[Tool] SysInternals Addon Pack Builder 3.6 - 06.01.2009

Discuss & post Update Pack addons here.
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

[Tool] SysInternals Addon Pack Builder 3.6 - 06.01.2009

Postby odyn1982 » Wed Mar 08, 2006 4:28 pm

This program will download the latest versions of the SysInternals utilities from their site and automatically create an AddOn CAB file that can be used with the RyanVM Integrator or Nlite to integrate these tools into your Windows source.

How to run: just double-click, press ENTER, choose which programs include in final AddonPack and wait, files are downloaded, processed, unzipped, cabbed...etc. and finally the finished SysInternals_AddOn_.CAB is moved out of the temporary folder (which is SYSINTERNALS_BUILDER) to the user's working directory and then the temp folder will be deleted or you can keep downloaded files.

SysInternals Addon Pack Builder 3.6
LINK: SysInternals Addon Builder 3.6
MD5: EB54E583705205145B3AA5BA43A3E5CE
Size: 891 KB
Builddate: 2009/01/06
Version: 3.6
Language: English
Install dir: "%programfiles%\Sysinternals"
Shortcuts: "Start Menu\Programs\Accessories\Sysinternals"
Uninstallable: Yes
8.3 Names: Yes
OS: WinXP,2000,2k3
Need to have installed: .NET Framework 2.0


Programs included in pack:
7za 4.64
FGCBA 0.711
wget 1.10.2
gsar 1.12
Fedit 2.0

SysInternals files to download or not:
AccessEnum
Autologon
Autoruns
Bluescreen Screensaver
CacheSet
Contig
DebugView
Diskmon
Filemon
Hex2dec
LoadOrder
NewSID
PageDefrag
ProcessExplorer
ProcessMonitor
PsTools
RegJump
Regmon
RootkitRevealer
ShareEnum
Sync
TcpView
ZoomIt

Changelog

3.6
- Fixed Bluescreen Screensaver
3.5
- Rewrote uninstall section in .inf file
3.4.1
- Fixed errors in custom mode when you remove Autologon or Autoruns
3.4
- Added to download list: AutoLogon, Hex2dec, LoadOrder, NewSID, RegJump
- Added to pack: makecab.exe and cabarc.exe
3.3
- Changes in custom mode
3.2
- Added optional right click entries on "My Computer" to access AutoRuns, DebugView, PageDefrag and Process Explorer (I use them often); and HDD - "Defrag with Contig"
3.1a
- Fix small bug with comma (it was only in custom mode)
3.1
- Added Contig, PsTools and ZoomIt
3.0
- Added Process Monitor
2.9
- New download links
- Updated FGCBA
2.8
- Option to choose final addon name
- Updated FGCBA to 0.611
2.7
- Compatible with FGCBA 0.54
- Updated process of creating custom addon pack (added gsar)
- Programs included in the log are listed in alphabetically order - done by n7epsilon (like he promised) ;)
2.6
- New option: Create your AddonPack without connecting to Internet. Just move all downloaded files to "Sysinternals_Builder\Downloaded" and run program.
- New option: Delete all downloaded files
- Small fixes
2.5
- Changed temp folder to "SysInternals_Builder"
- The builder downloads the SysInternals files to "SysInternals_Builder\Downloaded" folder and when the builder is finished, "SysInternals_Builder" contents are deleted except for the "Downloaded" subfolder...
- If the builder is run again in the same folder as the previously left "SysInternals_Builder", wget will only download files that are NEWER than the ones previously downloaded and if the user manually downloads and puts his files in "SysInternals_Builder\Downloaded", wget will not overwrite them.
2.4
Redisigned START.CMD (done by n7Epsilon with some corrects from me :P)
- Wget will now re-use an existing connection to SysInternals.com instead of creating a new connection for every file (ie: Faster download and less load on SysInternals.com servers)
- Wget will now try up to 3 times before giving up and if wget causes an error START.CMD will alert the user.
- Cosmetic enhancements
- START.CMD is now modular code
2.3
- Added ShareEnum
- Updated FGCBA.exe, 7z.exe and wget.exe
2.2
- Updated FGCBA to 0.36
- Return to one .inf file with uninstall option
2.1
- Now it's uninstallable
- Small .log file is created with AddonPack
- Other cosmetic changes
2.0
Major changes:
- Rebuilded all pack
- Added option to choose which program include in final AddonPack
- Changed installation dir to "%programfiles%\Sysinternals"
- Updated FGCBA to 0.35
- Final AddonPack created in working dir
1.3
- Updated FGCBA to v.0.332a
- Added CacheSet to entries
1.2
- Now it runs like a switchless installer (made by n7Epsilon)
1.1
- Added to Entries_SysInternals.ini and Sysinter.inf: AccessEnum, Diskmon, Tcpview, Dbgview and Bluescreen Screensaver


