All INF True Addons fail to install

Forum for anything else which doesn't fit in the above forums. Site feedback, random talk, whatever, are welcome.
Post Reply
Zoom7000
Posts: 98
Joined: Fri Jan 26, 2007 7:11 pm

All INF True Addons fail to install

Post by Zoom7000 » Fri Apr 13, 2012 5:06 am

I've just tried to create a new XP image to roll out on to some of our older PCs and have followed the same method that has worked for me over the years. However, as I built my latest image, as I always do with nLite, I've found that any INF application add ons (True Addons) that I added to the image failed to install during setup. All SVCPACK addons worked fine, just anything INF related didn't install.

Any ideas what could cause all INF installs to fail during XP setup?

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4618
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Fri Apr 13, 2012 5:37 am

It may be helpful to see your SysOC.inf file.

Zoom7000
Posts: 98
Joined: Fri Jan 26, 2007 7:11 pm

Post by Zoom7000 » Fri Apr 13, 2012 5:45 am

SysOC.inf:

Code: Select all

[Version]
Signature = "$Windows NT$"
DriverVer=07/01/2001,5.1.2600.5512

[Components]
K=KOC.dll,KOCSetupProc,KOC.inf,HIDE,7
NtComponents=ntoc.dll,NtOcSetupProc,,4
WBEM=ocgen.dll,OcEntry,wbemoc.inf,hide,7
Display=desk.cpl,DisplayOcSetupProc,,7
Fax=fxsocm.dll,FaxOcmSetupProc,fxsocm.inf,,7
NetOC=netoc.dll,NetOcSetupProc,netoc.inf,,7
iis=iis.dll,OcEntry,iis.inf,,7
com=comsetup.dll,OcEntry,comnt5.inf,hide,7
dtc=msdtcstp.dll,OcEntry,dtcnt5.inf,hide,7
IndexSrv_System = setupqry.dll,IndexSrv,setupqry.inf,,7
TerminalServer=TsOc.dll, HydraOc, TsOc.inf,hide,2
msmq=msmqocm.dll,MsmqOcm,msmqocm.inf,,6
ims=imsinsnt.dll,OcEntry,ims.inf,,7
fp_extensions=fp40ext.dll,FrontPage4Extensions,fp40ext.inf,,7
RootAutoUpdate=ocgen.dll,OcEntry,rootau.inf,,7
IEAccess=ocgen.dll,OcEntry,ieaccess.inf,,7
OEAccess=ocgen.dll,OcEntry,oeaccess.inf,,7
WMPOCM=ocgen.dll,OcEntry,wmpocm.inf,,7
AccessUtil=ocgen.dll,OcEntry,accessor.inf,,7
CommApps=ocgen.dll,OcEntry,communic.inf,HIDE,7
MultiM=ocgen.dll,OcEntry,multimed.inf,HIDE,7
MSWordPad=ocgen.dll,OcEntry,wordpad.inf,HIDE,7
TabletPC=tabletoc.dll,TabletSetupProc,Tabletpc.inf,HIDE,7
Freestyle=medctroc.dll,MedCtrOCISetupProc,medctroc.inf,HIDE,7
netfx=netfxocm.dll,UrtOcmProc,netfxocm.inf,hide,7
QFEUpdatePack = ocgen.dll,OcEntry,qfeUpPck.inf,HIDE,7
VersionSpecific = ocgen.dll,OcEntry,version.inf,HIDE,7
7-Zip = ocgen.dll,OcEntry,7zip.inf,HIDE,7
CCleaner = ocgen.dll,OcEntry,ccleaner.inf,HIDE,7
ImgBurn = ocgen.dll,OcEntry,imgburn.inf,HIDE,7
CPLBonus = ocgen.dll,OcEntry,CPLBonus.inf,HIDE,7
Runtime = ocgen.dll,OcEntry,Runtimes.inf,HIDE,7
CalcPlus = ocgen.dll,OcEntry,CalcPlus.inf,HIDE,7
nLite = ocgen.dll,OcEntry,nLite.inf,HIDE,7

[Global]
WindowTitle=%WindowTitle%
WindowTitle.StandAlone="*"

[Strings]
WindowTitle="Windows Professional Setup"
WindowTitle_Standalone="Windows Components Wizard"

; Customized by nLite - www.nliteos.com


User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4618
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Fri Apr 13, 2012 5:52 am

Do you receive any error messages in %SystemRoot%\SetupErr.log?

