[Addon] Bashrat Drivers Background Displayer V2.5

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
User avatar
DaRk MaDnEsS
Posts: 168
Joined: Fri Oct 10, 2008 4:15 pm
Location: Port Said,Egypt

[Addon] Bashrat Drivers Background Displayer V2.5

Post by DaRk MaDnEsS » Thu Nov 13, 2008 9:05 am

Hi all

i finally released my own addon that should be working

i tried to make it using entries only but failed so i`m back in using inf until i make it work right

what this addon do

this one show a background while Bashrat's driver packs are unpacking

this addon is based on Nightwolf81 work in http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=3477

picture of the screen of setup

Image


Download

http://www.mediafire.com/?gznvygnitjz

MD5 : 8560803C3E7B7C12489DBA69F94ECF44

size:10kb

need feedback

Note:


This addon Features

1-Fixed The themes background not applied problem
2-The install Driver picture is removed before windows starts
3-The Inf file is removed too so no need to clean things after this addon
4-This addon doesn't require The vista Orb addon every one of them works separately

ChangeLog
17-11-2008
Fixed an entires problem
12-11-2008
Fixed a typo
Removed some unneeded commands
Last edited by DaRk MaDnEsS on Mon Nov 17, 2008 11:07 am, edited 2 times in total.

User avatar
mr_smartepants
Posts: 824
Joined: Thu May 18, 2006 5:56 am
Location: Cambridgeshire, UK

Post by mr_smartepants » Thu Nov 13, 2008 10:21 am

Excellent work. Works perfectly.
Just for every ones info; this replaces the background picture just before T-39, then when OOBE loads, the background picture is removed so that whatever theme background you have chosen as default will display normally.

Awesome! :)
Image
Some heroes don't wear capes, they wear Kevlar and dog-tags!

User avatar
bober101
Posts: 923
Joined: Thu Feb 08, 2007 8:49 pm
Location: canadia!

Post by bober101 » Thu Nov 13, 2008 1:03 pm

nice,but i was wondering if it were possible that it would be persistant after oobe till runonceexe finishes and when the destop theme gets loaded for the first time it would obvisouly be changed with it.

never the less, thx for this.
XP theme source patcher
patches/overwrites ure default xp visual resources

User avatar
DaRk MaDnEsS
Posts: 168
Joined: Fri Oct 10, 2008 4:15 pm
Location: Port Said,Egypt

Post by DaRk MaDnEsS » Thu Nov 13, 2008 4:37 pm

bober101 wrote:nice,but i was wondering if it were possible that it would be persistant after oobe till runonceexe finishes and when the destop theme gets loaded for the first time it would obvisouly be changed with it.

never the less, thx for this.
well from what i understood and sorry for my english

well here how my addon work

first before T-39 the background gets loaded

you would see it working

and in the middle setup the inf file kicks in

and delete the file and registery commands

but since in setup there is no refresh

the computer loads from memory the picture

so the computer thinks it`s exist until next restart

and when computer loads the registry doesn't exist

so the computer runs normally

and you don`t see the background replaced as you don`t see it in first place

keeping the registry until next runonce i think it`s impossible

because the background wouldn't be replaced <<< that what my tests ended into

and also

you don't need this background until setup finishes install

User avatar
Cipherfx2
Posts: 182
Joined: Fri Jul 27, 2007 12:16 am
Location: Philippines

Post by Cipherfx2 » Sun Nov 16, 2008 7:23 pm

Doesn't work for me :cry: , should I integrate this addon on second run of RVMi? or this will conflict with CyberVistaBootscreen?

User avatar
Pasha_ZZZ
Posts: 242
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:27 am
Location: Russia, Slobodskoy

Post by Pasha_ZZZ » Mon Nov 17, 2008 9:53 am

Doesnt work for me too. But there are new file "hivedef.inf" at the root of my CD (not in I386) with only section AddReg. Copy this section and paste into I386\hivedef.inf just before Strings section - and all works fine!

And I'm using 7z DriverPack integration & un7z window hides part of the wWindows Logo. I moved logo in editor up & full logo is visible.

User avatar
DaRk MaDnEsS
Posts: 168
Joined: Fri Oct 10, 2008 4:15 pm
Location: Port Said,Egypt

Post by DaRk MaDnEsS » Mon Nov 17, 2008 10:34 am

hmm i will make some check but just tell me the version of intergator you are using and the os

and my own addon doesn't conflict with any other addon

except Night Wolfs one

and thx for the feed back

User avatar
Pasha_ZZZ
Posts: 242
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:27 am
Location: Russia, Slobodskoy

Post by Pasha_ZZZ » Mon Nov 17, 2008 10:46 am

WinXP SP3, RVMi 1.5.3, hivedef.inf at root of CD, only BDBD AddReg entries. & Windows Logo overlayed by un7z unpack progress window.

User avatar
DaRk MaDnEsS
Posts: 168
Joined: Fri Oct 10, 2008 4:15 pm
Location: Port Said,Egypt

Post by DaRk MaDnEsS » Mon Nov 17, 2008 11:04 am

hmm try the new version i added now it should fix this problem

User avatar
mr_smartepants
Posts: 824
Joined: Thu May 18, 2006 5:56 am
Location: Cambridgeshire, UK

Post by mr_smartepants » Mon Nov 17, 2008 11:28 am

There was a bug in the [editfile] processing with RVMI beta 8. This should be fixed in beta 8.2. In the new beta (NOT 1.5.3), [editfile] now uses the @Destination\foobar variable instead of I386\foobar or AMD64\foobar
Image
Some heroes don't wear capes, they wear Kevlar and dog-tags!

User avatar
DaRk MaDnEsS
Posts: 168
Joined: Fri Oct 10, 2008 4:15 pm
Location: Port Said,Egypt

Post by DaRk MaDnEsS » Mon Nov 17, 2008 11:38 am

mr_smartepants wrote:There was a bug in the [editfile] processing with RVMI beta 8. This should be fixed in beta 8.2. In the new beta (NOT 1.5.3), [editfile] now uses the @Destination\foobar variable instead of I386\foobar or AMD64\foobar
hmm so the problem in the intergator ><

i guess they should try this version first it might do the trick :rolleyes:

if not try the latest beta version

and thx mr_smartepants

User avatar
mr_smartepants
Posts: 824
Joined: Thu May 18, 2006 5:56 am
Location: Cambridgeshire, UK

Post by mr_smartepants » Mon Nov 17, 2008 11:47 am

Well, the bug I found was that if you integrated any addon that uses the [editfile] function WITH an updatepack then some entries are skipped. Addons integrated on their own work fine. Also, it's intermittent which makes it even tougher to troubleshoot. Unfortunately this bug is still present in RVMI 1.5.4b8.2 :(

So, to guarantee success, integrate this addon separately from any updatepack (until the bug is fixed).
Image
Some heroes don't wear capes, they wear Kevlar and dog-tags!

Post Reply