XP Post-SP3 Updatepack 2.0.6 NL

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu Oct 16, 2008 5:07 pm

Hier ook.

Maar hoe zit het nou met die drie opstartitems? Kan ik die er nu uit halen of niet?

User avatar
mf3imp
Posts: 77
Joined: Sun Nov 11, 2007 3:15 pm

Post by mf3imp » Fri Oct 17, 2008 12:28 pm

Hello HJW, I was looking at the structure of the IE7 addon, to see if I've got the right skill to can make an italiano version (if you give me the permission, of course), and I noticed that the section

Code: Select all

[FirstUserStart]
AddReg = IE7-Core.AddReg, Tweaks.AddReg
; Hotfix registry entries
DelReg = KB950759.DelReg
refers to the old cumulative update for IE, while just below the section is properly called kb956390.delreg.
While I can't test the addon because I only have winxp in Italian, I wonder if this is some sort of mistake, or something irrelevant to the proper functioning of the addon and IE in general.

Kind regards,
mf3imp

User avatar
gryffin53
Posts: 277
Joined: Thu Feb 22, 2007 9:52 am
Location: Belgium

Post by gryffin53 » Sat Oct 18, 2008 7:54 am

Getest en goedgekeurd ;)

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat Oct 18, 2008 2:30 pm

Om de een of andere vage reden werkt het blauwe Vista XP Professional Bootscreen van Muiz niet meer bij het 2.0.5. pack. Bij 2.0.4. werkt hij wel.
Dan gebruik ik nu maar die van jou, misschien dat iemand de XP Professional kan rebuilden?
Zou het graag zelf doen maar ik weet helaas niet hoe het moet. :D

rayman
Posts: 4
Joined: Sun Oct 19, 2008 5:02 am

Post by rayman » Sun Oct 19, 2008 5:06 am

Bedankt voor het updaten!

Toch 1 probleempje, die ik niet (meer) had verwacht.

RunOnceEx werkt namelijk niet meer als ik internet explorer 7 mee integreer.
Dit was een bekend issue, maar was toch al reeds opgelost?

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sun Oct 19, 2008 5:33 am

RunOnceEx werkt bij mij gewoon hoor. XP-updatepack/IE7-updatepack/.net all-in-one.

rayman
Posts: 4
Joined: Sun Oct 19, 2008 5:02 am

Post by rayman » Sun Oct 19, 2008 12:42 pm

Zojuist Nlite 1.4.9.1 gebruikt in plaats van RVM Integrator 1.5.3 . Nu werkt RunOnceEx wel.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Oct 20, 2008 6:09 am

Raoul90 wrote:Om de een of andere vage reden werkt het blauwe Vista XP Professional Bootscreen van Muiz niet meer bij het 2.0.5. pack. Bij 2.0.4. werkt hij wel.
Dan gebruik ik nu maar die van jou, misschien dat iemand de XP Professional kan rebuilden?
Zou het graag zelf doen maar ik weet helaas niet hoe het moet. :D
Net getest met de nieuwste beta van de integrator.
Werkt nu wel weer? 8) :? Met nLite 1.4.9.1 niet. Zal nog eens proberen met nLite, werkte eerst ook met nLite dus.

Boegie59
Posts: 44
Joined: Fri Sep 15, 2006 9:38 am
Location: Belgie

Post by Boegie59 » Mon Oct 20, 2008 9:43 am

Vista bootscreen werkt niet, integratie gedaan met Nlite.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Oct 20, 2008 11:04 am

Weer getest met nieuwste nLite en bootscreen (de blauwe xp pro) werkt niet met nLite. Zal dan de hele meuk maar met de integrator doen, wil morgen verse install doen.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Oct 20, 2008 11:21 am

Raoul90 wrote:Weer getest met nieuwste nLite en bootscreen (de blauwe xp pro) werkt niet met nLite. Zal dan de hele meuk maar met de integrator doen, wil morgen verse install doen.
zal ook niet werken

Deze echter nu wel:
http://driverpacks.sytes.net/vistapacks ... n_AddOn.7z

Kingskawn
Posts: 38
Joined: Sat Jul 08, 2006 6:41 am

Post by Kingskawn » Mon Oct 20, 2008 11:59 am

thanks maar bestaat er geen post SP3 en post SP2 pack zonder WGA ?

