[Release] Internet Explorer 8 XP True Addon FINAL

Discuss & post Update Pack addons here.
ccl0
Posts: 817
Joined: Tue Jan 02, 2007 1:56 am

Post by ccl0 » Mon Jun 15, 2009 4:04 pm

yeah, because false positives never exist

chiners_68
Posts: 55
Joined: Wed Sep 13, 2006 5:57 am

Post by chiners_68 » Mon Jun 15, 2009 4:21 pm

could be a false positive, Im not taking the risk. Weve jast had a major outbreak of a similar malware at work which took alot of man hours to clear (kaspersky didnt even pick that one up until we submitted it).
Ive used onepeices addons for a while now with no issues, ive just downloaded his ie8 addon & that scans fine. Im just warning you all of what I found in this exe file. Its upto you guys if you take the risk or not.

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Re: [Release] Internet Explorer 8 w/upd. XP Addons 1.3.0-090610

Post by nonno fabio » Tue Jun 16, 2009 2:33 am

nonno fabio wrote: If your AV warns you about Addon Creator, don't worry: it's a false positive brought by the use of Quick Batch File Compiler.
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Wed Jun 24, 2009 2:17 pm

Hey guys, made a new RegTweak that will add IE Icon on Desktop option to IE's Advanced Options

Image

Code: Select all

HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON","Bitmap",,"%16422%\Internet Explorer\iexplore.exe,7"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON","Text",,"Internet Explorer on desktop"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON","Type",,"group"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","CheckedValue",0x10001,0
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","DefaultValue",0x10001,1
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","HKeyRoot",0x00010001,-2147483647
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","RegPath",,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","Text",,"Show Internet Explorer icon"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","Type",,"radio"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","ValueName",,"{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","CheckedValue",0x10001,1
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","DefaultValue",0x10001,1
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","HKeyRoot",0x10001,-2147483647
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","RegPath",,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","Text",,"Do not show Internet Explorer icon"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","Type",,"radio"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","ValueName",,"{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}"
But I prefer the Folder Options one because this one does not refresh the desktop, you have to do it manually so the icon goes away

tamas970
Posts: 16
Joined: Wed Feb 06, 2008 4:05 am

Post by tamas970 » Wed Jul 01, 2009 6:32 am

Received the same two error messages during the blue screen stage with 1.3.0 and 1.3.1:

"Setup cannot copy the file: ieframe.dll.mui"

"Setup cannot copy the file: msfeedsbs.dll"

Edit: finally i figured out, that something went wrong either with the unpacking of the original XP CD, or with the integration. I repeated the procedure from the begining, and no errors anymore :D

The packs i used:
QFE updatepack 1.05
code65536's DirectX 2009march pack
OnePiece_IE8_WinXPSP3_v1.3.1
User_Hidden's Addon_Microsoft.Net_Family.35SP1_KB961118_ROE.7z
Java JRE 6 update 14 addon
7-zip addon.

The only notification i've received during installation was comong from the java addon ("Revocation information for the security certificate for this site is not available"), otherwise it works like charm:)

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Mon Jul 06, 2009 8:53 am

Woot rick, thats a nice trick too :)

User avatar
ENU_user
Posts: 1253
Joined: Wed Jan 25, 2006 1:42 pm

Post by ENU_user » Mon Jul 06, 2009 3:53 pm

..
Last edited by ENU_user on Sat Jun 19, 2010 4:49 pm, edited 1 time in total.

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Fri Jul 24, 2009 2:42 am

minor update
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

pegasus
Posts: 151
Joined: Tue Jul 08, 2008 12:48 am

Post by pegasus » Fri Jul 24, 2009 1:06 pm

@nonno fabio - I just downloaded twice your latest update & I keep getting a different MD5(0593983579fd7cb11fbe4e019aae8c5b). Can you verify the actual checksum of the file to make sure it's the same as the 1st post?

