[Release] Hacked WGA 1.4.389.0

Discuss & post Update Pack addons here.
User avatar
keytotime
Posts: 491
Joined: Thu Dec 16, 2004 9:44 pm

[Release] Hacked WGA 1.4.389.0

Post by keytotime » Thu Nov 17, 2005 5:09 pm

I used the old patch and it said that it patched fine, It works for me, so try it.

MD5: 853E3542487A0ED8B5C5E2479CBDD95A

<removed>
Last edited by keytotime on Tue Dec 06, 2005 7:25 pm, edited 2 times in total.

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Thu Nov 17, 2005 5:57 pm

can you post the hash for this file plz?
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

player

Post by player » Thu Nov 17, 2005 6:03 pm

confimed to be working. thanks

player

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Thu Nov 17, 2005 9:10 pm

Great Thanks m8 can I use these ones for the cracked versions of my packs?

User avatar
keytotime
Posts: 491
Joined: Thu Dec 16, 2004 9:44 pm

Post by keytotime » Thu Nov 17, 2005 9:23 pm

Sure of course Kelsenellenelvian. You can use any my stuff any time.

Vista
Posts: 137
Joined: Tue Aug 23, 2005 8:02 pm

Post by Vista » Fri Nov 18, 2005 12:27 am

so is this pack "hp38Addons_WGATool-1.3.272" old. do i need to use this new pack.

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Fri Nov 18, 2005 12:29 am

yes u need to ..MS has updated their dll files.. so if u still use the old one and ur windows is pirated copy .. u wont be able to do windows update

cybpsych
Posts: 421
Joined: Wed Jan 12, 2005 2:33 am

Post by cybpsych » Fri Nov 18, 2005 4:58 am

hmmm, my my hacked 1.3.272 still able to go thru WU.

User avatar
keytotime
Posts: 491
Joined: Thu Dec 16, 2004 9:44 pm

Post by keytotime » Fri Nov 18, 2005 8:07 am

I think they give a grace period

player

Post by player » Fri Nov 18, 2005 8:44 am

This isnt used for access to windows update.

Microsoft still allows pirated copies to get security updates.

This is used for products that require 'Genuine' validation.
eg. try to get the microsoft antispyware beta
Link updated to Nov 21st release. build 1.0.701


player
Last edited by player on Mon Nov 21, 2005 5:41 pm, edited 4 times in total.

User avatar
Daemonforce
Posts: 88
Joined: Thu Nov 03, 2005 3:56 am
Location: International Telcom

Post by Daemonforce » Fri Nov 18, 2005 4:34 pm

What?! When did this happen?! O_o
Yesterday?! :shock:
Ah crap! -_-
Network Admin wrote:Ah crap!
Beta Tester wrote:Ah crap!
Tatsumakisenpukyaku wrote:What the crap?!
State Farmer's Insurance wrote:Ah crap!
:rolleyes:

For once an addon for an issue that not only scares the crap out of the network, but all of Sweden as well. x_X'

Gee gee bay-bee! :wink:
Do you have stairs in your house?

User avatar
keytotime
Posts: 491
Joined: Thu Dec 16, 2004 9:44 pm

Post by keytotime » Fri Nov 18, 2005 9:03 pm

Yah i felt the same way :lol:

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Fri Nov 18, 2005 9:20 pm

So let me get this straight...

This is not for Windows Update?
This IS for Microsoft Downloads? (ie download.microsoft.com)
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

User avatar
keytotime
Posts: 491
Joined: Thu Dec 16, 2004 9:44 pm

Post by keytotime » Fri Nov 18, 2005 9:37 pm

Yes and no. There have been times that i could use Windows Update without WGA, yet other times i couldn't. The main thing for Window's update is the Window's update activeX control. But this still is very useful to have.

Vista
Posts: 137
Joined: Tue Aug 23, 2005 8:02 pm

Post by Vista » Fri Nov 18, 2005 9:46 pm

keytotime, can you tell what patch did you use to patch WGA ?

will this work with nLite

User avatar
keytotime
Posts: 491
Joined: Thu Dec 16, 2004 9:44 pm

Post by keytotime » Fri Nov 18, 2005 9:51 pm

Search the web for the patch. I don't know about nlite I really use it.

panda67
Posts: 19
Joined: Tue Oct 25, 2005 9:38 pm

Post by panda67 » Sun Nov 20, 2005 8:47 am

This is if your version isnt legit correct?

User avatar
keytotime
Posts: 491
Joined: Thu Dec 16, 2004 9:44 pm

Post by keytotime » Sun Nov 20, 2005 9:42 am

@panda67

YES

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Sun Nov 20, 2005 10:08 am

actually yes it is legit, and so is using manopely money in third world countrys as dollars, making backups of rented dvds, and if the version is ever updated you can give this one to the wga fairy and she wil give you a silver dollar jijijiji :D :lol:
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Fri Nov 25, 2005 1:45 am

keytotime wrote:Yes and no. There have been times that i could use Windows Update without WGA, yet other times i couldn't. The main thing for Window's update is the Window's update activeX control. But this still is very useful to have.
Ummmm....