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Oct 20, 2008 12:29 pm

HJW wrote:
Raoul90 wrote:Weer getest met nieuwste nLite en bootscreen (de blauwe xp pro) werkt niet met nLite. Zal dan de hele meuk maar met de integrator doen, wil morgen verse install doen.
zal ook niet werken

Deze echter nu wel:
http://driverpacks.sytes.net/vistapacks ... n_AddOn.7z
Waarom gaat ie niet werken dan? Wil graag met Windows XP Professional eronder.
Heb nu alles met de integrator gedaan en nu werkt ie wel, alleen ff kijken of de rest van me software etc. ook werkt.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Oct 20, 2008 4:24 pm

Kingskawn wrote:thanks maar bestaat er geen post SP3 en post SP2 pack zonder WGA ?
Waarom zou je dat willen.. nee ga ze niet maken. Zelf eruit slopen is een optie. Maar moet je zelf maar kijken ff hoe da moe.

Bestandjes verwijderen zal wel werken.

Kingskawn
Posts: 38
Joined: Sat Jul 08, 2006 6:41 am

Post by Kingskawn » Tue Oct 21, 2008 7:20 am

is er nog een post sp2 dat online is want zijn er allemaal af blijkbaar :rolleyes:

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Oct 21, 2008 7:52 am

Waarom stap je niet gewoon over naar SP3..

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Oct 21, 2008 11:10 am

Fijn, net me hele Windows-partitie geformateerd. Start ik van de net gemaakte schijf op, gaat hij tot het setup venster "apparaten installeren" vervolgens crashed die alleen maar, waardoor ik nu gedoemd ben om op zon trage pc weer een nieuwe te gaan maken en hopen dat ie dan wel werkt. :) Laat die bootscreen er wel helemaal uit.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Tue Oct 21, 2008 2:07 pm

Bootscreen eruit gelaten. Ben nu up and running (live). :) Geen enkele update of wat dan ook. Goed werk weer HJW.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Wed Oct 22, 2008 3:59 pm

Raoul90 wrote:Bootscreen eruit gelaten. Ben nu up and running (live). :) Geen enkele update of wat dan ook. Goed werk weer HJW.
de bootscreen van de link die ik gaf werkt hier prima (nLite).

groet
HJW

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Wed Oct 22, 2008 6:06 pm

Ja ik weet niet wat het was maar in ieder geval draai ik nu weer. :D
Hij deed het trouwens ook gewoon in VMWare.


http://tweakers.net/nieuws/56337/micros ... rsies.html

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Fri Oct 24, 2008 5:33 am

Raoul90 wrote:Ja ik weet niet wat het was maar in ieder geval draai ik nu weer. :D
Hij deed het trouwens ook gewoon in VMWare.


http://tweakers.net/nieuws/56337/micros ... rsies.html
Momenteel al toevoegd aan de volgende versie.

Flash10 zal daar ook in zitten.

Nu nog ff paar tests draaien.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sat Oct 25, 2008 4:54 pm

2.0.6 online.

Gebruikers die IE7addon niet installeren, zullen op Microsoft Update ook geen melding meer ontvangen over IE7.

windoos
Posts: 224
Joined: Thu Oct 19, 2006 2:21 am

Post by windoos » Sun Oct 26, 2008 10:49 am

Ik krijg met het laatste pack de volgende error!

Setup kan het bestand flashutl10.exe niet kopieren.
Toch staat dit bestand in het pack alsmede in de I386 na het updaten!


Meerdere mensen hier last van?

Siebe B.

User avatar
Lonelobo
Posts: 11
Joined: Sun Mar 11, 2007 4:08 am
Location: België

Post by Lonelobo » Sun Oct 26, 2008 1:47 pm

Nieuwe update pack werk perfect tnx HJW.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Oct 26, 2008 2:44 pm

windoos wrote:Ik krijg met het laatste pack de volgende error!

Setup kan het bestand flashutl10.exe niet kopieren.
Toch staat dit bestand in het pack alsmede in de I386 na het updaten!


Meerdere mensen hier last van?