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Fri Jul 24, 2009 3:56 pm

The one you get is the right one: thanks, fixed.
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

AndreyPopov
Posts: 54
Joined: Mon Sep 24, 2007 8:25 am

Post by AndreyPopov » Tue Jul 28, 2009 1:58 pm


User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Tue Jul 28, 2009 6:02 pm

Check out the new Downloaded Program Files icon MS decided to change

Image --> Image

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Thu Jul 30, 2009 2:29 am

updated
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

yumeyao
Moderator
Posts: 1718
Joined: Sun Aug 27, 2006 9:24 pm
Location: Taiyuan, Shanxi, PR China

Post by yumeyao » Wed Aug 19, 2009 3:31 am

minor bugs found:

(from ie.inf)

Code: Select all

HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Extension Compatibility\{053F9267-DC04-4294-A72C-58F732D338C0}","Version",,"0.0.0.0-2.15.9.0"
HKLM,"Software\Microsoft\Internet Explorer\Extension Compatibility\{053F9267-DC04-4294-A72C-58F732D338C0}","Version",0x00000000,"2.15.7.0"

HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Extension Compatibility\{FFFFFFFF-CF4E-4F2B-BDC2-0E72E116A856}","Version",,"100.0.0.0-110.0.19060.0"
HKLM,"Software\Microsoft\Internet Explorer\Extension Compatibility\{FFFFFFFF-CF4E-4F2B-BDC2-0E72E116A856}","Version",0x00000000,"100.0.14173.0"

HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Extension Compatibility\{FFFFFFFF-FF12-44C5-91EC-068E3AA1B2D7}","Version",,"3.0.0.0-3.0.17.0"
HKLM,"Software\Microsoft\Internet Explorer\Extension Compatibility\{FFFFFFFF-FF12-44C5-91EC-068E3AA1B2D7}","Version",0x00000000,"3.0.17.0"
each set has 2 entries that contain same value but different datas. The entries above are updated ones in cumlative security update but the entries below result in non-updated registry values.

so just removeing the entries below is ok.
Image
My work list(Hosted by dumpydooby)

User avatar
galileo
Posts: 106
Joined: Sun Apr 22, 2007 8:11 pm
Location: Charlotte, NC USA

Post by galileo » Wed Aug 19, 2009 11:39 am

nonno fabio wrote:updated
Will this Addon be updated for the August KB updates...?...Thanks

galileo

User avatar
galileo
Posts: 106
Joined: Sun Apr 22, 2007 8:11 pm
Location: Charlotte, NC USA

Post by galileo » Mon Aug 24, 2009 4:38 pm

galileo wrote:
nonno fabio wrote:updated
Will this Addon be updated for the August KB updates...?...Thanks

galileo

***bump***

nikanuka
Posts: 11
Joined: Wed Aug 05, 2009 8:17 am
Location: georgia

Post by nikanuka » Thu Aug 27, 2009 6:58 am

I have integrated Onepiece's Internet Explorer 8 RTM for Windows XP with updates Addon via nlite, plus this components

XPSP3_QFE_UpdatePack_1.0.8_20090817.7z
DotNetFx_3in1_Addon_v2.2.7z
Adobe_Flash_AIO_1.4_AddOn.cab
ASPI_addon.7z
K-Lite Codec Pack Mega 5.0.5.cab
WINRAR 3.80.CAB
FolderSize-24.cab
Foxit PDF Reader 3.0.1817 addon.rar
HashCheck 2.1.11.cab
Vista_Sounds.cab

+driver pack

everything is ok, but when I start internet explorer 8, going to Tools click on Internet options and ... little window of internet options appears at half a second and thats all ...

I can not get into the Internet options ...

...but when i install this copy of windows from my usb stick, this problem does not appears...

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Mon Aug 31, 2009 8:56 am

updated
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
galileo
Posts: 106
Joined: Sun Apr 22, 2007 8:11 pm
Location: Charlotte, NC USA

Post by galileo » Mon Aug 31, 2009 1:03 pm

nonno fabio wrote:updated
Mille gratzie...

