[Release] Kels' UberPacK v16.6 & Notepad2-Mod

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
User avatar
maniaq
Posts: 147
Joined: Wed Jun 22, 2005 2:59 pm
Location: Lithuania

Post by maniaq » Fri Nov 04, 2005 11:37 am

does the notepad 2 print now??

larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Fri Nov 04, 2005 11:39 am

no Kel just put it back in because it was wanted by many regardless of the print issue.

(you can still open txt and print.. just copule more clicks :)

petedy
Posts: 12
Joined: Fri Oct 14, 2005 7:03 am
Location: Nottingham UK

Post by petedy » Fri Nov 04, 2005 1:44 pm

getting the following error with pack 2.4

"setup cannot copy the file: FindTarget.dll"

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Nov 04, 2005 6:04 pm

will look into it.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Nov 04, 2005 6:20 pm

Fixed

newsposter
Posts: 1131
Joined: Wed Sep 14, 2005 11:31 am

Post by newsposter » Fri Nov 04, 2005 6:30 pm

Kel, was the problem with your Uber pack or the CPL pack?

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Nov 04, 2005 7:17 pm

Both I used the wrong findtarget file by accident.

rgreen83
Posts: 32
Joined: Sun Jan 02, 2005 7:45 pm

Post by rgreen83 » Sat Nov 05, 2005 3:00 am

orcoxp wrote:@rgreen83

Can this program print from a command line? or from right clicking a file?
I dont know, I have a print option in my right click but Ive been using this install for a while so im not sure how it got there! :P I suggest just downloading it and giving it a try so you can really judge it, its only 36k! Its not as full featued as notepad2, but its a great simple text editor, with line numbers.

Jondar
Posts: 58
Joined: Wed Jun 22, 2005 7:06 am
Location: Maitland NSW AU
Contact:

Post by Jondar » Sat Nov 05, 2005 5:19 am

rgreen83 wrote:...but its a great simple text editor, with line numbers.
That line seems to imply that Notepad2 doesn't have line numbers. It does, it's just not enabled by default. Ctrl+Shift+N in Notepad2 will turn on line numbering, and I'm sure there's a regtweak to do it as well.

-- Jondar

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sat Nov 05, 2005 6:25 am

Or you just enable it under the weiw tab.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sun Nov 06, 2005 2:27 am

Updated again.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Nov 11, 2005 10:54 am

Updated yet again.

FlyingGleek
Posts: 118
Joined: Wed Jun 22, 2005 3:13 pm

Post by FlyingGleek » Fri Nov 11, 2005 10:17 pm

Kelsenellenelvian, I hope you and your wife are enjoying her birthday together!

Thanks for all the great addons you (and of course ALL the others, especially RyanVM) have made.

This is just a quick note to let you know that your Uber 2.7 pack doesn't contain the OpenExpert files - but don't worry, fix it when you can - right now you probably have your hands full :P

BTW, I especially enjoy your Uber packs, hope you make one for the themes packs and include the mouse cursors too.

Cheers to all!

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Nov 11, 2005 10:35 pm

)*(&#!))#!@*(&)!*#&)! Sonofabitch!!!! will fix.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Nov 11, 2005 10:59 pm

K wife understood and it is all fixed now.

rgreen83
Posts: 32
Joined: Sun Jan 02, 2005 7:45 pm

Post by rgreen83 » Sat Nov 12, 2005 6:05 pm

Jondar wrote:
rgreen83 wrote:...but its a great simple text editor, with line numbers.
That line seems to imply that Notepad2 doesn't have line numbers. It does, it's just not enabled by default. Ctrl+Shift+N in Notepad2 will turn on line numbering, and I'm sure there's a regtweak to do it as well.

-- Jondar
Well i certainly dont have anything against notepad2 so I dont know why you would think i was implying that, but i was just mentioning that it had that feature which is what turned me on to it in the first place. It is probably not as full featured as notepad2, as its executable is actually smaller than the original notepad. I only recently needed a notepad replacement and wanted as small as possible and needed nothing more than line numbering and win32pad fit that need nicely, but everyone has different needs, that is all.

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Sat Nov 12, 2005 10:12 pm

unlocker has a new release, ryan has already updated it in his addon
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sat Nov 12, 2005 10:39 pm

Already adding stuff to my pack and that is on the list. Thank you.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sun Nov 13, 2005 1:37 am

Updated

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Mon Nov 14, 2005 1:01 am

NirSoft ShellExView v1.13 (Shortcut in Accessories\NirSoft)

doesnt get installed

instead u have shellmenu view version 1.00

hope u can fix that coz shellexview is a awesome tool and also keep that shell menu view..and another problem

NirSoft IconsExtract v1.40 (Shortcut in Accessories\NirSoft)

is not theer under Accessories\NirSoft

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Mon Nov 14, 2005 1:47 am

Thanks will look.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Mon Nov 14, 2005 3:16 am

It all should be fine now. Added NirSoft ShellExView as per request.

larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Mon Nov 14, 2005 4:13 am

last ver. in my i386 folder is 2.5c . is it recommended to patch 3.1c over that one or should i just clean integrate everything?