So True or False:
1. This patch will replace the one with version 1.3.272 for non-legit copies of XP?
2. This will allow access to Windows Updates / Microsoft Updates
3. This will allow downloads from the Microsoft Downloads page
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

Shark007
Posts: 326
Joined: Wed Nov 24, 2004 9:25 pm

Post by Shark007 » Fri Nov 25, 2005 7:05 am

@orcoxp

1. True
2. False
3. True and False, depends what you are trying to download.

see players post above
This is used for products that require 'Genuine' validation.


shark

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Fri Nov 25, 2005 1:36 pm

Maybe you got my numbers mixed up...

If #2 is false then how can #1 be true?
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

Lumina
Posts: 46
Joined: Thu Nov 24, 2005 6:40 pm

Post by Lumina » Fri Nov 25, 2005 3:05 pm

dgelwin wrote:actually yes it is legit, and so is using manopely money in third world countrys as dollars, making backups of rented dvds, and if the version is ever updated you can give this one to the wga fairy and she wil give you a silver dollar jijijiji :D :lol:
i got two dollars for tradig in the last one lol.

as for orcoxp the answer to all 3 of your questions are true, if anyone doesnt agree with me feel free to flame and i will present my recently downloaded microsoft antispyware just downloaded yesterday using the cracked wga as proof.
cant think of anything to put.

Shark007
Posts: 326
Joined: Wed Nov 24, 2004 9:25 pm

Post by Shark007 » Fri Nov 25, 2005 6:19 pm

2. This will allow access to Windows Updates / Microsoft Updates
This statement is false because this hacked dll is not required to ACCESS either of the update sites.
However, if the update site points you to a download
requiring Windows Genuine Advantage authentication,
then this hacked dll is used.

shark

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Sun Nov 27, 2005 3:25 am

@Lumina

Thanks man...that's the answer I was looking for.
But I had already grabbed the files and reloaded Microsoft Update over and over to test it...just didn't want to fuel the fire that burns Shark's confusion...

Although, I had not tested items from Download.Microsoft.Com...Dude this is awesome!
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

bry
Posts: 12
Joined: Tue Oct 25, 2005 11:46 am

Post by bry » Sat Dec 03, 2005 2:17 pm

i see v1.4.393. is now out. Possible to update the pack?

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sat Dec 03, 2005 3:46 pm

If we could get the files we haven't been able to find them yet

mickmack
Posts: 30
Joined: Sat Apr 30, 2005 9:50 am

Post by mickmack » Sat Dec 03, 2005 4:44 pm


User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Sat Dec 03, 2005 4:56 pm

the original file cant be found on m$ because this new file is a fake. please look at digital signatures....

Shark007
Posts: 326
Joined: Wed Nov 24, 2004 9:25 pm

Post by Shark007 » Sat Dec 03, 2005 6:23 pm

I.m going to have to agree with boooggy, its fake.

The didital sig is expexted to be broken BUT

the date is to old for this file to be real.

shark

kiljaeden

Post by kiljaeden » Tue Dec 06, 2005 8:15 am

I can't download files from Rapidshare. I've waited for days but the same message "Your IP-address XXX.XXX.XX.XX is already downloading a file. You have to wait until it is finished" doesn't go away. Nobody on my home network downloads anything from that site! :|

User avatar
Paul_365
Posts: 221
Joined: Wed Aug 03, 2005 6:38 am

Post by Paul_365 » Tue Dec 06, 2005 9:17 am

@ kiljaeden Thats RapidSucks clever coding, its reading your isp's proxy ip as yours and grouping you all together, ntl?

Try setting a proxy in the browsers setup, i use firefox for rapidsuck downloads and just change the proxy for each file i want to download, google will point you to a list of proxys, just try any that have a port of 80 and are no elite. Sometimes you have to try a few before you get one that works.

ggg
Posts: 35
Joined: Sat Nov 26, 2005 6:49 pm

Post by ggg » Tue Dec 06, 2005 9:28 am

mickmack,is the file you uploaded at rapidshare the hacked version or the original from MS ?

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Tue Dec 06, 2005 11:28 am

FAKE, FAKE, FAKE. if there isnt an original yet, how the hell can there be a crack for something that doesnt exist.
@lumina, chava donde estas? girl i havent seen you in the messenger in days,
@orco lumina is 22 year old it graduate from colorado, just in case you might want to thank her in another way. hahahaha lol.

lumina get your but in messenger i need to find out if thos files i sent worked for mce.
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
keytotime
Posts: 491
Joined: Thu Dec 16, 2004 9:44 pm

Post by keytotime » Tue Dec 06, 2005 7:26 pm

For those having trouble downloading the file. I've changed the downlaod link.

