[Release] Kels' UberPacK v16.6 & Notepad2-Mod

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5190
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Wed Feb 15, 2006 12:25 am

Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Feb 15, 2006 1:34 am

Updated to remove all of the Sysinternals product and fix the inf filenames.

Rico.johnnY
Posts: 16
Joined: Sat Nov 12, 2005 9:34 am

Post by Rico.johnnY » Mon Feb 20, 2006 3:15 pm

@Kels

I wonder whether this addon is compatible with ryanvm's integrator 1.1 or not.

When I use the integrator to integrate this addon and the CPL AIO 2.3, it gives me an error prompt: "No entries *.ini Found,Exiting".

Could you please give me a explanation of this issue?



here's the log

Code: Select all

21-02-2006 04?3?0
Log Startup @ 04:13:10 On 21-02-2006

04:14:02  - 
04:14:02  - Source Drive      = J:\XP_SP2_RVMPACK_WMP10_LClock_KelPack(2)_Patches
04:14:02  - Destination Drive = J:\XP_SP2_RVMPACK_WMP10_LClock_KelPack(2)_Patches
04:14:02  - Destination Size  = 72915.3520507813
04:14:02  - 
04:14:02  - Starting Integration
04:14:02  - Checking Destination For OS Type.
04:14:02  - Windows XP Professional With SP2 Found
04:14:02  - Clearing any Read Only Attributes.
04:14:03  - Extracting Kels_Uber_Addon_v5.8.CAB
04:14:03  - Gathering temp files
04:14:03  - Compressing Files
04:14:03  - Shifting Stuff Around
04:14:03  - C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c xcopy /E /I /H /R /K /Y "J:\XP_SP2_RVMPACK_WMP10_LClock_KelPack(2)_Patches\i386\rvmtemp\extracted" "J:\XP_SP2_RVMPACK_WMP10_LClock_KelPack(2)_Patches\i386"

Rico.johnnY
Posts: 16
Joined: Sat Nov 12, 2005 9:34 am

Post by Rico.johnnY » Wed Feb 22, 2006 11:37 am

fixed. It is caused by the folder name. i renamed "J:\XP_SP2_RVMPACK_WMP10_LClock_KelPack(2)_Patches" to "J:\XP_SP2_RVMPACK_WMP10_LClock_KelPack_Patches", then things went fine.

BTW, mmm 2.02 has been released.

User avatar
Siginet
Site Admin
Posts: 2894
Joined: Fri May 27, 2005 1:07 pm
Location: Planet Earth
Contact:

Post by Siginet » Wed Feb 22, 2006 1:35 pm

Great find Rico.johnnY! I will look into a possible way to fix that.
Image
--Siginet--

Techware
Your Virtual Technician
Computer Management Software

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Mon Feb 27, 2006 5:47 am

Updated...

fluid
Posts: 148
Joined: Wed Nov 24, 2004 4:46 am

Post by fluid » Mon Feb 27, 2006 6:14 am

Thanks kel.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Mon Feb 27, 2006 11:43 am

Another update pretty major one this time!

FlyingGleek
Posts: 118
Joined: Wed Jun 22, 2005 3:13 pm

Post by FlyingGleek » Mon Feb 27, 2006 5:20 pm

Kelsenellenelvian, it's probably just me, but the SelectAl.dll file could not be copied during setup. This worked perfectly in v5.9, could you please check, thanks.

Cheers!

Edit: 'perfectly' is not the right term, in both 5.9 and 6.0 I get a right click menu to 'Defragment', but when you select this option it opens up a dialogue asking which program you want to use to do this action (BTW, choosing PerfectDisk results in an error - invalid parameter, or something like that).

Thanks for all your great addons Kel! Waiting for v6.1 ...

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Mon Feb 27, 2006 6:33 pm

The select al issue must be just something with yours I just triple checked the entries and filenames and it is all correct.

As for the defrag thing are you using any of my cpl packs? I suspect a left over reg entry...

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Mon Feb 27, 2006 6:54 pm

Just looked further into the select all issue and the cab file of it was corrupted please redownload in a bit...

