any tweak I have to apply? I use Windows XP SP3 x86 with OnePiece update pack (the latest), I didn't tweak any other setting, just use default.

thx in advance for reading this.
Life's short, dont waste ur time for war! PEACE IS NOW!

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Sep 28, 2011 6:15 am

XP pro???

ar_seven_am
Posts: 21
Joined: Fri Oct 16, 2009 2:59 am
Location: Indonesia

Post by ar_seven_am » Wed Sep 28, 2011 6:32 am

actually it's MCE 2005 (SP2), I integrate into SP3 with Onepiece Toolkit (DXUPAC.exe), integrate the update pack, then ur addons with Ryanvm integrator (1 by 1).

I check ur previous uber addons, didn't cause that issue, but after u release v14, I always get that error messages if I want to shutdown my pc.
Life's short, dont waste ur time for war! PEACE IS NOW!

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Sep 28, 2011 6:38 am

check for me and see if you have tskill in a clean mce sp2 please...

ar_seven_am
Posts: 21
Joined: Fri Oct 16, 2009 2:59 am
Location: Indonesia

Post by ar_seven_am » Wed Sep 28, 2011 6:56 am

there's no tskill.exe in mce2005 source, also I investigated seem that error becuz it forced to close the right icon in the sidebar (it loaded with ATI display icon, yahoo sidebar, usual windows xp icon etc).

If I close the service manually first, it doesn't have that error.

it's not a big deal, but this error only occur in rev14 n the newest, so that's why I'm askin' what caused this error.

I also check in the ini or inf, there's no such thing that can caused it failed, hmmm...
Life's short, dont waste ur time for war! PEACE IS NOW!

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Sep 28, 2011 7:01 am

Try manually deleting tskill and then rebooting please.

ar_seven_am
Posts: 21
Joined: Fri Oct 16, 2009 2:59 am
Location: Indonesia

Post by ar_seven_am » Wed Sep 28, 2011 7:28 am

it work kels, but may I know what cause this error? it's the same error like using Doug Taskill addons, seem this tskill.exe didn't compatible with the new update (maybe, I dont know exactly)?

PSE service related to tskill.exe, right?
Life's short, dont waste ur time for war! PEACE IS NOW!

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Sep 28, 2011 7:39 am

I actually have no clue m8....

ar_seven_am
Posts: 21
Joined: Fri Oct 16, 2009 2:59 am
Location: Indonesia

Post by ar_seven_am » Wed Sep 28, 2011 8:45 am

it's ok kels, sorry to botherin' u!

n eergh I made typo mistake, it's PSI service 2, not PSE service...

also I already read announcement, I feel sorry for ur wife loss (sorry too if my english bad, using google translator).
Life's short, dont waste ur time for war! PEACE IS NOW!

spider
Posts: 64
Joined: Sat Feb 23, 2008 1:06 am

Post by spider » Mon Apr 02, 2012 8:46 pm

Any chance of updating kel? :)

spider
Posts: 64
Joined: Sat Feb 23, 2008 1:06 am

Post by spider » Sat Apr 07, 2012 6:13 pm

this one too please kel.

spider
Posts: 64
Joined: Sat Feb 23, 2008 1:06 am

Post by spider » Sat Jun 23, 2012 12:37 am

pleaaassssse? :)

User avatar
mr_smartepants
Posts: 824
Joined: Thu May 18, 2006 5:56 am
Location: Cambridgeshire, UK

Post by mr_smartepants » Sat Jun 23, 2012 1:44 am

Geez, you guys need to learn how to request updates properly!
How about: Please update ABC.exe to version 1.123 from http://www.blah.com/update.

You need to be specific with the update request, and provide links to the requested update!

All this "me too!" crap is likely ignored.
Image
Some heroes don't wear capes, they wear Kevlar and dog-tags!

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Jun 26, 2012 5:15 am

Spider = Fuck you!

To all else = I just got out of an extended stay in the icu and am still in the hospital. Now I find my web site has been shut down and my power is off at my house... I will do as much damage control as I can from here.

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4618
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Tue Jun 26, 2012 11:21 am

You've been missed, Kels. Get well soon. :)

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Jun 29, 2012 10:05 pm

I'm ALIVE

spider
Posts: 64
Joined: Sat Feb 23, 2008 1:06 am

Post by spider » Mon Jul 02, 2012 1:43 am

Kelsenellenelvian wrote:Spider = Fuck you!

To all else = I just got out of an extended stay in the icu and am still in the hospital. Now I find my web site has been shut down and my power is off at my house... I will do as much damage control as I can from here.
wow the f word so uncalled for. :(
It's not like i was posting all the time.

Didn't realize we had a format to adhere to when requesting updates, as i see no sticky about it.

Plus i didn't know you had become sick again, i think i just saw that on the other forums recently.

Post Reply