[Release] Kels' UberPacK v16.6 & Notepad2-Mod

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Tue Nov 22, 2005 2:02 am

u mean you see double 'copy to' and 'move to' ?

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Nov 22, 2005 3:22 am

yes i still see them..

the reg entries eem to be correct ..but its still not applied during installatiin..so iguess omething wrong with with the plugin..

fluid
Posts: 148
Joined: Wed Nov 24, 2004 4:46 am

Post by fluid » Tue Nov 22, 2005 5:07 am

What version is the hashtab extension here?

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Tue Nov 22, 2005 7:50 am

@avneet, ive tested the regtweak several times, now, and it works for me.
--note try integrating the reg tweak seperately after you have integrated all other addons, to make sure it overwrites the othre inf.
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Nov 22, 2005 9:03 am

Hashtab will be updated today.

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Nov 22, 2005 2:05 pm

dgelwin wrote:@avneet, ive tested the regtweak several times, now, and it works for me.
--note try integrating the reg tweak seperately after you have integrated all other addons, to make sure it overwrites the othre inf.
i did that but still no luck.. still having problems.. ok ppl out theer have u guys tested this or not and give ur feed backs plizz..i want to know if it works with u guys or am i the only person

thx

larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Tue Nov 22, 2005 2:06 pm

i didn't even have to apply regtweak.. i only see one copy to move to from the beginning..

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Nov 22, 2005 2:11 pm

larciel wrote:i didn't even have to apply regtweak.. i only see one copy to move to from the beginning..
what addons/plugins are u using..

and those repeated entries will only occur when u rightclick on a shortcut .. like in the startmenu..

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Tue Nov 22, 2005 3:09 pm

@avneet25, the original inf in kels pack even though its missing a "," seems to work i tried installing only the pack and i had no double entries.
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Nov 22, 2005 3:20 pm

so i guess its conflicting with another pack ..or could be nlite....damn

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Tue Nov 22, 2005 3:22 pm

ooohhhh ur using nlite
why didnt you say that to begin with, the regtweaks use the ExtraFileEdits section of the entries.ini that is not compatible with nlite.

maybe i should have just mentioned that from the beginning.

@kel, get in the messenger plz, ive fix the double entries with the attributes extension and ive made a little surprise that your pack users might like :D
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Nov 22, 2005 3:33 pm

ook this is wat i meant ..on a slipstreamed windows xp Sp2 files i use rcm intergrator 1.05 to apply all the packs and addons..(including the reg tweak).. the i use nlite to make it unattended and apply some tweaks from there..and then complie the cd using it..

so is that procedure correct..

??

something is replacing the regtweak it its not working with me..

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Nov 22, 2005 3:38 pm

which all packs do you use

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Nov 22, 2005 3:46 pm

Addons_.Net2.0_dgelwin.cab
ADDON_REGTWEAKS1.2_DGELWIN.CAB
CABaNATORMSASPYWARE_addon.CAB
CABaNATORNETFXSP1_addon.CAB
CABANATORWINRAR351_ADDON.CAB
CCleaner_Addon.cab
Ghettochild_Mp3tools_v1.2_Addon.cab
InspiratSEMod_fix_Addon_dgelwin.cab
INSPIRATSEMOD_KOMPLETEV1.0_ADDON_DGELWIN.CAB
Kels_CPY2CLIP_addon_v1.CAB
KELS_UBER_ADDON_V3.6C.CAB
Kel_CBin_addon_v1.CAB
Kel_CPLBonus_addon_v1.4.CAB
Kel_Royale_Addons_4.1.cab
ProgramAddons7Zip.cab
ProgramAddonsFirefox.CAB
PROGRAMADDONSINFRANVIEW.CAB
ProgramAddonsISORecorder.cab
ProgramAddonsJava.cab
ProgramAddonsKLite.cab
PROGRAMADDONSOPERA.CAB
RVMUpdatePack2.0.1.cab
WMP10Addon1.5.cab
XABLE_FOXIT-V1.4_ADDON.CAB
dats all i use

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Tue Nov 22, 2005 4:00 pm

i install all those and more, plus appart from the regtweak, only the inspiratsemod_komplete that you have in your list, runs during runonce, and that pack causes no conflict with the regtweak ive made sure of it, (plus i always install that theme i just love it) so the only other thing i can think to say, is to try only using the integrator on a vanilla xp+sp2+ryanpack copy without using nlite and see if you still have double entries.
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Nov 22, 2005 4:01 pm

ok will try it.. thx

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Nov 22, 2005 7:18 pm

ok tried without nlite ..it works..damn so nlite was F**king it up.. damn i need some of the patches and tweaks from nite they are pretty good..