User avatar
dumpydooby
Posts: 530
Joined: Sun Jan 15, 2006 6:09 am

Post by dumpydooby » Thu Sep 10, 2009 12:57 pm

Hey, can you upload the cosmetic addon elsewhere? File.it now requires an account to download. If not, that's fine. I can just ignore the setuperr.log file.

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Fri Sep 11, 2009 2:45 am

?
I've tried now: clicking on "request download ticket" on left side corner and then on "download" seems to work as usual
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
dumpydooby
Posts: 530
Joined: Sun Jan 15, 2006 6:09 am

Post by dumpydooby » Sat Sep 12, 2009 7:01 pm

When the page first loads, it says "Request Download TIcket" as usual, but then that disappears (within less than a second) and instead displays text saying that I should sign up for the site.

Image


I wound up getting the file, though. I was just quick on the draw and clicked the "Request Download Ticket" link before it disappeared.

AndreyPopov
Posts: 54
Joined: Mon Sep 24, 2007 8:25 am

Post by AndreyPopov » Mon Sep 21, 2009 8:22 am

new update out
http://support.microsoft.com/kb/941158
http://thehotfixshar...&showfile=11208

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu Sep 24, 2009 5:35 pm

I think there is a bug in addonmaker.
KB972260 keeps poppin up @ MU, but it is in my svcpack..

Dunno why.

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4619
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Thu Sep 24, 2009 5:45 pm

Are you sure you're using the correct version of the update, Raoul90? You must use the version for IE8, not the one for IE7 or IE6.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Fri Sep 25, 2009 10:13 am

Hmm, this might be the problem:
Got 2 files in the directory:
WindowsXP-KB972260-x86-NLD
IE8-WindowsXP-KB972260-x86-NLD

Will recreate the addon and give it a try

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sun Oct 04, 2009 10:29 am

Hello,

I used the new addonmaker (for updatepacks also).
But now I get this error during install:

Image
It cant find the specified file.

edit:
Think the problem is that I didnt make an .ini.
See here for info;
http://www.wincert.net/forum/index.php? ... __p__55658

adric
Posts: 581
Joined: Mon May 21, 2007 5:51 am

Duplicate TXTSETUP.sif entries

Post by adric » Mon Oct 05, 2009 4:14 am

I too am having problems with this addon. I noticed that this addon causes duplicate entries in the txtsetup.sif. Some examples are ie4uinit.mui, ieframe.mui, sqmapi.dll, etc. This is normally not a problem if installing from a CD, but it becomes a problem when installing from a hard drive. During the install, WinSetup copies files from the temporary source directory to the \windows target directory and will delete files from the temp source during the install. With duplicate .sif entries, you will get errors from the install about files not being found since they were previously deleted. This does not seem to be the case during a CD install since WinSetup can still find the files on CD after the file has been deleted from the temp source.

Can this possibly be cleaned up?

I used the stable version of RVMi 1.6 to do the integration

Al

User avatar
Stefhan
Posts: 78
Joined: Sun Feb 18, 2007 10:16 pm
Location: Groningen (NL)

Re: Duplicate TXTSETUP.sif entries

Post by Stefhan » Mon Oct 05, 2009 6:47 am

adric wrote:I too am having problems with this addon. I noticed that this addon causes duplicate entries in the txtsetup.sif. Some examples are ie4uinit.mui, ieframe.mui, sqmapi.dll, etc. This is normally not a problem if installing from a CD, but it becomes a problem when installing from a hard drive. During the install, WinSetup copies files from the temporary source directory to the \windows target directory and will delete files from the temp source during the install. With duplicate .sif entries, you will get errors from the install about files not being found since they were previously deleted. This does not seem to be the case during a CD install since WinSetup can still find the files on CD after the file has been deleted from the temp source.
Al
I believe this fix wil also work for your problem:
http://www.qooy.com/files/S8WDWRZW/OneP ... On_INTL.7z
Integrate it after you integrated IE8!

adric
Posts: 581
Joined: Mon May 21, 2007 5:51 am

Re: Duplicate TXTSETUP.sif entries

Post by adric » Mon Oct 05, 2009 12:04 pm

Stefhan wrote:
I believe this fix wil also work for your problem:
http://www.qooy.com/files/S8WDWRZW/OneP ... On_INTL.7z
Integrate it after you integrated IE8!
How do you integrate something after the target has been integrated without RVMi wanting to delete or overwite the destination directory with older files?