Tested in VMWare, integrated with Nlite or RVMIntegrator (pack created with default and custom settings).

Big thanks to n7Epsilon (modifications, ideas and of course FGCBA!) and Mrs. Peel (I'm using her layout for addons) ! :D

Enjoy (or not) ;)
Last edited by odyn1982 on Tue Jan 06, 2009 2:57 pm, edited 81 times in total.
User avatar
Sanjay
I can't read
Posts: 337
Joined: Fri Dec 17, 2004 9:28 am
Location: New Delhi, India

Postby Sanjay » Wed Mar 08, 2006 6:49 pm

Thanks a lot. This shall most certainly come in handy.
User avatar
newb
Posts: 7
Joined: Sun Oct 09, 2005 12:23 pm

Postby newb » Fri Mar 10, 2006 9:01 am

nice tool. 8)

if i want more SysInternals programs* to be added to the output pack, other than adding the url to SYSINTERNALS_DOWNLOAD.txt, do i also need to edit SysInter.txt and Entries_SysInternals.txt?
this looks :shock: complicated...
what path does it create in the start menu :?:

thnx

* for example:
http://www.sysinternals.com/Files/AccessEnum.zip
http://www.sysinternals.com/Files/BlueScreen.zip
http://www.sysinternals.com/Files/DiskMonNt.zip
http://www.sysinternals.com/Files/TcpView.zip
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Fri Mar 10, 2006 11:31 am

Yes, you must also edit SysInter.inf and Entries_SysInternals.ini.
I've made new pack with entries to programs you have mentioned.
Enjoy! :)
User avatar
n7Epsilon
Moderator
Posts: 624
Joined: Thu Feb 17, 2005 1:37 am
Location: Cairo, Egypt

Postby n7Epsilon » Fri Mar 10, 2006 11:40 am

Wow! You included my program in the pack !
(You could have asked and I could I have helped you better you know since I have the source code...)

Edit:
Ok, I have no problem with using my program...
You should tell people however that for this to work, they need to have .NET Framework 2.0 Installed on the PC.

Edit:
I can help you with this if you want.
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Fri Mar 10, 2006 11:49 am

Hehe, yes I forgot to mention that ;)
PS. Thanks for your great program!
vertigo
Posts: 16
Joined: Thu Oct 20, 2005 8:21 am

Postby vertigo » Fri Mar 10, 2006 12:04 pm

I get this error:

Code: Select all

**** FGCBA 0.33 ****
** Created by n7Epsilon
** URL: http://ryanvm.net/forum/viewtopic.php?p=18119

*** Reading C:\SYSINTERNALS\Entries_SysInternals.ini...
 ** Reading INF file: SysInter.inf ...
  * Parsing [Optional Components] section...

** Required files:
SysInter.inf
AccessEnum.exe
autoruns.chm
autoruns.exe
Bluescreen.scr
Dbgview.exe
Dbgview.chm
Diskmon.exe
Diskmon.hlp
filemon.exe
filemon.hlp
pagedfrg.exe
pagedfrg.hlp
procexp.exe
procexp.chm
psshutdown.exe
regmon.exe
regmon.hlp
RootkitRevealer.chm
RootkitRevealer.exe
sync.exe
Tcpview.exe
Tcpvcon.exe
Tcpview.hlp

 !- 1 warning(s):
  - [SourceDisksNames.x86] section does not exist in SysInter.inf!