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Nov 22, 2005 7:21 pm

do my pack fist and then nlite

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Nov 22, 2005 7:29 pm

dat was wat i was doing.. nlite i use it last....i use rvn intergrator to apply all the packs/addons/plugins and the i use nlite to apply nlites patches/tweaks...

and the result of that was ..

that the regtweak was not applied...


will do more testing..step by step to see ..wat happens

Xable
Posts: 981
Joined: Tue May 03, 2005 6:38 pm
Contact:

Post by Xable » Tue Nov 22, 2005 8:08 pm

avneet25, do you use the "Remove Shortcut Arrow" tweak by any chance.

That removes "IsShortcut"=""

Not nLites fault it`s the "Remove Shortcut Arrow" tweak.

There`s more to the doubles fix/problem than meets the eye, me and nuhi were working on figuring it out but i`ve not found a solution yet and he`s not been on im for a while.

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Nov 22, 2005 8:36 pm

yes xable i use that tweak to remove the arrow....thx will try it and let u guys know

thx again

cheers

Rekoil
Posts: 78
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:42 am

Post by Rekoil » Tue Nov 22, 2005 8:48 pm

avneet25 you use both .net 1.1 and 2.0, why? they overwrite each other
LOL

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Nov 22, 2005 8:57 pm

Some programs will not work unless version 1 has been installed. For instance make a fresh installation and install version2 and then try to run nlite.

Rekoil
Posts: 78
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:42 am

Post by Rekoil » Tue Nov 22, 2005 9:46 pm

really, i didnt know that. so can you have both integrated without confilcts?
LOL

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Nov 22, 2005 9:47 pm

yes I have been doing it for days

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Nov 22, 2005 10:18 pm

yup theer is no conflict if u use both version of .net

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Nov 22, 2005 11:17 pm

Xable wrote:avneet25, do you use the "Remove Shortcut Arrow" tweak by any chance.

That removes "IsShortcut"=""

Not nLites fault it`s the "Remove Shortcut Arrow" tweak.

There`s more to the doubles fix/problem than meets the eye, me and nuhi were working on figuring it out but i`ve not found a solution yet and he`s not been on im for a while.
thx mate ur a life saver ..that tweak in nlite regarding the shortcut arrow removes the "isShortcut" entry from the registry..

thx again

@dgelwin , @Kelsenellenelvian

thx for helping out..i know i was a pain..heheheh..but at last problem is solved

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Tue Nov 22, 2005 11:24 pm

Glad it was solved.

Rekoil
Posts: 78
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:42 am

Post by Rekoil » Tue Nov 22, 2005 11:47 pm

man i have that tweak too, does that mean minell screw up too
LOL

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Wed Nov 23, 2005 12:08 am

rekoil wrote:man i have that tweak too, does that mean minell screw up too
if ur talking about the remove arrow from shortcut..then most probably YYEESS

Rekoil
Posts: 78
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:42 am

Post by Rekoil » Wed Nov 23, 2005 12:11 am

lol that sucks

*starts again from scratch*

*curses nuhi* < joke
Last edited by Rekoil on Wed Nov 23, 2005 12:40 am, edited 1 time in total.

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Wed Nov 23, 2005 12:13 am

its not nuhi's fault mate...his done a great job..its just that tweak removes the entry from the registry ..u cud say its bloody MS windows that f**ks things up as usual..

thumbs up to nuhi

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Wed Nov 23, 2005 12:21 am

you both realize, that you can create a transparent alpha layer 32bit bmp and regtweak so that, thats the overlay for shortcuts, and voila no more overlays on shortcuts, i never knew about any tweak for removing arrows so thats the way i have been doing it for years.

@rekoil av is right its not nuhi's fault, ive been digging into nlte again recently and i actually like the way it has been developed from the first builds, i would say nuhi has been doing an awesome job. :D
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

Rekoil
Posts: 78
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:42 am

Post by Rekoil » Wed Nov 23, 2005 12:39 am

dude i didnt mean it like that. nuhis awesome i was just joking

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Nov 23, 2005 12:44 am

Awwww comon guys at least we figured out the cause of his problem.

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Wed Nov 23, 2005 12:46 am

hahaha, double post.
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Nov 23, 2005 1:36 am

HUH I see no double post??? j/k I deleted it...


OOOOOOooooo very baaaaad my 666 post...