Edit:
Never mind, I feel somewhat dumb right now. Make the destination the source and leave destination blank, update pack blank, entering only the new addon.. :oops:

User avatar
beats
Posts: 772
Joined: Tue Nov 27, 2007 4:11 am
Location: Netherlands

Post by beats » Wed Oct 14, 2009 4:52 pm

Kees030 wrote:Thank you for the Dutch addon OnePiece Alb :D

I've tried your addonmaker, however I''m getting a viruswarning :shock:

AVG Free 8.5 Resident Shield
Trojan Horse SHeur2.WLV detected when opening OPUPPCINTL.exe
Procesname: c:\windows\system32\cmd.exe
Proces-ID: 2456

I've downloaded both needed IE-files directly from microsoft-site.
A seperate scan of cmd.exe results in no infenction :?

Is it warning known as false?
Sorry to bump this old post....

This is just one of the things why I don't like AVG, it reports way too many FALSE positives. <_<

User avatar
alban
Posts: 194
Joined: Sun Feb 08, 2009 11:20 am
Location: aL

Post by alban » Wed Oct 14, 2009 8:27 pm

When will be the Oct* release of IE8 ?

adric
Posts: 581
Joined: Mon May 21, 2007 5:51 am

IE8 cosmetic addon affecting XP install

Post by adric » Thu Oct 22, 2009 8:50 am

I've spent several installs trying to track down an error that I am getting and it seems that "Onepiece Repair IE8 cosmetic problems addon" is causing my problem which is a pop-up display during the GUI stage of the install just before the XP Setup Wizard display appears. What happens is I get a Hardware Installation pop-up window that states the following:

The software you are installing for this hardware:

Battery

has not passed windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP

I installed (integrated with latest RVMi):
SP3 only - no error
SP3+QFEUpdatePack - no error
SP3+QFE+IE8+repair4USB - no error
SP3+QFE+IE8+cosmetic+repair4USB -ERROR

I can ignore the pop-up and let it install, but this is not the normal situation and I'm wondering what in this addon is causing setup to react this way. Thanks for any insight on this.

Al

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Fri Oct 23, 2009 2:36 am

Maybe there's a syssetup patching issue in your case. Try this: decompress the addon, open Entries.ini file and remove these lines:

Code: Select all

;This section contains entries that need to go into the [Files] section of dosnet.inf
[dosnet_files]
d1,syssbck.dll

;This section contains entries that need to go into the [SourceDisksFiles] section of txtsetup.sif
[txtsetup_files]
syssbck.dll = 1,,,,,,,20,0,0


[EditFile]
I386\IE.INF,DWebBrowserEvents2.AddReg,IE_REPAIR

[IE_REPAIR]
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager","PendingFileRenameOperations",0x10000,"\??\%17%\syssbck.dll","!\??\%11%\syssetup.dll"

[DeleteLinesWith]
I386\SYSOC.inf,IE7RollBack

;By Zacam Unlock Digital SYSSETUP.INF Verification being Required http://ryanvm.net/forum/viewtopic.pht?t=2274
[HexEdit]
;SP3
I386\SYSSETUP.DLL|5.1.2600.5512|211753|73|72

[ExpandCab]
I386\SYSSETUP.DL_,@Plugins\

[FileMove]
@Plugins\syssetup.dll,..\I386\syssbck.dll 
then 7-zip it again and retry
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead


AndreyPopov
Posts: 54
Joined: Mon Sep 24, 2007 8:25 am

Post by AndreyPopov » Wed Nov 04, 2009 7:17 am


User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Wed Nov 04, 2009 9:55 am

thanks.

In the past week Onepiece has been struck by a big family problem. He'll try to update his "production" as soon as possible.