User avatar
FOOSA
Posts: 127
Joined: Mon Nov 21, 2005 2:37 am

Post by FOOSA » Mon Feb 27, 2006 7:02 pm

My system was acting a bit stale so I decided to create a fresh copy with yourr latest 6.0 pack. I did face the error during setup but it proceeded flawlessly.

Please could you tell me what is the SelectAl.dll used for? I dont want to re-format my system, so can i continue to use it without any worries?
Image

FlyingGleek
Posts: 118
Joined: Wed Jun 22, 2005 3:13 pm

Post by FlyingGleek » Mon Feb 27, 2006 7:23 pm

Kelsenellenelvian,

Thanks for confirming it wasn't just me this time. :lol:

As to the defrag option on the right click, yes, I do use your CPL 2.5 pack. I won't post it there though, this post should be enough for you to fix it, I'm sure!

Cheers!

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Mon Feb 27, 2006 7:51 pm

Selectall.dll is for the select all shell extension. Nothing really big dont worry about it...

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Mon Feb 27, 2006 10:00 pm

I figured out how to make an uninstaller inf style so expect big updates soon!!

After awhile everything will be uninstallable!

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Feb 28, 2006 9:05 pm

Update.

User avatar
av8tor_64D
Posts: 54
Joined: Tue Dec 20, 2005 7:57 pm

Post by av8tor_64D » Tue Feb 28, 2006 9:40 pm

Hey Kel,
Thanks for a great product.

Question.......could you add in Wndows media Classic with default all?

king_niral
Posts: 24
Joined: Mon Jan 16, 2006 2:54 pm
Location: Jabalpur,India

Post by king_niral » Wed Mar 01, 2006 5:07 am

Hi guys wats FLUSH CODE ?

I Did an install and i just checked out FLUSHCODE it gave me and error and form then neither FLUSHCODE Opens nor CON IN SEE ANY ICON IN WINDOWS XP :(

Is there a repair function and wats FLUSHCODE main work and how can i remove it if i dont want it :?:
Asus K8N-E Deluxe(30 deg MAX)
Athlon64 2800+(41 deg Celcius Max Temp)
Transcend 512 MB DDR 400 3-3-3-8
Samsung 80GB with 8MB Buffer (Sata)(10 degrees Maximum Temperature)
Geforce FX 5700le 128MB

Trying More Freezing Techz. Before OCing !!!

fluid
Posts: 148
Joined: Wed Nov 24, 2004 4:46 am

Post by fluid » Wed Mar 01, 2006 5:10 am

Nice update Kel. Go uninstallable.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Mar 01, 2006 5:17 am

king_niral wrote:Hi guys wats FLUSH CODE ?

I Did an install and i just checked out FLUSHCODE it gave me and error and form then neither FLUSHCODE Opens nor CON IN SEE ANY ICON IN WINDOWS XP :(

Is there a repair function and wats FLUSHCODE main work and how can i remove it if i dont want it :?:
Look in the forums for flush code there is a thread on it and they even have a fix for the rare issue you have experienced

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Wed Mar 01, 2006 4:21 pm

High security alert!!!

You are not permitted to download the file "Kels_Uber_Addon_v6.2.CAB" because it is infected with the virus "PUP".

URL = http://www.wpiw.net/downloads/Kels_Uber_Addon_v6.2.CAB

File quarantined as: .
http://www.fortinet.com/VirusEncycloped ... usName=PUP



i get that when i try to download

FlyingGleek
Posts: 118
Joined: Wed Jun 22, 2005 3:13 pm

Post by FlyingGleek » Wed Mar 01, 2006 5:22 pm

avneet25, huh?

I don't see this file as infected - what are you using to scan with?

mitsubishi
Posts: 20
Joined: Thu Jan 26, 2006 1:16 pm

Post by mitsubishi » Wed Mar 01, 2006 5:37 pm

avneet25 wrote:High security alert!!!

You are not permitted to download the file "Kels_Uber_Addon_v6.2.CAB" because it is infected with the virus "PUP".
Fine with AntiVir Classic.

Xable
Posts: 981
Joined: Tue May 03, 2005 6:38 pm
Contact:

Post by Xable » Wed Mar 01, 2006 6:09 pm

avneet25, that most likely a false report.. happens somtimes. Reports clean here with NOD32.