Zoom7000
Posts: 98
Joined: Fri Jan 26, 2007 7:11 pm

Post by Zoom7000 » Fri Apr 13, 2012 8:07 am

Just redoing the image now, will report back the findings.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Apr 13, 2012 10:15 am

Do you know that nLite's license explicitly says t is not for buisness or corporation uses?

Zoom7000
Posts: 98
Joined: Fri Jan 26, 2007 7:11 pm

Post by Zoom7000 » Fri Apr 13, 2012 10:43 am

Kelsenellenelvian wrote:Do you know that nLite's license explicitly says t is not for buisness or corporation uses?
I seriously doubt that a not for profit organisation is gonna fall fowl of nLite's license.

Anyway, back on topic, here is my Setuperr.log:

Code: Select all

Error:
Setup could not register the OLE Control C:\WINDOWS\system32\mshtml.dll because of the following error:
GetProcAddress returned error 127 (the specified procedure could not be found).


***

Error:
Setup could not register the OLE Control C:\WINDOWS\system32\msrating.dll because of the following error:
GetProcAddress returned error 127 (the specified procedure could not be found).


***

Error:
Setup could not register the OLE Control C:\WINDOWS\system32\inseng.dll because of the following error:
GetProcAddress returned error 127 (the specified procedure could not be found).


***

Error:
Setup could not register the OLE Control C:\WINDOWS\system32\occache.dll because of the following error:
GetProcAddress returned error 127 (the specified procedure could not be found).


***

Error:
Setup could not register the OLE Control C:\WINDOWS\system32\webcheck.dll because of the following error:
GetProcAddress returned error 127 (the specified procedure could not be found).


***

Error:
Setup could not register the OLE Control C:\WINDOWS\system32\imgutil.dll because of the following error:
GetProcAddress returned error 127 (the specified procedure could not be found).


***

Error:
Setup could not register the OLE Control C:\WINDOWS\system32\pngfilt.dll because of the following error:
GetProcAddress returned error 127 (the specified procedure could not be found).


***

Error:
Setup could not register the OLE Control C:\WINDOWS\system32\userenv.dll because of the following error:
DllInstall returned error 2147746132 (80040154).


***

Error:
Setup could not register the OLE Control C:\WINDOWS\system32\eventcls.dll because of the following error:
DllInstall returned error 2147549183 (8000ffff).


***

Error:
Setup could not register the OLE Control C:\WINDOWS\system32\swprv.dll because of the following error:
DllInstall returned error 2147549183 (8000ffff).


***


User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Apr 13, 2012 8:10 pm

Its my cpl pack... there is a typo in it.

Will release a fixed verion in @ 12 hours

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sun Apr 15, 2012 5:42 pm

I finally fixed it.

@ zoom, I may get censured for this but I really have to say something:

Thats a very fine moral shield you hide behind there and its bullshit... RVMi has no business clause.

nLite does, but has no provision for "Non-profit" so your fallacy of doing what you want is crap....

nLite License:

5. nLite is free for personal use only, you cannot use it for any company or business purposes at this time.

Zoom7000
Posts: 98
Joined: Fri Jan 26, 2007 7:11 pm

Post by Zoom7000 » Mon Apr 16, 2012 7:36 am

I can confirm that the fixed CPL pack resolved the issue. Thank you for both your help here. Much appreciated.

Post Reply