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Wed Nov 23, 2005 1:40 am

becareful of evil mate..hehhe..make sure u say ur prayers tonite..
lol

Rekoil
Posts: 78
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:42 am

Post by Rekoil » Wed Nov 23, 2005 2:37 am

omg post again quickly :|
LOL

Xable
Posts: 981
Joined: Tue May 03, 2005 6:38 pm
Contact:

Post by Xable » Wed Nov 23, 2005 2:11 pm

We`ve had varying results applying the remove shortcut arrow with tweakui instead of the reg tweak directly, it seems tweakui doesn`t delete that value it removes the shortcut arrow another way. Therefore not causing the doubles issue.

Like i said there is more to it than appears, more testing needs to be done.

But yeah if you still want to remove that damn shortcut arrow try tweakui.

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Wed Nov 23, 2005 3:30 pm

well the aroow is not a big problem.. we can live wit that ..but luckily the "shortcut to" option can be removed.. it makes things look ugle.. and thx for the infor will try the tweakui.. maybe we can regshot and see wat registry entry is changed..and then just make a small plugin

cheers

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Wed Nov 23, 2005 5:55 pm

dgelwin wrote:you both realize, that you can create a transparent alpha layer 32bit bmp and regtweak so that, thats the overlay for shortcuts, and voila no more overlays on shortcuts, i never knew about any tweak for removing arrows so thats the way i have been doing it for years.

@rekoil av is right its not nuhi's fault, ive been digging into nlte again recently and i actually like the way it has been developed from the first builds, i would say nuhi has been doing an awesome job. :D
i hate having to retype everything, but this is an alternative to removing the shortcut arrow that i know works and does not interfer with anything
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Wed Nov 23, 2005 11:44 pm

ok modifype doesnt get installed.. it does come in the send to menu ..but the file is not there..i can see the modifype.exe file in the cab ..but when i look thru the ini files its not listed there..

plizz check ..or am i wrong

cheers

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Thu Nov 24, 2005 12:08 am

Never fear there is a new version coming out very soon and the modifyPE has gone through some severe changes (Full shell type extension) lots of changes!

Rekoil
Posts: 78
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:42 am

Post by Rekoil » Thu Nov 24, 2005 12:13 am

argh how soon, i need this disc ready by 2moro
LOL

CelestialRaptor
Posts: 16
Joined: Thu Nov 17, 2005 8:16 pm

Post by CelestialRaptor » Thu Nov 24, 2005 12:51 am

I know this is probably not the best place to ask this so spare me a flaming but I have a bit of a n00b query in regards to these addon packs & wonder if someone can clarify this for me. :x

Am I right in presuming that if one were to add two packs, & say essentially there's the same program/shortcut/functionality etc in two different packs, will the more recent of the two items remain in place depending on order of installation/integration of said packs?? :?

For example so I'm a bit clearer in my query here, say I use Kel's 3.6 uber pack which I know has the older version for Hashtab still until Kel updates his pack & then choose to also integrate Xable's updated 1.8 Hashtab pack, in such a situation will the more recent version remain in place?? Or will it be very much dependent on which addon were integrated/installed first & lastly to determine which version stays resident & in place??

Hope it were understood what I'm trying to ask & exemplify here :P

Cheers
Free to Fly...Fly to be Free!

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Thu Nov 24, 2005 12:56 am

wqell in that case u have tapply the the addons seperately ..first u apply kels uber pack and then u apply the xables hastabb pack

CelestialRaptor
Posts: 16
Joined: Thu Nov 17, 2005 8:16 pm

Post by CelestialRaptor » Thu Nov 24, 2005 1:43 am

Thanks avneet25 for your response.

So it were pretty much as I figured it then. As long as the pack with the most recent/latest version of a particular app/shortcut or functionality is added last, then it should all be good in the end. (fingers x'd) :lol:

Cheers
Free to Fly...Fly to be Free!

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Thu Nov 24, 2005 3:11 am

all these suspense ..KEL.. cant wait..hehehe..for the next update.....

CelestialRaptor
Posts: 16
Joined: Thu Nov 17, 2005 8:16 pm

Post by CelestialRaptor » Thu Nov 24, 2005 4:41 am

Yes I got to admit as much as I posed my query earlier in relation to the example of Hashtab & use of two different packs etc, I'm holding off recreating another ISO file till I get my hands on Kel's updated pack with its "all encompassing" aspects proving useful :wink: :D
Free to Fly...Fly to be Free!

Post Reply