Siebe B.
nlite vs integrator ? welke van de 2 gebruikt, probeer ff de andere..

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Sun Oct 26, 2008 4:21 pm

Yo...

UpdatePack werkt hier 100%.... in realtime getest.

Alweer bedankt HJW..

Tot de volgende maar weer......AJU

Edit:
O ja nog vergeten te zeggen voor windoos.
Ik heb deze RVM Integrator 1.5.4 Beta7 gebruikt.

windoos
Posts: 224
Joined: Thu Oct 19, 2006 2:21 am

Post by windoos » Mon Oct 27, 2008 3:47 am

HJW wrote:
windoos wrote:Ik krijg met het laatste pack de volgende error!

Setup kan het bestand flashutl10.exe niet kopieren.
Toch staat dit bestand in het pack alsmede in de I386 na het updaten!


Meerdere mensen hier last van?

Siebe B.
nlite vs integrator ? welke van de 2 gebruikt, probeer ff de andere..
Zeer vreemd. Ik heb ook de laatste Beta gebruikt.
Ik heb alles getest opnieuw sp3 geslipstreamed, Alleen de updatepack gebruikt. Als ik versie 2.05 gebruik gaat het wel ok!

ik maak ook gebruik van RVM Integrator 1.5.4 Beta7

Ik heb geen oplossing als het voor anderen wel goed werkt!

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Oct 27, 2008 4:12 am

windoos wrote:
HJW wrote:
windoos wrote:Ik krijg met het laatste pack de volgende error!

Setup kan het bestand flashutl10.exe niet kopieren.
Toch staat dit bestand in het pack alsmede in de I386 na het updaten!


Meerdere mensen hier last van?

Siebe B.
nlite vs integrator ? welke van de 2 gebruikt, probeer ff de andere..
Zeer vreemd. Ik heb ook de laatste Beta gebruikt.
Ik heb alles getest opnieuw sp3 geslipstreamed, Alleen de updatepack gebruikt. Als ik versie 2.05 gebruik gaat het wel ok!

ik maak ook gebruik van RVM Integrator 1.5.4 Beta7

Ik heb geen oplossing als het voor anderen wel goed werkt!
Controleer ff de MD5 hash van het updatepack.

windoos
Posts: 224
Joined: Thu Oct 19, 2006 2:21 am

Post by windoos » Mon Oct 27, 2008 4:38 am

HJW wrote:
windoos wrote:
HJW wrote: nlite vs integrator ? welke van de 2 gebruikt, probeer ff de andere..
Zeer vreemd. Ik heb ook de laatste Beta gebruikt.
Ik heb alles getest opnieuw sp3 geslipstreamed, Alleen de updatepack gebruikt. Als ik versie 2.05 gebruik gaat het wel ok!

ik maak ook gebruik van RVM Integrator 1.5.4 Beta7

Ik heb geen oplossing als het voor anderen wel goed werkt!
Controleer ff de MD5 hash van het updatepack.
Uiteraard ook al geprobeerd. Ik begrijp er niks meer van! In alle files lijkt het goed te staan!

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Oct 27, 2008 9:11 am

windoos wrote:
HJW wrote:
windoos wrote: Zeer vreemd. Ik heb ook de laatste Beta gebruikt.
Ik heb alles getest opnieuw sp3 geslipstreamed, Alleen de updatepack gebruikt. Als ik versie 2.05 gebruik gaat het wel ok!

ik maak ook gebruik van RVM Integrator 1.5.4 Beta7

Ik heb geen oplossing als het voor anderen wel goed werkt!
Controleer ff de MD5 hash van het updatepack.
Uiteraard ook al geprobeerd. Ik begrijp er niks meer van! In alle files lijkt het goed te staan!
1.Pak het updatepack uit.
2. rename falshutl10.exe naar test.exe
3. vervang alle entries van flashutl10.exe in entries.ini naar test.exe
4. pak updatepack weer in en test.

let me know.

Voor duidelijkheid je krijgt kopieer error bij het blauwe scherm nog ?

windoos
Posts: 224
Joined: Thu Oct 19, 2006 2:21 am

Post by windoos » Mon Oct 27, 2008 11:14 am

1.Pak het updatepack uit.
2. rename falshutl10.exe naar test.exe
3. vervang alle entries van flashutl10.exe in entries.ini naar test.exe
4. pak updatepack weer in en test.

let me know.