*** Preparing to create AddOn cabinet file...
 ** Creating Output folder...
 ** Checking if required file(s) exist...
 ** Fixing filenames for WINNT.EXE compatibility...
 ** Compressing all files using LZX:21...
   - Compressing: SysInter.inf
...
   - Compressing: Tcpview.hlp
 ** Copying Entries_SysInternals.ini to Output folder...

*** Creating AddOn CAB: SYSINTERNALS.CAB...
** Unexpected Error from System:

The system cannot find the file specified

*** Press any key to exit...


Can You tell me what I'm doing wrong?

Cheers
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Fri Mar 10, 2006 12:17 pm

Check MD5 and free space on your disk. Maybe file is corrupt or maybe you close liledl.exe before it download all files. I don't really know, because I it works for me all the time.
User avatar
Sanjay
I can't read
Posts: 337
Joined: Fri Dec 17, 2004 9:28 am
Location: New Delhi, India

Postby Sanjay » Fri Mar 10, 2006 12:38 pm

It works just fine for me too, that is it works in making the sysinternals.cab file but i have yet to test it in a real unattended CD/DVD.

Can you please tell me where this addon creates the shortcuts in the Start menu. Ideally I think the shortcuts should all be in a folder called 'Sysinternals' placed in 'Start/Programs/Accessories/Sysinternals'.

By the way, has anyone yet used this addon in a real installation and if so with what results?

Thanks.
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Fri Mar 10, 2006 12:40 pm

n7Epsilon wrote:I can help you with this if you want.

Ok, but I don't know what new to implement. Your program works great. Maybe you have some ideas or someone other.
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Fri Mar 10, 2006 12:42 pm

Sanjay wrote:By the way, has anyone yet used this addon in a real installation and if so with what results?
.

I've just tested in VMWare (integrated with Nlite) and it works.
Shortcuts in StartMenu/Programs/Accesories/Sysinternals ;)
Last edited by odyn1982 on Sat Mar 11, 2006 12:25 pm, edited 1 time in total.
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Fri Mar 10, 2006 2:14 pm

New release: SysInternals Creator 1.2 !
User avatar
n7Epsilon
Moderator
Posts: 624
Joined: Thu Feb 17, 2005 1:37 am
Location: Cairo, Egypt

Postby n7Epsilon » Fri Mar 10, 2006 2:19 pm

Don't mention it ! :wink:
User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4380
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Postby Kelsenellenelvian » Fri Mar 10, 2006 6:22 pm

Wow it worked very nicely. Thanks
User avatar
armond
Posts: 263
Joined: Tue Sep 13, 2005 11:43 am
Location: Glendale, CA USA

Postby armond » Fri Mar 10, 2006 9:44 pm

Hi odyn1982,
Really thanks for creating this addon pack!
I downloaded the SysInternals_Creator_1.2.exe and checked its MD5. It's correct. 5F1570CA8469055EC9237F073A8300DF. When its wants to create the addon, it generates an error. Here is the exact copy of my last window:
File Gatherer and Cab Builder for AddOns (FGCBA)
- Compressing: Diskmon.hlp
- Compressing: filemon.exe
- Compressing: filemon.hlp
- Compressing: pagedfrg.exe
- Compressing: pagedfrg.hlp
- Compressing: procexp.chm
- Compressing: procexp.exe
- Compressing: psshutdn.exe
- Compressing: regmon.exe
- Compressing: regmon.hlp
- Compressing: rtktrvlr.chm
- Compressing: rtktrvlr.exe
- Compressing: sync.exe
- Compressing: Tcpvcon.exe
- Compressing: Tcpview.exe
- Compressing: Tcpview.hlp
** Copying Entries_SysInternals.ini to Output folder...
*** Creating AddOn CAB: SysInternals_AddOn.CAB...
** Unexpected Error from System:
The system cannot find the file specified
*** Press any key to exit...
I also manually used the FGCBA.exe tool and received the same error message. Please let me know that what windows file are you using to create the final CAB file? Are you using makecab.exe or another one?
Thanks,
Armond.
TechnoHunter
Posts: 506
Joined: Sun Feb 26, 2006 4:13 am