Kel, nice unlocker reg entries!!! :rolleyes:

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4621
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Wed Mar 01, 2006 6:49 pm

Clean here as well.

avast! v4.6.763, Vps: 0609-1

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Mar 01, 2006 7:11 pm

Yeah thanks Xable... Your entries where much better than mine and I was having a problem with the unlocker assistant.

Xable
Posts: 981
Joined: Tue May 03, 2005 6:38 pm
Contact:

Post by Xable » Wed Mar 01, 2006 7:36 pm

8)

king_niral
Posts: 24
Joined: Mon Jan 16, 2006 2:54 pm
Location: Jabalpur,India

Post by king_niral » Wed Mar 01, 2006 7:57 pm

im sorry kel but im unable to find it ?

BTW cud u tell me how do i remove it from the addon or any similar file from an addon in general ?

Thanx kel The ADDON is Great there is no doubt about that !!
Asus K8N-E Deluxe(30 deg MAX)
Athlon64 2800+(41 deg Celcius Max Temp)
Transcend 512 MB DDR 400 3-3-3-8
Samsung 80GB with 8MB Buffer (Sata)(10 degrees Maximum Temperature)
Geforce FX 5700le 128MB

Trying More Freezing Techz. Before OCing !!!

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Mar 01, 2006 8:21 pm


king_niral
Posts: 24
Joined: Mon Jan 16, 2006 2:54 pm
Location: Jabalpur,India

Post by king_niral » Thu Mar 02, 2006 5:30 pm

Thanx Kel
Asus K8N-E Deluxe(30 deg MAX)
Athlon64 2800+(41 deg Celcius Max Temp)
Transcend 512 MB DDR 400 3-3-3-8
Samsung 80GB with 8MB Buffer (Sata)(10 degrees Maximum Temperature)
Geforce FX 5700le 128MB

Trying More Freezing Techz. Before OCing !!!

ROUBCHI
Posts: 8
Joined: Thu Jan 26, 2006 4:00 am

Post by ROUBCHI » Fri Mar 03, 2006 7:11 am

Hello.

Great thanks, Kel,

but I (and I do believe a lot of colleagues?)
have pretty primitive yet very important question & strong hope:

When we can expect the whole WinInternals bundle
shipped with Uber Pack up to 5.6 to turn BACK to 6.x ?


Thanks in advance...

User avatar
FOOSA
Posts: 127
Joined: Mon Nov 21, 2005 2:37 am

Post by FOOSA » Fri Mar 03, 2006 7:41 am

Unlocker 1.8.1 is out !! I guess they are trying to compete with your rate of releases :-P
Image

User avatar
FOOSA
Posts: 127
Joined: Mon Nov 21, 2005 2:37 am

Post by FOOSA » Fri Mar 03, 2006 7:50 am

I received the following error when I tried uninstall Unlocker 1.8.0 from Add/Remove Programs. Im using UberPack v6.0

Code: Select all

http://img153.imageshack.us/my.php?image=screen1ga.jpg
Please fix this.
Image

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Mar 03, 2006 9:24 am

I can't seem to replicate the error.

Xable
Posts: 981
Joined: Tue May 03, 2005 6:38 pm
Contact:

Post by Xable » Fri Mar 03, 2006 9:34 am

I`ve seen that error when uninstallers uninstall appz but for whatever reason the uninstall entrie in add/remove doesn`t get deleted.

Check unlocker is actualy uninstalled and remove this key to get rid of add/remove entrie.

Code: Select all

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Unlocker]
Last edited by Xable on Sat Mar 04, 2006 6:36 am, edited 1 time in total.