Voor duidelijkheid je krijgt kopieer error bij het blauwe scherm nog ?
Als ik alles verander naar test.exe zoals je hebt voorgesteld is er geen probleem meer.
Zijn de files case sensitive??
Misschien zit daar het probleem m in!

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Oct 27, 2008 11:23 am

windoos wrote:
1.Pak het updatepack uit.
2. rename falshutl10.exe naar test.exe
3. vervang alle entries van flashutl10.exe in entries.ini naar test.exe
4. pak updatepack weer in en test.

let me know.

Voor duidelijkheid je krijgt kopieer error bij het blauwe scherm nog ?
Als ik alles verander naar test.exe zoals je hebt voorgesteld is er geen probleem meer.
Zijn de files case sensitive??
Misschien zit daar het probleem m in!
let me know.

Anyway zal ernaar kijken voor volgende versie.

windoos
Posts: 224
Joined: Thu Oct 19, 2006 2:21 am

Post by windoos » Mon Oct 27, 2008 11:54 am

HJW wrote:
windoos wrote:
1.Pak het updatepack uit.
2. rename falshutl10.exe naar test.exe
3. vervang alle entries van flashutl10.exe in entries.ini naar test.exe
4. pak updatepack weer in en test.

let me know.

Voor duidelijkheid je krijgt kopieer error bij het blauwe scherm nog ?
Als ik alles verander naar test.exe zoals je hebt voorgesteld is er geen probleem meer.
Zijn de files case sensitive??
Misschien zit daar het probleem m in!
let me know.

Anyway zal ernaar kijken voor volgende versie.
Nope niet case sensitive!!!
Wat kan de reden zijn waarom het dan wel werkt als ik de naam verander? De originele file heet ook flashutl10a.exe

windoos
Posts: 224
Joined: Thu Oct 19, 2006 2:21 am

Post by windoos » Wed Oct 29, 2008 9:39 pm

Beste HJW,

ik zie zojuist dat je dat probleem met die flash file hebt gefixed.
Ik ben nu erg nieuwsgierig wat het probleem was???

Groet,

Siebe B.

AirtjE
Posts: 9
Joined: Wed Apr 16, 2008 4:58 am

Post by AirtjE » Thu Oct 30, 2008 10:54 am

Hoi allen!

Ik gebruik hier al enige tijd RyanVM Update packeges in een RIS voor Windows XP. Werkt heerlijk, thanks!! Met Servicepack 2, maar ook met Servicepack 3 Update pack 07.2008 ging het prima:
  • Update pack
  • IE7 Add-on
  • NET Framework 3.5 AIO
  • Bootscreen (optioneel)
Ik gebruik altijd RVMIntegrator 1.5.3 om een originele, schone WinXP Pro SP3 te integreren met de bovenstaande update pack en extra's. Alles heeft tot dusverre altijd prima gewerkt (met SP2, en met SP3 update pack 07.2008).

2 weken terug versie 2.0.5 geprobeerd te integreren, dit gaat prima. RISsen van PC lijkt in eerste instantie ook prima, maar ik loop tegen een aantal problemen aan:
  • Internet Explorer dubbelklikken: venster opent en sluit direct
  • Internet Explorer: versie 7 lijkt helemaal niet geinstalleerd
  • VPN verbindingen kunnen niet opgezet worden, blijft hangen op authenticeren
  • Security Center lijkt niet gestart, net als Windows firewall service
  • Services staan wel op automatisch, maar kan ze ook niet handmatig starten, melding: "Service gemarkeerd voor verwijdering of bestaat niet"
Ook al geprobeerd met nLite, maar krijg hetzelfde resultaat. Kale XP SP3 geprobeerd te gebruiken in RIS, dat gaat prima. Oude updatepack geprobeerd, werkt ook. Daarna geprobeerd met alleen kale XP SP3 plus de update pack (dus geen IE7, Net Frame AIO, Bootscreen), hier had ik het probleem dus weer.