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Mon Nov 14, 2005 4:58 am

@ Kelsenellenelvian

i have a problem and am not sure but i think it could be due to this pack..i really appreciate the work u have done but if u could hlep me out in this

thanks

http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=784

llev
Posts: 20
Joined: Wed Nov 02, 2005 10:37 am

Post by llev » Mon Nov 14, 2005 9:25 am

About Copy To/Move To extention:
ther are tweaks:
---------------------------------------------------------
HKCR\AllFilesystemObjects\shellex\ContextMenuHandlers\Copy To
SetValue ""="{C2FBB630-2971-11D1-A18C-00C04FD75D13}"
---------------------------------------------------------
HKCR\AllFilesystemObjects\shellex\ContextMenuHandlers\Move To
SetValue ""="{C2FBB631-2971-11D1-A18C-00C04FD75D13}"

that add that extention and it wors litle different to same from you.
Test and you will see abbility "Make new Folder" in new window with folder tree. And not add any .dll I think.
Can you change this addon, or write me how I can do it.

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Mon Nov 14, 2005 9:30 am

basically the .dll he has does what you just said when beeing registered, the .dll just makes things a little easier and less nasty by not having to actually mod the registry using commands or regtweaks
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

llev
Posts: 20
Joined: Wed Nov 02, 2005 10:37 am

Post by llev » Mon Nov 14, 2005 9:57 am

2dgelwin
Thanks. Its good that .dll more best then register tweak,
but I want "Make New Folder" when make "Copy To" or "Move To"

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Mon Nov 14, 2005 10:12 am

OH OKAY COOL ILL GIVE A TRY AT MAKING THE ADDON for you, it should not be that hard. :D
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5186
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Mon Nov 14, 2005 10:26 am

The reason for the DLL is described in the first post here:
http://www.msfn.org/board/index.php?act=ST&f=70&t=27459

Long story short, the reg tweak is buggy.
Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Mon Nov 14, 2005 10:45 am

thanks ryan for pointing that out, i never knew about that problem, i just now found out about the regtweaks lol
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Nov 15, 2005 7:23 am

Updated yet again.

amirali_esh
Posts: 101
Joined: Wed Feb 16, 2005 4:05 pm

Post by amirali_esh » Thu Nov 17, 2005 7:53 am

Kel, how does CopyToSendTo.dll differs from ContextMenuExt.dll? both of them add CopyTo/SendTo entries to shell extension menu, so why do we require both?

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Thu Nov 17, 2005 9:21 am

I am completly re-builng it right now so I will take a look at that thanks.

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Thu Nov 17, 2005 4:37 pm

any ETA on the next release.. :)

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Thu Nov 17, 2005 9:12 pm

As soon as i get this damn bug fixed! (It is now causing the unsigned drivers issue now).

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Thu Nov 17, 2005 9:31 pm

i think SFC is causing the problem....i usually use nlite to diable it.. so i guess u have to look for the registry entry to disable SFC

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Thu Nov 17, 2005 9:43 pm

try integrating ryans sfc addon, that usually works for those type of errors :D
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Nov 18, 2005 11:58 pm

Updated

itsme_4ucz
Posts: 59
Joined: Thu Dec 02, 2004 11:12 pm

Post by itsme_4ucz » Sat Nov 19, 2005 1:26 am

hi
Kelsenellenelvian
Wat abt lite pack? no update long time.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sat Nov 19, 2005 2:05 am

Working on it tonight

larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Sun Nov 20, 2005 2:09 am

damm. why don't i see page number just for this thead ? I have to click the thread title and then click page '3' .

btw. thanks :)

larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Sun Nov 20, 2005 2:28 am

a vote for Lclock ;)

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Sun Nov 20, 2005 2:30 am

there is an lclock addon, but i dont know if kel would be interested in adding it to his pack, but here is the link http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=759
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sun Nov 20, 2005 2:33 am

Naw I don't think enough people would want this.

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Sun Nov 20, 2005 2:34 am

kel i made my first attemp at a cpl addon, and i would like it if you an plz test it for me if there is someone that know how they should work that would be you :D
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

llev
Posts: 20
Joined: Wed Nov 02, 2005 10:37 am

Post by llev » Sun Nov 20, 2005 6:33 am

2Kelsenellenelvian
For me need instal XP from HD, so I use string:
...I386\WINNT32.EXE /syspart:Z /tempdrive:M /makelocalsource /noreboot

If I made itegrat CPL addon or uber v3.1 not all needed files copied in the localsourse dir $WIN_NT$.~LS.
I test few addons from xable and RVM - they works o'key, but cpl and uber give this bug.
I can not find what happend, i try nLite too and had same effect.
I think FINDTARGET.DL_ in cpl addons is not reason for it.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sun Nov 20, 2005 7:48 am

Updated. Try this new version llev.

llev
Posts: 20
Joined: Wed Nov 02, 2005 10:37 am

Post by llev » Sun Nov 20, 2005 8:10 am

Sory I try 3.3 c few minutes ago:
new uber pack ver 3.3c - good localsourse ! but "can not copy 3 files:
maintsl.cab
langtsl.cab
addon_ql.inf
that missing in cab .

What abaut cpl cab? And what bug was?
Now download 3.5.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sun Nov 20, 2005 8:28 am

maintsl.cab
langtsl.cab
addon_ql.inf

Those were left over entries I missed whn I was changing the format some.

as for the cpl thing I have no idea it should integrate fine.

User avatar
glent
Posts: 223
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:32 pm
Location: UK

Post by glent » Sun Nov 20, 2005 8:52 am

@ kel did you read the reg tweak posted that fixes the double entries when right clikcing on shortcuts beacasue it completly solved the issue for me. I really appreciate all the hard work that goes into your pack but I think daily updates are kinda pointless. I dont have time to make a new Disc before you update the uber pack lol. Thanks again for the work ;)

Post Reply