Postby TechnoHunter » Sat Mar 11, 2006 12:45 am

I think i am going to have to second the message from armond..

his log looks EXACTLY like mine :(
any way to get more details from the log? (what file its trying to use would be nice)

TechnoHunter
User avatar
n7Epsilon
Moderator
Posts: 624
Joined: Thu Feb 17, 2005 1:37 am
Location: Cairo, Egypt

Postby n7Epsilon » Sat Mar 11, 2006 4:18 am

What exact command line are you using to launch FGCBA.EXE...

FGCBA has three external programs it relies on to function correctly...
1. .NET Framework 2.0 Final
2. Microsoft MAKECAB.EXE
3. Microsoft CABARC.EXE

-- Looks like my program is erroring out because it probably can't find CABARC.EXE

--- Thank you for pointing out this potential issue with my program.
- I will update it very soon to make this error message more clear instead of the obscure ("The system cannot find the specified file" when it tries to launch the CABARC.EXE process and fails")...

Download the Microsoft CAB SDK (which contains CABARC.EXE) and place it inside your Windows \ SYSTEM32 folder and run the program again and it will work correctly next time.

-- I will update FGCBA.EXE shortly....
TechnoHunter
Posts: 506
Joined: Sun Feb 26, 2006 4:13 am

Postby TechnoHunter » Sat Mar 11, 2006 6:47 am

hmmm, a search on the all knowing google shows that the latest version (that i can find from Microsoft)
was made in 1997... that actually sound right?

the link i found on the ms site is thusly ::
http://download.microsoft.com/download/ ... Cabsdk.exe

if this is infact the latest cab please let me know :)

thanks in advance

TechnoHunter
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Sat Mar 11, 2006 6:54 am

Yes, download this cabsdk.exe. I have cabarc.exe from 1997 on my XP ;)
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Sat Mar 11, 2006 10:59 am

New version is up 1.3
User avatar
glent
Posts: 223
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:32 pm
Location: UK

Postby glent » Sat Mar 11, 2006 11:12 am

please post a mirror , not evry1 can download from rapidcrap ;)
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Sat Mar 11, 2006 11:56 am

Mirror added. I'm waiting for RyanVM link.
User avatar
Sanjay
I can't read
Posts: 337
Joined: Fri Dec 17, 2004 9:28 am
Location: New Delhi, India

Postby Sanjay » Sat Mar 11, 2006 12:22 pm

odyn1982 wrote:
Sanjay wrote:By the way, has anyone yet used this addon in a real installation and if so with what results?
.

I've just tested in VMWare (integrated with Nlite) and it works.
Shortcuts in StartMenu/Accesories/Sysinternals ;)

I am sure you mean 'Start/Programs/Accessories/Sysinternals', right?
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Sat Mar 11, 2006 12:26 pm

Sanjay wrote:I am sure you mean 'Start/Programs/Accessories/Sysinternals', right?

Yes, that's correct. My mistake ;)
User avatar
Sanjay
I can't read
Posts: 337
Joined: Fri Dec 17, 2004 9:28 am
Location: New Delhi, India

Re: [Release] SysInternals Addon Pack Builder 1.3

Postby Sanjay » Sat Mar 11, 2006 12:53 pm

odyn1982 wrote:n7Epsilon did a really amazing job with my first pack.
Now it runs like a switchless installer, just double-click and press ENTER and wait, files are downloaded, processed, unzipped, cabbed ..etc. and finally the finished AddOn.CAB is moved out of the temporary folder (which is C:\SysInternals_%RandomNumber%) to the user's desktop and then the temp folder is automatically deleted.