TechnoHunter
Posts: 506
Joined: Sun Feb 26, 2006 4:13 am

Post by TechnoHunter » Sat Mar 04, 2006 1:06 am

what does the uninstall entry for 7-Zip have to do with unlocker?

just curious mind you :)

Xable
Posts: 981
Joined: Tue May 03, 2005 6:38 pm
Contact:

Post by Xable » Sat Mar 04, 2006 6:37 am

LOL doh

You get the idea ;)

User avatar
av8tor_64D
Posts: 54
Joined: Tue Dec 20, 2005 7:57 pm

Post by av8tor_64D » Sat Mar 04, 2006 9:58 am

found a new update for unlocker, now 1.8.1

Latest Changes:
- Fixed bug: Unlocker Assistant closed or potentially crashed explorer
- Fixed bug: Unlocker Assistant launched Unlocker when trying to overwrite a file or folder
- Fixed bug: Unlocker missed handles at the root of a mapped hard drive
- Fixed bug: Unlocker failed to list handles on drives that do not allow to create files
- Fixed bug: Unlocker leaked Icon GDI objects
- Fixed language: Japanese and Polish languages had character corruptions


Download here

:rolleyes:

Scratch
Posts: 31
Joined: Tue Nov 01, 2005 1:55 pm

Post by Scratch » Tue Mar 07, 2006 2:28 pm

Integrated with RVM_Integrator_1.1.exe Uber pack 6.2 into Windows XP SP2 without Ryan or other packs. After installing Windows update downloads WGA Tool same version 1.5.512. Only LegitCheckControl.dll date changes from Feb. 27 before update to Feb. 14. Why?

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4621
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Tue Mar 07, 2006 2:43 pm

The file date doesn't matter.

I don't think Kel added the new regkey required for WGA 1.5.512 that Windows Update now checks for:

Code: Select all

HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Ext\CLSID","{17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700}",,"1"
I couldn't find it within his INFs. It must have slipped his mind when he updated the standalone WGA addon, but in a week or so Ryan will have the latest WGA in the Update Pack anyway.

The new regkey effectively prevents people from disabling the plugin from within Internet Explorer. As far as I know this was the easiest way to bypass WGA, and it only took Microsoft eight months to fix this widely known flaw.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Mar 08, 2006 1:42 am

Updated.

Scratch
Posts: 31
Joined: Tue Nov 01, 2005 1:55 pm

Post by Scratch » Wed Mar 08, 2006 2:30 am

Thank you for the very quick help.

User avatar
ENU_user
Posts: 1253
Joined: Wed Jan 25, 2006 1:42 pm

Post by ENU_user » Wed Mar 08, 2006 2:13 pm

can u find substitute for power shell Menu
mmm.exe has lil addware in it

User avatar
glent
Posts: 223
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:32 pm
Location: UK

Post by glent » Thu Mar 09, 2006 3:00 am

which adware , show me a link to prove it please

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Thu Mar 09, 2006 4:46 am

mmm.exe doesn't have any add ware..

if ur talking about it accessing the internet ..then its just trying to update itself..u can disable that option..

just serach for the mmm.exe file and double click it to run it and u get user interface where u can even add more menus and disable the auto update feature

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Thu Mar 09, 2006 6:52 am

No need to search for a MMM there is a shortcut placed in Start -> My Programs -> Utilities now.

I also have disabled the "Check for updates" option by default.

User avatar
ENU_user
Posts: 1253
Joined: Wed Jan 25, 2006 1:42 pm

Post by ENU_user » Thu Mar 09, 2006 6:54 am

@ avneet25 oh i didnt know it has interface in it thanks for clarifying this to me

ok was using an older version too ;)
thanks

Fr33m4n
Posts: 4
Joined: Thu Mar 09, 2006 11:21 am

Post by Fr33m4n » Thu Mar 09, 2006 7:19 pm

Kel,

I think the work you are doing is really good but I only need the feature of the Lite pack. Any chance you'll be updating it soon.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Thu Mar 09, 2006 7:33 pm

Yes I am doing it tonight.

User avatar
Sanjay
I can't read
Posts: 337
Joined: Fri Dec 17, 2004 9:28 am
Location: New Delhi, India

Re: [Release] Kels Uber Addons Pack v6.3 -->2006/03/07<

Post by Sanjay » Fri Mar 10, 2006 12:00 pm

Kelsenellenelvian wrote:New in version 6.4!

Quicklaunch is now enabled by default

Sorry to say, but this feature does not work. Also if I am not mistaken this feature does not work in any of the versions that I have used so far which is starting from v5.6 thru v6.4

Thanks, your work here is greatly appreciated.

Post Reply