Is er iets verandert aan de update pack waardoor het niet meer werkt? ?
Hoor graag van jullie, thanks! :)

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Thu Oct 30, 2008 11:08 am

AirtjE wrote:Hoi allen!

Ik gebruik hier al enige tijd RyanVM Update packeges in een RIS voor Windows XP. Werkt heerlijk, thanks!! Met Servicepack 2, maar ook met Servicepack 3 Update pack 07.2008 ging het prima:
  • Update pack
  • IE7 Add-on
  • NET Framework 3.5 AIO
  • Bootscreen (optioneel)
Ik gebruik altijd RVMIntegrator 1.5.3 om een originele, schone WinXP Pro SP3 te integreren met de bovenstaande update pack en extra's. Alles heeft tot dusverre altijd prima gewerkt (met SP2, en met SP3 update pack 07.2008).

2 weken terug versie 2.0.5 geprobeerd te integreren, dit gaat prima. RISsen van PC lijkt in eerste instantie ook prima, maar ik loop tegen een aantal problemen aan:
  • Internet Explorer dubbelklikken: venster opent en sluit direct
  • Internet Explorer: versie 7 lijkt helemaal niet geinstalleerd
  • VPN verbindingen kunnen niet opgezet worden, blijft hangen op authenticeren
  • Security Center lijkt niet gestart, net als Windows firewall service
  • Services staan wel op automatisch, maar kan ze ook niet handmatig starten, melding: "Service gemarkeerd voor verwijdering of bestaat niet"
Ook al geprobeerd met nLite, maar krijg hetzelfde resultaat. Kale XP SP3 geprobeerd te gebruiken in RIS, dat gaat prima. Oude updatepack geprobeerd, werkt ook. Daarna geprobeerd met alleen kale XP SP3 plus de update pack (dus geen IE7, Net Frame AIO, Bootscreen), hier had ik het probleem dus weer.

Is er iets verandert aan de update pack waardoor het niet meer werkt? ?
Hoor graag van jullie, thanks! :)
Niet dat ik weet, probeer eerst een test zonder de IE7addon. Dan kunnen we kijken of het nu aan het updatepack ligt of aan de IE7 addon. Groet HJW

Als het aan het updatepack ligt kun je de versie 2.04 proberen.
http://driverpacks.sytes.net/vistapacks ... 3_2.0.4.7z

windoos
Posts: 224
Joined: Thu Oct 19, 2006 2:21 am

Post by windoos » Fri Oct 31, 2008 9:57 am

HJW wrote:Changelog
v.2.0.7. (voorlopig)
- Fixed Flash File Copy Issues
- Fixed setupapi.dll, dhcpsvc.dll, cscdll.dll, osk.exe, wzcdlg.dll, qfecheck.exe (1033 -> 1043)
Waar kan ik deze (voorlopige) versie 2.0.7 downloaden?

mvg
Siebe B.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Fri Oct 31, 2008 1:53 pm

windoos wrote:
HJW wrote:Changelog
v.2.0.7. (voorlopig)
- Fixed Flash File Copy Issues
- Fixed setupapi.dll, dhcpsvc.dll, cscdll.dll, osk.exe, wzcdlg.dll, qfecheck.exe (1033 -> 1043)
Waar kan ik deze (voorlopige) versie 2.0.7 downloaden?

mvg
Siebe B.
Nah volgende 2e dinsdag van de maand. Of kijk af en toe stiekem op de server.

groet
HJW

zilexa
Posts: 71
Joined: Sat Oct 01, 2005 5:28 pm

Post by zilexa » Sat Nov 01, 2008 7:05 am

Hoioi,

vraag over de .Net 2.0+3.0+3.5 switchless installer.
Ik installeer alles @T13, tenzij dat niet kan. .Net 3.0 mag je niet @T13 installeren dus ik heb je switchless installer uitgepakt en wil het splitsen in 2 pakketjes. Nu zie ik dat er na 2.0 eerst MSXML wordt geinstalleerd en daarna pas 3.0. Hoort MSXML bij 2.0 of bij 3.0? Zou ik dit ook @T13 kunnen installeren?

windoos
Posts: 224
Joined: Thu Oct 19, 2006 2:21 am

Post by windoos » Sat Nov 01, 2008 7:27 am


Nah volgende 2e dinsdag van de maand. Of kijk af en toe stiekem op de server.

groet
HJW
Ik heb de updatepack v2.0.7beta gedownload en heb nu 2 files die niet kopieren!!