May I suggest a couple of improvements, if they are not too much trouble that is? Firstly it would be great if instead of the finished 'AddOn.CAB' file being moved to the user's desktop, it would be nice if it could be moved to the original folder from which the 'SysInternals Addon Pack Builder' is run. Secondly, and this might be a tougher one but great to have. if the user could have the option to select the individual Sysinternal programs to include in the AddOn.CAB

Thanks once again for this great tool.
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Re: [Release] SysInternals Addon Pack Builder 1.3

Postby odyn1982 » Sat Mar 11, 2006 4:42 pm

Sanjay wrote:May I suggest a couple of improvements, if they are not too much trouble that is? Firstly it would be great if instead of the finished 'AddOn.CAB' file being moved to the user's desktop, it would be nice if it could be moved to the original folder from which the 'SysInternals Addon Pack Builder' is run.
I don't know how to integrate in current start.cmd. Maybe someone can help me?
Sanjay wrote:Secondly, and this might be a tougher one but great to have. if the user could have the option to select the individual Sysinternal programs to include in the AddOn.CAB
I'm working on that. It's not so hard but I'm waiting for new feature in FGCBA from n7Epsilon and then I'll rebuild this pack.
Maybe someone needs other programs from Syinternals, please let me know.
TechnoHunter
Posts: 506
Joined: Sun Feb 26, 2006 4:13 am

Postby TechnoHunter » Sat Mar 11, 2006 5:22 pm

odyn1982 wrote:Yes, download this cabsdk.exe. I have cabarc.exe from 1997 on my XP ;)


:oops: wish i had seen this before i went looking for later versions of the file :)

turns out that the WinXP sp2 support tools from microsoft contains a newer version (smaller by almost half).
file version for the one i got from tools is 5.1.2600.0 (xpclient.010817-1148)

dont know if its any better or worse, but it matches the build numbers for the makecab.exe and cabinet.dll that come with XP

hope this helps..

TechnoHunter
User avatar
armond
Posts: 263
Joined: Tue Sep 13, 2005 11:43 am
Location: Glendale, CA USA

Postby armond » Sun Mar 12, 2006 3:25 am

OK, Thank you all. The problem goes away!
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Mon Mar 13, 2006 7:34 pm

New release: 2.0
Major changes: rebuilded all pack; added option to choose which program include in final AddonPack; changed installation dir to "%programfiles%\Sysinternals"; updated FGCBA, final AddonPack created in working dir.
User avatar
Sanjay
I can't read
Posts: 337
Joined: Fri Dec 17, 2004 9:28 am
Location: New Delhi, India

Postby Sanjay » Mon Mar 13, 2006 9:04 pm

odyn1982 wrote:New release: 2.0
Major changes: rebuilded all pack; added option to choose which program include in final AddonPack; changed installation dir to "%programfiles%\Sysinternals"; updated FGCBA, final AddonPack created in working dir.

Thanks a ton, these updates are just what was needed.

If it is not too much to ask, I have one more suggestion to improve this. Can you make it so that the 'finished AddOn.CAB' which is currently named 'SysInternals_AddOn.CAB' has the version number of the particular 'SysInternals Addon Pack Builder' that is used to make the AddOn.CAB for eg. if 'SysInternals Addon Pack Builder 2.0' is used then the final output would be 'SysInternals_AddOn_v2.0.CAB'

EDIT: Just got done using 'SysInternals Addon Pack Builder 2.0' to make the addon.cab and I'll be damned the finished file name is 'SysInternals_AddOn_2.0.CAB'. You are either reading my mind or are simply one step ahead. :)
User avatar
Sanjay
I can't read
Posts: 337
Joined: Fri Dec 17, 2004 9:28 am
Location: New Delhi, India

Postby Sanjay » Mon Mar 13, 2006 9:24 pm

Not to be totally outdone, I have two more ideas for improvement.