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Tue Dec 06, 2005 7:42 pm

tnx ;)
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

kiljaeden

Post by kiljaeden » Wed Dec 07, 2005 5:19 am

@keytotime Thank you! :D

@Paul_365 I find your proxy idea pretty useful, not just for Rapidshare. Thanks!

datalife
Posts: 73
Joined: Wed Aug 17, 2005 6:24 pm

WGA PROBLEM WITH IE7B1 INSTALLATION

Post by datalife » Wed Dec 07, 2005 5:41 am

WGA PROBLEM AND IE7B1

My system: XP SP2 + RVM 2.0.1 + RVM addon 2 + Hacked WGA

Installation of standalone IE7B1 failed WGA autentication.

Why? Solution?

P.S: All others functionality of WGA work fine...

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Wed Dec 07, 2005 6:01 am

because it has it's own WGA and does not use the one you have installed

look out for one that is cracked already
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

datalife
Posts: 73
Joined: Wed Aug 17, 2005 6:24 pm

Post by datalife » Wed Dec 07, 2005 6:48 am

Possible solution?

Install XP without WGA and after install IEB71 and your internal WGA?

ron2024
Posts: 30
Joined: Mon Dec 05, 2005 5:58 am
Location: IL

Post by ron2024 » Wed Dec 07, 2005 9:28 am

datalife:

Google is your friend. Thats how I found it, with instructions how to correct/fix it's internal WGA,
but anyway here, http://www.9down.com/story.php?sid=5259 the above info is in a post near the bottom
of the page (Originally posted by D4rk0n3). If you run into problems post back here. I also had to
remove my cat files (instructions from this website) to get IE7 to install, but Im' currently using
an older Ryan's Update pk from 7/5/05, this might be different for the newest pk. My 1st IE7 install
attempt failed very badly & then could not uninstall it, I had to use GoBack which took over an hour
& 1/2 to correct the damage done by a failed IE7 install, be careful/run a backup.

Bottom line: It' not that great, just different, Firefox is better, & possible you can also run into future
update problems if you get them from MS.

datalife
Posts: 73
Joined: Wed Aug 17, 2005 6:24 pm

Post by datalife » Wed Dec 07, 2005 10:09 am

@ ron2024

ok thanks now view the post!

P.S. I tryed to install only retail version of XP PRO CORP + SP2 integration
After i connected to windowsupdate and only downloaded the basic files ( WGA + fix + installer 3.1) for access in to service.

IE7B1 filed WGA autentication!
This is not RVM update pack problem! This is IE7B1 problem!

I try now to install only XP CORP + IE7B1 or XP CORP + SP2 + IE7B1 without any windowsupdate upgrade

P.P.S. also IE7B1 integration with nLite failed and not install!

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Wed Dec 07, 2005 5:11 pm

No, try this...
XP Corp + SP2 + WGATool + IE7B1(fixed)

And maybe for future reference store a tested copy XP Corp + SP2 for future use
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

datalife
Posts: 73
Joined: Wed Aug 17, 2005 6:24 pm

Post by datalife » Wed Dec 07, 2005 9:09 pm

IE7B1(fixed): how to download?

p.s. my xp corp and sp2 are genuine microsoft product buyed!

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Wed Dec 07, 2005 9:45 pm

So it's not XP Corp + SP2, but is actually XP SP2 Retail

As for a fixed IE7 installer... just Google it
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

ron2024
Posts: 30
Joined: Mon Dec 05, 2005 5:58 am
Location: IL

Post by ron2024 » Thu Dec 08, 2005 2:39 am

Good luck trying to find a "fixed" version, it took me less than five minutes with a hex editor to
fix the file thats readily available on the net. If your unable to follow those simple instructions
& edit the file yourself, you'll never figure out how to integrate even a "fixed" version into an
OS install CD. Which by the way is a bad idea (replacing IE6 with a flawed beta). I don't think you'll
figure out how to do it. You'd be lucky to get this to install AFTER your "OS" is installed. There's
plenty of horror stories on the net & there from people who already had their "OS" installed !

Your dreamin'

datalife
Posts: 73
Joined: Wed Aug 17, 2005 6:24 pm

Post by datalife » Thu Dec 08, 2005 3:49 pm

@ orcoxp confirm the distribution dotation of my "CED" is WXPVOL_EN and not RETAIL

1 - XP + SP2 + IE7b1 integrate with nLite function don't work (final error setup process)

2 - XP + SP2 + IE7b1(fixed) is not any good idea for me

3 - XP + SP2 + RVMU 2.01 + RVMA 2.0 + IE7b1 integrate with nLite function don't work (final error setup process)

4 - one acceptable solution is install IE7b1(fixed) standalone (after setup is ended)

FOR ME QUESTION CLOSED!

Thanks2All for supportME

User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Thu Dec 08, 2005 6:46 pm

Are you getting this error in integrating or installing windows?
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

datalife
Posts: 73
Joined: Wed Aug 17, 2005 6:24 pm

Post by datalife » Sat Dec 10, 2005 3:50 am

installing windows

KrzysieQ

Post by KrzysieQ » Mon Dec 12, 2005 9:35 am

What is the newest version of WGA Cracked and where i can get a .cab to integrate with my installation ?

Locked