In the meantime you can build the updated addon by yourself using the Universal Addon Creator (you find it here: http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?p=97019#97019) using the new/updated hotfix installers
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Tue Dec 15, 2009 4:00 am

updated
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Thu Dec 24, 2009 7:00 pm

thanks for the update :)

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Sat Jan 23, 2010 5:55 am

True addon updated.
As usual Addon Maker supports already the new IE cumulative update
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
Ralfo67
Posts: 13
Joined: Sun Aug 30, 2009 8:36 am
Location: AU

Post by Ralfo67 » Sat Jan 23, 2010 6:07 am

@nonno fabio. I can not download from the links in first post. Adrive -> "The file you are trying to access is no longer available publicly." & uploadjockey.com just get "Internet Explorer cannot display the webpage" Can you please check.

EDIT Adrive link is now working.

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Wed Feb 10, 2010 12:19 pm

updated
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
Ralfo67
Posts: 13
Joined: Sun Aug 30, 2009 8:36 am
Location: AU

Post by Ralfo67 » Fri Feb 19, 2010 4:53 am

Newbie nOOb question. What do I do with this code please. Do I have to make a *.ini file or *.inf addon to integrate this code. Also can this be made into a *.REG file to put this tweak into a running system.
Also please what is the "Folder Options" method ricktendo64 mentions at the bottom of this post.

Thanks Ralfo67
ricktendo64 wrote:Hey guys, made a new RegTweak that will add IE Icon on Desktop option to IE's Advanced Options

Image

Code: Select all

HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON","Bitmap",,"%16422%\Internet Explorer\iexplore.exe,7"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON","Text",,"Internet Explorer on desktop"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON","Type",,"group"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","CheckedValue",0x10001,0
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","DefaultValue",0x10001,1
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","HKeyRoot",0x00010001,-2147483647
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","RegPath",,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","Text",,"Show Internet Explorer icon"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","Type",,"radio"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\SHOW_ICON","ValueName",,"{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","CheckedValue",0x10001,1
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","DefaultValue",0x10001,1
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","HKeyRoot",0x10001,-2147483647
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","RegPath",,"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","Text",,"Do not show Internet Explorer icon"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","Type",,"radio"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\DESKTOP_ICON\HIDE_ICON","ValueName",,"{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}"
But I prefer the Folder Options one because this one does not refresh the desktop, you have to do it manually so the icon goes away

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Sat Feb 20, 2010 8:28 am

simply add this in your integration list:
Repair IE Desktop Icon for Internet Explorer (by Ricktendo64) AddOn
http://www.gazup.com/J98Zh-repair_ie_de ... ad-mirrors
Hash MD5 24D37128A583F02F25BFFDA151543E1A
Filesize: 1.08 KB (1113 bytes)
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
Ralfo67
Posts: 13
Joined: Sun Aug 30, 2009 8:36 am
Location: AU

Post by Ralfo67 » Sat Mar 06, 2010 7:33 am

@nonno fabio Thank You for that link. Worked perfect.

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Wed Mar 10, 2010 3:31 am

You're welcome.

Updated True Addon is out
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
=[FEAR]=JIGSAW
Posts: 390
Joined: Mon Feb 18, 2008 11:54 am
Location: Cape Town, South Africa

Post by =[FEAR]=JIGSAW » Wed Mar 10, 2010 6:39 am

Thanks

mba2431
Posts: 13
Joined: Wed Mar 31, 2010 6:30 am

Post by mba2431 » Thu Apr 01, 2010 3:38 am


User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Sun Apr 04, 2010 12:43 pm

Universal Addon Creator already supports new cumulative update: everyone can build an updated True Addon
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

User avatar
nonno fabio
Posts: 1627
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:36 am
Location: Northern Italy
Contact:

Post by nonno fabio » Fri Apr 16, 2010 5:28 pm

updated
Don't ask for a different configuration of Onepiece's XP AIO Update Pack: use one of the existing vanilla XP UpdatePack with your preferred addons instead

Post Reply