Firstly, It would be nice to have a text file outputed along with the final aadon.cab which lists the name of programs included in the final addon.cab If the version nubers of each individual program was also listed it would be icing on the cake. Although I do realize that the latter part is probably not possible, but then again I would'nt want to underestimate you. :)

Second and probably the more difficult of the two, how about making the programs all uninstallable.

Last but not the least, I must thank you once again for this awesome utility.
TechnoHunter
Posts: 506
Joined: Sun Feb 26, 2006 4:13 am

Postby TechnoHunter » Mon Mar 13, 2006 10:19 pm

Very nice sir :) keep up the good work.. thanks for making this, makes life much easier :)


EDIT:: doh! stupid rapidshare download limits.. (twiddles thumbs waiting for being able to download again) -sigh-

[mini-rant]wish this was hosted ANYWHERE else :)[/mini-rant]
User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5168
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Postby RyanVM » Mon Mar 13, 2006 10:28 pm

I've already uploaded it to my server as requested by odyn1982, but he's not the fastest at changing things in the threads apparently ;)
Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357
TechnoHunter
Posts: 506
Joined: Sun Feb 26, 2006 4:13 am

Postby TechnoHunter » Mon Mar 13, 2006 10:36 pm

happen to have a link handy?
i am either blind or something 'cause as of now i cant find it in the addon download sticky ;)

TechnoHunter
User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5168
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Postby RyanVM » Mon Mar 13, 2006 10:55 pm

While my normal protocol is to not edit other people's posts unless there's something truly offensive/wrong in them, I've gone ahead and changed the link in the first post anyway. Yay me.
Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!

http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357
nessus
Posts: 6
Joined: Thu Oct 06, 2005 11:02 pm

Postby nessus » Mon Mar 13, 2006 11:29 pm

Hi just want to report an error I encountered with version 2. Version 1.3 was working fine for me. Everything went smoothly until the line

Code: Select all

 ** Creating external CAB: SysInter.cab...


when this error message shows up

Code: Select all

Microsoft (R) Cabinet Maker - Version (32) Microsoft (R) Cabinet Maker - Version (32) 1.00.0601 (03/18/97)
Copyright (c) Microsoft Corp 1993-1997. All rights reserved.

ERROR: Invalid parameter: Settings\Temp\TempDDF.bld
!!- An error occured while compressing SysInter.cab
    MakeCab.exe exited with code: 1 (03/18/97)
Copyright (c) Microsoft Corp 1993-1997. All rights reserved.

ERROR: Invalid parameter: Settings\Temp\TempDDF.bld
!!- An error occured while compressing SysInter.cab
    MakeCab.exe exited with code: 1


I've got both makecab.exe and cabarc.exe in System32 folder. I even tried both makecab.exe v1.00.601 and makecab.exe v5.1.2600.2100

Hope I didn't do anything stupid to mess things up :oops: :)
TechnoHunter
Posts: 506
Joined: Sun Feb 26, 2006 4:13 am

Postby TechnoHunter » Tue Mar 14, 2006 5:17 am

just downloaded and ran new addon maker (2.0)

worked fine for me in default mode.. which one did you choose?

TechnoHunter
Mitsuko Aninikkou
Posts: 210
Joined: Tue Dec 13, 2005 12:52 pm
Location: The Netherlands (But running US WinXP, in case it comes up)

Postby Mitsuko Aninikkou » Tue Mar 14, 2006 8:08 am

"ERROR: Invalid parameter: Settings\Temp\TempDDF.bld
!!- An error occured while compressing SysInter.cab
MakeCab.exe exited with code: 1 (03/18/97)
Copyright (c) Microsoft Corp 1993-1997. All rights reserved."

Microsoft wants dibs on the error :p
User avatar
n7Epsilon
Moderator
Posts: 624
Joined: Thu Feb 17, 2005 1:37 am
Location: Cairo, Egypt

Postby n7Epsilon » Tue Mar 14, 2006 9:26 am

This is yet another stupid bug on my part (because I spent 8 hours writing the improvements and apparently wasn't correctly quoting paths with long filenames sent to MAKECAB.EXE)...