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sat Nov 01, 2008 12:02 pm

zilexa wrote:Hoioi,

vraag over de .Net 2.0+3.0+3.5 switchless installer.
Ik installeer alles @T13, tenzij dat niet kan. .Net 3.0 mag je niet @T13 installeren dus ik heb je switchless installer uitgepakt en wil het splitsen in 2 pakketjes. Nu zie ik dat er na 2.0 eerst MSXML wordt geinstalleerd en daarna pas 3.0. Hoort MSXML bij 2.0 of bij 3.0? Zou ik dit ook @T13 kunnen installeren?
.NET 30 SP2 kan prima @T13.
MSXML6 is vereist voor net3 maar kan prima op t13

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sat Nov 01, 2008 12:04 pm

windoos wrote:

Nah volgende 2e dinsdag van de maand. Of kijk af en toe stiekem op de server.

groet
HJW
Ik heb de updatepack v2.0.7beta gedownload en heb nu 2 files die niet kopieren!!
daarvoor is het een beta. Zelf ff veranderen of wachten op de release.

B-Boy
Posts: 173
Joined: Mon Nov 03, 2008 8:27 am

Post by B-Boy » Mon Nov 03, 2008 8:35 am

Ik heb me maar ff aangemeld om je speciaal te bedanken voor je update packs. Net ff een verse install cd gemaakt en alles draait als een tierelier (inc driverpacks) op een virtuele machine. Geen enkele windows update beschikbaar na installatie, op messnger 4.7 na. Die gebruik ik toch niet.

Nogmaals mijn dank voor dit mooie stukje huisvlijt.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Mon Nov 03, 2008 11:18 am

Hey,

Weet iemand waar ik een addon kan vinden voor Windows Genuine Advantage v1.8.31.9? Een losse addon dus. Heb hem ff apart nodig.

User avatar
Ra_gdd
Posts: 69
Joined: Mon May 22, 2006 7:36 am

Post by Ra_gdd » Mon Nov 03, 2008 12:35 pm

HJW is tha man.

Z'n updatepacks bespaart me hopen tijd bij een re-install.
:heart:

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Nov 03, 2008 6:10 pm

Raoul90 wrote:Hey,

Weet iemand waar ik een addon kan vinden voor Windows Genuine Advantage v1.8.31.9? Een losse addon dus. Heb hem ff apart nodig.
zelf maken, niet moeilijk

check wincert.net/forum daar staat een addon (weliswaar oud maar kun je updaten).

Wat moet je met WGA addon? zit gewoon in updatepack hoor.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Mon Nov 03, 2008 6:10 pm

Ra_gdd wrote:HJW is tha man.

Z'n updatepacks bespaart me hopen tijd bij een re-install.
:heart:
Gelukkig, daar doen we het voor :D

elkristo78
Posts: 2
Joined: Tue Nov 04, 2008 5:19 am

Post by elkristo78 » Tue Nov 04, 2008 5:27 am

ik heb het XP Post-SP3 UpdatePack Nederlands gedownload, hoe moet ik dit nu installeren?

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Tue Nov 04, 2008 6:12 am

elkristo78 wrote:ik heb het XP Post-SP3 UpdatePack Nederlands gedownload, hoe moet ik dit nu installeren?
Welkom op het forum,

Het updatepack is niet bedoelt voor 'losse' installatie in windows zelf. Het is bedoelt om je windows cdrom mee bij te werken naar de laatste versies van de bronbestanden. Zodoende hoef je na de installatie geen updates meer te downloaden.

zie hier: http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2823

1. windows xp cdrom
2. updatepack integreren met RVMintegrator of nLite
3. windows opnieuw installeren op je computer of virtuele machine.

elkristo78
Posts: 2
Joined: Tue Nov 04, 2008 5:19 am

Post by elkristo78 » Tue Nov 04, 2008 7:48 am

ik dacht al zoiets, jullie installeren dan de nieuwe xp over de oude heen?

Locked