I will fix this as soon as possible... :)

-- To help me fix this properly do the following:
1. Start > Run > cmd.exe (ENTER)
2. A console window will appear.
3. At this prompt type SET TEMP and press ENTER and post the results of this command here.
4. Are there any special characters in your Windows Username ???
---

Thank you for co-operation. This will help FGCBA perform better.
(I hate stupid bugs :evil: )
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Tue Mar 14, 2006 12:57 pm

2.1 is up!
- Now it's uninstallable
- Small .log file is created with AddonPack
- Other cosmetic changes
User avatar
Sanjay
I can't read
Posts: 337
Joined: Fri Dec 17, 2004 9:28 am
Location: New Delhi, India

Postby Sanjay » Tue Mar 14, 2006 2:10 pm

odyn1982 wrote:2.1 is up!
- Now it's uninstallable
- Small .log file is created with AddonPack
- Other cosmetic changes

Thanks a lot. I have never seen such positive and speedy response to requests before. Makes me wonder what else could I have asked for and gotten. :)
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Tue Mar 14, 2006 6:04 pm

2.2 is up! ;)
- Updated FGCBA to 0.36
- Return to one .inf file with uninstall option
User avatar
odyn1982
Posts: 150
Joined: Sun Oct 23, 2005 11:38 am
Location: Bialystok, Poland

Postby odyn1982 » Tue Mar 14, 2006 6:13 pm

After few hours finding why I get error
"Setup was unable to open information file sysinter.inf. Contact you system administrator. The specific error code is 0x2 at line 2088999312"
when I go to "Add/Remove Windows Components" (the same with NirSoft.inf from Kels_Nirsoft_AiO_addon_v1.7) . I found it. Just remove line
[SysUninstall]
Cleanup =1
...
from .inf file and your .inf file won't delete if you're going to uninstall your pack (It's necessarry if in sysoc.inf file is an entry with your .inf file).
So if you are making uninstallable pack, take a look on my sysinter.inf file ;)
avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Postby avneet25 » Tue Mar 14, 2006 7:08 pm

wow to many updates
User avatar
n7Epsilon
Moderator
Posts: 624
Joined: Thu Feb 17, 2005 1:37 am
Location: Cairo, Egypt

Postby n7Epsilon » Wed Mar 15, 2006 12:25 am

I like to call that evolution...

Thanks to odyn1982 and his suggestions, FGCBA is evolving into a good entries.ini / ExtInf.inf parser....
avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Postby avneet25 » Wed Mar 15, 2006 1:20 am

yup good work.. i appreciate it..just hard to keep up...hehehehhe

cheers
User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4380
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Postby Kelsenellenelvian » Wed Mar 15, 2006 7:07 am

Just ran a full test with 2.2 and it all went very well.
Xable
Posts: 981
Joined: Tue May 03, 2005 6:38 pm
Contact:

Postby Xable » Wed Mar 15, 2006 11:48 am

WOW just gave this a go.. i`m impressed, good work n7Epsilon and avneet25.
User avatar
n7Epsilon
Moderator
Posts: 624
Joined: Thu Feb 17, 2005 1:37 am
Location: Cairo, Egypt

Postby n7Epsilon » Wed Mar 15, 2006 1:34 pm

Actually odyn1982 is handling ends on the batch (and INF) side of things (SysInter.INF / START.CMD)
and I am handling ends on the C# side of things (FGCBA.EXE) to create the addon.

(edit: RoFL at myself for blatant shameless self-advertisement... :mrgreen: ) :oops: 8)
nessus
Posts: 6
Joined: Thu Oct 06, 2005 11:02 pm

Postby nessus » Mon Mar 20, 2006 1:13 am

All good with 2.2 :D . Error in 2.1 is gone. Thanks odyn1982 and n7Epsilon for the excellent work that went into this

Return to “Update Pack Addons”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests